На курва мисля да ходя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

На курва мисля да ходя
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 4275 пъти
Привет хора,

Като повечето младежи и аз искам да бъда с девойка. За съжаление обаче с последните не ми върви. Взех решение да отида на курва, но искам вашият съвет. Кво са тези неща за 30минути в сайтовете като адамиева. Въобще това не е ли много малко време. Нали все пак трябва време човек да се отпусне, пък ако не може да се отпусне да изпие една ракия. Нека някои които има опит с ходенето на такива момичета да ми сподели как стоят нещата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 55

преди: 1 година, 5 месеца
hash: d1eeae7e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Ами няма да останеш доволен. Тези курви до 100 кинта са циганки или пропаднали българки. Над 150 кинта са джукарки в които няма нищо женствено и са много тъпи. По принцип курвите не се раздават. Гледат да мине времето и да ти вземат парите. Не си струва.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 098e13353c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   това е най грешния сайт ако питаш мен за момиче. Нещата не са такива каквито си ги представяш, отиваш плащаш за 30/60мин според зависи от тебе какво искаш. Сядаш и ти прави една бърза свирка с повече чекии от колкото с уста и ти казва действай. Идва твоя ред и ставаш и почваш в една поза както работят повечето и щеш нещеш тя ще те накара да свършиш за 5мин и ставаш и си тръгваш, така че не си мисли че 30мин ще се занимава с теб или 1час, гледат да те претупат набързо зимат парите предварително и после си аут ако неискаш да влезнат трима цигани от съседните стаи да ти нарежат ушите та да си знаеш урока за другия път. Имай предвит че всяка втора курва я пазят по няколко човека от другата стая и те гледат на скрити камери какво се случва и видят ли нещо нередно моментално влизат и те почват. Така е и по хотелите в повечето случай я чакат мацката отвънка в таксита или на твой адрес

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 7ac3c8f1ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Като искаш да се отпуснеш плати си за 3 часа, а не за един. Да можеш да се напукаш с ракия като хората. И да знаеш - къпането не е задължително.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 0a49ac2d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Ракията ще си е пиеш у вас или в кръчмата. Там отиваш да ч*каш. Ако не ти стига 30 мин. плати си за два часа, твой проблем.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ced79092cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   С такова отношение по-добре не ходи. Жените усещат нелюбезното отношение много ясно и само ще те претупат.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4b651aeee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   30 минути обикновенно стигат. Особено ако си млад. Курвите обикновенно лъжат. В сайта обявяват цена за час, но като идеш викат че е за половин. Не пий и не прави чекии преди да идеш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: bfcc49ae57
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Пич, ще ти дам съвет. Аз съм на 32. Като цяло не съм имал проблеми с жените, но е имало и по-дълги периоди когато съм бил на сухо. Може би за първи път на проститукта отидох на 26. Отидох при една всеизвестна милфка от ало бг със силиконови цици. Отидох за половин час. Принципно тази жена е точна и приветлива и разбира се хитра и обиграна за да ти вземе парите. За 30 мин може да свършиш 1 път. Духа ми и добре я чуках. Като се прибрах още ми се правеше секс и и зяпах снимките в сайта и си ударих една. Като цяло и се изкефих. Но много повече усетих едно много неприятно чувство - почувствах се празен, измамен, долен, глупав. Дадох пари за да се изпразня за 15-20 мин, а тези пари съм ги изкарал с труд, с тези пари мога куп храна да си купя, тези пари могат да помогнат на възрастен човек за лекарства, на дете без родители или пък мога да ги дам за спорт и т. н. за последно отидох може би преди 2 години и от тогава взех решението повече никога да не си причинявам това нещо. Може би съм посетил към 15 проститутки, не им знам точния брой. Аз съм добродушен и разговорлив човек и с повечето не съм имал проблеми и сравнително добре съм прекарвал. 2-3 пъти да съм уцелил греда. Пуст му нагон. Например имал съм приятелка или дори 2-3 с които съм се срещал от дъжд на вятър и въпреки това отново съм ходил да си плащам на проститутка, при която получавам 10 пъти по-малко удоволствие. Не мога да обясня защо съм го правил. Едно ще ти кажа, приятел. Не я прави тази глупост. Не си давай парите. Това е унижение за мъжете. Отделно е опасно. Тези жени са високо рискови за венерически болести, а някои дори си ги и имат. Може да те оберат, може да те нападнат сводниците и какво ли още не. Здрав си, прав си, млад си. Отиди да спортуваш, учи, чети, работи. Излез по улицата и се усмихни. Момичета и жени има безброй. И много от тези момичета много ще се радват, като видят свестен мъж, защото огромната част от мъжете в днешно време са темерути, комплексари, злобари и простаци. Едни ще искат да се обвържат с теб, други ще ти се изкефят, че си точен и ще искат просто да правят секс с теб. Една усмивка и едно уверено и човешко държание ще ти отворят безброй врати. Не ходи по проститутки! Аз бях допуснал тази грешка, но се осъзнах!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e5c1450120
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Еми ако искаш повече трябва да платиш двойно. Ако си съгласен да клатиш някоя по-грозновата и закъсала, може да ти мине номера за същите пари. Но ако искаш знойна красавица няма да стане.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e6c6950346
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Решил си да ходиш на проститутка, обаче ти трябва време за отпускане... , няма време за отпускане и целувките са забранени. Всичко е механично, действаш като робот по схема. Като толкова не можеш да завържеш връзка с нормално момиче, после не очаквай от някоя професионалистка да те глези, като бебе, че да се отпуснеш, първо даваш парите, после и нищо да не стане-тя не е виновна, че ти не си могъл да се отпуснеш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ed019ce52a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Привет, аз съм автора.
Бих могъл да ида на някаква дето само духа като за начало. Нали все пак трябва да се започне отнякъде. Голям кеф ще е е ако го направи без презерватив. Хаха. Пък след това ще отида на някоя за истинско чукане. Пък после може да ида и за анален секс. Нищо не се знае.

Аз лично бих постъпил така. Ще ида на някоя само да ми духа за едни мижави пари. Пък квото стане....

Не знам по добро решение. Ракият помага в малки количества. Ако се натряскам като идиот ще стане бела. Аз не искам бели.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9d15cec379
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Авторе, няма как да ти духат без презерватив, нещо много си се объркал и си фантазираш неща, които явно ги гледаш от порното, но не се случват в живия живот.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: cf2d66f819
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   8, защо чак след като си минал през курвето се сещаш, че тези пари които си дал, са изкарани със труд (от теб), могат да помогнат на човек в нужда или да си купиш куп продукти и да си сготвиш (ако въобще можеш да готвиш) вкъщи? ! Тя долната глава има повече разум отколкото горната, така излиза! Хахаха.

Гаро

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: aae9c630e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Към номер 14. Донякъде си прав.
Но нали целта е да усети женското тяло.
Смята че до някъде зависи и от компаионката..

Все още никой не е писал стъпките обаче. Кой се съблича пръв. Тя или аз??

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: eb8df004bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Към Н13, защо да няма как бе браточка? Не се хваля, но трябва да го кажа за да ти отговоря - преди около 2 месеца ми дойде идеята, че досега не са ми правили без презерватив, отне ми точно 2-3 минути да намеря в ал*. бг такава, която го прави без, обадих и се и в същия ден ми духа без гума. Момичето беше хубаво, младо, средно скъпо ( малко над 100 лв. ). Мина така - първи правихме секс за около 20-30 минути, починахме малко и след това ми духа без презерватив. Не казвай, че няма как без да знаеш. И да много са малко тези, които предлагат тази "опция", но ги има като се поразровиш. Като признавам си риска винаги си го има, но бях много загорял и не издържах и не мисля да повтарям заради рисковете иначе самото изживяването си беше супер и си заслужаваше парите, изобщо не съжалявам. Слава богу сега си казвам " нали вече и това съм го преживял" и не мисля да повторя без презерватив при платено момиче и не го препоръчвам на никой, всеки всичко сам трябва да прави по своя преценка и да решава сам за себе си, това направих аз! Към автора - не казваш на колко години си, но ако си на 18 моят съвет е да отидеш, защото аз знам какво е всичките ти приятели и познати да са го правили и само ти да не си. Моят съвет е да отидеш в ало. бг и да си намериш някоя, която е поне от 120лв., защото тези са малко по-"свесни" и си взимат работата по-насериозно и в повечето случай са по-хубави от по-евтините. Гледай да е българка разбира се и най-важното търси такава с коментари, защото ако има коментари и те са позитивни шанса обявата да е фейк е минимален и момичето е най-вероятно истинско. Аз така правех и не съм попадал на "греда" никога по този начин. Когато и се обадиш да се разберете за час, къде, кога и т. н се увери, че за тези пари ( да речем 150 лв за час ) са включени 2 свършвания. По този начин дори първия път да свършиш супер бързо ще може да си починеш малко и да почнете наново и тоя път нормално няма да свършиш супер бързо и ще си направиш кефа, а ти точно за това отиваш! Пак казвам - сам си обмисли всичко и реши сам, не ти казвам да ходиш, имаш си глава на раменете! Иначе, АКО идеш мой съвет е да отидеш по-натам на еротичен масаж, защото и там е готино. Мацката те предразполага и те масажира, там няма да чукаш, но якото е, че ще гледаш мадамата чисто гола как се кърши по теб и някои дори накрая ти бият чикия като за финал, а някои дори и ти правят свирки накрая, което е яко защото си супер възбуден от това еротично преживяване и накрая експлозията е много добра. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ec54961204
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Жалко, че на някои от нас си ги правят. И момчето е решило добре. Гаджетата ще го дърпат назад.

До 13

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6d5990657d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Благодаря на Н17. Много полезна информация.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8689d47148
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Да идеш на проститутка и да направиш каквото и да било без презерватив - дано си си написал завещанието!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 718f78435f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   По принцип съм съгласен с 8 че от проститутките файда няма. Обаче ако автора е да речем над 20 години и никоя не ще да му пусне безплатно, има смисъл да види как е с проститутка. Аз намерих чак на 25 години. Дотогава пропуснах много възможности понеже се притеснявах как ще стане първия. По добре да види как става секса (не е нещо мъчно) и после да почва с безплатните мадами. Ще е по- уверен като види как стоят нещата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: eb8df004bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До 20 от 17, няма проблем. Само да се уточня понеже бях малко пийнал, когато го писах това. САМО ми духа момичето без презерватив, секса си беше с презерватив. Искам да го уточня, защото съм го написал горе малко не както трябва май. Секс без презерватив с платено момиче никога не бих правил лично аз и те съветвам и ти да не го правиш. То и почти няма такива, които да дават без презерватив, малкото които съм видял не бяха хубави така или иначе. Дори и това беше прекалено, което направих ( да ми духа без ), но бях много загорял, слава богу нищо ми няма.

До Н21 - еми не съм си го написал, само ми духа момичето. Слава богу нищо ми няма и нищо не съм хванал, както казах не го препоръчвам на никой, това е което аз реших и направих. Признавам, че беше глупаво, но хора сме правим глупави неща.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 979d29cc0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Беден ти е ума колко мадами са недочукани. Научи се да гледаш в очите, ако теб те гледат втренчено, знами имат интерес. Следвай го, разумно, и ще забравиш за курви. Най-лесното нещо е да си намериш момиче, стига да си в точната нагласа, и нямам пред вид разпасан разврат. Не, жив, житейски морал, моралът на планинските потоци и утринното слънце. Научи се да го намираш.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8689d47148
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   23, ти така смело като казваш, че нищо ти няма, пусна ли си пълни изследвания за полово предавани болести?
От една свиркай ти е бедна фантазията каквик гадост можеш да закачиш...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ddf5228b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   При толкова безплатни курви, той щял да плаща за курва. Огледайте се наоколо..

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bfffde14aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Аз ходя редовно при платени. Така някой дават някой не зависи при коя се случи имам предвид целувки и френска без. Някой се държат лошо пред нейният адрес съм и не ми вдига телефона чакам един час долу и си тръгвам

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 36a63281b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Привет,

Последно да ходя ли на курса. Горе долу как да се подготвя. Да се къпя ли, да купя ли презерватив, да лъсна ли една преди да ида. Можете ли да ми обясните въобще нещата. Просто нямам опит с жените.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4b651aeee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   До 24 и 26,
Може да има доста курви, но изследванията сочат че към 30% от мъжете нямат достъп до секс. Това е статистика за щатите но в европа и българя положението едва ли е много по- различно. Други исзледвания сочат че жените не харесват 80% от мъжете. Дори и тук често чета коментари от жени че в българия нямало истински мъже. Отделно че се раждат около 5% повече мъже.
Така че има някакъв процент (не малък) мъже които ниски шансове за секс освен ако не си платят.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9a1fefd30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   НИКОГА ПОВЕЧЕ (с малки изключения разбирай рядко).

Това трябва съвсем да съм на сухо доста време за да отида пак.

Едната взе 200 лева за анален ама беше тясна и така не влиза, исках да и вкарам дилдо да я разширя и отпусне за моя, не искаше дори с пръст, платил съм за анал. Хай сиктир. Други работи правихе. Поне я записах да я имам на секс хаха, това е като ще ми харчи толкова!

Искам да я полижа - все едно аз ще се възбудя от това - цени от 20 до 50 лв за ей такава екстра

Друга пък ми говори как не можела да съблече сутиена щото доктора и казал - ОК имаш проблем... аз за какво тогава плащам. Оплаква се че скоро спадало и като ми лапа ей така с лека болка как да ми е приятно?? Пари за такива??

Толкова са тъпи тия екстри с цени.. че ти като ще правиш само без целувки ласки и лизане по добре си вземи КУКЛА.

Искам БОЙКОТ на тъпата им система. Как? Като има повече желаещи за секс срещи.. бъдете смели дами. от М29

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 899122ac5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   По преценка и с доплащане ще ти направят без гума. Тоя дето е написал че е фантастика да ти правят без гума е ходил по феи само в сънищата си. Или пък изобщо на него не му дават.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8689d47148
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Абе 32, тебе проститутките не те искат, така че смелостта на дамите би се изразила в това да избягат от теб.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 718f78435f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   28,
Изкъпи се, напарфюмирай се, но не лъскай преди да идеш. Не пий алкохол.
Важното да тестваш с курвата за колко време ще се изпразниш.
Ще знаеш за следвюащите жени как става. Пожелвам ти втората да е без пари.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0c2761356b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Това да ходиш по курва и да си плащаш за секс е най долното падение. Смятай колко трябва да си спрял. Вместо да даваш пари за курви иди на психолог или курс за самоусъвършенстване. Колко трябва да си зле че да ходиш при някоя дето преди теб я е чукал тираджия циганин наркоман дядка дебелак или който там и е платил. Дали е имала време да се изкъпе като хората или не няма как да знаеш. Ще си плаща за да го правил без гума.... ужас че аз с колкото жени съм го правил никога почти не е било с гума. Все едно да ближеш сладолед през мрежичка - айде мерси. Ама то било същото да бе да целувай се с гума на езика тогава - същото е ;)
Номер 8 ви го е казал най добре - прочете и си го запишете. Спорт хоби интереси и това е. Курвата на нищо няма да те научи - това е симулация на секс. Само ще те вкара в едни филми от които излизането е трудно. Никога не съм плащал и никога няма да плащам за секс - не го правете и вие. Има достатъчно жени както казах ако ви е толкова зле общуването вместо на курва дайте тия пари на психолог (макар да не съм им фен но на някой хора помагат) или курс за самоусъвършенстване

Kjetil-Vidar Haraldstad

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 718f78435f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   36, На автора му трябва курва за да види как става секса.
В случая е с учебна цел- да види че се справя, а не за кеф.
Никой няма да плаща ако нещо му го дават безплатно. При мъжете без опит с жените обаче не става. И се получава затворен кръг- трябва вече да си бил с жени за да бъдеш пак.
Също скъпа проститутка може да е доста по- безопасна от еблива мадама дето я минал половината квартал. И гадже да си хванеш, пак не знаеш с какви е спала преди теб.
Психолог не знам как ще те научи да си хващах мадами. Може би пик-ъп артист. Но и при тях има доста мошеници- харизматични красавци по които жените сами тичат обясняват на невзрачни и неуверени мъже колко е лесно да се чукат мадами.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6db0fdaf26
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   До 36.
Понякога и психолога не помага. Просто така се случват нещата че не става. Явно такава е съдбата на някои от нас. Какво да се прави.

За сметка на това има курви. Те са затова. Да ни задоволят нагона и да се почувстваме пак живи

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 31d347224c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

39.   34, не си особено запознат с липсата на контрол в този бранш. Не става въпрос дали го искат, става въпрос за претупване и лесна печалба. В проституцията цари анархия, в някои държави в Европа ще го обслужат като любовник, разковничето е в самата ни система.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4b651aeee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   36,
Има голяма опасност да дадеш сума ти пари на психолози и курсове и пак да не изчукаш нищо. С проститутка е най сигурна работата. Пък после може да ти потръгне и с безплатните.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6db0fdaf26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   40.

Напълно си прав. Преди време ходих на психолог за един проблем и накрая се оказа че жената само ми се е подигравала. Дори и не успя да ми премахне притеснението както трябва. В крайна сметка притеснението ми изчезна със спорт и доста адреналин. Под адреналин имам впредвид изкачване на високи сгради

Таа, затова мисля че не винаги психолога ще помогне. Има си курви, проститутки за тази цел. Те са затова. Те са затова да ни задоволят нагона когато имаме нужда. И всичко зависи какво искаме.
Просто хората които знаят какво искат са по успешни в живота

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b8eab8b15d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Може да изядеш и бой от сводниците или да те прекарат както мен и на 5-тата минута да ти каже да си ходиш, въпреки че си платил за 1 час. Ако откажеш да си ходиш, онази вика нейните хора да те бият и ще се нататрузиш яко. Става въпрос за циганки. То повечето в бранша са такива. Пишат в обявите, че са българки, ама нищо такова. Видиш ли мургава, бягай, защото ще ти навлече бела. Дали ще те ограби и прекара с време и пари, или ще извика сводниците си да те бият е все тая. Няма да останеш доволен никога. Всичките гледат да ти вземат парите и да те изработят. Предварително искат да им се плаща.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: dc141cf7b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Има проститутки, които са ме харесвали на визия. Усмихва ми се през витрината, но освен че това й е работата, ме е харесала и че съм поддържан мъж. Така в Антверп една румънка, за 50 евро, супер пиче. Питахме се разни работи докато се съблека, направи ми хубава свирка, аз й направих хубав секс. После докато се облека пак си поговорихме, и забрави да ми вземе парите. Не ги потърси и на влизане. И аз бях забравил за парите. Сетих се след 10 Мин, върнах се, и й ги дадох с кеф. Критикуваха ме приятелите, че не съм ги почерпил с тях, но аз бях доволен от услугата. Така че и с курвите може да е хубаво!
М34

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 718f78435f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   До 41,
То ако нямаше мъже с проблеми тези "курви" (проститутки) нямаше да ги има.
Все пак нека ги наричаме проститутки.
Курвите се тези които дават на хмм... не на всеки, но дават лесно на множество мъже които в техните очи имат висока атрактивност и статус.

До 42- никога не съм ял бой от сводници.

Авторе, все пак като идеш, носи си точната сума (или малко повече) за която си се уговорил и не взимай много скъпи неща (като часовнк, телефон... ).

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3eb19f69e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Никоя курва не заслужава "първият път" на някого.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: aaec5cf059
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Проститутките това им е работата. Да ни задоволят сексуалните фантазии. Нищо повече.

Тази професия е една от най древните.
Няма нищо срамно в това. Вече и аз ще изработя схема как да ги разпознавам дали са циганки и дали си заслужава.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 718f78435f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   До 41,
Къде ходиш да катериш сгради? По София ли?
Някакъв клуб ли има с такава дейност?
Не съм виждал някой да катери сградите досега.

Като гледам и на мен ми трябва психолог, но ме съмнява да ме оправи.
Моя проблем е по- сложен, навярно и катерене няма да свърши работа. Проститутките при мен не помагат. Поне не българските.
Май ще трябва да се ходи до Белгия както прави 43.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3f2345efe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   До 45
А ти мислиш ли, че момчето има късмет със "свестните" които "заслужават" първия му път? То ако бяха толкова свестени нямаше да има нужда да ходи при проститутка. Пък и много по-скъпо ще му излезе откъм финансова и емоционална гледна точна, да си намери приятелка, докато я навие да го направят и така нататък. А и в крайна не е длъжен да се измъчва за да зарадва някоя си "свестна".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 718f78435f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Ако не умее флирта и е на възраст да речем над 20, няма да го огрее със "свестните". С тях не е толкова проста работата. Особено ако го разберат че ще му е за първи път. Така че нека иде на проститутка са види как е. Може и да не му хареса, но все ще научи нещо. Току виж, след това му потръгне със "свестните".

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9a79c3483b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Поздрави за 44 - само той уточни за разликата между проститутка и курва. Последната не го прави за пари (по принцип). Това е нимфоманка (по-благозвучно... щото е по-ново, та не се е изтъркало). Нормално е като и се прави повече секс, да дава по-лесно. Аналогично е и при мъжете. Там проблема са законите - много лесно някой може да бъде обвинен в сексизъм, насилие, изнасилване... без буквално да ги е проявил!
А наистина има достатъчно ненаебани жени, на които им се иска не по-малко от мъжете. Но... как да стане в нащо общество? Уж има едни сайтове за това, но нищо не се получава в тях. Мисля си, че има загорели "каки", които биха били полезни в подобни случаи (и на себе си), но се срамуват? Дали някоя ще се осмели да каже тук: "да, бих сефтосала един младеж с учебна цел"?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bb018b7b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Чета, чета и какви ли не неща не прочетох.
Я си свали едно приложение и покани у вас едно момче да те научи хем на анален, хем да ти върти колкото искаш свирки на голо и то без пари.
Мен като ми се дърпаха жените в студентските години, момчета са ми въртяли свирко по 2 часа в колата и после съм чукал по 2-3 презнения цяла нощ в студентски.
Вече като станах ебач, почнах и жени да намирам, но заради размера ми не всички бяха съгласни за секс и пак прибягваш до пичовете, че го поемаха целия.
Тва жените ако им е голям са голямо лигавене.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9a1fefd30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   До 34 от 32. Поредната злобна лелка сигурно?? Бъди спокойна има и такива дето ме харесват... особено парите ми ама аз казвам. чакай малко за какво да им давам на тия пари.

В примера си бях посочил само една която не й хареса и то при условие че тя самата нямам какво да предложи освен нещо там механично и умряло.. а иска пари.

Бъди спокойна и нормалните момичета ме заглеждат но освен в нета трудно да намериш качествен материал за нещо спонтанно. Пък и в нета винаги можеш директно да кажеш. Едва ли на вън ще кажеш ей така на някоя - искам секс. Или да чакам година някоя да стане ГОТОВА?

В англо езичните държави (и въобще други) може да са по наивни но поне срещи стават. В тая замряла държава? Нищо не става (освен фалшиви де). смех

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9a1fefd30c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Искам да допълня и за сайтовете т. к горе го споменаха.

Бил съм в какви ли не, . ваданга, баду, тиндър. Освен "кардашианки" дето се са с поза на модели които или са истински и не пишат, или са фалшиви профили (в ваданга са 100% фалшиви - роботи), в другите сигурно цялата система им е да плащаш и да гониш роботи. Тук таме съм се чатил с 1-2 ама слаба работа е нета за такива

Та затова някои прибягват и до ескорти. Затова да има повече желаещи за срещи. Много страх има

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: bb018b7b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   Приятел, свали си grindr, пусни си една снимка на тялото и ще те побъркат от оферти. Пиши активен си търси кучка да пробва всичко с нея. После им пращаш снимки на кура и са твои. Ще изживееш каквото си си мечтал за без пари.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 13e84b1d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

55.   Ходи приятел не се замисляй, че на хуя времето минава.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4b50474405
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

56.   54, това не е ли за гейове?

 
  ...

1-50 от 55
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker