На гости по клинче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

На гости по клинче
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 16824 пъти
Гостуват си две семейства. Едната дама е с тъничко, стегнато черно клинче. Формите й са доста добре очертани. В моите очи - яко секси. Някой би ли отрекъл, че това е напълно безобидно, няма никаква подсъзнателна умисъл (да речем за флирт) или някакво намерение за спечелване на вниманието на другия съпруг?
Или когато обувате такива клинчета, освен у дома и за спорт, имате ли идея за сексуална провокация или привличане на мъжки погледи? Или само на мен така ми се струва и няма нищо предизвикателно в това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 109

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 8ad66afc18
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   ДА, супер е, особенно ако е с дамска превръзка и тя се вижда перфектно!?
Така се носят Българките, знам ги и съм ги виждал колко са елегантни!!!

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c11aefa32a
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   Оххх, човек, всички жени вече го правят с тея йога клинчета. Всичките се носят така "уж", защото им е по-удобно, ама подтекстът е съвсем различен. Всяка к*рвее, всяка иска да си го сложи с някой друг (по възможност БОГАТ! ), да лапне още повече мъжко внимание, да предизвика някаква неволна катастрофа по улиците или да вземат двама мъжкари да се утепат заради нея, че да ѝ стане още по-гот. Това са мега шафрантии. Лошото е, че вече и ученичките вървят по стъпките на по-големите си каки и майки. Всяка копира от по-голямата шафрантия, докато не заприличат всичките до една на свръх леки силиконки и адреналинки.

А иначе съветът ми към теб е - викни я някой път настрани и я питай дали иска да се видите някой път насаме, да излезнете някъде и ще ти стане ясно...

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4f09d37f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (36 гласа)

3.   Разсъжденията на ганьовци в 21 век :))))))))))
Добре, че съм в чужбина, че си ходя по клинчета като милиони други жени и никой не си мисли, че е провокация за толкова специалните чекиджии.
Баси майката... момичета, не знам как се оправяте там с подобни анадолци.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1e55f920e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Номер три, значи или 1. не осъзнаваш, че хората и там си говорят за клинчетата по същият начин, но зад гърба ти, или 2. казваш, че хората там не се интересуват от клинчетата (ти). Опция 2 има вариант а) ти да не си привлекателна, в което искрено се съмнявам и б) хората там да нямат толкова жизнена енергия, особено неарабите, което съм виждал от първо лице.

Всеки случай, не очертаваш благоприятна картинка... Или просто представата ти за благоприятно е проядена от неточни идеали.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 3bed72a6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   3, ти си ходи с клинче, ама не всеки му е до това да ти гледа нито предните, нито задните джуки. Има едно изобретение, наречено поличка. Върви супер с клина. Да ти имам и разпоретината и двойните стандарти - ако аз си облека клинче по мен, ще ми викнат полиция по сигнал от някоя, че съм извратен, но когато ти го правиш - трябва да ти се кланям. Е не, стой си в дупката, в която си в момента.

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: c11aefa32a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   3 ти не дърпай Дявола за опашката, че баш "анадолците" от цяла Азия и Африка сега се заселват в "цивилизована" Европа и съвсем скоро такива като тебе ще ядете анадолски наденички на публични места! Помниш ли случката в Кьолн? А сега отвори и прочети през коя година има най-много изнасилвания в Швеция? Изтърпи още малко и катеричката ти ще я огрее с анадолски суджук.

А сега ще те върна към спомените:
Преди 5 години в Кьолн стотици жени бяха сексуално насилвани от развилняла се тълпа кандидати за убежище, докато празнуваха настъпването на Новата година. Тази нощ в Кьолн промени Германия. Какви уроци бяха научени? "

- Никакви! Че искат още.

Статията е писана на 31. 12. 2020. Ако не помниш, европейките бяха ощастливени баш на връх Нова година. :DDD

Ганя помни! Помни кога на вас ви е най-щастливо и се радва и се смее.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7f6983c978
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Твоето е "гладна кокошка просо сънува". Затова са измислени и произведени тези клинчета.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f5178b313c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   До 3

Добре, че верно си в чужбина, че 1 курва по-малко в тая страна.
Клинчетата, които носите ви ги натресоха от тик-ток и уж фитнес индустрията, която нашумя толкова. Еко-хелти-фитнес, ама при жените всичко е показност, там не е за да се чувстват добре.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ffc7b69b32
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

9.   Към 3,

Тва е щот тамосниците са импотентни масово. Никой мъж в нормално здраве и с адекватно либидо няма да остане безпристрастен към клин с прашка отгоре му (както е модерно). Айде сега... и един шалвар е удобен, ама не очертава гъза така нали? :)

Стига с тези оправдания, че било "удобно". И един дебел анцунг е удобен. Ама пак, не очертава гъза. Искате внимание. Искате всичкото внимание на света.

Като лятото, редовно виждам момичета, които си дърпат късите дънки да си покриват половината гол задник, все едно не са знаели, че се вижда, когато са се облекли. Каква е целта? Каква е целта да сложиш гащи, които ти показват гъза и после да ги дърпаш надолу цял ден? Ми сложи си гащи дето да ти покриват гъза!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: deec8d66e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

11.   Н 3 съм и дрънкате абсолютни тъпни!
Мъжете си гледат без значение дали съм/сме с клин, с дълъг панталон или с пола. Ако съм с клин е същото, което с каквато и да е друга дреха, не значи за тях, че клинът е зелена светлина- търсене/ предлагане.
Отивам/връщам се от спорт; отивам на бързо до магазина; лятото особено в жегите е най- удобната дреха и си ходя почти изцяло с къс клин и широка блуза. Дали с клин или къси панталони, е много по- удобно от къса пола, с която постоянно трябва да се съобразяваме как сядаме.
Само ганьо си мисли, че ДРЕХА може да е покана!
Импотентни били, пък жените курви... мислене на загорели шебеци на базово ниво! То си е вашето мислене, ама вие го проектиране върху жените- те за това били си обули клинчета, щот' не могат да живеят без някой ганьо да им досажда. Излезте малко от тези села, излезте от България и вижте света около вас в ТОЗИ век! Или вървете в Пакистан например, там ще ви е добре и ще сте си в "зона на комфорт".

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0d94850d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   Ми не е нормално като отиваш на гости на семейна двойка например. Един път бяхме на гости на приятелка, която наскоро се раздели с мъжа си. Ми беше се облякла като проститутка, циците на вънка, едно панталонче късо и впито. Цяла вечер мъжа ми се чуди накъде да гледа. Стана ми много неприятно, усетих че търси внимание, ама баш от моя мъж ли.
Не е нужно да казвам, че вече не сме толкова близки.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e422096638
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Захапали сте N3, а тя може би е пропуснала, че става дума за гостуване на приятелски семейства. Не по улицата. В крайна сметка става дума за у нас. Май са отговаряли предимно мъже. Интересно е мнението на българките какво е. Дали някоя би си казала, че го прави целенасочено? До тук става ясно, че мъжете (у нас) го възприемат като предизвикателство.
Всъщност, не е конкретизирано кой от двете семейства е автора. Дали това не е самата дама с клинчето (ако не се е получил очаквания от нея резултат)? Съпругът й или другата съпруга - заченки на ревност? Или е този, към когото може би е "отправено послание"?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2ab4f2ec5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Правят го, защото е модерно, а защо е модерно? Защото една е почнала да го прави там някъде назад във времето, почнала е да привлича внимание и жените са като стадо - една прави ли нещо, което привлича мъжко внимание, почват и другите за да са конкуретни и те на пазара. Същото е сега и с джуките, всяка си слага хиалурон, защото е “модерно” и пак със същата идея. Ким Кардашян и други инфлуенсърки слагат обикновено подобни трендове. Същото е било навремето и с грима. Всяка иска да изпъква с външния си вид, защото знае, че й е най-ценният актив. След това идва акъла, но първо се гледа красотата и трибуквието е част от нея.
М28

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1e55f920e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   3 и 11, аха - сега е малко по-ясно какво си имала пред вид с предишният си пост. А това е типично предубеждение - че ако а) е вярно, непременно и б) е вярно. В случая, казваш, че а) дрехите нямат значение и б) че дрехите не са покана. Това са две различни неща. Със второто съм съгласен и съм готов да помеля “шебеците”, ако пожелаеш - може би ти самата ще ги помелиш по добре. Само че, с а), крещяшо не съм съгласен, или твърдиш че си виждала проститутка в холандия, облечена в хиджаб? Или по пола и сако? Еми, сори, момичетата по-добре знаят, че с червило и клин/прашки им върви бизнеса по-добре. Питай тях защо, не мен.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 25124ea378
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ами дали ще е клин дали ще са дънки по тялото, дали ще е пола до глезена, тебе като си те влече все ще си гледаш натам. Много жени носим дрехи по тялото, това не означава, че искаме да впечатлим някой. Аз пък мислех, че мъжете не обръщат внимание на дрехите.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b16ba3f4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Нещо съвсем нормално е... жената иска да й е удобно, какво сте втелясвате.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 9c2f9fb028
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Това е интересен въпрос на, който е хубаво да пишат доста от двата пола. Може да има различни интерпретации, всичко е ИНДИВИДУАЛНО, но...
Дамите, които носят клинчета е добре да знаят едно: НЕ на всяка може добре да и стои. Обикновенно, това е много добре за такива с хубаво оформено тяло и хубави и дълги бедра. Момичета, които са лекоатлетки или спортуват редовно и/или пък са "генетично предразположени с тяло" са естетически много добре така. За другите, ами трудно... , не могат да впечатлят, че даже и да се загледаш в тях.
До 3, когато отиваш да тичаш, това е един от най-добрите варианти. Спортните момичета (жени) го предпочитат.
До 1, едва ли е нужно да се впускам в подробности, но първото ми гадже обичаше да спортува. Играла е волейбол, обичаше и футбол, обичаше да се движи. Беше и генетично доста добре изглеждаща И тялом. За дамските превръзки не съм забелязал (честно). Явно добре се е подготвяла, че да не бие на очи. За първи път разбрах, че е с от "малките" (ежедневни) когато искаше да правим секс. Не беше неразположена, но беше мокра. Чак тогава разбрах, че носи превръзка и това стана след като се целувахме достатъчно преди това и започнах да я пипам надолу. Излиза, че зависи какви са и как се поставят. Това е добре да се знае. "Не е проблем момичетата да ги носят когато си имат т. нар "женски проблеми".

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 33f9b8f193
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   15, нямам представа как се обличат проститутките в Холандия и не ме интересува. Разликата е, че те съвсем очевидно са там, да работят именно това. На улицата при случайна среща, или дори на гости при уж близки приятели, които обикновено се приемат като семейство, не може да се приема като покана, като пък проститутка т. н
Елате в Испания да се нагледате на жени по клинчета и на който му стиска да пробва като да е "поканен".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 201d5068e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Ганьовците как се разпенявиха... Ами като всеки път, когато бълнуват, че някоя видиш ли все се опитвала да им привлече вниманието и то все излиза, че тя изобщо дори не знаела за същестяуването им. Заради все същото плюят, все оказват "гладна кокошка просо сънува". Еми не от 10 кладенеца вода да извадите, ами от 1000, пак ще сте си същите сами посерковци плюещи по жените и по чужденците, които имат жени за разлика от ганьо гладната кокошка. Ей нема да се научат пещерняците комплексирани и това е. И сега като толкова се измъчихте да изкарате един клин най-голямото средство за съблазняване на ганьовци, има ли един ганьо да е намазал? Е явно не, така като гледаме гневното плюене.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1e55f920e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   19 и 20 - хора, поспрете се.

Има разлика между двете съждения, и това не е свързано със конкретния "спор".

Първото съждение е за символите - какво значи един символ, например защо метълите носят кожени дрехи, а например хората на опера са официални? Какво символизират дрехите им. Няма вариант да отидеш на рок концерт официален, или на джогинг без клин. Но ако отидеш на концерт по бански, значи искаш да кажеш нещо, а това е и темата на този пост - че някой е отишъл по клин на гости, на вечеря. Ако отида на плаж по костюм е същото - тук става дума за несъответствие в нормите, не (още) за секс.

Второто съждение - дали дадено облекло е покана за нещо - зависи дали си в София, Кьолн или Кабул. Разбира се, че е ужасно да обвиняват момичето, както го правят на изток. Но ако не разбираме европейската си свобода да носим каквото си искаме, осланяйки се на морала на другите, ще ни я отнемат много лесно.

Изглежда имате погрешни представи за мъжете и жените. Но признайте, че ги защитавате агресивно до безбожност - трудно се чете постът ви, изпълнен с епитети. До 19 и 20.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7eecfd9e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Дамите в чужбина, ние все пак сме в България и не сме длъжни да подръжаваме безусловно на еди-коя си нация. Темата е за българки, в България и за възприемането у нас. От друга страна, си се разхождаме диби-дус по нудисткия плаж без да се възприемаме като поканени на секс, но мисля, че има малко разлика къде-как...
В германия наистина няма значение, че са по клинче - жените там са супер плоски. Няма талия, няма ханш. Гледана отзад, никога не можеш да разбереш мъж ли е жена ли е ако не е с пола.
За испания... не съм бил, но каквото знам... жените там определено идват "по-горещи" от нашенките? И все пак се съмнявам, че отиват масово на гости (официално) по клинчета.
Добре би било да се изкажат "чисто нашенски" си дами кога си слагат клинче и кога - не. Те самите влагат ли "подтекст" понякога, когато го обуват.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 490b85a838
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Не, и балдъзата като дойдат на гости е с клинчета очертаващи дупето и бедрата й, привлекателна е, но това не значи че прави намеци, просто така си ходи в домашна обстановка.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 490b85a838
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   № 12. ами да бяхте я поканили жената и да извъртите една тройка, толкова ли е трудно!? Де такива приятелки да има и жена ми, ама пусти късмет, няма!?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 441081138a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Учудват ме разногласията по темата. Имам приятел, който се облича като жените и има подобен начин на мислене за облеклото, без да е гей. Има хубаво тяло и много често се облича с тесни дрехи, за да го показва добре. Да изпъква с това, която е хубаво в него. Няма разлика при жените. Наскоро бях с една хубавица, гърди, високи крака, хубаво дупе. Тя осъзнаваше какво има и обичаше да излиза с мен по клин и тясна блуза, за да се вижда добре от всички. Без идеята да се сваля с някой друг или с домакинте. Стига с глупостите за "удобните" дрехи. Просто се чувствате удобни в тях, защото знаете, че изглеждате по-привлекателни. Питайте жените с наднормено тегло дали са им удобни клиновете. А жените, които все се привличат от чуждите мъже и не ценят родината си, семейството си. Сами говорят за себе си какви ценности имат.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6b1cad16ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   12. Едва ли е умрела за мъжо ти. Ама филмари всякакви. Мен често ме питат защо се гримирам всеки ден, кого съм искала да впечатлял Баба ми от Каспичан, Свободните жени явно трябва да ходим размъкнати и неподдържани, за да не ни зяпат "обвързани" мъже.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: b7282ac7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   Като почнат да ти обясняват, че носели клинчетата само заради удобството, те напушва яко смях. Ако е до удобство, то свободното памучно долнище е в пъти по-удобна дрешка от впит клин, ама жените не обичат много да се показват с такова, за да не ги помислят за прости селянки, а и така не могат да си навират формите непрекъснато. Push-up сутиени пак за удобство носите, нали, мили дами? :)))

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 7adedc2649
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   29, в случая става дума да те зяпа само един конкретен мъж. Сигурен съм, че знаеш как да се издокараш да изглеждаш поддържана или секси, в зависимост от случая. Едва ли отиваш да кандидатстваш за нова работа, натъкмена като за банкет ;)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4f58449ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Разбира се че го правят нарочно, предишната ми приятелка носеше 90%само клинчета, много рядко нещо друго.
Още когато се запознахме първото ми впечатление беше че е с клинче за да ме провокира, бял клин с черни прашки, понякога е излизала и без бельо ако се вгледаш по внимателно се забелязва, това винаги ме е възбуждало и тя го знаеше затова и го правеше.
Ходили сме на гости, случвало се е да забелязвам как някой мъже я гледат постоянно в чатала но не ми е проблем

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 6edca4b655
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   От 2012 почна тази мода. Преди само проститутките го носеха навсякъде. Сега покрай чалгаризирането и разврата животинското надделя. Знаят че провокират и си го търсят, но същевременно не го искат. Жалка картинка

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 917f9b3aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   33, то с голия кръст/пъп не е ли същото? !

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 61950883cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Харесва ми когато жена ми е по клинче, стой и перфектно на леко закръгленото дупе а и отпред изглежда секси, постоянно и купувам различни клинчета и даже се кефя когато излиза с тях.
Не мисля че е някаква провокация просто е секси

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 917f9b3aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   36, "просто секси" на улицата... Ти като й се изкефиш и ти стане, па вземе та й го начукаш? Както ти й се кефиш, така й се кефят всички мъже и със сигурност на много им става... Вероятността някой да се пробва е значително по-висока, от колкото ако не е чак толкова секси на улицата. "Не ти е проблем" - възможно е. Но за накой(-и, -я) не е точно така.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ea3a2f5b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Абе аз не знам как не ви идва да хванете за дупето някоя мацка на улицата? Видя ли някоя по йога клинче и прашки отдолу и точно затова си мисля. То ако това не е покана за секс задявка, то кое е?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f77e579a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Жена с прилепнало клинче, като и се очертава дупето и путката си е чист ексибиционизъм. Жената с това казва "Разгонена съм. Ела, наеби ме! ".
Пробвал съм такива и повярвайте, доста по-лесно пускат от жени облечени стандартно.
М32

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 5969515b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   До #39 това с прилепналото клинче ми е нещо като фетиш, особенно когато ясно се очертава цепчицата на сливата, и си личи всяка интимна извивка, какво лошо има когато изглеждаш секси и желан.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 22c2cd78b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Естествено, че е предизвикателно и с цел събиране на мъжки погледи, поне в повечето случаи. Но монетата има две страни и тези жени ходят облечени така, защото вие, мъжете, им се възхищавате, тъй като сте по- лесния пол. Да ви се щракне с пръсти и сте готови. И всички знаем, че мъжете не харесвате жени с нормално облекло. Харесвате к*рвенско такова. Затова и тичате по такива жени, пък после ревете как ви изневерили.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 21b301d667
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Черна събото, всяко животно подушва самката дали е добре разгонена и едва тогава "я ухажва". Та и мъжете търсещи секс се заглеждат в такива - секси облечени. Просто е логично - "на тази й се иска и ще даде". Нелогичното е да се облечеш секси, при положение, че не това е целта ти. Или ще потвърдиш, че няма толкова малоумни жени? ;)

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4f58449ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

43.   Става въпрос да отидеш на гости по клинче а не на бал, стига глупости с провокаций и тем подобни, да ходим с бурки ли? Постоянно си ходя по клин и не провокирам никой просто ми е по удобно, навремето като не е имало клинчета са се спуквали от чукане по заводските офиси и канцеларий

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 717ce00378
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   43, на гости не на приятелка, съседка, а на семейство и то на някакъв празник да речем.
Е, всъщност може наистина да не провокираш интимни мисли у мъжете - все пак трябва да имаш определени форми, които да прозират, изпъкват през плътно прилепналото клинче. На кльощава в клинче не бих обърнал наистина никакво внимание.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9f4ffc5102
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Преди работех в офис, което налагаше по-официално облекло, но тъй като тренирам 4 5 пъти седмично винаги имах по 1 или 2 клина в колата.
В нас ходя с клин, при приятелки, в квартала, тренировки...
Който казва, че размъкнатите памучни панталони са по-удобни, нека си ги носи. За мен няма по-удобно нещо от клина.
Не е провокация, просто предпочитание.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4f58449ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   Работя в магазин за дрехи, има мъжка и дамска мода, сигурно половината жени идват сами когато си купуват дрехи и често искат мнение как им стои дадено облекло, когато си купуват клинчета повечето го правят не за да им е уж удобно а за да изглеждат възможно по секси, напоследък излязоха едни модели които повдигат и подчертават дупето взимат ги като топъл хляб

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6df8edd5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Да попитам тези дето си носите клинчета за удобство: с какво бельо - прашки, никакво или някакво друго?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d0c4997535
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Моето бельо е само прашки и дамски боксерки, така че си го нося и с двата вида бельо, на 32 год съм и само 2-3пъти съм била без бельо

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2381f8278b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   Направо не е истина какви глупости са писали някои в коментарите. Но да отговоря и аз какво мисля за това, което пита автора.
Не, след като говорим за приятелски семейства, почти сигурно е, че въпросната жена няма за цел спечелването на някакво по-специално внимание от страна на другия съпруг, просто е с удобно облекло, в което изглежда добре. И да, напълно наясно сме, че привличаме мъжките погледи. За мен, а предполагам не само за мен, това е комплимент. Всяка жена иска да изглежда добре, това е и една от причините да се обличаме така. Но по същата причина ходим редовно на козметик, на фризьор, на маникюр, но едва ли ще наречете някоя жена шафрантия само защото е с грим, нали? Ние сме жени, бе хора, и малко суета не ни е чужда. Но това не означава, че курвеем и че искаме да си го сложим с някой друг, по възможност богат, както някакъв комплексар, на когото явно никоя жена не обръща внимание се е изказал по-горе. Никога, дори по времето, когато не бях толкова добре финансово не съм избирала мъжете според големината на портфейла им. Аз също понякога нося клинчета навън и го правя защото са удобни И защото знам, че все още изглеждам добре в клин. На 46 съм, почти всяка сутрин бягам 5км, три пъти седмично съм във фитнеса, гордея се с тялото си и не виждам защо да крия това, което съм постигнала с толкова усилия. Докато все още мога да сложа в малкото си джобче, жени с 10-15 години по-млади от мен, ще си нося клинчетата, тесните джинси и късите поли, което за сведение на някои от индивидите изказали се преди мен, не означава зелена светлина и покана за нещо повече, както #3 е написала и е напълно права, това е мислене на ганьовци, за щастие подобни малоумници не са мнозинство.
Към #9 - не, лично за мен шалварите не са удобни колкото един клин, не ми харесва някакви парцалки, които не са нито панталон, нито пола да ми се ветреят около краката. Да не говорим, че като представителка на народ прекарал 5 века под турско робство, имам едва ли не генетична непоносимост към почти всичко свързано с някоя култура близка до Ориента, от където идват тея насрани шалвари. А на един дебел анцунг не знам какво му е удобното, който иска да си носи анцузите.
Към #36 - трябва повече мъже да разсъждават като теб. Аз съм разведена, но с бившия ми все още поддържаме връзка (не е за обясняване, сложно е) и той не само няма нищо против, но и му харесва (не само той, и други мъже са ми го казвали), че съм облечена предизвикателно и секси, когато излизаме. Казва, че погледите, които ми хвърлят мъжете са комплимент за него :-) харесва му, че другите искат да са на негово място.
#38, #39 - най-вероятно са девствени или не са помирисвали жена в близките години, че да им е толкова слаба психиката. 39 пък бил пробвал такива! Смешник! Къде си ги пробвал, в pornhub ли?
#42, как трябва да изглеждам, когато не търся секс? С грозни, неудобни дрехи, чорлава коса, неоформени вежди, кофти маникюр? Аз съм жена, по дяволите!
Писнало ми е от малоумници с ориенталско мислене, за които щом жена е с къса пола или клин, то тя задължително е курва и си проси да бъде наебана, ако зависи от тях всички ще трябва да сме покрити от глава до пети като в близкия изток. Майната ви, докато все още задника ми не е станал голям като тава за лютеница, както казват в родния ми край, ще си ходя с клинчетата, на който не му харесва или му е слаба психиката, да не гледа.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c1987fce0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   49 Ами с този пиперлив език нищо чудно, че си останала сама на тея години и си правиш джогинг като подивяла котка у парка. Само внимавай да не те засека, че ако наистина задника ти е добре издържан ше те скъсам.

От 38

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e224a182fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Ако ти се слага и си намира поводи да те гали по бедрата и да сяда в скута ти, може би има някакъв предтекст. Ако не прави такива неща просто си загорял фантазьор.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2381f8278b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   До 50. Разведена съм, защото аз така исках, моето момче. Причината като цяло не е твоя работа, но няма нищо общо с езика ми. Ако беше внимавал малко повече в това, което съм написала, щеше да прочетеш, че с бившия ми съпруг все още поддържаме връзка. А причината да бягам (бягам за време, не правя джогинг, разликата е голяма) е същата, поради която всеки трябва да спортува. Спорта ти дава здраве, по-добра фигура, по-силна воля, повече социални контакти... Съветвам те и ти да опиташ да излезеш навън, а не по цял ден да пишеш глупости в интернет и да ставаш за смях. Току виж най после си срещнал някоя жена с достатъчно малко самоуважение, която да ти пусне. И преди да си казал, че аз също пиша разни неща в интернет, аз съм на 46, омъжена, разведена, с големи деца, аз вече имам право от време на време да си губя времето с глупости :-) А това, че си щял да ме скъсаш, изобщо няма да го коментирам. Продължавай да мечтаеш ;-)

От 49 с НЕ най-добри чувства!

П. п. Извинявам се на автора, че наспамихме темата.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 26a082c823
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   До 49 от 42: несериозно е да се смесват "добре изглеждаща" и "секси изглеждаща". И съм сигурен, че си абсолютно наясно с това. Аз също съм наясно, че има жени обичащи да привличат мъжките погледи, без да изпитват желание да си легнат с всеки загледал ги. В темата става дума за харесване от конкретен мъж (другия съпруг). Дали е имало и какъв е ефекта - не става ясно. Както и не е съвсем ясно кой точно пита... Дали не е самата дама с клинчето, чудейки се дали е посяла "семенце на внимание"? Не е изключено и някой да се чуди дали си заслужава да ревнува или поне да застава нащрек... Като че ли всички са приели, че питащият е "харесаният друг съпруг", чудещ се дали има някакво послание за него от това клинче. Не мисля, че до тук, който и да е с чуденките, е получил убедителен, еднозначен отговор.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2381f8278b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

54.   53, няма нищо несериозно, границата е много тънка. Аз може да се облека по начин, който според мен ме кара да изглеждам добре и някой мъж може да се съгласи с мен, но друг да реши, че изглеждам секси. Да изглеждаш секси не е същото като да изглеждаш предизвикателно. Аз примерно намирам, че мъж с хубаво тяло облечен в тъмен костюм, особено, ако е с елек и особено, ако е без вратовръзка и с едно-две разкопчани копченца на ризата изглежда адски секси. Но не е предизвикателно, нали? И облеклото му не е покана за секс. Въпрос на вкус, всеки възприема по индивидуален начин това което вижда - коментарите го доказват. А и в случая човека задал въпроса не говори за някакво предизвикателно облекло, като супер къса пола и блузка с огромно деколте, с които въпросната дама да се фръцка пред "другия съпруг". Не, той говори за клин, съвсем обикновена ежедневна, спортна дреха, която обаче самия той намира за секси ("В моите очи - яко секси" - това е написал). Всяка жена ще ти потвърди, че клина освен да подчертава тялото има и друго предимство, а то е че е страшно удобен, затова ги носим. Добре, ясно е, че човека е бил привлечен от жената с клинчето (и аз мисля, че е по-вероятно въпроса да е зададен от мъж). Въпроса е дали това е било предизвикано, дали жената е търсила този ефект. Според мен НЕ! Оставам на мнението си от първия ми пост, че жената просто е облякла нещо удобно, с което изглежда добре. Едва ли някоя жена ще използва единствено облеклото си, за да покаже на семеен приятел, че има някакъв интерес, ще има погледи, усмивки, "случайни" докосвания... Не са сигнали, които някой мъж може да пропусне. А пък ако ги пропусне, значи е пън. Това че една жена няма намерение да флиртува не означава, че трябва да сложи забрадка, дреха с яка по шията и грозни шалвари като кадъна от някое утрепано турско село.

49

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b1f24460e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

56.   Здравейте!

Включвам се и аз с мнение по въпроса на автора - не, не е правилно. Като спортуваща жена на 29 години, ще ти кажа, че нося клинче когато ходя в парка да тичам. Не ходя до магазина с клин, не ходя да хвърля боклука с клин, защото не нося клин вкъщи, а анцуг. Клин вкъщи нося, когато съм закачлива и искам мъжа ми да ми обръща внимание. Имам малко по-голямо дупе, сравнително стегнато и моя като ме види с клинче и веднага ми се лепва да ме пипа и ухажва. Което отговаря на въпросите на много хора - лично АЗ нося клинче когато искам да привлека вниманието. Тук слагам едно голямо НО:
До скоро имах една колежка, която идваше на работа с клинче, работим с много мъже, голяма част от тях са от ромски произход, без особена дисциплина и сдържаност. Всички колеги се изредихме да ѝ казваме, че това не е удачно облекло за работа, особено когато работиш главно в мъжка и не особено възпитана среда, но тя упорито си твърдеше, че го носи защото ѝ "топли" и защото ѝ е "удобно" и в никакъв случай не искала да привлича вниманието. Е... момичето не искаше да слуша и продължаваше така да си ходи. Започна през няколко дена да плаче, че всички се майтапят с нея и никой не я взима на сериозно, на мен ми беше жал за нея, исках да ѝ помогна. Дълго време се мъчех по най-тактичния начин да ѝ обясня, че това е психиката на мъжете - няма как да те вземат сериозно, като изглеждаш несериозно... Не ме разбра и накрая напусна, защото не можеше да търпи повече обидни майтапи от почти цялото ѝ работно обкръжение...

В заключение аз нося клин като искам да привлека сексуално вниманието към мен. А и не искам да нося постоянно, защото и мъжа ми ще свикне да ме гледа, а това ми е супер жокер. Но, съдейки по моята вече бивша колежка, има жени, които не виждат нищо нередно, така че не е сигурно твоята гостенка от кой тип е. Моето мнение е, че това не е удачно, но хора и хора...

Ж29

 
  ...

1-50 от 109
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker