Добре ли е да направим тройка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Добре ли е да направим тройка
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 5052 пъти
С жена ми сме заедно от почти 10 години. Аз съм на 45, тя на 41. През последната година много започна да се възбужда от идеята за тройка с друг мъж. Играем такива фантазии, включително поиска да ѝ купя вибратори за игрите. Постоянно ме увещава да го направим реално с друг мъж, някой непознат от сайт за запознанства. На мен не ми се прави по никакъв начин - едно, защоот ще ми е неприятна самата близост с гол мъж, и второ, защото ще я ревнувам. Но пък искам и да й угодя. Съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 74b110662d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Не го прави. Казват че е гадно.
По добре с още една жена го направете.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: f5cc359d3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Според мен, щом тя иска, го направи ако я обичаш, но задължително след това да го направите и с две жени. Така ще сте квит и ако Ви хареса, можте след това и да повторите.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 28c62139d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Щом не искаш- недей! Не знам защо жена ти като със сигурност вижда, че не ти е приятна тема, продължава... за това трябва да помислиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e70755b7ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ти проблеми с ерекцията ли имаш, чре тя иска ншкой жребец да я задоволи..?

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6de171b855
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Не го прави.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a5401fd944
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Авторът на темата “Бихте ли правили суинг с жена си/мъжа си” съм и ще ти кажа, че такива експерименти в секса се правят само, когато и двамата го искат! Иначе рискуваш да счупите всичко между вас…..
Ние сме правили и тройки, като мен лично ме възбужда да виждам жена ми каква мръсница е в секса…….

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 796e5b9ebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Не това което е добре е моментално да и биеш къча за дето дори си е помислила да спи с друг мъж че и даже тебе пита.

Х.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 144b44fdb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ами съгласи се. Ако ти не се съгласиш тя ще го направи зад гърба ти с друг мъж без ти дори да разбереш. Ако аз съм на твое място ще се съглася, но при едно условие, че следващия път ще направим тройка, но с две жени, а тя само ще гледа и може да се обслужва с нейните вибратори, които си й купил.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e7a0217123
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Жена ми когато беше на 45 искаше и тя с друг мъж. Затова и намерих един студент от студентски град. Просто отидохме на една дискотека там и жена му си го хареса и си го свали. Не и беше особено трудно, тъй като доста си я биваше и хващаше око. След това ги закарах в нас и той я скъса от секс. Първо я излиза хубаво и после я изчука на задна. Жена ми се побърка и пъшкаше здраво. Аз гледах отстрани и казвам, че по-възбуден не съм бил. Дори свърших 2 пъти. Яко беше. Студента след това едва ходеше и затова му благодарих и му викнах такси.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2d1ebdd890
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Жена ти просто иска да се изчука с друг, ама с твое позволение, за да не кажеш после, че е курва и ти изневерява. Така хем ще ти изневери, хем ти ще си виновен, че си го позволил.
Не че по принцип няма да те обвини пак за изневярата, ама си е друго с твое разрешение. Нейата съвест ще е чиста.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 225a45dafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ако го направите с мъж, е редно след това и с жена. Защото неравнопоставеността ще ви развали връзката. Питай я твоята дали е съгласна да те гледа с друга жена до теб. И кажи, че ако иска тройка с мъж, че след това ще правите с жена. И я предупреди, че ако не успеете да намерите жена за тройка (поради факта, че жените търсят за секс нацепени батки с дълги патлаци, а ти едва ли си от тази категория), то ти е позволено да отидеш на к*рва.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 274313f6a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Много е нагла жена ти. Аз доста щях да се замисля на твое място какви ги е въртяла през годините. Но ти си знаеш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: dac72ba814
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Жена ти е курва! Не го прави! Ако една жена уважава и обича мъжа си никога не би предложила тройка на мъжа си, колкото и да е незадоволена. Съжалявам, че си се оженил за лека жена.
Откажи й, ако не искаш после да си изхвърлен от тройката.
Мисля, че това е унизително!
Имах гадже, когато бях на 21 години, което се правеше на интересно и искаше да си правим тройка с някоя от моите слаби приятелки. баеш ли колко бързо го отказах от идеята като му предложих първо да си направим тройка с някои от неговите приятели, като умишлено предложих онези, които ме заглеждаха. Отговорът му беше, а с тези не може. Последва и моят - и с моите приятелки не може. Никога повече не повдигна темата и дори когато го зарязах продължи години наред да ме преследва, дори когато знаеше, че съм в дълга връзка.
Тази твоята парцалана трябва да тича след теб, а не да ти върти номера.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0f99682573
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Не слушай глупави съвети на хора расли в рамка. Жена ти не е курва, просто това е нормална реакция. След няколко години съвместен живот настъпва рутина, която често разбива семействата. Веднъж попитах баща ми, защо не реагира, когато мама се будалка с другите мъже- гости. Той каза:
- Моето момче, чената е като бомба със закъснител. ако я притиснеш, ще намери начих и ще те изложи дори. Но ако се обичате и уважавате, трябва да допускате някои неща. Това стимулира и засилва близоста Ви.
След години го разбрах. Когато усетих, че между нас нещата са поохладнели и го правим от нужда, а не с чувства я попитах, какво мисли по въпроса. Отговорът и бе, цитирам:
- Разбирам притеснението ти. Никога няма да те зарежа, но явно и двамата имаме нужда от разнообразие.
- Да и аз така мисля. Какво ще кажеш да направим тройка с някого, който ти хареса?
- Не е ли по- добре да е семейство? Да се разменим. Така и двамата, ще сме доволни.
Така и стана. Говорих със сестра ми по въпроса и за моя изненада, тя ми каза, че със съпругът ѝ го правят от няколко години. Не го очаквах, тя е три години по- малка от мен. Докато се чудех, тя каза:
- Ако искаш, ще Ви дойдем на гости и ще се разменим?
Не бях имал предвид нея. Макар, че се смятам за извратен, не съм ѝ посягал никога. Аз съм доста активен и го правя с друга близка жена от семейството, но никои не го знае. Споделих идеята с жена ми. Тя по принцип харесва зет ми, но като компания. Не са флиртували никога. Поканихме ги и стана чудесна оргия. Постепено почнахме да се срещаме и с други. Тя има брат с който са доста близки и аз реших да ги чифтосам. Всъщност накрая се оказа, че и нашите и техните го правят. Така един ден се получи доста голяма компания, три приятелски семейства, сестра ми с мъж си и нейният брат с жена си, ние, и родителите ни. Шуреят предложи да ги поканим. Стана луда вакханалия. Няма майка, няма татко, въртяхме си жените, като в chence club.
Не бих казал, че между мен и съпругата ми нещо се е променило в негативен смисъл. Напротив, това май ни сплоти повече и сексът ни е като освирепял, ебем се като не видели. През почивните дни се събираме и си правим swing.
Не мисли, че ако някои и го начука, ще е зле. Убеден съм, че ще се споите още повече. От теб зависи. Но е добре семейно, не тройка. Ние сме правили с жена ми и тя не е доволна, както и аз. Бил съм с нея и майка ѝ, били сме и брат ѝ на тройка, не. Отказахме се. Каза ми- по- добре да дойде майка ми или прителка и да я наебеш, по- добре ще ти е. Беше права. Често идват някоя в нас или някой. Вчера ми звъни в офиса:- Шери, Андрю е тук, предложих му кафе, но искам и хуй.
- ОК. наебете се.
Това е приятел. Да я тормозиш, да се тормозиш е некоректно. Но двамата можете да си живеете добре с приятели.
Джеймс

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c179e2e03a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Според мен, не е добре да правите тройка. Подобен разврат няма да доведе до нищо хубаво.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4a83ba555b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Хаха... Тесногръдието на бай Ганьо край няма. Той може да ебе, ама жена му трябва салатка и ракийка всяка вечер да му слага.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b06dafe970
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Мога да кажа само, че 2 или 3 случая на такива експериментиращи са завършили с раздяла, пък дали Ганьо е тесногръд е вече друга тема. Аз само за толкова знам. Започването на връзка е съвършено излишно, щом ще има такова развитие нататък. То заради това много семейства в България са в нещо като сатира. Най-често жените нямат привличане още от самото създаване на семейството, но след известно време си позволяват да бръмчат. Тия отворени връзки и всякаквите там тъпотии за разбирателство между двамата са толкова нелепи и смешни, че просто няма накъде.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bfc804946e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ти си я познаваш най-добре, но има и вариант ако не и позволиш, сама да си намери мъж, без ти да разбереш. Ще го прави зад гърба ти и ще се отдалечите един от друг. Според мен търсете двойка за размяна на партньорите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 дни
hash: 315d9e103c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Пълни глупости, ние сме семейството от София на 40 години и си правим редовно тройки и четворки със други семейства. Който не го е направил значи не знае какъв кеф е това. Много ни харесва и допада и на двамата страшен кеф е да гледам някой да чука моята а аз да и го давам в устата

 
  ...
преди: 1 година, 8 дни
hash: b12472032d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   После да не стане един час лигавене, цял живот страдание.
Кажи й, че искаш първо тройка с атлетична 20-24-годишна студентка и набързо ще й се охлади ентусиазма на поизначканата лачена чанта.
Може и да й люснеш два шамара и да тръгнеш на лов за любовница
Вече ми се повръща от разюздани кранти и от двата пола.
Жена на твоите години.

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 70d5d4f87f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   19, ако изобщо е вярно написаното от теб, а не фантазия, глупостите за едни, са проблем за други. Както и тези "други" правят други глупости, които вие не бихте направили вероятно. Нелепо е да смяташ, че нещо, което ти (ви) харесва, задължително се харесва на всички. Има един съществен проблем - ревност. Тя може да е в следствие на различни причини: страх от загуба на партньора (ако му/й хареше повече с другия), до чиста погнуса. Не сме много тези дето сме над тези неща ;)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 дни
hash: 3d9d12bc78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Не, не прави тройка с друг мъж. Ще сгрешиш.

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 040acc464e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Съвета ми е да направите 3-ка. Удоволствието ще бъде взаимно. Няма нищо по-хубаво от това сексуалните ви фантазии да се изпълняват. Прекрасно е да гледаш как жена ти е обладана от един или 2-ма мъже едновременно и след това да се включиш и ти. Гарантирам ти, че любовта ви ще се заздрави и ще се обичате повече.

 
  ...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: 775556f7d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   От номер 13:
"Дърта, дърта, ама се озърта", са казали хората...
Тройките са за необвързани хора, между които всичко е само секс.
В брака освен чувства и секс, има и финансови взаимоотношения.
Подлагаш много неща на риск. Може дори в един момент да ве озовеш в позицията на изнудван или дори излишен.
Защо не й кажеш, че щом си станал недостатъчен, може да хваща пътя и да се оправя, с когото иска.
Тя вече залязва, а ти можеш да си намериш някоя с 10-15 години по-млада. Самотни и свестни жени, колкото щеш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker