Не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не знам какво да правя
преди: 1 година, 6 месеца, прочетена 1377 пъти
Здравейте, имам нужда от съвет.
Един мой колега флиртува с мен, един ден ме целуна и директно ми каза че иска да прави секс с мен. Проблемът е, че е много по-голям от мен, а и си има приятелка. Досега не съм имала приятел и не съм правила секс с никого. Харесвам го но не съм сигурна дали искам той да ми бъде първия, а и не знам какви точно са му намеренията. Вие какво бихте направили на мое място?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 6 месеца
hash: 5fa16cd655
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Сама си помисли дали искаш да бъдеш момиче за една нощ. Този твой колега май това ти предлага, не споменаваш, че той има намерение да се раздели с приятелката си, значи най-вероятно той няма да го направи. Имайки предвид, че нямаш опит е много възможно тази история да приключи като ти се влюбиш, той прави секс с теб 1 или няколко пъти и спре да те търси, а ти стоиш до телефона и отчаяно чакаш да звънне.
Търси момче, с което да си допадате, да сте свободни и двамата и да имаш перспектива за бъдеще. Не знам на колко години си, но девствеността не е порок, а напротив - показва, че си човек с принципи и не си легнала с когото и да било.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 174a0a937e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Бих отказала, щом е обвързан.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 03a5cf5ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   С първо изречение " искам секс" не би ми харесало така да се държат с мен. Освен това, те целува, без да имате каквито и да са отношения. Така, че това си е вид сексуално насилие, не знам дали го осъзнаваш. Мисля, че трябва ясно да му кажеш да си свие перките.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 1f9f34eeae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Намеренията са ясни - величаят те, манипулират те, използват те, после им омръзваш и си пренебрегната. Не се подвеждай, няма да се чувстваш добре, особено като си "втората". Обикновено любовниците там си и остават. Остави го да си манипулира други жертви, а ти си търси някой стойностен.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 70669a886d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Мисле че е редно да му се отдадеш. Щом е по голям и обвързан значи е сериозен и това няма да разбие твоето сърце. Не се колебай живота е един. С този човек ще натрупаш опит и после ще си готова за друга връзка а и нищо не се знае човека може да предпочете теб и да остане с теб.
М46

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 461ff2d746
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 5 - не знам как един мъж който е обвързан и в същото време си предлага д КС услугите на друга това да е СЕРИОЗНао? !
Ме ги слушай момиче! Първо след като е обвързан не се занимавай с н го; оная ще дойде като ви разбере и ще ти откъсне косата! Искаш ли това? ! Проблеми заради някакъв дет неговата не му пуска и си го търси другаде? !
Второ - забелязала съм че мъжете надушват девиците отдалеч... Не знам по какво си личи и как го разбират но тоз те надушил и иска да се възползва от това че да му д дигне малко мъжкото его! Видите ли спах с девица! А това че е по голям няма проблем и аз си падам по доста по големи ама да са мъже на място! И които няма да се подиграват с това състояние че още не съм спала с никого и щ ме разберат и ще оценят и уважат това!
Не се занимавай! Ще легне с теб веднъж и после ще съжаляваш! Ще ти се иска да се самоубиеш за деъ си позволила да се изгаври с теб!
Еде пак решението си е твое! Мисли е иматешмо! Н знам на колко си но н бъди наивна!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 70669a886d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   До №6
Първо се научи на пишеш и второ не знаеш нищо нито за мъжа нито за жената не виждам какво губи момичето ако опита нека си има едно на ум но да пробва.

 
  ...
преди: 1 година, 6 месеца
hash: 46ab36bc45
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Мисля, че е редно преди да му дадеш секс да поискаш разрешение от приятелката му и ако тя разреши, даа я разпиташ какви там полови женски проблеми има, за да знаеш какво да очакваш - все пак общ пенис ще ползвате.
Ж31

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker