Поддържане на контакт с бивши - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Поддържане на контакт с бивши
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 2687 пъти
Здравейте,

От почти година имам приятелка, сериозна уж.

Наскоро разбрах, че след като са се разделяли с бившите и години след това тя е поддържала контакт с тях.
Разговори по телефона, чатила си с тях, сърчица, целувки. Интимни снимки, най-вече от страна на бившите й. За нейни не знам.

За момента съм сигурен на 100% за разговорите и чатовете, защото ми показа час от тях, за продължаващи контакти не съм сигурен, но тя отрича.

Но при положение, че е е прекратила отношения с тях не смятам, че е много нормално години след това онези да и пращат снимки как се дървят или онанират и тя да ги окуржава. При положение, че по същото време е спала с други. Разделя се някой, хваща се с друг, но поддържа контакт с предния. След това раздяла с новия, хваща поредния, но поддържа контакт с предните два. И така нататък, не знам как е продължило.

Това казва, че го е прекратила като като практика. НО... Идва голямото "НО"!
Ако се е държала по този начин преди нищо не и пречи да го прави и сега.

Моля за съвет и мнение.

Планирахме си живота за в бъдеще заедно, но тя вече ми падна изключително много в очите!

Историята е истинска!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: ce661776b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   То затова се казва БИВШИ, защото е минало и заминало, а има ли смисъл!?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 162313c108
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Много странно... Или си оставя някакви вратички да има, ако нещо не се получи в бъдещето или просто няма "приятелки" с които да си чати...

Аз лично си чатя с жена с която сме имали интимни отношения, а сега е в сериозна връзка и чака дете.

Ама то нашето не е пращане на някакви сексуални снимки, а по скоро си пращаме "котенца" :) /и двамата обичаме котки/

Общо взето шантава работа, но пък нейния приятел уж не я ревнувал. Аз и отговарям от дъжд на вятър - при положение, че има сериозна връзка /сгодена е/ и чака дете от годеника си, нямам никакви намерения към нея. Нещо като далечни приятелчета сме си...

М. 36г.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 008d5d7014
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Брат, ковра храниш. Ти си прецени, ама номерата едва сега започват.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e84e360fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Спокойно, не е единствената мръсница. Според мене не малка част от младите жени/момичета са с такова или сходно поведение. Просто ще си знаеш, че от нея не можеш да очакваш сериозни отношения, а за семейство и дума да не става. Ч*каш, докато мошеш и бегаш навреме.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6a968c5ec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Аз съм за точни и ясни отношения. Разделен ли си с някой, край. Има причини да не си с него. Не понасям разни лигавщини, ама приятелства, честитки, чатове, споделяния и пр. Новият човек не заслужава да го обиждаш, да се чувства пренебрегнат, че общуваш с бивши. Като са ти толкова важни- да си стоял при тях.
Авторе, зарязвай я тая. Да си води чатовете там и да си гледа дръжките на бившите.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c7737ef691
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Малко ми е странен този събирателен образ на всички бивши. Те един и същ човек ли са, че реагират, споделят снимки и имат като цяло общо поведение? Всички мъже ли са ок да изпращат подобен вид снимки на когото и да било, най-вече на бивша. Аз не познавам мъж, който праща подобни неща на мен или на друг, не казвам, че не съществуват и такива хора, но как пък все на нея са се паднали...
Ако приемем, че тази история е истинска и автентична точно както е представена, разговорът с приятелката ти би трябвало да бъде сериозен и ти да поставиш границите си. Да кажеш, че не ти е ок това, че не е нормално, че искаш никога и с никой да не се случва. Ако прекрачи тези граници, сам решаваш дали това е повод за раздяла.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 30966fae93
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   И аз имах такава на времето, изкарваше се по-невинна от бебе. Непрекъснато ми казваше, че ако разбере че съм разказвал какво сме правили или че съм имал нещо с друга докато съм с нея ще ме убие. Редовно се правеше на ангелче и жертва... А се оказа че през цялото време си е писала с други включително и за секс. Отлагала е уговорки, но не ги е отказала. Разправяла е какъв любовник съм и какво правим... Докара ми срамна болест с нейната "невинност"...
За съжаление повечето млади момичета и жени са такива. Правят го от неувереност, от ниско самочувствие. Защото са имали трудно детство или не са имали гадже в гимназията... Адреналина ги обхваща. Почват да се чувстват значими и готини и това е като наркотик за тях. Качили са се на гребена на вълната и не искат да слизат.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fe05f7cdc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз съм мъж на 32. Имам доста бивши. Но с никоя не подържам връзка, защото винаги всичко е приключвало със скандали, обиди, псувни и т. н.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6fd5413fc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Луд полудявам... На същият хал съм. Макар и да ме уверяваше, че е приключила с бившия тя поддържа връзка с него. Освен това разбраах и за паралелна връзка макар, че има съпруг, мен и бившият си любовник. Винаги отрича истината подплатена дори с доказателства. Когато я помолих да не се вижда с бившия си, че съпругът и и аз не заслужаваме това тя се изнерви, разстрои и се разрева. Съветът ми е... Бягай далече.. с триста. Тази моята ми разби живота тотално. Разболя ме. Не допускай моята грешка да навлизаш толкова дълбоко. Хората са казали "стара любов ръжда не хваща". Ако е същия тип като аверката ми - обречен си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a514cb4df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   от 4 години правя контакт с две бивши, поне 2 пъти в месеца ги контактирам и това доста освежава връзката ми със съпругата.
М43

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 83ec0aa158
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   По тва да разбереш какви са й били бившите, докато са били с нея и те са й изневерявали, така че всеки си намира майстора.
Нека се мисли за "специална" и "играч", ама май тя е надиграната.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ce5aa4caa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Аз поддържам контакт с бившата. Тя започна да ми пише да излизаме навън и аз се съгласих. Но вече ме третира като нейна приятелка! Например кара ме да я снимам докато танцува с други мъже, да и пазя чантата, последния път поиска да ми седне на крака. Първо го приех като сексуална закачка но се оказа, че ме ползва за СТОЛ, което вече е доста унизително! Вижда че още имам чувства към нея и си играе с тях, изобщо не и пука! Споделя ми открито, че спи с други мъже и няма шанс отново да прави секс с мен и че към момента не била свободна! Ясно е, че всичко това е унизително за един мъж но какво цели тя да ми смачка самочувствието ли? Грешка ли допуснах като се съгласих на приятелство?
Вие какво мислите за ситуацията?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: aa22812205
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   До 15

Нищо не ти се разбира какво искаш да кажеш.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7d9d849dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Аз съм жена и имах такива неясни отношения с мъж, който винаги е гледал да си държи бившите на една ръка разстояние. Разбрах, че в такива контакти никога няма дим без огън. От опит те съветвам не се доверявай на такъв човек, лъжат за истинските си мотиви защо го правят, обикновено е за да си имат резервен вариант. Такъв типаж хора никога не се променят, винаги казват, че уж са приключили и накрая се оказва, че нищо не е така както ти се представя. Познати сме си от преди години, но не се бяхме виждали отдавна. Заиграваше се с мен близо година, пишейки. за цялото това време даже не ми беше казвал, че въобще има гадже.. хитричко, явно за да не си изгуби опцията и да си прави душевни оргазми с мен. Знаеш ли кога благоволи да ми каже!? Когато на мен вече ми писна само да се нахъсваме на чат като някакви пубери и му казах, че искам да отида у тях и тогава ще не ще изплю камъчето, че има гадже, ха ха. Разбира се изкара някаква апокалиптична картина как не се разбирали и т. н. драми, явно за да тушира нещата и да не се откажа. Месеци по-късно се разбрахме да се видим у тях, каза че бил скаран с неговата и правихме секс. Впоследствие при разговор ми сподели, че тя му е хванала чатове с мен и да не мислиш, че й е казал истината, напротив изкарал я е параноичка и че съм му някаква приятелка от близкото минало, ти да видиш.. Нейната грешка е била, че му е повярвала, за това ти казвам не вярвай и ти. Дори и да са на ниво само писане, въпрос на време е при удобен момент да стане и нещо друго. Той нито се спря да ми пише, просто беше станал за известен период по-прикрит, даже ме беше сложил в един момент на скрит чат, впоследствие разбрах, че е заради това, че го беше хванала. Смешна работа, но ти казвам как действат такива хора, защото съм била от другата страна и знам каква лъжа е, че няма нищо, както той лъжеше приятелката си. После се бяха разделили, тя се беше изнесла от тях, близо година след това започна ударно да ми се обяснява в любов, аз бях резервирана, знаейки, че е твърде вероятно щом нея я баламосваше с мен, да прави и точно обратното. И за това си имах едно наум и не си го слагах на сърцето. И се оказах права, както твърдеше, че там е приключил и няма нищо общо, се оказа, че си е продължил контакта и опитите да я успива да се върне, като разбира се е пропуснал да й сподели как през същото това време ми се обяснява в любов на мен. Прекъснах окончателно контакт с него, като му казах директно, че е човек, който винаги си оставя вратички и никога не внася яснота и граници в отношенията си и за това не може една читава връзка да има и той не го отрече, просто го бях видяла в действие как процедира и нямаше как да ми пробута същите номера. Така, че те съветвам, колкото по-бързо я разкараш, толкова по-добре.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: aa22812205
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   До 18

Ако рабирам правилно авторс при него е по тежък случай, защото по неговите думи тя застъпва по няколко "бивши".

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0c7aada988
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   До 17

На мен ми стана ясно написаното от 15

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e2cabf7a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   До 19 от 18 И в моя случай поддържаше и с други по-далечни, добре, че не съм живяла с него, че кой знае на колко още бивши и бъдещи зарибявки щях да се натъкна. Той за това явно дълга връзка не може да свърти. Когато видя, че не искам повече да се занимавам с него, пробва с номера "да си останем приятели", на което аз му казах, че аз приятелка с бивши не оставам, защото по принцип смятам, че приятелство между мъж и жена, особено когато е имало секс, не може да съществува в истинския смисъл на тази дума, още повече като му познавам манипулативните номера. Той ми отговори, че за него нямало такъв проблем и още на 3, 4 бивши честититял празници и можел да се вижда на по чашка и т. н. Просто това са хора, които според мен имат някакъв комплекс, страх от отхвърляне и гледат да се подсигуряват на няколко фронта, за да има с кого да си валидират крехкото его.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 25ec91635f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   М48. От всичките ми бивши поддържам контакт само с една, с която се разделихме мирно и тихо. Обаче 1. И двамата отдавна сме семейни. 2. Случва се веднъж на месец-два. 3. Живеем в различни градове по дължината на страната, никакви варианти и желание за срещи. Чатиме си когато сме в настроение, по разни теми и за секс включително, има размяна на интимни снимки, нейни основно, 4 пъти ми е мастурбирала на камера. Обаче основно си дрънкаме за минали неща, кой как е и по какви почивки и места е ходил. Не го считам за някаква драма, стига да не разбират околни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: be9a2b9e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Поддържам връзка с една от бившите. Рядко се виждаме на 2-3 м. Срещаме се говорим си приятелски споделяме си различни неща включително интимни... Приятели сме. Е после отиваме на хотел.. Секса с бившата е различен, свободен, познаваме се отдавна.. Все пак е релакс, без ангажименти, без очаквания, на макс... В края на август я поканих да се видим със старите приятели с които сме излизали и те бяха поканили бивши.. "Кръстихме" го среща на класа-за жените да са спокойни. Бяхме на ресторант, бар и в хотел. Другият август пак се каним. Хареса ни на всички.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 566ecbd40b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Здравейте,

Така като гледам доста хора поддържат и/или одобряват такъв тип отношения.
Което означава, че вероятно аз съм побъркан като нaстоявам за точни отношения и придържането към някакъв морален кодекс.

Но... явно живеем в такива времена!

Автора на темата!

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 96cca3b890
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Не си побъркан! Нормално е да има такива неща докато не се изяснят точно нещата и на двамата. Всичко това отнема много време и търпение. И ние минахме през това с жена ми. Да не е никак приятно. Да беше болезнено, обидно и гадно. Чувствах се като психопат. Това отключи неща в мен за които дори не подозирах. Но някак устояхме на всичко, изяснихме си нещата цивилизовано и всичко си дойде на мястото. Лека полека се отпуснахме и си разказахме всичко, дори и интимните моменти. Изградихме желязно доверие през годините и си живеем страхотно, без обвинения, нападки и съмнения един към друг, но минахме през ада докато го постигнем. Най-трудно е да се пребориш със себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8d2744a37b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Оказа се, че при нея е било практика връзките и да са по месец-два или три най-много. Както и еднокрактните забивки.

Има и развитие. След като и казах, че не е правилно това поведение и не го одобрявам тя се изнесе.

Явно за някои жени животът смисълът на живота се състои в кръчми и обслужването на този, който ти обърне малко внимание и те почерпи. И когато те хванат минава на следващия. Все пак пазара е голям за такива.

автора

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker