Не желая нито секс, нито интимност повече - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не желая нито секс, нито интимност повече
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 2179 пъти
Здравейте, на 19 години съм и съм момиче, от две години съм във връзка с 22 годишно момче. Проблемът, е че напоследък, откъм една седмица се чувствам адски подтисната и вглъбена в себе си и не искам да излизам от дома си и да се виждам с други хора, освен да седя сама със себе си. Причината, от която смятам, че се породи това поведение е следната - аз съм сексуална, не знам от годините ми ли е, от зодията ли ми е - скорпион съм, просто буквално приятелят ми е казвал доста често, че приличам на мъж в това си поведение и всяка ласка я давам с цел получаване на секс и като цяло, че искам твърде много секс, а той просто физически не може да ми го даде. Става дума за порядъка на поне
3 пъти в деня, ежедневно мога да го пожелая това е минимума, но той просто не може и имахме доста спорове за това тъй като на него му се иска, а не може, а на мен ми се и мога.
В последният ни разговор след, който датира моето поведение, отново същото обяснение се започна, тъй като не правихме секс от 5 дни и го направихме за 5 мин, аз исках още, а той искаше да почине и тем подобни, започна стандартния ни спор как аз съм била ненаситна и супер несъобразителна. Когато се прибрах просто се чувствах ужасно, бях погнусена от себе си, чувствах се виновно, като извратенячка, като човек, който е извършил нещо ужасно и трябва да се срамува от себе си, че върви изобщо на свобода по улицата, затова, че желае човека до себе си. От тогава нито съм се пипала сама, правили сме секс два пъти по негова инициатива, но при мисълта да се възбудя сама се отвръщавам и го приемам за нещо крайно гнусно и грешно, камо ли да харесам или помисля за друг. Кажете ми какво да правя моля ви не искам да се мразя, себе си, тялото си и секса, защото в момента изпитвам срам?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 38841070da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Нормално е на тази възраст да ти се прави секс. Изобщо 3 пъти на ден не е много. Аз по 7-8 пъти на ден (нощ по-скоро) съм го правила с гаджета, особено в началото на връзката. Сега с приятеля ми сме заедно от година и половина и в началото го правехме по 6-7 пъти на среща, сега по 3-4 пъти. Просто сега не ме скъсва от секс защото в момента се виждаме у тях и с него живеят родителите му. Твоето поведение не е ненормално, нещо приятеля ти не е в ред. Не разбирам какво точно иска да каже с това, че не може. Не му става, има здравословен проблем или какво? Според мен просто не иска или го мързи. Нямаш бъдеще с такъв партньор, не си пасвате. Да не говорим че те кара да се чувстваш зле и те обвинява несправедливо. Не си сексуална маниачка, той има някаква изкривена представа за жените. Нормално е една млада жена да иска секс.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3473038af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Бахти живота, под дърво и камък търся такива като мен и теб, а само такива като твоя приятел ми се падат. Къде е логиката да не ни запознае съдбата с теб, а твоя с моите? Няма такава. Живот, кво да го правиш.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a02b170e0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Изпадаш от крайност в крайност. Еми да по 3 пъти всеки ден на всеки ще му дотегне. Правете го по 2-3 пъти в седмицата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 450536e705
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Просто не си пасвоте сексуално. На твоята възраст е нормално да искаш секс. Ако сега с този човек не си пасват сиксуално, какво ще стане ако сте заедно на 50 г.

приятелят ми е казвал доста често, че приличам на мъж в това си поведение и всяка ласка я давам с цел получаване на секс

Това са пълни глупости! Кой каквото казал без коментар@

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b6afba5f53
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

9.   Ти си съвсем нормална, приятелят ти има проблем, а и повечето мъже вече.
Повечето жени можем и искаме, но малко от жените получаваме качествен секс- това е истината. Когато жена започне да отказва на мъж, не е защото не иска секс, а не иска да се мъчи вече с някой, който не може...
Не се чувствай зле ти от това, че си нормална здрава жена с нормален здрав, сексуален апетит. Но с твоят човек виждаш, че не става, накрая ти се чувстваш "грешна" за това, че той не може.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 37de86172c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Всяко чудо за 3 дни, чадо... Бъди сигурна, че надува някоя друга и/или иска да те разкара, ако продължава да го прави със седмици.
И аз съм скорпион, но при мен нещата са по-скоро сезонни. Най-много ми се прави есента и зимата и няма проблем през час да действам, но пролет и лято не ме търси (ако няма климатик в стаята). Пък съм по-здрав от масата мъже на улицата. Съгласен съм, че не е редно да те изкарва теб виновна, но и разни разпоретини от коментарите не бива да слушаш, че едва ли не мъжете са виновни като не им вървят по прищевките. Може да е размазан от работа и да няма сили да гледа, камо ли да те обслужва... Може да има непоносимости към нещо, което е ял, да не е ял, или да няма добра диета, спи ли достатъчно, активен ли е, пиши ли, пие ли и т. н. Всичките тези неща ни влияят на кръвообръщението и от там на ерекцията. Причини безброй, но само вие си знаете къде е проблема. И на последно място, ако не е скорпион, трудно ще ти издържи на нагона. :Д

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 854cc9539e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Чудно ми е, авторке някакви други интереси, цели, амбиции, за които да работиш в живота си, освен секса имаш ли? Но това си е твоя работа.
С приятеля ти просто не си пасвате, никой не е виновен, че не може да е това, което другият иска и търси. Разделете се като цивилизовани хора и всеки по пътя си. Няма смисъл да си губите времето и нервите.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: fee3eb07bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Всяка прекаленост е болестно състояние.
Имах такава близка позната и знам как се излекува.
А беше тръгнала към големи проблеми, и здравни, и лични.
М41

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 25d4c0fdc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Добре са те нахендрили горе с коментарите!

Да ти се прави по 3 пъти на ден на твоята възраст е ОК. Но сексуалността се променя. Той вече е на 22. Когато стигнеш тези годинки, предполагам ще разбереш, че 3 пъти са много и ненужни. А на теб това даже ти било долната граница за деня!

Тази твоя хиперсексуалност може да е и в следствие на това, че не правиш нищо съществено и трудоемко за през деня. Когато започнеш да учиш като хората и да работиш, ще ти падне либидото.

Проблемът е в теб. Нормално е в тийнейджърските години да ти се иска много секс, но не е нормално да натискаш приятеля си да те обслужва по цял ден. Че вие, ако се лашкате по 3-7 пъти на ден, то това означава, че не излизате от спалнята и от банята.

Реално какво правите друго освен да се оправяте?

Точно тийнейджърска му работа...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: debcd0ce59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Как може с такава свръх голяма сексуалност, минимум 3 пъти на ден, а вероятно и 5, 6 пъти на ден, а сега да казваш, че вече не желаеш нито секс, нито някаква интимност. Ами аз виждам това като самоубийство, няма да издържиш много дълго време и ще направиш някоя беля на себе си, на тялото си, даже ми се струва, че ще полудееш. Прави каквото си искаш, но няма да завършиш добре.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0e97653ffa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   И каква тийнейджърска работа му е това?
Аз съм шокирана, че повечето казват, че 3 пъти на ден било прекаленост, болест и какво ли още не.
Айде, стига бе.
Сутрин се будим. Той е надървен и просто ме придърпва към себе си.. ей тъй, да ти тръгне ден.
Прибира се от работа и ме иска, и аз го искам. Това е към 17:00. Набързо, грубо.. просто да се усетим.
Вечерта детето заспива, ние се гушкаме пред телевизора, опипваме се, галим се, целуваме се, лягаме си и правим секс.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bfd1b489cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Ако е било за 5 минути и това му е стандартното изпълнение, то ти няма как да си задоволена от толкова малко. Без значение на колко си години. Имаш си работа с егоист, който ползва тялото ти за собственото си задоволяване и не го интересува дали и на теб ти е било добре. Този човек не те обича, след като се опитва така да ти разбие психиката. Не позволявай да ти набива такива лъжи, че си ненаситна. Съвсем нормална си си. Ако те задоволи както трябва, ще видиш разликата. Разбирам те защо си се почувствала погнусена - нормално е, когато видиш как мъж се възползва от тялото ти набързо за собственото си удоволствие и те захвърля после без да му пука как се чувстваш. А още и си позволява да те унижава и смачква психически. При това положение е нормална и реакцията ти да не искаш да спиш с него - защо да го правиш като все оставаш незадоволена. Моля те повярвай ми съвсем нормални са ти желанията, мъжът не е читав в случая. Само не се отказвай от интимността по принцип - това ще ти е огромна грешка. Просто не бъди с него. Потърси читав любвеобилен мъж, които иска и на теб да ти е добре. Направиш ли сравнението, ще ти стане ясно, че проблемът ти не са твоите потребности, а неподходящият ти настоящ приятел. Сексуалността е нещо много индивидуално. Не се връзвай на приказките на хората, че твоята конкретно не е както трябва. Радвай й се и я сподели с момче или мъж, с когото ще сте в синхрон в желанията си. Не позволявай егоисти и злобари да ти я осакатят с погрешни внушения, защото ще патиш много в бъдеще, ако това стане. Сама виждаш колко ти е зле като се подтискаш. Не изпадай в тази дупка, само защото мъжа, с когото си в момента е неспособен и егоист и даже си позволява да те баламосва, че не си нормална, за да стоиш и да търпиш, без да му пречи, че те вижда нещастна. Има толкова момчета около твоите години, които ще ти се радват искрено на всяко твое желание в леглото. За допълнително потвърждение на това, което ти казвам, прочети в интернет информация какво е нужно, за да бъде жена задоволена - в общия случай поне. Сама ще видиш, че това за 5 минути не става и е крайно недостатъчно. На толкова жени сексуалността им е "катастрофа " и " на дъното". Ти имаш твоята - не се отказвай от нея, това е един от най-прекрасните подаръци на природата.
Жена в трийсетте си съм и нито сега, нито на 19 години са ми били достатъчни 5 минути - то дори само подгрявката е по дълга от това. Ако останеш още с този мъж, ще се чувстваш все по-зле, той няма да се трогне, нали на него му е удобно. След време, като се събереш с момче, с което си подхождате, ще се чудиш сама на себе си как си могла да се връзваш на манипулациите на сегашния.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2330d8dbe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   22, ами какво да кажат като не могат... за това иде реч. А момичето си е нормално.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 38c1d1c567
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   В метох се отправяте и тегобите ви приключват. Няма интернет, тейкъуей, събуей и съботно лейдис - фри- парти. Никой не ви притеснява, дърпа и изисква от вас каквото и да било. Толкова много православни храмове има и ще ви приемат, че ще се разкъсате в избора си! Сигурен съм, че не сте готова, а "плача" ви е "риторичен" или основно- предпазващ, не осново- полагащ!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 25d4c0fdc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   до 22, 24 от 20

Милички момиченца! Не е въпрос дали можем или не можем, а доколко е нормално? Никой не е длъжен да ви удовлетворява скапаните прищевки и капризи, които надхвърлят далеч любовното ложе.

Ние мъжете НЕ СМЕ УДОВЛЕТВОРАЧИ НА ЖЕНСКИ КАПРИЗИ. Аз правя секс, за да се задоволя и да удовлетворя сексуалната си жажда. А доколко на жената ѝ харесва, е друг въпрос.

Жените са създадени, ЗА ДА УДОВЛЕТВОРЯВАТ СЕКСУАЛНИЯ НАГОН НА МЪЖЕТЕ. Как не сте видяли все още тази житейска закономерност?

Да не говорим, че на практика в живота се срещат много повече жени, които са с по-ниско либидо от мъжкото. Авторката принадлежи към онази група, която следва да обслужва повече на брой мъже.

Самата тя ще го разбере след време. Момичета като нея са създадени с тази цел - да задоволяват сексуалния глад на повече мъже. Ние им викаме к*рви. Тогава и тя ще стане щастлива.

Проблемът ѝ идва оттам, че пуска само на един.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 3d32245db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Авторке, ето н 32- като той не може, ще те убеждава не само, че не било нормално, а и че жената е създадена да задоволява мъжът. Веднага превеждам: ако може само две минути- мълчиш и траеш, проблема е в теб.
Ако попаднеш обаче на здрав, потентен мъж, ще разбереш какъв неможко е бил, който ти внушава подобни глупости.
Повтарям: ти си нормална, здрава жена, с нормален, здрав сексуален апетит. Просто този твой приятел има проблем.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bfd1b489cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   До автора - ето номер 32 е отличен пример, за да видиш отношението и мисленето на мъже като него ( възможно е приятелят ти да се доближава до нещо такова ) - те са на принципа : важно е на мен да ми е добре, какво ще се случва с другия ( жената, с която са ) не ми пука, нито пък дали е щастлива. Такъв тип мъж се опитва да представи поведението на жената ( в твоя случай ) като нещо ненормално, а своето като нормално. А е точно обратното - не е нормално да гледаш само себе си, да ти е безразлично дали правиш нещастна жената до теб , както и да си неспособен да обичаш , а да виждаш жената като предмет, който използваш да си задоволиш потребностите. Такъв тип мъже правят и още нещо - опитват се да представят нещата така, сякаш всички мъже са като тях и с тяхното мислене. За да може да те убедят дори да не опиташ да си потърсиш друг мъж. Разбира се, това изобщо не е вярно. Има толкова много мъже способни и на обич
и на загриженост, а и с желание колкото твоето за любов. Много добре, че е писал номер 32, за да видиш хубаво какъв тип мъж на всяка цена да избягваш. И ще ти кажа пак - в никакъв случай не му вярвай, че всички мъже са като него и няма различни. Има прекрасни момчета и мъже и ако потърсиш, ще намериш и ти.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 80f8eba6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   До 32

Проблемът й идва от там, че тя самата не може да се задоволи сексуално, камо ли мъж да го направи.
В никакъв случай не говорим че авторката е много сексуална, само тя се представя за такава, а както знаем монетата има две страни.
Многото сексуални не се оплакват по сайтове, а се самозадоволяват и задоволяват с мъже, тя видиш ли изпаднала в "депресия".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7d40d66ae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Три пъти на ден не било много? В момчето бил проблемът, не в нея? Какво дрънкате бе? Разликата между човека и животното е, че човекът следва да си озаптява животинските нагони и да си канализира мощната сексуална енергия в съзидателна насока, а не да се плющи като невидял всеки път като го засърби долу.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0845bc86d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Знам, че някои хора хич не ги бива с числата, но тук чета нелепици. 7-8 пъти на нощ при 19-годишните, 3 пъти на ден не било много...

Ако линкът все пак не излезе, ще го обясня накратко: 20-30 годишните /като гаджето ти/ правят секс 112 пъти в годината, по-дъртите по-малко! 112 пъти в годината, а годината има знаете колко дни! То няма и за по веднъж на ден. Подозирам, че и на 19 години да беше чиляка, пак нямаше да ти смогне! Мога да ви уверя, че имам достатъчно инфо за тийновете и щях да съм информиран, ако масово прекарват деня само в спалнята и тоалетната /когато не правят секс, ходят по съответната нужда, храната си я държат в стаята, защото нямат време да се обличат и да ходят в друга стая, за да ядат/! Докато станат на 20, родителите забравят как изглеждат, защото с години не излизат от стаята си.

Честно, винаги, когато реша, че съм прочел всичко, тук излиза поредния бисер!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker