Асексуална приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Асексуална приятелка
преди: 1 година, 5 месеца, прочетена 2010 пъти
Привет, хора! Реших да пиша в този форум, тъй като виждам, че доста интересни истории се публикуват тук, и сметнах, че може би ще получа добра обратна връзка за това, което ще споделя със сълзи на очи и усещаща се тъга в сърцето ми.

Преди 2 месеца влязох във връзка с момиче. Аз съм на 23, а тя – на 19. Беше ми много приятно, че най-сетне открих момиче, което ме кара да давам най-доброто от себе си. И да бъда мъж на място, доколкото мога. Всичко се развиваше добре, докато през един ден ми каза, че трябва да прекратим, защото е асексуална и не можела да ми даде това, което се изисквало в една връзка като сексуален контакт. Не съм я насилвал за нищо подобно, ако си помислите за това. Имах чувства към нея и я уважавах много. Каза ми, че баща ѝ я е изоставил и след това в къщата им е била изнасилена от някакъв техен семеен приятел. Аз плаках заедно с нея, когато ми сподели това, и я гушнах, като ѝ казах, че съм до нея във всичко това и го приемам. Разбирам травмата ѝ, но не мога да разбера – какво е асексуалността, след като основната ни задача е да се мултиплицираме?

След тази история изпаднах в емоционална криза и се чудя дали аз не получих някаква сексуална дисфункция. Обичам да правя секс и честно казано, понякога съм прекалявал с него. Сега имам фантазии и ми се прави още повече секс. Сякаш съм готов да изчукам целия свят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 5 месеца
hash: 19a3e58f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Момичето няма желание да прави секс и това е. Дали ти го разбираш или не, дали искаш да чукаш всичко живо, да се размножаваш си е твой проблем. С нея няма да го бъде. Най-добре е да се разделите и толкова.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: a168957158
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Младежи, спрете порното. Не ви влияе добре. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b7986d98a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   И моя приятел е асексуален! Направо не издържам вече, когато е с мен правим секс рядко. Спим в едно легло събуждаме се и аз започвам да си го искам, а той прекъсва всичко и казва, че бил гладен и му се пиело кафе и става от леглото, а вечер не иска, защото след дългия ден много му се спяло. Имам фантазии вече докато спя, не се издържа! Задръжките направо могат да докарат човек до лудост! Казвала съм му, че ходя незадоволена и той много те е ядосвал и ми отвръщал с, , Ти мен за секс ли ме използваш само, искаш да го правим постоянно", искам го да, не е нормално на тези години да го правим 3 пъти в месеца (и аз съм на твоята възраст). Честно казано вече искам качествен секс и ще започна да го търся и другаде. Колкото и да обичам приятеля си дай да се поболея вече. Не може да продължава така!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: ba5aa9f9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Според мене те лъже. Използва го теа като оптавдание, защото не те харесва достатъчно. Занимавай се с други, хич не се комплекситай и вторачвай в бея точно. Има и други красиви и не толкова лицемерни жени.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2935b37167
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   И как точно си се почувствал мъж с нея? Май и родителите са виновни за поведението й. Още или не е зряла, или е от тия дето вечно търсят уникалност. Съветът ми е да се насочиш към друга и да не се товариш с глупости. Всички момчета с фригидни партньорки са изперкали в един момент. Бягай с 200. Сега трябва да си правите кефа, не да сте претръпнали преди да сте започнали, схвашаш ли? Бягаай от тая и търси друга, която ще ти пусне до дни. Познавам момчета дето ги моткаха месеци и даже години.. превъртяха! Подминеш ли този съвет ще съжаляваш след време.

 
  ...


...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2111b40d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Сигурен ли си че са я изнасилили?
Семейния "приятел" в затвора ли е?
Да не би да е гледала прекалено много сапунки?
Някои девойки си измислят някакви драми.
Не казвам че тази е такава, но прилича.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: abe53e33be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   До автора-в какъв смисъл си използвал думата-мултиприцираме?
За останалото-ами, така както завършваш поста си, вероятно ти е било проблем да не правите секс и тя затова така е реагирала, защото е разбрала, че за теб това е важно и най-много да й дадеш кратко време... , което за нея е едно нищо-при сексуална травма-и години могат да минат и човек пак да не се чувства готов...
Според мен е сметнала, че ти няма да я чакаш колкото на нея й е нужно и все в даден момент ще я притиснеш, а дотогава съвсем ще сте задълбочили отношенията си и ще е още по-трудно-в емоционално отношение.
Казва ти го човек, който в миналото е преживял сексуална травма и знам колко е... и с обичан човек да си-предпочиташ целувки и прегръдки, за другото си трябва доста време и доверие най-вече.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 806aa7ec19
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Може и да не ти помогна с това, което пиша, но според мен травмата от едно изнасилване остава за цял живот. От теб зависи да успееш да възвърнеш чувствата както психичните, така и физиологичните у това младо същество. Само не бързай! Започни да се гушкате все по-често, та тя да не изпитва страх или погнуса от твоето тяло. Свикнете да сте близо голи или полуголи, все пак е зима! Опитвай се да й дадеш наслада от всяко докосване, от всяка прегръдка и от всяка целувка по цялото й тяло. само не бързай! Малко по малко. Гледай да сте по-често заедно и по възможност сами. Ако успееш да я върнеш към чувствителността, после ще правиш с нея истинска любов, а не само чукане. Ако не успееш - бий чикии и помни, че бързата кучка, слепи ги ражда!

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 26c447ee47
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Най-вероятно не е асексуална, а е силно травмирана поради факта че е била изнасилена. И сега мозъка и подсъзнателно свързва секса с неприятни емоции и тя си спомня за изнасилвача. Съвсем нормално е след такова преживяване да се чувства така. Би следвало тя да потърси помощ от психолог, само специалист може да и помогне да преодолее това състояние. И такава терапия трае месеци, може и години.
Чисто биологичната ни функция е да се размножаваме, но при човек функцията на секса отдавна не опира само до мултиплициране, а е свързан с множество емоции и дори има социална функция (факт, който се наблюдава и при приматите). Та всякакви отклонения и особености може да са в следствие на някакви органични аномалии (дисбаланс на хормонално ниво или невротрансмисорите) или да се дължат на някакви емоционални състояния (депресия, травми, подобни).

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 67ba4443a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Сигурен ли си, че не те лъготи? На жените много им харесва да лъготят някой мъж, защото така получават усещане за надмощие над него без реално дават каквото и да е, например секс. Естествено, това става най-лесно с мъж, който е влюбен в тях, защото така е по-доверчив и благоразположен.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 4cf7b88b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   До 5 - абсолютно, чаках една жена месеци, буквално ми разказа играта, все съм бързал, все трябвало да бъде сигурна и подобни, иначе много ме харесваше, както и аз бях луд по нея - супер красива, секси, умна и т. н., обаче секса е едно от основните и важни неща в една сериозна и стабилна връзка. Накрая започнах да я харесвам все по-малко и по-малко и да се питам ако сега е така, когато сте в началото и трябва да се скъсвате от секс както винаги е било, представям си какво ще е после и за това един хубав слънчев ден просто нещо ми щракна и спрях, беше ме отблъснала тотално.
В началото да се дърпа е интересно, примерно месец, максимум два, ама повече става вече пълна простотия и убива цялата химия.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 9bc1a0b76b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Тц тц доста тъп коментар от 1. не знам какви хора пишат като че тези дето искат да имат И секс (никой не казва САМО секс) са ненормалнии.. ненормалните сте вие Сдухани и намръщени нали много са лелките такива дори неща да гледам.

Пиша го заради втората част дето уж обвинява че момчето иска секс, а това ако има травма е разбираемо ама аз пиша заради втората част на НОМЕР 1...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 2111b40d79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Най-добре си намери друга приятелка. От девойка с травми само ще патиш. Обикновенно не се оправят. Посъветвай се с психолог ако искаш. Жените например смело бият шута на пич ако надушат някакъв проблам.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 96d60e1d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Моя бивша беше изнасилена. После се свърза с мен като единствен човек, на когото може да се довери. Няколко месеца се страхуваше от всичко, дори от мен. Настръхваше от обикновени докосвания, като подаване на ръка за здрасти или лека прегръдка. На моменти се обиждах, че се страхува от мен и реагира всякаш съм онзи изрод, а не човека който я пази. След година някъде си хвана ново гадже и почна да излиза като нормалните хора. После смени една камара мъже. Та мога да кажа, че се преодоляват такива травми.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1054147572
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Здравейте отново! Аз съм авторът. Аз самият съм психолог и много добре знам за какво става въпрос и какво имате предвид в написаните си коментари. Само искам да отбележа, че по никакъв начин не съм се натрапвал на момичето, за което Ви пиша, откъм сексуален план, защото за мен в една връзка най-важното е да се зачитат границите, телесни и духовни, на човека, който е до нас. Обиждаше ме това, че когато я докосвах, тя се дърпаше, все едно аз съм онзи, който е направил това, но истината е, че аз вече нищо не мога да направя, а и не искам. Разбирам болката и травмата ѝ, уважавам я напълно, но нищо между нас няма да се получи. Тя е от този тип хора, които сублимират енергията си през научните постижения, и е решила, че повече, след мен, никога няма да погледне момче. В коментарите виждам написано, че може да ме е лъгала, защото не ме е харесвала достатъчно, като това, което мога да добавя, е, че по всякакъв начин показваше другото. Реагираше на докосванията ми, гушкахме се, опитвах се да бъда максимално нежен и чувствителен към нея, за да възвърна топлата ѝ сензитивност, както и Вие пишете, но през един ден просто реши да сложи край, като през това време, в което уж бяхме заедно, не ми сподели, че е асексуална. Сега с топлина в сърцето се досещам, че успях да я целуна по бузата, което ми хареса, но винаги исках още нещо, което е напълно нормално, страстна целувка по устните и да ми се покаже, че също съм желан по начина, по който я желая. Но това не беше така. Натъжих се много, защото момичето, за което ви пиша, ми беше ценно, и имах чувства към нея, обичах това момиче. Неколкократно ми повтори при разкритието, че е асексуална, че мрази целувките и никога няма да направи това. Повярвайте ми, разплаках се, защото се почувствах тъжен и излъган, защото по всяко едно време се опитвах да пазя женското ѝ достойнство и да ѝ помагам да се чувства желана, приета и обичана. Може би някои от вас ще ми кажат, че сливам психологията с живота, но не съм съгласен, живея с любов към живота и хората, като мисля, че сексът е изключително важен. Щях да я чакам, ако трябва, и година, но тя реши да прекъсне нещата и всеки пое по своя път. Единственото, което мога да направя, е да запазя добрите си спомени с нея и да продължа напред към следващото момиче, без травми и комплекси, които да ме спират да разгърна хубавия си мъжки потенциал.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 1c0a33945d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторът си каза, че е психолог, а също и че нищо не може да направи за момичето. Правете си изводи и се замислете сериозно, дали си заслужава да ходите на психолог или да водите децата си.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5f2de87f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Здравей! Аз съм на 22, като също съм преживяла сексуална травма, години тормоз и години страх от срещуположния пол. Ходих на психотерапия, работихме много, за да живея "нормално" и живот и здраве някой ден и семейство да създам.
След случая бях убедена, че просто ще си остана сама, тъй като не можех да предложа на никого нещо повече от приказки и упора, в сексуалния аспект бях пълна скръб, сама мисълта да спя с някой ме плашеше. С времето, тъй като минаха години сама прецених че трябва да направя нещо по въпроса и да спра да живея в миналото, да не позволявам на травмата да определя бъдещето ми. Лека по лека започнах да излизам по срещи, трудно бе признавам. И под срущи визирам сямо приказки, никога не се е стигало до физическе контакт - целувки, прегръдки и тн. Имаше едно момче - много ми допадна, поопознахме се. Когато бяхме на етап прегръдки и целувки се владеех, бях ок, но при първата ни "любовна игра", спомням си как се целувахме и страха ме обзе, а когато посегна с ръце да ме опипва и да ме съблича.. аз просто получих рязък спомен, уплаших се и го блъснах, много се страхувах отблъснах го, разплаках се и за пореден път се обвинявах, че не съм адекватна за връзка.
След този случай вече окончателно започнах работа с професионалист, много старание, задачи, книги и анализиране на мислите ми и себеубеждения ме доведоха до тук. Сега съм във връзка от 2 месеца, водя сексуален живот, вече нямам натрапчиви мисли, а споменът за травмата ми е някъде много надълбоко заровен и въобще не му давам да ме определя или контролира. Много съм щастлива и задоволена всячески от приятелят ми, като разбира се и с него нещата станаха бавно и подходи много внимателно. Наистина нито аз, нито приятелките ми сме вярвали, че аз някога ще правя секс отново, ще имам желание за него и тн.
Всичко зависи от теб самия, мислите си и обстоятелствата. Тя е на 19, пък е индивидуално, силно се надявам момичето да преодолее това, тъй като не е лесно. Аз напълно мога да оправдая постъпката й и да я разбера, мога да предположа какво й е в главата, може би не сте се срещнали в подходящ момент или не сте един за друг, но тя определено има работа по себе си и й е неабходимо много време.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker