Харесвам жени с големи дупета, но ме е срам да си призная. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Харесвам жени с големи дупета, но ме е срам да си призная.
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 2024 пъти
Харесвам пълни жени с големи дупета, но ме е срам да си призная, защото хората ще ми се подиграват и ще си помислят, че не мога да си хвана слаба приятелка и затова съм с дебела. В България всички харесват слаби жени и ако те видят с пълна ще си помислят, че си смотаняк. Нямам нищо против слабите жени, но закръглените ми харесват повече и искам такава приятелка, защото ми харесва повече на външен вид, а не защото не мога да имам слаба жена! В България е престижно да имаш слаба жена и е срамно да имаш дебела. Хората сочат с пръст и казват - виж го тоя с каква дебелана е, все едно насила си с нея, понеже слабите жени не те искат. А ако кажеш, че харесваш такива, си мислят, че си извратен фетишист. Хора, като казвам дебели, нямам предвид гнусни свине, които по цял ден се тъпчат и са станали 200 кила. Не съм извратен. Но в България, жената ако е дори малко над средните килограми, се смята за дебела и грозна.
И знаете ли кое е най-лошото? Ако кажеш на по-пълна жена, че я харесваш заради това, тя ще се обиди и ще помисли, че се подиграваш. Ще се почувства грозна, а не желана. Не разбирам защо отблъсквате хората, които ви харесват такива каквито сте? Не е ли най-хубавото някой да те хареса точно заради това което си, а не да те кара насила да ставаш нещо друго? И пак казвам - нямам предвид най-дебелите и отвратителни жени, просто по-пълни от това което в България се мисли за нормално. Не съм извратеняк, нито порно манияк!
Сега ще си призная може би най-шокиращото в моята история. Винаги съм бил със слаби жени, точно заради хорското мнение, не искам да ме мислят за смотаняк, затова всичките ми гаджета са били слаби. Винаги съм избирал приятелките си, не защото ми харесват на външен вид, а защото в България е престижно да имаш слабо гадже! Още от малък, много пъти съм бил свидетел как мъже с дебели приятелки са били подигравани, обиждани и гаврени, включително и от други жени, затова никога не съм имал такава каквато искам, макар че ми харесват повече от слабите! Никога на никой не съм признавал какви жени наистина харесвам, защото не искам да ми се смеят и подиграват! Бил съм с доста жени и всичките са били слаби, за да впечатля хората и да си кажат - виж го тоя с каква красавица е, а не защото аз ги искам такива! Сигурно звучи шокиращо, но си признавам. Да, за вас слабите жени са най-красиви, но аз харесвам по-закръглени и по-пищни форми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: a6180bfd09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Няма лошо да харесаш жени с извивки. А и не знам какво ти пука за мнението на хората, ако ти се чувстваш добре с дадена жена.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f9b761c492
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Просто ти даваш обич и цениш жената за това, което е. И съвсем естествено е всеки да харесва различен тип жени.
Аз пък не харесвам мускулести мъже и така. Те просто възприемат пълнотата за недостатък заради големи предразсъдъци. Означава това означава онова.

Но всъщност истинският човек се наслаждава на всичко като на Божествена частица. Много мъже обожават жените си пълнички. И така се наслаждават на всеки сантиметър. Любовта обожава всичко, което е част от любимия човек. Моят сегашен приятел е обсебен от дупето ми. Хаха.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b89934ca91
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Много тъжно, че продължаваш да плащаш данък "обществено мнение". Ти за другите ли живееш или за себе си? Така ще ти мине живота в опити да се харесаш на другите...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7f79a7c58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Значи си за Испания или Бразилия :)
В България хората са подчинени на стереотипи и чужди мнения и влияния. Тук, в този сайт разбрах, че няма никакво разбиране и уважение към свободната воля на другите.
Никъде в чужбина или в чужди форуми/групи не съм виждала подобно отношение към другите.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8dc400c3d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   "В България всички харесват слаби жени и ако те видят с пълна ще си помислят, че си смотаняк. "
За мен лично по-пухкавите жени (но не и разплутите) са неустоими и женствени. Жадуван балсам за душата. А и нали знаеш какво казва статистиката по въпроса: девет от десет мъже харесват жени с големи дупета, а десетият харесва мъже.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dc06d3af6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Леко закръглена жена с ясно очертани талия, ханш и голям стегнат бюст изобщо не е жена, за която някой ще ти се присмива, а дори ще ти завиждат. Говорим за пропорции тип пясъчен часовник, а не ханшут да е най-широката част от женското тяло.
Колкото и да се нищят във форума теми, че харесвали жени с малък бюст, изобщо не е вярно.
Аз лично не харесвам слаби жени с широк ханш или изявено дупести като Ким Кардашян, но жени като италианските актриси Моника Белучи, София Лорен, Джина Лолобриджида или Мерилин Монро без да са слаботелесни са изключително сексапилни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 84db6c2d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   4, хайде да си кажем истината! Жената трябва да е стройна, с елегантни извивки и добре оформени женски дадености... Някои мъже предпочитат жените им да са като манекенки, други обичат жените с нормални телосложения, а "пухкавите" жени са предпочитани от доста малък процент от мъжете. Малко ни идват като на вас мъжете с големите пениси - бихме пробвали с такава жена един-дваж, за да се изкефим, но толкоз.

А и българките въобще не могат да се сравняват по поддръжка със съвременните туркини. Българката не е в добра форма, диетата ѝ куца, спорта също, а гримът я състарява преждевременно поне с едно десетилетие.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3f493ae116
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Закръглена жена трудно ще ти повярва на думите, че я харесваш, защото вероятно е била подигравана, затова трябва да намериш начин да я убедиш. И мен на 60- 65 килограма на 1. 64 ме отхвърляха и ти го казвам от личен опит. Както казваш, в България се харесват слаби жени между 40- 50 килограма. И аз аз ги харесвам. Това е моят идеал за красота и се опитвам да го постигна (сега съм 55- 6 килограма).
Не трябва да ти пука какво ще кажат хората. Ако обичаш такава жена, не би следвало да те интересува кой какво ще каже, пък и хората винаги ще говорят, защото чуждия живот им е по- интересен, отколкото техния. Ако пък си с много слаба жена, пак ще се намери някой, който да ви обсъжда. Единствено можеш да угодиш на себе си и на жената до теб. На хората - никога, а и не трябва, ако не пречиш на никого.
И няма нищо лошо в това, човек да има фетиш. Не знам защо хората заклеймяват това нещо. Ако не вредиш на себе си или на някого, няма нищо лошо. Всички си имаме специфични предпочитания.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9e6660aec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Няма нищо лошо в това да харесваш определен тип жени. Някои искат кльощави момичета с малки гърди, други предпочитат пищни извивки. Въпрос на вкус. Не е нужно да даваш обяснения на останалите за твоите предпочитания не може всички да харесват едно и също. То си има и поговорка: за всеки влак си има пътници.
Аз една година дойдох в Бг заедно с гаджето ми (чужденец) и той ми каза че българките му се струват хубави в лице, но иначе са много слаби и нямат дупе. Буквално ме попита защо всички жени са слаби

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 72a88cecb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Българите са точният ориентир за това какво е е правилно и какво е хубаво. Просто трябва да вземеш мнението им и да го обърнеш на противоположната му страна и така безотказно ще разбираш кое е правилно и кое е хубаво. Щом за тях леко закръглените жени са грозни то значи че те са образецът за женска красота. Добре, че Дженифър Лопес не се е родила в България, че с леко закръгленото и дупе щеше да е със супер смачкано самочувствие тук и парализирана от комплекси поради подигравките, вместо да е както е сега-топ атрактивна жена на свена с мъж за който не могат и да мечтаят повечето жени. Живей си живота и не се води от мнението на индивиди ходещи остригани, с кафеникава кожа с брада и маратонкаи, защото е направо трагекочично мнението им за образец за това как да изглежда човек да ти е мерило. Зашии си едно огледало на гърба на якето и маймуна до него и който българин ти се подиграе за изборът ти, му кажи да се види в него и да открие десетте разлики.


Чорбаджията на курникът

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dfa5bb39c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Aми аз пък харесвам жени с груби и леко миризливи крака, но отгоре с хубав педикюр и секси токчета. Афродизиак ми е и настръхвам. Всеки си харесва нещо.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f325210871
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Няма интелигентен човек, който би се подигравал на чуждите сексуални предпочитания. Хората, които винаги имат коментар за околните, обикновено са дълбоко неудовлетворени от себе си и просто се опитват да отклонят и своето, и чуждото внимание от собствения си живот, докато изтъкват колко другите излизат извън стереотипа.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 48487aed07
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Много точно авторът описва нашата българска простотия. Комплексираните мъже харесват слаби, мършави и дребни жени. Българинът е тъп снобар, каков ще кажат познатите ти, ако те видат с пълно момиче!? Еми с приятелите си ще правеш секс или с жената до теб, я им тегли една майна и следвай желанието си. Тъпанар мърщояди. Аз харесвам едри високи и закръглени жени с пищни големе задници и големи цици, налети хълбоци закръглени коремчета и пр. Жена ми е точно такава и много я харесвам 175/85 кг, и за мен е супер, най-красивата жена. Никакви отслабвяния и диети, над 20 години сме заедно но изобщо не ми е омръзнала и като я видя гола се възбуждам.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 336a0cf83e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Това сме ние Българите, винаги гледаме какво ще кажат другите а не на нас какво ни харесва, аз също харесвам закръглени жени, все пак да не са дебели де.
Винаги моите приятелки са били закръглени и не ме е интересувало какво ще кажат другите

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 336a0cf83e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторе дай по конкретно описание какво за тебе е по голямо дупе, някакви параметри все пак че някой би си помислил че харесваш 150-160кг жени което си е някакъв фетиш

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker