Повече не мога да се измъчвам така... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121569)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Повече не мога да се измъчвам така...
преди: 1 година, 7 месеца, прочетена 1774 пъти
Не мога повече да се измъчвам и да се залъгвам, че не съм гей... Имах няколко връзки с красиви момичета... разбирахе се, но страстта я няма, всичко беше със зор, най-вече секса... не мога повече да се залъгвам, че не съм гей и че всичко ще е наред с жена.

Само веднъж се престраших да докосвам и целувам мъж, и беше толкова вълнуващо и хубаво. Искам да съм с мъж, да имам връзка и да живея с мъж, да заспивам и да се будя с него. Толкова е хубаво мъжкото тяло, топлината и аромата му, толкова възбуждащо, не мога повече така, имам чувството че ще се побъркам и ще скоча от терасата. Пропилявам живота си в страх и далеч от това, което искам.

М 25

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 месеца
hash: e6f38701c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Приятел, като друг гей на същите години ще ти кажа само едно нещо - твоето щастието е твоя лична отговорност. Ти трябва да подредиш живота си така, както на теб ти харесва. Хората около теб, близките ти могат да коментират, да дават съвети, да имат очаквания и т. н., но те нямат отговорност към твоя житейски път. Твоят живот и твоето щастие зависят от твоите избори. Направи тези, които ще те направят щастлив.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 0d1404b295
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Като гей ще ти е още по-трудно. Впечатлението ми от гейовете в БГ е, че водят изключително жалък и самотен живот. Трудно си намират партньори даже са секс, какво остава за връзка. Просто сме малка държава и гейовете са наистина незначителна част от наслението.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 71135ce848
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Защо страх? Живей както искаш, бъди си ти. Щом си гей, не измъчвай себе си повече, не измъчвай и не лъжи нито себе си, нито някое момиче. За никого не е добре. Не кради нито своето, нито чудно време в напразни опити и илюзии за връзка. Чак пък да скачаш от тераса... защо? !
Живей си живота и толкова. Да си гей вече нито е странно, нито си в арабските страни, че да се страхуваш. Виж само дори тук в сайта колко мазни педали се опитват да минат за "мъжкари" в търсене на прислужница и майка на децата им, а искат мъж да им го набива. Това са педали в червата, в мозъка. Тези са, които е по- добре да се мятат от терасите, че и злобни към жените защото със собствените си задница не могат да се разберат. А гейовете са си открити, не лъжат, не крадат чуждо време, имат си връзки, живеят си живота.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b20fb8cf01
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Ти не си мъж, ти си жена но пишеш от името на мъж. Щом си бил със момичета, правил си секс с тях и какво не ти хареса. Не е ли тяхното тяло хубаво, възбуждащо и с приятен аромат. Защо пък мислиш, че мъжете с които вероятно ще бъдеш ще имат приятен аромат, ще са възбуждащи. Едно не можах да разбера, ти искаш, ти ли да ги еб*ш или те тебе да еб*т. Дай малко повече обяснения какво ти искаш да правиш с тези мъже. Или просто да им правиш свирки.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 7ee4b7d9aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Приятелю, не се притеснявай заради това че си гей. Във входа ни имам един познат който е гей, доста по-голям от теб, но води доста пълноценен и смислен живот. Приемай това че си гей не като нещо лошо, а като нещо хубаво. Забелязал съм, че вие сте по-креативни хора от останалите, макар и по-различни. Най-добре поговори със психолог и след това сподели това на родителите си. И продължи по-своят път без да ти пука. А и вече си на възрест. Успех!

 
  ...


...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 411621186e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Че защо си пропиляваш живота? И аз така бях 12 години с жени, накрая признах пред себе си, че съм гей и сега съм от 11 години с мъж. Всички знаят - родители, роднини, съседи, приятели, колеги.

Никой не му дреме, всеки си гледа неговия живот. Даже ни канят (като двойка) на сватби, кръщенета, рожденни дни на децата си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 537dd8c8b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   до коментар 4: Него го привличат феромоните и тестостерона на мъжките тела, затова жените не го възбуждат така.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker