До жените- бихте ли помогнали на девствен мъж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

До жените- бихте ли помогнали на девствен мъж?
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 4555 пъти
Имаше доста теми от мъже които никога не са успели да влезнат в интимна връзка с жена и страдат заради това.
Има ли жени които биха се хванали на краткосрочна връзка с девствен мъж на възраст между 20 и 30 (да речем около 25) с цел да му помогнат. Да му покажат някои неща в секса и въобще връзките, да мо обяснят какви са му грешките при общуването с жени и накрая да го пуснат с думите- "сега отивай при следващата, мисля че добре те подготвих".
Да речем че мъжът (очаквано) е доста среден на вид и не се откроява с нищо особено. Нито е красив, нито грозен. Както се очаква е неумел в комуникацията с жени, особено когато става дума за интимната сфера. Има добро образование (средно специално или висше), работи и има средни доходи.
Гледам че в днешно време жените са доста разкрепостени и дават сравнително лесно секс, дори и без обвързване. Има ли и такива които биха влезнали в ролята на Майка Тереза и да помогнат на някой да се отърси от комплексите си и да заживее нормално?
Благодаря ви за искренните отговори.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 56

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 586ddf837f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Ти серозно ли? Това нещо подобно на подготовка за университет ли е? За някакъв изпит? Наистина ли мислиш, че става така? Никоя няма да си губи времето, за да те подготвя тебе. Да има шанс за връзка с друг човек, но да му каже "Сори, подготвям един момък за живота, не мога да съм с теб". Ако платиш на проститутка може да те обучава по отношение на секса. Ама да ти показва как да общуваш и какво да говориш не. Спри със сладникавите филми, че е смешно.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0ccc407466
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Нали пък жените много знаят как да говорят, че даже и теб да те учат... Повечето са пасивни, а от тези, които наистина знаят как да го правят - бягай, защото ще те въртят на малкия си пръст.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 79a9104824
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Авторе - ти ме уби! Май си поредния, който търси "под вола теле". Искаш някой друг да свърши твоята работа, а ти от мързел и от това, че не ти се занивама да получиш всичко на готово! Е няма да стане така. Трябва и ти доста да се потрудиш, че да се случат нещата. Дори да си намериш някоя отекчена от мъжа си MILF-ка, то ти трябва да се дейния, да и привлечеш вниманието /не само с външен вид и голям кур/, а в процеса на общуването и комуникацията. После нещата се случват от самосебе си. Ама да търсиш някоя "Майка Тереза" да те научи на секс - е пълен абсурд!

М. 36г

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0ab3b32d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Според мен по-скоро не, а и да има това да откриеш такава шанса е толкова малък, че не си заслужава да си губиш времето. Както Н1 е казал проститутка мже да те "обучи" на секс. Аз братле бях девствен до към 20-22 и да ти кажа просто бях започнал да не издържам вече. Платих си на проститутка(от по-елитните, не магистралка) и не съжалявам. Не ти казвам и ти да го направиш, ти си знаеш, но все пак е опция. Писнало ми да беше да слушам за любов и т. н и да гледам как всичките ми приятели са джасали момичета, а само аз не знам какво е да ебеш, защото колкото и да гледаш порнота без да го изпиташ се чудиш какво е. И да бъда честен не е нещо свръх ненормално яко, но си спомням много добре как преди се чудех и си мислех, че това е най-якото нещо на света както предполагам всички си мислят докато са девствен. Та платих си, пляках една мацка в студентски град, мина добре слава богу без проблеми. Ще бъда честен, след това ходих още веднъж-два пъти на по-хубави и скъпи и за това не съжалявам. Все още не съм имал приятелка, а и аз съм на 25, но поне това "бреме" да съм девствен ми отпадна от раменете и да не е същото като да си "свалил" момиче, да се обичате, целувате и т. н., но чистото ебане поне си го правил и знаеш какво е и вече не го мислиш толкова. В момента ми е се тая кога ще си намеря приятелка, не ме и интересува мене лично толкова, защото в момента си имам други проблеми, доста по-важни. Аз на 20-22 вече не издържах да съм девствен, не знам как щях да издържа да съм на 25.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 622e097c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Не знам за някоя да иска да става даскалица по секс, опитно поле или учебна пушка за девствени мъже. Едновременно и психолог и то безплатен.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 519c317b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Бате, нито една жена няма да се навие да те обучава, повярвай ми.
Това е абсолютна простотия. И какво очакваш? Да те хване под ръчичка и да ти покаже как да го вкраш ли? Жените искат да ги хванеш и да ги изпраскаш както си трябва, да те запомнят, а не да ти дават частни уроци по сексуални теми.
Плюс това да искаш съвет от жените за жените е все едно да питаш рибите как да ги хванеш. Вземи се стегни, поработи над себе си и заеби тия глупости, че някой път ще ти се смеят много сериозно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5a360ff290
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Не, не бих.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 74f1331bf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Какво по...? Хора, никой от вас не е толкова важен, че друг човек специално на вас да обръща внимание и да ви "подготвя". Харесай си някоя проститутка или ескорт мадама, плащай си и ще те научи. Уговорете се какво искаш да научиш и вади парите. Това им е работата.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 74ddf08c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не мисля че някоя жена би се съгласила да влезе в ролята на учителка, без значение дали е девствена или опитна. Ако е девствена, най-вероятно се пази за "подходящия", т. е. ще очаква да изпита любов и да има емоционална връзка за да пристъпи към секс. Абсурд такава да иска.
Ако пък е разкрепостена и опитна в секса пак не би се навила освен ако не я привличаш. Аз съм от втория тип, нямам задръжки относно секса, гледам на него като на игра, не ми е нужна връзка за секс, супер е да имам приятел с привилегии, ама за да се случи елементарно трябва да има привличане между мъжа и мен. Ако няма привличане за какво ще правя секс? Ако ще е само заради единия оргазъм ще се оправя сама с пръсти. Изобщо не бих си лягала с някой ако няма химия на физическо и ментално ниво между нас. За мен би било загуба на време. Аз правя секс за удоволствие, а от секс с мъж който не ми харесва няма да получа такова.
Ако искаш някоя жена да те обучи, единствения реален вариант е проститутка. Ти си плащаш за "курса", а тя ти показва практични неща в леглото. Това се отнася само до секса обаче. А иначе в общи линии за връзките... ами той никой не е започнал научен първата си връзка. Всички допускаме грешки и после се учим от тях.
Гледам в последно време са се навъдили много ментори именно на тая тема в ютуб и подобни платформи, обаче се съмнявам да има на видеа на български. Повечето са на английски, испански... абе няма ориентирани към бг публиката. Но ако знаеш чужди езици няма да имаш проблем. Има ги всякакви дето се представят за гурута, ама истинските и добрите обикновено са психолози и сексолози, имат образование в сферата. Правят уебинари (някои безплатни, други срещу не високо заплащане), някои предлагат лична консултация онлайн, други продават курсове и т. н. Аз следя един от чисто любопитство, не сън абонирана защото не съм имала проблеми до момента, и гледам че верни работи говори. Но има и много шарлатани дето всякакви глупости правят и препоръчват, ей тъй, за кликбейт. Изобщо в интернет бъка от всякакви псевдо специалисти дето се чудят как да вземат парите на човек, тъй че не е така лесно да попаднеш на истински професионалист.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 11493325b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   До 9,
Ще споделиш ли кой курс гледаш (ако е на английски)?

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5ceb4413b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Вече помогнах на едно бивше гадже, ако знаех, че ще съм първата и последна дълга връзка в живота му, никога нямаше да му помогна. Превърна се в разюздан женкар.
Не, вече никога не бих била с девствен мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 11493325b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   До 9,
А ако имаш приятел мъж с който сте близки и знаеш че е девствен, би ли му предложила помощ?
Да речем че той не иска да го прави за първи път с проститутка.
И още един въпрос.
Мъж на 25г. ти харесва, флиртува с теб и работата отива към секс но ти казва че никога не е спал с жена. Би ли продължила с него?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 11493325b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   До 4,
Би трябвало да се счита че все още си девствен. Проститутките не трябва да се броят защото дават на всеки който си плати. Тънкоста на занаята е ти сам да вкараш жена в леглото. Уж не е сложно. Но някаква част от мъжете не знаяат как става и се провалят. Не знам колко са- може би около 10 или 20 %. То и без това мъжете се раждат с 5% повече. Отделно някои жени остават стари моми- едно 10% навярно са обречени. Чувал съм че има курсове по пик-ъп. Чувал съм и че от повечето няма файда- разни тарикати обират парите на наивните мъже.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9e53a0d82c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Жена на 42г. с наи голямо удоволствие. Даже го мечтая.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 586ddf837f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Може да опиташ да станеш любовник на някоя 50г /- жена. На някоя на която патето на мъже й е умряло. Ще ти се зарадва, може да доведе и някоя наборка. Иначе момиче на твоите години няма да се занимава с твоите глупости. Независимо колко добри приятели сте. Ако си решил да питаш някоя приятелка по-добре се откажи. Ще те отреже, ще развалите приятелството си, а може и да разкаже за предложението на всички познат. Няма да си живее нейния живот, ще си губи времето да те учи.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0ab3b32d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   От 4 до 15 - Проблема е, че аз не търся сериозни връзки, нито съм тръгнал да се женя, а ПОВЕЧЕТО жени търсят сериозни връзки и не харесват секса за 1 нощ. В това е проблема. А и не искам да лъжа някоя, че я обичам, да я прасна и после да я зарежа на другия ден и да и нараня чувствата и да я накарам да бъде използвана, което си е така аз де факто съм я използвал за един секс лъжейки я, че я обичам и имам чувства.... Може би жените дават за 1 секс, но на хубавците, да речем от скалата 1/10, на 7 сигурно пускат така, или на тия с парите, големите уйеве и т. н., но на avarage Jo/обикновени момчета/ не става така и това е реалността, освен ако не забиваш някви 2/10 момичета. Другия проблем, който вече си е мой е, че не харесвам нощния живот - дискотеките и баровете и т. н, а там обикновенно се случват тези неща - да забиеш някоя, да я праснеш за веднъж и готово.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 11493325b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Евала 21- върна ми вярата в човека (автора съм).
Пичове, намерете си кака да ви отрака.
Знам че много от вас са програмисти.
Направете си един уеб на девствените мъже. Сложете си снимки, напишете кратко био, информация за контакт. Но преди това се подгответе добре. Ако имате наднормено тегло- правете диета, смъквайте го. Бухайте щанги няколко месеца да стегнете снага. Гледайте да си предстваите на макс.
Току виж вземат да се оправят нещата.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6c1b49b985
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

25.   ДОРИ, девствен искаш да използваш? Не ми се мисли, какъв ще станеш когато започнеш, да спиш с някой. Значи искаш, да си намериш "отракана жена" да ти даде малко опит, и да те пусне за "следващата"?? Не си ли жалък? Не си егоистичен? По-добре си стой девствен, че иначе още по егоистичен ще станеш.

И НЕ, не бих харесала девствен. Това е най-лошото нещо което може да се случи на една жена, това е девствен мъж.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 622e097c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Айдееее, отговориха му две няма да давам определения анонимно и вече започна идеи да дава идеи на другите закъсали...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4053353fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Към 25

И как момчетата да станат недевствени, а? Освен ако не отидат да си платят на проститутка, друг вариант няма според твоята логика.

За мене девствени мъже няма! Това е някаква пълна глупост. Мъж девствен няма. Жените се раждат девствени и винаги за тях има първи път. Мъжете, които не са правили секс, са просто неопитни.

А и 25, откъде ще знаеш, че първият ти секс с новото ти гадже няма да му е първият? Аз, ако те джасам, веднага ще те разбера първи ли съм ти или поне 10-ти ;)


До автора - много трудно ще намериш такава, която ще иска да ти преподава уроци на живо. По-скоро някоя закъсала лелка, която иска да изживее младостта си за втори път.


Кумчо Вълчо

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 22a9b69b7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Не съм девствен и със сиг знам какви неща да правя в леглото, вече съм ги правил, но мн рядко става да правим секс като съм без приятелка тоест много време не правя. Не ща да се занимавам с проститутки. Има ли още като номер 21? До 45г. - примемам. Харесвам ги и изцяло окосмени. От М29

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 11493325b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   25- не се прави на много отворена и не търси под вола теле.
Никой никого не иска да използва. Всичко е казано честно.
Изпозват свалячите които омайват с приказки девойче да легне с тях, после я вписват в теферчето с бройките и и бият шута.
Като гледам как реагираш, май си влезнала вече в 10- 15 тефтерчета. Все на някоя жена и се е случвал девствен мъж. То затова има и не- девствени.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 11493325b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   До 25,
Значи девствен мъж е най- лошото за една жена според теб.
Излиза че мъж спал със 100 жени е по- добре за теб.

Другите дами ще изкажат ли мнение?
Сървенование:
Девствен срещу спал със 100 жени.
Кое е по- лошо?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 74ddf08c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Номер 9 съм
За съжаление психолога който следя е испанец и до колкото знам няма клипчета на английски.
Значи отговаряйки на твоите въпроси:
- Ако имам приятел или познат, който е девствен, никога не бих правила секс с него за да му "помогна". От една страна аз си имам правило, с приятели мъже никакво флиртуване и подобни. Иначе рискувам да разваля приятелството и просто не си заслужава заради единия секс. Впрочем моя най-добър приятел доста късно загуби девствеността си (беше на повече от 25). Споделяше си с мен притесненията и ме питаше за съвети. И други приятелки имаше, ама и той следва същото правило като мен, никакъв секс с приятелки. За нас приятелството е свещено, знам че много хора не го виждат така, ама аз ти говоря за моя опит по темата.

-Ако мъж на 25 флиртува с мен, харесвам го и нещата стигнат до секс, не бих го върнала. Ако ми харесва би било глупаво да му откажа. Но не бих очаквала кой знае какво от секса и бих се настроила по друг начин, да му покажа как и къде ме възбужда, какви ласки ми харесват, в общи линии. Дори бих се радвала че имам възможност да бъда "инструктурка" на момче без опит. Много жени се оплакват че мъжете им не знаят как да ги възбудят. Ами може би тия мъже не знаят защото не са попадали на момиче което да им покаже къде и как. Но такова нещо би се случило само ако момчето ми харесва. Ако не ми харесва няма как да стане.

Спрямо последния ти въпрос:
Добрия любовник не зависи само от броя жени с които е спал. Без съмнение е много важен опита на човек в дадена област, но в конкретния случай е от голямо значение нагласата на човек. Ако един мъж търси само собственото си удоволствие в секса, той никога няма да бъде добър любовник па ако ще и с 300 да е спал. Просто защото секса е работа в екип, нужно е да проявиш интерес към желанията на партньорката и да се стараеш да я задоволиш (същото се отнася и до жените). И ако един мъж чака само да и навре х*я на следващата и не му пука дали на нея и е хубаво или не, той няма да научи нищо ново.
В същото време един мъж с 4-5 партньорки може да е страхотен в леглото защото се вслушва в желанията на жената, пробва, експериментира и не бърза да свърши и да си направи кефа.
Тия работи са доста относителни.
Ако питаш мен, предпочитам мъже с повече опит, а с колко са били не е от значение за мен. Дали с 10 или с 50 за мен е същото. Ще те излъжа ако ти кажа че предпочитам девствен пред мъж с опит, но аз оценката я правя след секс, не преди това. А за да се стигне до секс с мъжа трябва взаимно да се харесваме. А това не става толкова лесно.

Тук дето споменаваш че повечето момичета търсели сериозни връзки не е съвсем така. Може би в Бг е така (не живея в Бг от години) но те уверявам че в чужбина не е тъй. В чужбина не е чудно да имаш friend with benefits, в Бг го демонизират и вероятно някои момичета ги притеснява да не им тръгне лоша слава. Ако не ти харесва нощния живот, опитай чрез някое интернет приложение. Нещо от типа на Badoo, Tinder... Там по-вероятно да имаш късмет. Във всеки случай, мисля че по-добре да свалиш някое момиче в дискотеката отколкото да плащаш на проститутки.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 622e097c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   31 - При толкова свободни мъже защо изборът трябва да се свежда само до 2 възможности, като ни едната е за предпочитане, ни другата?

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a3530b180b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   Авторе, ако някой мъж гей много те е харесал и иска първият му път да е с теб, ти би ли си предоставил отвора, за да му помогнеш така на човека, да не се мъчи...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9fe33d35b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Най-добре е един мъж да разбере сам, трябва да действа, това е най-добрия начин, защото и аз преди да имам приятел и преди да правя секс, съм чувала какви ли не неща, някои неща си ги потвърдих, други открих, че са пълна глупост. Ако човек иска нещо много силно намира начин! За всеки човек си има индивидуален подход, има различни хора, просто трябва да се намират правилните подходи на държание!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7620fb2215
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Защо смятате, че някой като е девствен задължително трябва да е неопитен. И имайте предвид, че не отивате нито на изпит, нито на състезание. На девствените не ви трябва учителка, а да промените мисленето и възгледите си. И когато срещнете подходящата и се харесвате взаимно, всичко ще си дойде на мястото. Когато двама са влюбени сексът е прекрасен и на никой не му дреме девствен ли е някой или не. Любовта е ключът към хубавия секс, защото сексът е предимно в мозъка.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 11493325b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   До 36,
Влизането във връзка с жена е изпит и състезание. Поне за мъжете. Жената си избира измежду множество мъже.
Девствените са пропуснали да научат някои неща когато са били на 16- 18 години. Това са най- често момчета които са били на дъното в детската йерархия и са израстнали с ниска самоотценка. И да срещнат подходящата жена, най- вероятно ще я изпуснат. За жените има значение когато някой е на 25 и още не е правил секс. Много се изказаха в други теми че с такъв няма да се хванат понеже считат че нещо не му е наред.
Девствените трябва да намерят начин да научат пропуснатото преди да срещнат подходящата. Затова и формулирах темата като краткотрайна връзка с цел обучение (колкото и тъпо да звучи). Това просто е един от начините. Аз лично познавах жена (около 40г. ) която беше хванала 18г. за обучение. Но на жените около 40 им е като фетиш да хванат някой с 20тина години по- млад.
Като гледам за тези на 25- 30 вероятноста е малка въпреки достъпноста на секса в днешно време. Остава да ходят на флирт/пикъп- курсове (ако ги има), на проститутки и да се правят на не-девствени докато някоя им върже.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ebf993b18d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

38.   Значи въпроса е конкретен "има ли жени които биха помогнали на девствен мъж да се научи да чука"
Като чета и се убеждавам за пореден път че жените са много по големи саможивници от мъжете, мрънкат и увъртат но по скоро не са склонни да направят това добро дело.... иначе ако е секс за да придобият нещо ценно за себе си като пари, автомобил, апартамент са готови
Другото което е повечето жени искат да имат мъж като жребец, да знае и може всичко, да ги докарва до множествено оргазми но все пак всеки мъж е бил в даден момент неопитен.
Всичко това ме кара да мисля че за повечето жени секса е на първо място а не отношението, държанието и други ценности в живота
Аз като мъж бих се чувствал удовлетворен ако мога да науча някое неопитно момиче на нещо от което в последствие бих имал сексуална полза а и самото момиче ще се чувства по добре когато придобие нужния опит

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6cba69892f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

39.   Дали биха му помогнали да се гръмне? Да, със сигурност - вече носят патлака! За това, което ти мислиш се изисква чувствителност и емпатия, а една горад, независима и съвременна жена НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ДА БЪДЕ ЧУВСТВИТЕЛНА! С други думи - някога можеха да помогнат, сега някой трябва да помогне на тях да си спомнят какво е да си човек, а девственият да си чака реда! Неговото е по-малък проблем от техния!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fdd17c2478
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   39, каква емпатия, бе? ! Да си подлагат жените телата за обучение на двественици било емпатия буахаххахахах събирате пари за проститутки и не занимавате жените с хем бавноразвиващи се, хем нагли неудачници.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a3530b180b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Авторе, нали ти казах - вземи помогни ти на някой гей, дето те харесва, облекчи го човека.
Същото е, като да искаш жена, която не си спечелил по никакъв начин, да ти помага сексуално. Идва някъв там неприятен за теб индивид, с претенции да го удовлетворява сексуално.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e029c42f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   Аз също бих го направила и то с удоволствие.
Малко като по филмите :-)
Само че тук има един съществен момент, който трябва да се избегне по-скоро от твоя страна - да не вземеш да се влюбиш в тази жена, че после цял живот ще страдаш по нея.
Ж32

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 622e097c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Малииий, как да не ги ожалиш! При толкова видеа със съвети из нета, психолози, сексолози, порно сайтове, проститутки, им трябва и учителка по секс и свалки! Безплатна за разлика от изброените по-горе професионалисти. И ако се намери такава много добра жена и обучи да кажем 10-20 неопитни, мъжете няма да я обявят за "Майка Тереза", а за долна к–рва.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 11493325b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   41- сравнението ти е неуместно.
За девствен гей нека се погрижат гейовете.
Тук става дума за хетеросексуални мъже и жени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6c0a076159
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Жена на 21 - да си призная, винаги съм имала увлечение към девствените мъже. Не съм имала много връзки, в момента съм в сериозна, но има нещо привлекателно в мъж, чийто първи път е с теб, било то среща, целувка, секс, независимо сериозността на отношенията ви... Сигурна съм, че макар много много малко, има такива жени, които откриват вълнение в това, което описа, но недей да се надяваш да ги откриеш. Работи над себе си и бъди уверен, все някоя, която ти се струва правилна в момента, ще те приеме какъвто си и няма да има проблем с липсата ти на опит. Бъди уважителен и интересен и ще откриеш половинката си ;) ПС: въпреки подигравките в коментарите, не мисля, че момчето заслужава толкова хейт. Липсата на секс на тези години за един мъж може да е разрушителна за менталното му здраве, а и предвид жените на какви уроди пускат в днешно време, понякога един добър мъж се нуждае само от малко увереност, за да се подтикне към действие. Въпросът ти не е толкова нелеп, колкото коментарите го изкарват. Успех!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 71a6674236
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   Семеина жена на 45г. С наи голямо удоволствие. Стига да може да повтаря. Или наи малко да може да ме доведе и мен до оргазъм по какъвто и да в начин.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a3530b180b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

47.   44, сравнението ми е съвсем уместно, просто ти не можеш да видиш по-далеч от носът си.
Както ти се чувстваш към гейовете, така жена, която не я кефиш се чувства към теб, когато й предложиш да ти "помага" - изпитва огромно отвращение.
Научете се най-накрая, че в тоя живот никой с нищо не ви е длъжен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e8e145b81c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   Ех, къде са тия женички, що с най-голямо удоволствие щели да го оправят. По мое време като бях на 20 колко съм се мъчил, то не бяха физиономии, лафчета, муцуни, вирят си простия нос и тва е.
Сега са стари бедни и мизерни.
Никога няма да ги погледна.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 11493325b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   До 47,
Ябълки и портокали не са едно и също.
Нищо не предлагам на жените- просто ги питам. Някаква малка част са съгласни.
Гейовете ме отвращават дори без да ми искат нищо.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0b0edda274
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   Да, ж. 45 съм. Много сексуална, но в живота ми няма секс. За мен ще бъде удоволствие. Мисля, че има на какво да го науча

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 622e097c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   38 - Пък много си добричък, бе! То на млади неопитни момичета много мераклии има да ги учат. Вземи си за жена една такава опитна даскалица, дето е обучила 50-60 младежа да чукат.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 622e097c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   №48 Ами да, ако бяха се прежалили да те обучават как да го ползваш, сега щяха да са вечно млади и ти щеше да ги засипеш с пари.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a3530b180b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   Ми 49, голяма част от жените и ти ги отвращаваш без нищо, а като ти чуят и начина на мислене - още повече.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 11493325b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   Съчуствам на девствените мъже понеже и аз дълго време бях такъв, някъде чак до 24- 25 годишна възраст. Повечето са добри, срамежливи и скромни момчета. Обаче жените си падат по лошите. Поне що се отнася за връзки и секс. Иначе стават за съпрузи и повечето навярно ще станат такива в някой момент- след като жените се наигрят.
Имат добри шансове с жени минали 30те и забелязали че свободните мъже почват да свършват. Също със самотни майки (моя случай) или разведени (като един приятел). Тези жени си свалят рязко критериите. Въобще изискванията за съпрузи според мен са най- ниски (най- високи навярно са за случаен секс). Обаче тези пичове имат само един изстрел (или поне така си мислят). А само с един изстрел не се знае какво ще улучат. Дори свястна жена е в състояние да направи живота на добър и покорен мъж ад. Моята постоянно създаваше драми и когато нещата стигаха до развод ги връщаше обратно назад. Имаше моменти когато се държеше изключително грубо, но я търпях заради децата. Укроти се чак когато децата пораснаха и брака ни взе да става ненужен.
Неопитен с жените мъж да влезне в брак крие много капани. И в семейството както навсякъде има конкуренция и борба за доминация. Има изследвания че броя интимни паркньори за стабилен брак трябва да е в границите 2- 15. По малко от 2ма не е препоръчително, за оптималното дават 7-8.
Друго което ме озадачава е че предишните паркньори на жена ми са били опитни, спали с много жени и с тях радко, а с някои дори никога не е стигала до оргазъм. А с мен (девствения) започна още от самото начало. Не искам да се хваля но така се получи. При мен 70% от удовлетворението в секса идва от удоволствието на жената. Преполагам че мъжете с лесен достъп до секс не уважават жената и не се стараят за нея. Не знам защо жените предпочитат точно такива мъже. Сигурно тънкото изкуство е да накараш жените сами да тичат подир теб когат не получават дори добър секс. За мен това е сложно.
Като почнах да чета тук преди няколко месеца се изненадах от количеството описани изневяри (от скука, за отмъщение... ), случаен секс с непознати, 3ки, 4ки, размяна на паркньори и т. н. Излиза че някои жени правят секс просто така- за нищо.
От друга страна пък много мъже остават извън борда, без достъп до жени. За щатите проучвания показват че 30% от мъжете не са правили секс през последната година.
Все пак- пичове- горе главата.
Направете си сайт на секслес мъжете. Такива май има на запад- за запознанства с Инсели.
Навярно на повечето ви трябва много малко за да ви потръгне в любовта. А и някои дами имат желание да напишат поема на чист лист (баси и клишето).

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e8e145b81c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

55.   Ех вземете някоя книга, много сте прости, избихте тъпимера.
Ни обноски ни поведение, жени ми било това, от пандиза ли излизате от гетото ли, то и любимите ви и тъпкачите ви са същите боклуци.
Бляк!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c621295dae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   От номер 12 до Автора.
Всъщност и моят някогашен девствен приятел имаше намерения за дълга връзка, беше влюбен в мен и аз в него. Живяхме заедно цели четири години още от самото начало.
Не се запознахме на дискотека или бар. Беше много шантаво и много оригинално запознанство с флирт повече от месец, преди да се запознаем.
Не съм и предполагала, че е девствен. Каза ми го едва, когато пристъпихне към реални действия и да ми беше казал по-рано нямаше да се откажа от него.
Девствеността е моментно състояние.
Но така зададен въпросът от теб, Авторе, поставя фокуса върху това, че търсиш жена, която едва ли не трябва да свърши черната работа.
От последващ твой пост става ясно, че имаш сериозни намерения и дано да е така.
Съветът, който мога да ти дам е да спортуващ. Спортът вдига самочувствието и самоувереността. И нямам предвид да се напомпаш като анаболно говедо, а да имаш изправена осанка и да изглеждаш здрав и волеви.
Красавците в България са изключителна рядкост. През целия ми живот съм срещнала само 5 /петима/ български мъже, които бих определила като хубави или красиви. 4-ма от тях са флиртували с мен и личеше, че много ме харесват, но е рисковано да се захващаш с красавец. На тях всички им налитат. Мъже с обаяние съм срещала повече и в България и в чужбина. Там бройката е 12. От тях 4-ма са били мои гаджета.
Това ти го пиша, за да не си мислиш, че красотата на мъжа е важна. Та тя е изключителна рядкост по нашите географски ширини. Много по-важно е мъжът да ума харизма, да изглежда уверен, с изправена стойка и добре поддържан вид, да умее да говори на различни теми, да е интелигентен.
На генетично ниво не понасям простаци и напомпани анаболни типове, които са ба невероятна почит у нас.
Знам, че ще срещнеш твоето момиче и ще бъдеш щастлив с нея, но не говори по тази тема преди да е дошъл непосредствено моментът. Рискуваш да бъдеш разбран погрешно, че си търсиш гадже само, "за да те отрака" и това би отблъснало много гокяма част от жените, които биха искали сериозна връзка с теб.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6d0e89fdf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

57.   Жените усещат мъжете които са на зор. За да не си на зор трябва просто да си задоволен. Отивайте при платени каки и после ако изглеждате добре ще ви се натегат самички. Това е базов опит и е самата истина. Жените припкат при незаинтересовани. Мислят ги за вървежни. Но повечето пъти се свалят на смотаняци дето и две жени не са е....

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a3530b180b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

58.   55, много сме прости, че не искаме да си дадем ей така отверстията на някой, който не харесваме и не желаем.
Ама като ви предложат на вас мъжете да направите същото, незнайно защо се дърпат, нещо не ви кефи идеята, а?

 
  ...

1-50 от 56
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker