Как да го разкрепостя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да го разкрепостя?
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 4609 пъти
Здравейте!
Жена съм на 28 г., а партньорът ми е на 31 г. Заедно сме от 10 години, с едно дете на 2 г.
Откакто сме заедно, сексът никога не е бил 6 точки, винаги нещо е куцало, но тъй като той е прекрасен човек, аз си затварях очите. Първоначално имаше леки премеждия с ерекцията, после с либидото и т. н. Много важна (може би? ) вметка обаче е, че АЗ СЪМ МУ ПЪРВАТА. Може би проблемите са породени от липса на опит, или де да знам... по-скоро от нежелание за промяна и градация.
Както и да е, все пак има прогрес в сексуалния ни живот за този период, но в последните години аз почнах да се разкрепостявам (може би преди ме е било срам, била съм неосъзната и т. н. ) и искам да опитаме нови неща, които не сме пробвали досега, за да се разнообразим и да не угасва страстта помежду ни, но от негова страна няма особен интерес. Правим стандартен секс (вагинален, орален (предимно аз на него, понякога и той на мен, харесва му, но аз самата не държа да е всеки път от негова страна)), като той е по-дейния по време на акта, но някакси ми се струва като по задължение. Няма предигра (сто пъти съм му казвала), направо почваме. Всеки път се старае да получа оргазъм (клиторен) и след него всичко приключва. Няма мръсотии, няма мръсни приказки, закачки, грубости, пошляпвания и прочее. После, и двамата свършили, се обръщаме и заспиваме. Наскоро реших, че искам да пробваме анален секс, но от негова страна не видях кой знае какъв интерес. Направихме го веднъж-два пъти и до там. Някой път само на майтап казва, че сме щели да правим, ама реално НЕ правим, а на мен ми допадна и както казах, искам да разнообразим. Пак наскоро се научих да скуъртвам, мълчах известно време, защото се чудех дали въобще ще има интерес като му кажа, е, казах му, реакцията му беше "Аа, верно ли, еми айде, ще пръскаш! " и дотам. Не се поинтересува, не попита как да стигнем заедно и до тази нова "опция". Купих си дилдо, беше обиден за кратко, после каза, че може да го включим "за тройка", ползвахме го веднъж и това беше. Старая се да съм му интересна, искам да пробвам тези неща и за двама ни, ок съм с почти всичко в секса, а не получавам нищо, дет се вика "мижав интерес". Дори за позите го ръчкам аз, защото все си правим мисионерската и кучешката. В момента не излизаме често като двойка, защото гледаме детето изцяло сами, но съм отворена за идеи за излизане, места за секс... че все сме си на дивана, по бързата процедура. А, и няколко пъти (по моя инициатива, разбира се) на масата. Не знам това асексуалност ли е, темерут ли е... иначе си търси секса, подпитва ме, защото от доста време аз спрях да инициирам поради изброените причини. Правим секс около 8 пъти месечно... Само на челна стойка дет не съм склонна да застана и пак сценарият ще е същия - свирка, кучешката, вагинален оргазъм и еякулация.
Моля, дайте ми практични и сериозни идеи как да го разкрепостя буквално, защото много пъти съм говорила - и на майтап, и сериозно, и на скандал, и с писане, казва "Даа, така ще го направим", правим го веднъж и дотам. Опитвала съм много пъти да си пишем мръсотии, но пак рядко откликва. Убедена съм, че няма трети човек, не е хомосексуален, не е бисексуален, няма здравословни проблеми (спортист), не взима химия, не се срамува от физиката си, напротив, не мастурбира често, твърди, че го привличам (хиляди пъти говорено)... всичко достоверно проверено, защото дълго време търсех причината в себе си, но такава не намирам! Няма да се разделя с него, защото е прекрасен баща и мъж, във всяко друго отношение е чудесен и се разбираме, но ми се ще да чуя и други гледни точки относно секса и да си сверя часовника. Все пак може да се намери вина и у мен... Опасявам се, че ако няма надграждане и прогрес, нещата в един момент ще ескалират (вероятно от моя страна, той явно се чувства комфортно) и ще се стигне до изневяра (МОЖЕ БИ? ! ... ) и пълна липса на секс с партньора.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 89d410b553
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Не може би, ами със сигурност ще мишкуваш с някой друг. Въпрос на време е. Това дето го пишеш е увертюрата на всички кОрвалъци на семейните жени/мъже. Иначе никой не иска да си напуска партньора, защото е много добър човек, много го цени, много мисли за детето и тем подобни. Което не пречи да го лъже в очите и да се търкаля с друг/а.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d8849d7a5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Скъпа попаднала си на страхотен мъж! Да то завиждат жените! А ти тука му търсиш косури и го плюеш за единия мръсен и животински секс дет ти се е приискал! Една дума - ЖИВОТНО! Това си ти! Кат не ти харесва чудно го свободен че друга да му се радва! Дай го на мен! Знаеш ли как ще го обичам и няма да се оплаквам от простотии? ! Попаднала си на мъж уважаващ жените и нормален! А не като повечето орангутани излезли от джунглата! Ама то така е! Човек все ще намери за какво да мрънка и оплаква че не му стига нито го притежава! Простото човешко същество не се е научило да бъде благодарен за това което има! Жалко! " Хунаепте ябълки прасетата ги ядат! " Ама то да в една двойка все единият трябва да е гнил и некачествен ( в случая си ти! ) Горкият ти мъж! Как още е с теб? !? !? ! Човека му трябва една свястна и нормална жена интелигентна а не мислеща примитивно и по гнусен начин! Ех ех.... Къде тоя късмет на жени като мен? ! Ама е живота не се случва така свестните попадат на свине незасклужили такива хора до себе си! Кат то се ебе кат животно ходи при някой друг! Писмо го тоя свестния че да си живее нормално с някоя нормална щастливо!
Жена на 25

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c9c02eb2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Здр. ще ти кажа и моето мъжко мнение.
Все пак е важно и как изглеждаш, спомена че си родила преди 2 години, ако си напълняла може и това да оказва влияние за желанието му.
Постарай се да разбереш той какво харесва в секса, има ли някакви желания, фетиши и неща които би искал да пробва и ги осъществете, за мъжъ е важно да изглеждаш секси.... обличай се секси и предизвикателно и също би свършило работа. Писала си че си се научила да скуиртваш, ами направи го това също би вдигнало члена и желанията на всеки мъж.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ef51e11095
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Здравей!
Все едно е написано от мен! И аз като теб пробвах какво ли не, но без резултат! От много разговори, до изненади и подаръци. Всичко се приема уж, но след това и помен няма за споделеното от мен! Трудно ми е да ти дам съвет, но се надявам, че нещата търпят развитие! Важно е да се споделя всичко между двамата! Емоция и изживяване, проблем или каквото и да е било! Успех и повече разговори на тази тема и дано помогне!
М35

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f0cb152571
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Да, точно това му е проблемът - няма опит. От мъж без опит в леглото няма как да се очакеа повече. Казвам ти го от личен опит, тъй като съм на 30 и съм спала с над 50 мъже. Избрах си за гадже мъж на 30, който има около 100 бройки. За мене това е перфектния съпруг, обигрният, този, който се е наиграл, а бе дечко, който ще го уча в леглото кое и как да е.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1c2ab23a5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Не е затова че си му първата. Жена не може да научи мъж на секс понеже тя самата не знае как става. Може би лезбийка може. Ролите са фундаментално различни. Сам се научава- вече степента е според сексуалноста и любопитството му.
В общи линии правите каквото останалите.
При мен пък е обратното. Аз се мъча да накарам жена си да прави по разнообразни неща но тя не иска. Анален не се съгласява, конулингус- много рядко, не и харесва. За скуирт и многократен оргазъм не ще и да чуе. Тя на мен ми е първата но тя е спала с доста пичове преди мен. Въпреки това е много по- консервативна и комплексирана от мен. Де да знам пък, може с предишните да е правила по- разнообразен секс. Чувал съм че жените правят секс с известни ограничения със съпрузите си, и въобще при дългосрочните връзки. Най- разкрепостен секс правели на място където никой не ги познава с мъж който няма да видят повече (така разправят хората).
Учудва ме че мъжът ти не проявява любопитство, хем не е бил с други жени. Каква му е професията? Да не е гинеколог?
Аз моята жена я разучих къде какви точки има и как реагира, доколкото ми е позволявала разбира се.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 77f6cd41be
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   И си направила грешката да му родиш? Семейство се създава, ако има съвместимост и химия. Пропиляни три живота, язък.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 49732babff
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Уф, и аз предложих намоя да опитаме анален секс и той ме погледна ужасен "ама ти сериозно ли!? "

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: aad514aafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   ОТ АВТОРКАТА:
Благодаря за градивните коментари!
До 1. Защо така с негативна насока "мишкува/ въргаля", като видно от написаното, 10 години не съм се извъргаляла с някой друг, макар да сме имали доста спадове в сексуален план? Търся някакво решение на казуса, за да предотвратя доколкото е възможно мишкуването и от двете страни... :) не гледам само моя кеф, смятам, че разнообразието ще е готино и за двама ни и ще ни скрепи.
До 2. Пожелавам ти да попаднеш на също толкова добър и грижовен мъж като моя, защото с тази злоба, която струи от коментара ти, не виждам как ще стане. Пак повтарям, търся решение и за ДВАМА НИ, може би някой подход, за който не се сещам, който би го накарал да се разгърне и да сподели повече от сексуалната си същност.
До 3. Благодаря за коментара, точно мъжки гледни точки събирам. Да, бях напълняла доста по време на бременността и малко след нея, но вече съм дори под килограмите, на които забременях. Започнах да се обличам много по-добре и да се грижа повече за външния си вид, може би самото раждане ми свали задръжките. Не съм Златка Райкова, но се старая да изглеждам добре и се поддържам. Ще се радвам да споделиш как да започна предразполагащ разговор на сексуална тематика, защото съм опитвала, а той отговаря на майтап и с по 1-2 изречения.
До 4. Пожелавам успех и на теб! Четох в един форум, че подаръците не вършат работа, приемат се като "подкуп" или награда за секса. Хората и от двата пола споделят, че най-добър ефект дава да се грижиш изключително добре за себе си и да не насилваш нещата, даже въобще да спреш да си искаш, да видим аджеба партньора дали ще поеме инициативата. При мен може би донякъде има ефект, защото макар и едноообразен, в последната година правим повече секс от преди като честота.
До 6. Чудех се, толко ли е важна бройката или е по-важно да правиш много неща, но с един партньор? Това не носи ли пак богат опит?
До 7. Има логика в думите ти. Не, мъжът ми далеч не е гинеколог :D Работи предимно с мъже. Със сигурност като си с непознат партньор, който ще видиш само веднъж, задръжките падат и си склонен да пробваш всичко. Ама във връзка как да подобрим нещата?
До 8. В никакъв случай не го отчитам като грешка. Семейството ни е прекрасно, той се грижи всячески за нас. Приемам тези проблеми като пречки, който с общи усилия могат да бъдат преодоляни.
До 9. Има си и НЕпочитатели на аналния :D и моя не е супер фен, ама очаквах по-голям интерес, най-малкото заради разнообразието. Ей така от време на време да сменяме. Днес точно това ме бъзика, ама да видим довечера дали пак ще е на приказки...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 236755f9ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Няма какво да направиш и изобщо не е свързано с това, че си му първата. Ако не искаш да го напускаш изневярата ти е варианта.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 34a1a3c1dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   9, предложи на мен да видиш как ще ти затрепери халката от кеф

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9aca906b3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Малко подкрепям мнението на Н8, ако трябва да съм честен. Та вие сте били заедно над 6 години преди да имате дете. За толкова много години не си ли видяла какво е положението или сега изведнъж разбра за това, което си описала в темата? Много хора са като теб и аз никога няма да ги разбера. Разбирам те, че е добър мъж и т. н. и не искаш да го губиш, но в същото време казваш, че може да се стигне до там да му изневериш, а имате и дете..

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7394693209
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Аз пък мисля, че не е толкова зле, колкото повечето истории тук. Човека си прави секс с теб доста редовно (не колкото някои, но далеч повече от други) и все пак имате активност. Разборам те, че не е колкото ти се иска, но от описаното ми се струва, че човека е малко темерут просто и не изпитва същия пламък, а му е донякъде желанието и му стига. Като говориш с него, не е да не ти обръща внимание, прави го действа, но за малко и после не. Абе не си съвсем за оплакване и мисля, че в твоя случай изневярата е много. Донякъде разбирам тези на които съвсем не им отлкикват и са абсолютно на сухо, но при теб има действие. Избрала си си човека, приемай го. Ще трябва малко да се свиеш ти, но ще си запазите нещата. Той си е такъв и си е твой. Стига скачахте на глупости даже като не сте чак толкова зле, моля ви! Изневерите са от гадни същества или хора притиснати докрай от обстоятелствата. Ти не си от вторите, надявам се да не си и от първите. Ако няма да се разделяш с него, не го предавай. Прави си секс по 8 пъти на месец, инициирай всичко, което ти се иска, колкото и да ти е досдадно да си все ти и си пази семесйтвото. Шматка...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 99ba1fecd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Това са пълни глупости, че секса между двама девствени си остава смотан с годините. В секса, както и във всичко останало хората трябва да имат желание, да учат нови неща и да се развиват. Да не мислите, че като сте спали с десет жени в мисионерската и тук там кучешката сте големи играчи. Добрия любовник усеща какво харесва на жената, слабия пита и го прави, докато не се научи. В крайна сметка накрая жената си получава оргазмите и всички са щастливи.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f6177c41b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   За да се разкрепости някой, то той самият трябва да го иска. Аз самият съм бил в тази ситуация със съпругата ми, но след много разговори, както и старание от моя страна, сега всичко е ОК! Основното беше при нея да стане по-уверена и да съумее да се наслаждава на секса. Сега след 15 години брак, сексът ни е просто УАУ!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 85882b3cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Авторке, ще ти споделя някои нещица, пък ти вземай каквото решиш за вас. А дори в същност е много сексуален мъжът ми и не имал нужда го подканвам.
Веднъж докато вечеряхме му споделих най- спокойно, че искам да му изневеря. Изчаках го след като се задави, да се накашля, да заеква, да се пули насреща ми и чак когато видях бяс в очите му (всичко това трая може би около 30 секунди) му казах, че за целта ми трябва тялото му.
Казах му, че искам същото тяло, но вътре ще внедря мой си фетиш (един артист), заряза вечерята и потрошихме чиниите по масата нея вечер, но определено бих повторила ;).
Пак на вечеря беше, дръпнах се със стола назад, вдигнах си петите на масата и започнах да мастурбирам срещу него докато ядеше. Игнорирах го напълно, докато не се метна през масата.
Е, пак заряза вечерята...
На балкона докато си говорех със съседи долу, а той нещо правеше зад мен, си вдигнах тениската (бях само по тениска) нагоре и тихичко му казах, че много искам да слезе долу- и слезе, а аз трябваше да продължа да говоря още малко с комшиите.
Връзвала съм го и директно съм клякала над лицето му, а после и по- надолу.
Разкрачена над главата му само да гледа и ползва ръце (за теб) нищо повече докато ти не решиш...
Мисълта ми е: няма нужда от разговори за подобни неща. Разговорите напрягат, вероятно и го карат да се чувства недостатъчен или поне не добър в секса и това по- скоро ще навреди. Действай! Няма защо само една стойка да въртите. Защо не поемаш инициативата да го яхнеш ти например? Без думи и обяснения. Бърза френска докато той мие чиниите. Лъжичка рано сутрин като придърпаш и ръката му за клитора.
Ей такива, без напрягане, без философии и тем подобни.
Хващай го понякога и от вратата буквално, докато влиза, преди да се е събул още дори, ако трябва там само го започни и влизай директно с него в банята.
Щом сте ограничени към момента за излизания:
Във входа между етажите; на покрива ако сте в блок; в тоалетната на заведение, търси в близки и достъпни за бързи срещи с него места.
Общо взето поемайки инициатива за всичко, което искаш, но без да си груба и крайна. Женственост и женска енергия, но и с категорични действия.

Искаш и малко "мръсни" думи? Ами казвай му ги ти. Но започни с неща по- приемливи за него: "колко си вкусен, да не си посмял да излизаш- искам го вътре" например.
Поемайки инициатива като след като си го докарала където искаш, го оставяй да действа повече той или поне да си мисли, че действа повече той... ще му дойде музата за повече такива неща.
Успех авторке и много страст ви пожелавам!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9805bdf34e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Здр. Номер 3 съм
Доколкото те разбирам съпруга ти е донякъде като мен и трудно взима инициативата за секс, както ти и писах по горе разбери какво желае и от какво се възбужда, какво порно гледа, в моя случай жена ми точно това направи и имаше ефект.
Като за начало си вземи някой по еротично бельо, на вечеря остани само по него и го предизвикай.
Предложи му да гледате заедно порно и после ще има какво да експериментирате. По подобен начин беше разбрала какво порно бях гледал и направи нещо подобно, бях за няколко дни командировка и в деня който трябваше да се прибера си беше взела почивен ден, от сутринта ми се обаждаше че ме чака да си дойда, някъде след обед си бях вкъщи, отвори вратата и ме посрещна със страстна целувка, каза че иска да правя с нея каквото си искам, незнаех как да реагирам и докато се чудех какво да правя тя просто се испика както беше права и облечена, направо полудях от възбуда и я чуках здраво, друг път също ми е правила подобни изненади и винаги са имали ефект.
Пробвай различни варианти и важното е да бъдеш мрасница, мъжът това харесва в една жена... желая ти успех и да не се отказваш

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 49732babff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   При нас с жена ми, още като гаджета, проведохме разговор на интимна тема. Тя предложи да си кажем какво искаме в леглото, но ни е срам да споделим. Аз бях пръв. Замислих се, казах, че ми е хубаво, когато ми стиска члена между големите си гърди. Тя пък каза, че и е любопитно да опитаме анален секс. Аз бях опробвал преди, нямах опит в аналната любов, за разлика от нея. Още първият път ми скри шапката!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 29c22aa162
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Моят мъж в миналото беше фен на анала, но бързо загуби интерес. Сега, като му се натисна за анален, ми казва сърдит "не ме занимавай с глупости".

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b3a1e3fc00
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Номер 2 е права, че мислите за изневяра са крайни и неуважителни, ако всичко останало върви по мед и масло. Авторката заявява как иска да намери решение ЗА ДВАМАТА, но това да изневери на мъжа с и с чужд мъж НЕ Е РЕШЕНИЕ за нейния мъж, а чист нагон, който тя иска да задоволи със случаен тъпкач, различен от нейния мъж и най-вероятно непритежаващ неговите ценности. Но пък да е тъпкач. Ако някой иска да се чука с друг човек, най-добре е да постъпи открито с този, с когото са във връзка, да се разделят по живо, по здраво, и едва след това да си ляга със следващия.

- Жребче

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a2fe8f47bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Авторке, аз си мисля че щом в секса с мъжа ти винаги нещо е куцало, значи той просто си е такъв. Не мисля че е от липса на опит. Ако бяхте гаджета от година, може би щеше да е липса на опит и увереност. Но все пак 10 години са много време, няма как човек да не придобие опит дори да е със същия партньор. Не е много сексуален и страстен, явно не му идва отвътре. Важното е че се старае да получиш оргазъм всеки път и 8 пъти в месеца все пак си е редовен секс, имайки предвид че имате малко дете. Просто понякога в секса хората не си пасват, въпреки че по други показатели са един за друг.
Аз и приятеля сме горе-долу на вашата възраст, без деца. И въпреки че и двамата сме много сексуални и креативни в секса, и двамата усещаме че секса не е отличен. Говорили сме по въпроса и нито аз мога да му поставя отличен в секса, нито той на мен. Логично обяснение няма. И двамата имаме опит с бивши партньори. От моя страна усещам че я няма искрата която пламваше с бившия, с него се разбирахме само с един поглед. А приятеля ми от своя страна споделя че още не е бил с жена която да отговаря 100% на очакванията му в секса. А точно бившия ми беше повтарял много пъти колко невероятна съм в леглото (и беше мъж с опит). Та си мисля че хубавия секс не зависи само от натрупания опит и оргазмите. Тръпката между двамата е много важна, просто и двамата трябва да са на една вълна в секса за да се получи нещо невероятно. Иначе правиш секс, ама усещаш че нещо му куца. А с настоящия си правим разнообразен секс, вагинален, орален, анален... Сменяме пози, измисляме нови, говори ми мърсотии, шляпа ме по дупето, дърпа ми косата... разкрепостен секс. И при възможност сменяме и обстановката. Обикновено е в леглото, но имаше период в колата, в парка по тъмно, на плажа, в планината на екскурзия... Той ми се струва привлекателен и аз на него също (казвал ми го е доста пъти). Ама ей на, при всички тия разнообразия пак нито той нито аз сме на 100% доволни. Иначе и двамата се стараем и в общи линии за почти две години връзка, секса леко се подобри. Честно казано ако опираше само до секс, още в самото начало щях да прекратя връзката. Но видях че в някои аспекти добре си пасваме и той като цяло е хубав човек, та затова реших че ще компенсира куцащата част с други свои качества.
Мисля че 17 ти е дала интересни идеи, дори аз ще ги имам предвид да ги приложа с моя. Пробвай да си вземеш секси бельо. Така ще го стимулираш и предразположиш. Може да пробваш да му направиш стриптийз.
На коментири от типа на 1 и 2 не обръщай внимание. Сайта се напълни с хейтъри.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 90e7975188
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Авторке - попаднала си на мното точен мъж и не мога да разбера, защо искаш да го променяш??? Имаше един лаф "тъкмо научих магарето да не яде и то взе, че умря". Та и твоята работа е такава. Не разбирам, защо искаш да го променяш? Приеми нещата както са. Явно ти си много по сексуална от мъжа ти, но да се опитваш да го "разкрепостяваш" по скоро би имало точно обратния ефект. Купи си вибратор и си разнообразявай както на теб ти е кеф. Интересно ти как би се почувствала, ако той има много голямо желание за секс, а ти нямаш и не искаш да пробваш нови неща... Гледай си семейството и това което е наистина важно. Все пак не ти липсва секс, внимание, грижи...

М. 36г.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2c764517aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   До 6

Не скъпа, ти не си намерила добър мъж, ти си намерила просто курвар, който е на същото ниво като тебе.
На 30 с 50 бройки, ти си атестат какви жени трябва да избягват мъжете. Мозъкът ти от толко ебане с различни мъже, буквално се е стопил, то и затова звучиш толко тъпо.
Пичове бягайте с 200 от такива като номер 6

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: aad514aafd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   ОТ АВТОРКАТА:
Отново благодаря за новите коментари, някои от тях ми бяха изключително полезни! Вашите гледни точки ме накараха да се замисля, че може би наистина той просто си е такъв и не бива да насилвам нещата по изкуствен начин (предимно с разговори). Както някои са написали, явно аз съм по-сексуална, той пък по-малко и не мога да го променя насила, а и не бива. Виждайки в днешно време колко малко семейства остават заедно, ще се постарая да поработя повече върху себе си и своите виждания в името на това да съхраня семейството си, защото наистина в другите отношения мъжът ми няма грешка. Е, няма да спра да прилагам женските си хитринки обаче, но повече на практика, отколкото в говорене :D (бельо, спонтанност, инициативност), пък ще видим как ще се развият нещата, някой ден може да ви споделя. :) Смятам, че това е често срещан казус и други хора ще могат да почерпят информация от моя пост. За женската аудитория само ще напиша, че при мен всичко това се случи след раждането (сигурно защото све живо ме видя гола :D), станах по-уверена, не изпитвам срам от тялото си и имам голямо желание да се поддържам и да изглеждам добре, може би в следствие на това, че 1 година бях изцяло отдадена на грижите за детето и бях занемарила женската си страна. :) От всичко изчетено и изслушано по темата си извадих изводът, че е най-важно човек (независимо жена или мъж) да се грижи за себе си, пък ще видим дали ще ми донесе облагите, които искам. :P Специални благодарности на №22, 23, 14, 17 и 3, наистина ме накарахте да се замисля и се радвам, че въпреки многото тролове в интернет пространството, все още има хора, които дават адекватни съвети без излишна злоба. Пожелавам ви многоброен хубав и страстен Кекс!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 160bb66417
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Това ще втежни МНОГО ситуацията ви и вашата комуникация. След 5-6 години дори ще му изневериш ако не и по-рано. В момемнта авторке се навиваш да си подтискаш нагона, който в един момент на подпийналост или слабост ( сдърпване помежду ви ) ще избие със зверска сила и скорост!

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 99ba1fecd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Аз не вярвам в това, че има асексуални, фригидни и тн хора. Просто не са срещнали правилния човек, не са честни към себе си и партньора си или имат някакви хормонални или здравословни проблеми. Имам познати които с години твърдяха, че секс повече от два пъти седмично и над 30 минути ги отегчавал и им протърквал вагините, при което изпитвали дискомфорт и тн... Същите тези, като си хванаха любовници почнаха да се вихрят всеки ден, кога с единия кога с другия, кога и с двамата един след друг. Хвалят се почти на всякъде. Направо си е публична тайна, че мъжете им са рогоносци. И мъже познавам които на 40 откриха спорта и взеха да се поддържат както не са го правили на 20 след като си хванаха любовници.
А всичко това би могло да се случи с вашия партньор! Просто трябва да сте честни и смели и да намерите вашето извращение.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c8eb63f1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   До 27 - Вярванията ти са грешни, а приятелките ти са лоши хори, нарушаващи клетвите си

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 89152a1bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Като бившия ми си. Изобщо давате ли си сметка колко е досадно някой да те кара да правиш неща, които не ти се правят? Накрая може на мъжа ти да му писне от постоянното ти желание за секс и извращения и да те прати да ги търсиш другъде. Както аз бих шута на един такъв. Аман от секс маниаци. То при някои е болест направо.
Ж24

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c9c02eb2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Как да го разкрепостиш... ами просто прави разкрепостени неща, има много начини например ти да се държиш разкрепостено а в последствие и той.
-Влизаш с него в банята
-Излизате навън и ти си без бельо и правиш така че той да разбере
-Гледате заедно порно и коментираш какво би направила по добре
-Купуваш си вибратор и го ползваш в негово присъствие
-Обичаш се секси и предизвикателно
-В подходящи моменти ходиш гола в къщи или само по бельо
-Би могъл да ти оформи той интимната прическа
И много други варианти които няма начин да не проработят

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 99ba1fecd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Номер 30 всичко което си описал го правим с жена ми и ми харесва. Но има мъже които не реагират никак добре на такива неща. Нейна приятелка получи куп обиди от гаджето си, че била долна курва и тн... Че отишла в неговия апартамент да се чукат и била без бельо. Тя се надявала да го съблазни и да правят по страстен секс, а той побеснял и я изгонил... Още са заедно, но тя спи и с други вече.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c9c02eb2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Мъжъ ми беше горе долу като твоя, секса протичаше съвсем еднообразно и стандартно, главно в мисионерска поза след което заспиваше, няколко години основно беше това, както са писали в предните коментари започнах да го предизвиквам... едно от нещата които работят е как се обличам - започнах да нося предимно клинове, а той харесва това и желанието му за секс нараства, накарах го да ми избере вибратор и да го ползваме разбира се, така че действай и ще имаш ползи.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a47c3658c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Добре не ме оплювайте, защото ще кажа тежка истина. Дай му на човека да прави секс с други жени и ще видиш как ще се обърнат нещата. Това не означава, че не те обича. За мъжете секса е чисто до плът не до чувства.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 49732babff
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   И моят беше стегната намотка. Просто един дъждовен следобед ми падна пердето, седнах му отгоре, надървих го и се изчуках с парчето му отзад (анално). В първият момент беше стъписан. Не можеше да повярва, че целия хуй е потънал в дупето ми. Мислел, че този секс го правят само в порно филмите. После се отпусна и каза, че всъщност усещането е много яко. От тогава има голяма промяна, стана много по-активен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 73fe594c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   според мен на авторката и трябва някой да я разпилее от секс, че да може даси събера кракта и ще се кротне.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b221037bd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Когато жена ми иска анален секс, изобщо не и се прави вагинален, досаден и е. Неправо започваме отзад.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 24 дни
hash: 393921ba2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Аватар е номер 30 е прав ходи чисто гола или само с прашки купи си секс играчки дръш се като мръсница. На масата сядаи гола. Карай го често да ти прави масаж. В банята го карай да те къпе като бебе. Да те храни с раце

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 426d21858e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Едва го дочетох до половината... но може да започнете предигра, като го накараш да плюе и пикае в устата ти. След това пък ти му се изсери на лицето. Това ще запали пламъка на интимното ви семейно щастие отново.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker