2 години без секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

2 години без секс
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 7974 пъти
Аз съм на 24 години момиче с приятна външност, но вече повече от 2 години не съм правила секс. Не е защото нямам желание или защото момчетата не ме харесват, а защото смятам, че трябва да правя секс само ако съм влюбена в дадено момче и когато той ме привлича достатъчно много физически.

Преди 2 т ходих с едно момче, към което имах чувства и с него правихме сръвнително редовно секс, но той не ме привличаше много физически (не е мой тип като външен вид) и трудно се възбуждах, а само няколко пъти успях да свърша. Сега преди 5-6 месеца ходих с друго момче, което много обичам и ме привличаше физически, исках да го направя с него, но той скъса с мен, защото все още имал чувства към бившата си. Другия проблем да не правя секс е, че имам раничка на шийката на матката и не знам, дали това няма да е някакъв проблем при секса.

Чувствам се ужасно самотна, депресирана и изнервена, дали това е заради липсата на секс? Не знам нормално ли е момиче на моята възраст да не прави секс? Честно да си призная доста ми се иска, но тези мои принципи ме спират. Вие какво ще ме посъветвате да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 08d8cf331c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще те посъветваме да правиш секс :) И аз имах подобни на твоите принципи, докато не реших, че правенето на секс ми е по-важно за психическото (и физическо) здраве отколкото принципите ми. Отидох на почивка (извън БГ), където се почувствах като нов човек, разкрепостих се и се отдадох на сексуални удоволствия. Останаха ми хубавите спомени и не съжалявам, правя го пак от време на време. А има и нещо друго- понякога така може да започне една красива любов :)
Колкото до проблема с раничката, доколкото знам той се решава в гинекологичния кабинет.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8feb33681b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти, не мога да си представя, как издържаш, но имах приятелка като теб. Тя тогава беше на 27 и от две години не правила секс, бяхме колежки още 2 години - тя не прави секс. Имаше един общ колега, сладур, не като външност, но беше любимец на всички, но много самотен. Готин човек, много добър в работата си и шеф дори... Но не та не. Все му намираше косур, а той беше лапнал здраво. Премести се в друга фирма - пак един колега я е свалял, ходи с него наляво-надясно, нищо - това и онова, все си намираше някакви извинения, косури.
Свикна си момичето.
Аз напуснах държавата и града, прекъснах конткт с нея заради друга причина, но тя сигурно още няма секс, а е над 30...
Решавай - сексът или принцът. Който чака принц, накрая си умира без секс.
А.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 09ada6b5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   ХЕЙ МОМИЧЕ ПРАВИ СЕКС ДОКАТО СИ МЛАДА, ЧЕ КАТО СТАНЕШ ПЕНСИОНЕРКА КАТО МЕН И ДА ТИ СЕ ИСКА НЯМААА КОЙ

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a206c5eb8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А не си ли се замисляла да правиш секс само по пълнолуние веднъж на високосна година?
Колкото повече условия - толкова по-малко секс, заедно с всички произтичащи от това неприятности и усложнения.
И като се влюбиш какво - цял живот ли мислиш, че ще си стоиш влюбена? Следоватлно без секс, така ли? :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 80ea4a4211
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   1 правиш секс са удоволствие и задовеляване на нуждитет ти

2 маструбираш, чакаш подходящия човек и си спазваш принципите

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f41a7ff752
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   хах ами тя авторката нали е казала цитирам:"Преди 2 т ходих с едно момче, към което имах чувства и с него правихме сръвнително редовно секс, но той не ме привличаше много физически (не е мой тип като външен вид) и трудно се възбуждах, а само няколко пъти успях да свърша. "значи първо мила авторке това не са принципи, а имаш някакви предпочитания към външния вид на мъжете, имаш си идеал. Та мисълта ми е сега и да се впуснеш и развихриш да правиш безразборен секс с всеки срещнат пак няма да си удовлетворена напълно. Или ще те привлича физически, но като няма чувства пак няма да ти е хубаво. Едва когато откриеш точно това, което си търсила в един мъж и физически данни и като качества, характер ще си задоволена... Потърси, опознай някой друг колега, приятел може и да попаднеш на това което търсиш

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7cc815d135
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   Не си само ти - има много жени като теб. Аз също не мога да си легна с всеки плужек който реши да ми обърне внимание. И се чувствам достатъчно добре и без секс. Ако ми се вдигне нивото на адреналина отивам да плувам или в салона бия една боксова круша. Не мога да се лигавя с някакъв олигофрен само и само да отбия номера със секса.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 7cc815d135
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ако си депресирана и си мислиш, че е заради липса на секс, просто смятам, че се заблуждаваш и слушаш хората или по-скоро това което клюкарите и интригантите обичат да казват в такива случаи. Може да има хиляди други причини ти да се чувсташ подтисна. Може твоите подтисници да ти втълпяват, че това е което ти липсва, затова видите ли е такава, а не заради това което те правят - тоест дай да замаскираме истината.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: cb67cce6ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз правих секс за първи път на 18г. Сега съм на 24...
Не съм правила секс случайно, само за секса, винаги е било с гаджета. Мисля, че постъпваш правилно. Ориентирай се към връзка, не е хубаво една дама да си ляга с всеки... като имаш напрежение, давай с ръката. Ще ти излезе име.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ad6afd58ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Коментарът от номер 9 е най - правилен Както има хетеросексуални, бисексуални, хомосексуални, така има и Асексуални хора, такива което просто не правят секс и това е съвсем нормално. А другите сътояния като депресия и напрегнатост може да е от самия стрес и лабилна психика а не от липса на секс.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f395847977
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, същия проблем имам. Виждам тук са се опитали да ти дадат съвети, но немогат да те разберат, защото не са го изпитали. Затова не са прави. Не си асексуална. Номер 8 го е казала най-добре, защото знае за какво говориш. Другите са стреляли в тъмното. Аз те разбирам много добре.
Секса само за спорта не носи удоволствие. Още повече с човек, който не харесваш. И това е нормално. Те едва ли не те изкараха много претенциозната, ако те на това викат претенции, значи си лягат с всеки.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3eca965a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   То продават и вибратори

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6b6b2a8bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ж 29:

Не си само ти - има много жени като теб. Не съм го правила и по 2,5 години. Аз също не мога да си легна с всеки плужек който реши да ми обърне внимание. И се чувствам достатъчно добре и без секс. Ако ми се вдигне нивото на адреналина мастурбирам. Не мога да се лигавя с някакъв олигофрен само и само да отбия номера със секса.

Не съм правила секс случайно, само за секса, винаги е било с гаджета. Мисля, че постъпваш правилно. Ориентирай се към връзка, не е хубаво една дама да си ляга с всеки... като имаш напрежение, давай с ръката, за да не ти излезе име.

Имай, спазвай и не престъпвай принципите и изискванията си. Отдавай се някому само по любов. А за останалото - всичко е само механика и се намират заместители...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker