Проблем заради размера - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем заради размера
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 4402 пъти
Много се чудех как да я напиша тая тема, защото ми е ясно какво ще стане. Ще кажете, че това са измислени истории и че се хваля и т. н.
Въпреки това ще пробвам и ще се радвам някой мъж, който също е в подобно на мен положение ( или е бил ) да ми даде акъл.
Та да, за размера става въпрос. Всички се кефят на голям кур, аз също години наред, че дори и сега съм горд с наго, обаче се оказва, че не е като да е само дар, ами и пречка в живота ми.
В студенстките години всички ми се възхищаваха, по плажа, съквартирантите, приятели и т. н. щото знаеха, че ми е голям ( то си и личи де) и ми завиждаха. Това ме караше да съм мн горд и никога не съм го крил. Ходех с ленени панталони, винаги тесни, без бельо разбира се и т. н.
Забивах и гаджета лесно, но до момента в който стигахме до леглото. Бях страшно луд по една мадама от Варна и ми беше супер трудно да я сваля. След много събирания в приятели най-накрая я прикотках в стаята ми да си легнем. Легнахме си, целувахме се, лизах я и т. н. но като го видя надървен и отсече - НЕ. Вика забрави, аз не съм за един път, това в мен няма да влезе, ще ме изпроши т. н. Нито свирка искаше да ми направи. Беше категорична. Бях мн разочарован.
И така много пъти съм стигал до тази ситуация. Отказват ми, даже без да сме пробвали.
Като спортист съм виждал много голи мъже. Сега чак с такъв не съм виждал, но вярвам, че има и други мъже като мен, които да се припознаят в проблема и да ми дадат акъл какво да правя.
Понеже ходех на нуди плаж, ми се е случвало доста да идват при мен да искат да го пипнат, доста жени, дори женени са идвали да ми правят чикия, но никоя не се навива за повече.
Единствено преди години едно момче на плажа на Златните го пое целия в гърлото си, но беше много трениран според мен, не дишаше, като му влизаше.
Не разбирам на страхливи и тесни жени ли попадам? Може би ми трябват някои много разпорени, дето да им влиза лесно или пък такива, които са раждали?
Но как да намеря такива, като масово се запознавам с млади момичета като мен.
М33

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 19af59b99e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Според мен попадаш (избираш)на жени, които нямат смелост. Всъщност за какви сантиментри говориш?
Жена съм, на 33 години и такива клишета като тесни и широки жени НЯМА! Щом всяка ражда от едно и също място и то е пригодено за такава дейност, е смешно мъжете да говорите за размери на вагината. Вагината е мускул и търпи на съкращения като такъв. Лично за мен е предизвикателство да срещна такъв мъж, но опита ми показва, че не размера е важен, а как го ползва един мъж!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ca70d90725
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Голям, голям, колко пък да е голям? И девствен ли си още!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3beaf62853
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ширината едва ли е чак толкова притеснителна за жените. Повечето я считаме за плюс. Вероятно дължината е това, което ги притеснява.
Може би трябва да търсиш високи и не много слаби жени или черни / последните са свикнали с големи размери/.
Не бих върнала мъж, когото харесвам заради голям размер. Някои техники с външно приплъзване на жената върху члена биха могли да й донесат невероятно удоволствие.
Мисля, че попадаш на жени, на които им липсва фантазия...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 747610fe2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Не ти вярвам, жените търсят голям кур и никога не отказват да го поемат!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: abcecc82a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Какво имаш предвид като казваш голям? По-скоро широк или по-скоро дълъг? Защото разликата е значителна. Ако е по-широк от стандарта е напълно възможно жената да я боли. То вагината е еластична, ама все пак има предел. Да не говорим че с презерватив протрива повече и би било хубаво лубрикант да се използва при такива размери.
Ако пък ти е по-дълъг малко странно ми се струва да отказват. Сигурно ги е страх просто. Аз съм имала двама с наистина много големи мъжки достойнства, на единия нормалния презерватив му стигаше до средата на пениса хихи. Ама аз съм доста висока, 1. 80, та знам ли, предполагам че и вагината ми е малко по-дълга от стандарта и не ме боли. Иначе съм тясна, не съм раждала. Година по-млада съм от теб. Имам един познат дето разправяше че негов приятел имал същия проблем. Голям размер, а все миньончета си харесвал и ако успявал да придума някоя да правят секс, не можел да и вкара повече от половината. Според мен трябва да се ориентираш към високи девойки.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7bae3e7325
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Разбрахме че те удря по брадата ама в крайна сметка не каза колко ти е? И гледай да намалиш порното малко. Не ти действа добре...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2982185046
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Да ти имам проблема, моя е 14см и доста често се сдухвам, че е малък

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fa702d0a95
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Измишльотини на квадрат. Ако па наистина не е измислица, хвани си някоя разхлопана стара чанта с кофа като тунела Витиня и даже ще си го усещаш малък.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8eed249858
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Идват на плажа да пипат и правят чекия? Да бе! Измисляш си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 652cba0427
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Поредната измислица. Всеки път като поканя някой от “милиардерите” в тоя сайт да се видим и да покажат как лашкат парата за седмица познай, АБСОЛЮТНО НИКОЙ не отвръща на поканата да се видим, защото всичко тук (почти всичко) е една дебела измислица, както и твоята история. :D

Гаро

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c8cf99d62b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   В казармата имахме един турчин, дето като клекнеше на кенефа (от тия клекалата дето са), си го държеше с ръка, защото иначе му опираше долу в клекалото. Т. е. говорим нещо, дето беше над 20 см в спокойно състояние. Имаше си голям проблем с жените момчето, точно заради размера. Много рядко се беше случвало някоя да му пусне.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9c56c56321
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   И моя е много голям. Едно, че повечето жени като го видят се отказват, но и като получа ерекция започва да ми се вие свят и да ми прилошава, като спадне ми се нормализира състоянието. Един лекар ми каза, че най-вероятно при ерекция част от кръвта ми от мозъка се насочва за ерекцията и затова ми се вие свят и ми прилошава. Не знам какво да правя.
М/18

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2d80985b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Заглавието трябва да е :
"Проклятието на големия хуй"

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: fa702d0a95
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   17, заглавието трябва да е "Скучно ми е и си правя бъзик, обаче се правя на тъжен за това, че "имам" голем фуй". Демек ще го раздавам минималистично.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 100613de30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От автора.
Не бях в БГ и нямах достъп до сайта.
Ще се опитам да отговоря отзад напред на тези, които са се отнесли серионзо към проблема ми.
номер 1. Да права си, че попадам на жени, които нямат смелост. Както казвам, масово се отказват или искат само чикия да ми направят.
Говоря за около 24 см. уж от пубисната кост. Не съм категоричен, защото всеки казва, че мъжете си слагаме все отгоре или не го мерим правилно. За дебелина е колкото нормална чаша за вода стъклена висока. Презервативи ми стават само едни американски за мн големи. Поръчвам ги от Амазон.
номер 2 - да, "девствен" съм.
номер 8 - 14 см доколкото разбирам от жените им е супер.
номер 12- не си измислям, ако не си посещавал/а нудистки плаж не мисля, че си представяш, но там хората са доста разкрепостени.
Номер 14 - вярвам ти, моя ненадървен е към 18, но като бях в щатите на бригада трябваше да го държа и аз, защото нз дали знаеш, но там тоалетните чинии не са като нашите, а се пълнят с чиста вода до средата и хуя ми се натопваше във водата като седна..
номер 16 и аз бях така като по-малък, завиваше ми се свят и винаги лежейки мастурбирах, защото ме беше страх, че ще припадна иначе, ама бях и мн слаб и висок. Но сега вече качих кила ( не съм дебел) и нямам тоя проблем. Предполагам и ти ще преодолееш нещата. Предполагам и ти нямаш реален полов живот заради размера, А как се чувстваш спрямо приятелите си и ти самия кефиш ли се на размера си?

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 49ad6032ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Измислица или не, само да попадна на такъв ще умра от кеф. Не бих те върнала, Само мисълта, че някой с голям ще ме чука ме възбужда. И не, не съм раждала и нямам кой знае какъв опит. Жена съм на 23, ката съм била в 2 сериозни връзки. На единия му беше 14 и пълна скръб, следващия ми партньор беше с 18 и признавам беше супер, но наистина не бих върнала по-голям :)

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 17a1010837
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Семеина жена на 38г. Вибратора ми е 23см и го поемам целия хубаво ми е. Мисля, че може и още. Но по хубаво ми е с моя на кокто му е 13 см.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7864960409
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Авторе на колко си години и колко си висок?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 100613de30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   От Автора:
На 35 години, 190см, 80кг. Телосложение тип плувец. Черна коса, голяма брада.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2ed74d1c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Абе, авторе, как за 8 дни от 33 годишен стана на 35? То май и пишката ти расте така, ама ти си знаеш:)

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 31649f44ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Да бе мадама от Варна ти отказала направо ти повярвах.
От Варна няма вярна!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 100613de30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   До 28 не разбирам коментара ти?

До 29, беше от Аксаково...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 63a56795f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Жените са по притенциозни от мъжете дори :D

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2ed74d1c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Авторе, мисля че се правиш на приятно разсеян, лошо няма, не съм аз този, който да ти търси сметка:) Имах предвид, че в началото си писал, че си на 33, а в последващ коментар стана на 35 гидни, разлика в двата коментара - 8 дни. Принципно, ако постът ти не е фейк, то наистина имаш проблем и искерно бих те съжалил... Та ако можеше да ми дадеш на мен 5 сантима и двамата щяхме да сме с по 19 см и да сме доволни, ама нейсе:) За съжаление не знам да правят операции за смаляване на пениса, а и да правят могат и да те увредят - още по-лошо. За теб като изход от ситуацията бих те посъветвал да потърсиш високи и едри жени, те биха имали по-големи вагини, отделно в порноиндустрията търсят хора като теб под дърво и камък и със сигурност ще ти предоставят шанс да чукаш множество сексапилни жени, макар и чисто професионално. Размерът ти е прекомерен, по принцип много рядко се срещат хора и с 20 см, пък за 24 вече минаваш границите на нормалното, не си рекордьор, мисля че рекордьорът е някакъв образ с 48 см дето и без това не може да го вдигне, просто някаква аномалия, но и трудно ще водиш нормален полов живот. Може и да се намери някоя да експериментира с теб, ама за кратко, защото ще я боли и не би могла да прави по-разнообразен секс с теб, само в някои пози и то внимателно... Знам че не ти помогнах с думите си, но така е в живота, всеки си носи кръста. Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0beb81b3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   До 32, да, наистина съм написал 33, отдавам го на грешка, тъй като бързо пиша, уж ги препрочитам за да си поправям грешките, но това явно съм го изпуснал.
Иначе за другите неща ясно, вече получих съвети, жалко, че не попаднах на човек с моя размер. Който има опит.
Иначе благодаря за мнението.
Може би анален с някоя опитна би бил добре. Или анален с някой педал, може да се справят добре, нали поемат по цели ръце до лактите...

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: afb1391ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   До 32 и аз съм с 14 см и понякога бих искал да е с поне 3, 4 см по дълъг

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2ed74d1c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   От 32. Авторе, не ставай зорлем педал, между другото този който държи рекорда за най-голям пенис към момента с 34 см, признати, не като на онзи с 48 см дето не е признат от Гинес, е станал бисексуален точно затова - защото са му пускали само мъже, от зор с други думи. Не ти пожелавам такава съдба, търси си жена с голяма вагина. То дори и тук има разни дето се хвалят, че едва ли не цели бутилки си завират отдолу, та така че въпрос на шанс е да попаднеш на такава. И отново Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4a6eb63818
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   14 см си е малка п... а, аз съм със 17 см и като бях с една мацка и си викам са ще се кефи да, ама друг път... вика ми що ти е толкова малък и аз баце не знам какво да кажа, така че оттогава си викам ако 17 и е малък, то тия пичове с по 12-13 какво ще правят... Шантава работа

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: afb1391ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   36 Еми ето пич колко си бил глупав, щом се водиш по акъла на неква тъпа курва, която се шиба на ден с по 15 човека и затова 17см ѝ е малко, а ти сега даваш ѝ оценка, че 14 било малко, малък ти е мозъка, спи с стойностни жени, а не с курви

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 747610fe2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   Спорите за малък или голям кур, но никой не казва, че има жени с путки като кофи и за тях всякакъв размер на кура е малък, каквото и да става!!!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7864960409
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Тука ние мъжете много се фукаме с големите си патки обче, не че нещо ама тва граничи с тъпомера. Ако една жена е с вас заради размера то в нея няма сиво вещество, а ако ние се "гордеем", че имаме и го разгласяме граничи със същото. Голямата патка не прави мъжа мъж, а и жената, която си пада по големи не говори добре за нея. Да вземем да мислим като по-зрели хора ще е една идея по-добре :)

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0beb81b3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   39, всеки харесва големи цици, големи патки и т. н.
Малко не е много релевантен коментара ти за тъпомера.
Познавам доста ерудирани дами, които са си сложили гърди, за да ги харесват още повече и също така те да се харесват.
В случая не говорим за големия кур като нещо, привличащо внимание. Няма 2 мнения по въпроса, че е така.
Както мъжете и жените се заглеждат в големите гърди, така и двата пола се заглеждат по големите патки. Всеки по лични причини, но никой не пропуска да се загледа. А гордите собственици са горди от атрибутите и не виждам къде е проблема.
В темата говорим, че не се намират жени да могат да му се насладят.
от автора

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: feaa2dbc1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Моята е среден размер. Веднъж си легнах с една омъжена наборка. Тя много се зарадва, че не ми е голям, защото мъжа имал голяма патка и направо я изтезавал. Хубав секс стана, страстен. Полежахме след това и ставам да се обличам, а тя "чакай, чакай, накъде тръгна!? Не сме свършили, не сме го направили отзад. Я идвай тук, сега си ми паднал... " и втория тек отзад. Оказа се много палава с дупето.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5c62dc9227
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Авторе, преди да се омъжа съм счупила над 300 пишки, и никоя не ми се е опряла. Имаше бая, ама бая надарени сред тях. Тъй че, не на мен тия за "супер големия хуй". :)

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 663e097475
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   42 ако наистина си жена, в което се съмнявам с тоя изказ....
мъжа ти е за съжаление, щом жена му е Мара общата, явно яко го е бил закъсал.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: a6f0340e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   До 36 - 17 cm е топ 4% по дължина.. Това е, като да кажел, че нялой, дето е 188 сантиметра е "нисък".

Партньорката ти или е попадала само на хора с по-големи или е поредната жертва на порното (не са само мъжете), страдаща от грешни представи що е то "мъж"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f513c28feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   Това което си написал е пълен ташак! Прощавай, но аз съм с 24 см и е дебел като диаметър 57 мм. До сега съм имал два, три случая да ми реагират при вида от уплаха. Но веднъж влезне ли, никакъв проблем, дори на повечето им харесва. Ето защо ще ти кажа, че наистина се перчиш. Или има нещо което куца при теб, но не е големината. Според майка ми, която е микробиолог професор, това не е точно патологичен проблем. Но той внася смут при някои жени. За 45 години, само една ми е отказала и когато видя как го правим с колежка се нави и си го вкара сама. В студентските години имах доста разнообразен женски "харем". Нека ти кажа, че едно дребосъче, миньонче, беше направо кинта и двадесет, сядаше на него като се тръскаше отгоре му. И казваше, така по- лесно ми влиза. Недей да си месиш хуя в тези писания. Не сме толкова много на този свят с такива и това ни прави повече смешни в очите на останалите. Имам предвид мъжете. Бъди внимателен с жените, любвеобилен, удължавай любовната игра и тогава, няма да ги плашиш и да задаваш глупави въпроси. Е, може и някоя да се стресне при видът му, но те по- често си падат по това и се навиват. Не ти го казвам хей така, но имам добър опит и доста жени са го ползвали и ползват. Дори и майка ми го ползва.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: defc1d8d9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   48, може да ти е 24 см само в сънищата, толкова са най-големите в порното. На мен ми е 17 см и са ми казвали, че е голям, а такива над 20 почти няма. Научете се как се мери, аз ако си го измеря от гъза сигурно и 40 см ще е.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1fc27ba18e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   48, всичко беше добре, ама накрая с това, че и майка ти го ползва, просто ми се додрайфа...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker