Сексът и удоволствието - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексът и удоволствието
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 3266 пъти
Здравейте, мили хора и весели празници!
Имам една питанка и се надявам от нея да се заформи разговор, като споделите вашия опит и виждания. :)
От няколко месеца (3-4) водя полов живот (за протокола на 23г. съм). Не съм чакала нещо определено досега, просто исках да бъде с човек, в когото съм влюбена и, в когото вярвам. Накрая го срещнах и нещата се получиха. Отначало беше болезнено известно време, след което болезненост се усещаше при самото проникване. Все още усещам болезненост съвсем леко и не винаги, когато прониква, по време на половия акт усещам триене, но не и болка. Различно е всеки път. Въпросът ми е защо не изпитвам онова удоволствие, заради което хората правят секс? Изпитвам удоволствие от това, че е с човека, когото искам, но не и от самия секс (от самото влизане и излизане, да го кажа по-вулгарно). Понякога на моменти усещам леко удоволствие, но за секунди.
Приятелят ми има опит, винаги има игра преди самия акт, (целувки, галене, лизане.. всичко), харесва ми, възбуждам се, но дотам. Понякога и трудно се възбуждам. Свършвам със стимулация от негова страна. Не мога да си обясня защо е така, развивам си собствени теории, чета и стигнах до извода, че ми трябва още време, за да свикна, защото все още има някаква тъпа болка или в началото винаги е така.. Не се стягам, подмокрям се.. Доколкото знам нямам гинекологични проблеми, поне от последния път, когато съм посетила лекар.
Споделете при Вас как е бил в началото сексът, имал ли е някой със същия "проблем" и как е протекло по-нататък всичко.
Благодаря за отделеното време!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6c24795dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Удоволствието от секса ще си дойде с практиката. Просто си неопитна все още и не се отпускаш напълно и затова се получава така

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f99565b855
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Още си млада, затова.
Като минеш 30така тогава ще почне удоволствието.
Поне при жена ми беше така.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 29c90442e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Много се вглеждаш и очакваш на този етап. Не мисли, действай

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 318abe7f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Понеже сексът е надценен като цяло. И аз имах много големи очаквания за секса преди да съм правил такъв. Бяха едни приказки "Ее, да, то мастурбацията е яка, ама секса, ехее 10 пъти, 100 пъти по-яко е, дори тогава всяко едно вкарване ти е като оргазъм, че и по-яко"! Е, като почнах да правя секс, за мен не се оказа точно така според моята преценка. Със сигурност не ми е в пъти по-яко, а с презерватив дори не успявам да свърша, не чувствам почти нищо освен, че ми е по-приятно и удовлетворяващо, че съм с жена. Но удоволствието ми от самият секс е сходно с това от мастурбацията, а понякога може да е дори и по-зле. Предпочитам мастурбация пред секс с презерватив.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3f7e4d1d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Моята жена беше девствена. Първия път тъкмо взе да и харесва и аз свърших. Така беше и следващите пъти. После правихме хубав, дълъг и продължителен секс, но тя не стигаше до оргазъм. Минаха два месеца и получи първия си оргазъм. Правихме секс почти всеки ден, но не винаги получаваше оргазми, колкото и да се стараех. Минаха няколко месеца и тя взе да ми дава насоки и така с нейна помощ получаваше оргазми всеки път. След година се научи сама да си докарва оргазъм докато ме язди или се пипа. Някъде на третата година започна редовно да получава по два и повече оргазъма всеки път щом се любим. Сме заедно от доста години и секса е страхотен. Понякога стига до 10 последователни оргазъма за един акт.
За хубавите неща трябва време и практика!

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 860c5052e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Еми не е добър сексът. Малък мубе най-вероятно и няма много опит. То ти като си девствена може да ти се струва велик любовник, но надали е с много опит. Аз още с втория мъж в живота ми изпитах невероятно удоволствие в леглото. Всичко опира до уменията на мъжа и физическите му данни. Естевено, мъжете в сайта ще ти кажат друго, защото ги комплексира това. Но аз като жена с много опит в секса, ти давам правилния отговор. Аз съм много сексуалн. Опитвала съм с най-различни мъже и не очаквай, че с всеки сексът ще е уау. Даже напротив. Изисква се много опит, за да може да те изстреля в небето от удоволствие, но тъй като обществото е консервативно, продължава да битува мнението, че ако се обичате, сексът е върха. Нищо подобно. Повечето жени си ходят незадоволени и нещастни. Повечето мъже нямат достатъчно опит и не са с голям размер
Ж33

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1a2561f8c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Н7, Много хубаво заклеймяваш. Аз пък ще ти кажа, че всички жени сте к*рву дето се е*ат под път и над път, с който хванат. После ревете, че ходите незадоволени, ми ще ходите, като не знаете как да се отпуснете, като не си познавате тялото и чакате всичко на мъжа. Отдолу сте като кофи, 2 кренвирша да хвърля, ехо ще се чуе. Общо взето на жените ви е много приятно каквото и да стане "Мъжа е виновен". "Повечето мъже нямат достатъчно опит и не са с голям размер" - "Повечето жени не знаят какво искат и са като кофи"

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e6258a6f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От самозадоволяване изпитваш ли удоволствие?

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fd80e5a38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Авторката
До 9 - изпитвам, да. Той ми помага в процеса и успявам да свърша.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0b85b4c42c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До 7: И аз съм жена итн, като теб, но не съм съгласна с теб - най-важното за мен винаги е било да имам емоционална връзка с мъжа. Случвало ми се (като по-млада) да се подведа под натиска на нагона - но никога не ми е било особено хубаво... след това си казвах наум "Това приключение можех спокойно да си го спестя" :)

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 61288772d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Според мен е най-важно да има емоционална връзка, след това всичко си идва на мястото и се напасват нещата между двамата.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 0086deb465
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   И при мен беше така в началото, с годините и опита ще развиеш сексуалността си, не се притеснявай. Просто трябва време да опознаеш тялото си ще добиеш представа какво и как най ти допада. Истината е, че рядко това става само с първия ти партньор, защото всеки човек е различен и човек когато има база за сравнение може да си даде сметка кой в секса му е доставял по-голямо удоволствие.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9b7a34c0ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здравейте аз съм момче на 23 години и съм все още девствен целувал съм се ама до секс не се е стигало. Обаче когато си мисля за жени ми става, което е нормално ама като ми се надърви след 1-2 някъде спада а когато не съм в ерекция ми е мн малък пишле това нормално ли е? Иначе като се целувах с една мацка бързо ми става понякога и бързо свършвам
Дали имам някакъв проблем?

 
  ...
преди: 1 година, 19 дни
hash: 61488379b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До 14 какъв проблем си мислиш че имаш? Мислиш си за жена става ти престанеш да си мислиш спада ти. Като се целуваш с мацка пак ти става къв проблем? Бързо ти става бързо ти спада еми нормално неопитен си все още. Споко дейтваи смело и него мисли толко според мен 90% от мъжете си правим проблем в главата който реално го няма.

 
  ...
преди: 1 година, 19 дни
hash: c856aff461
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   До авторката!!! От написаното разбирам, че преди това си била девствена. Имам въпрос към теб
Как беше в самото начало? Дълго ли време бяхте заедно с мъжа преди да се стигне до полов акт? Настоявал ли е повече или просто ти самата беше готова за него? Имало ли е някакъв вид друга сексуална интимност преди самия първи полов акт.
Относно мен самия, проблем беше от гледна точка на това как изглеждам в нейните очи, защото беше хем по-малка, хем водеше от 3 (три) години полов живот и е имала няколко партньора преди това. Не мога да ти кажа какво е от първо лице, защото с девствено момиче не съм бил. Относно мъжете (и в частност и аз), когато се стигне до койтус и не си правил преди това, много бързо свършваш, особено, ако преди това сте се целували доооста време, пипал си я и буквално от това те е оставила "на ръба". На теб ти пожелавам здраве, любов и много секс с този когото водиш пълноценна хубава връзка

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker