Мъжът ми може би е асексуален - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъжът ми може би е асексуален
преди: 1 година, 4 месеца, прочетена 1937 пъти
Мисля че мъжът ми е асексуален. Но само може би... В началото всичко беше много хубаво (първите 2 години) той беше притеснотелвн и го отдава на това че съм му второто гадже, по време на бременността ми също до последно правех е секс, родих и всичко си беше екстра... До преди 3 години. И двамата израстнахме и имаме отговорности но желанието за секс у мен винаги го има а той винаги ме отрязва. Като го питам защо отговора е щото така... Не ми изневерява в това съм сигурна, работи само с мъже (не е гей) и от работа вкъщи и от вкъщи на работа. Не се старае изобщо да ми подарява подаръци и да ми купува цветя по поводи и всичко много ме тормози. Но най вече интимната пропаст между нас. Може да се каже че на това се крепеше всичко тъй като определено не ми спира дъга с подаръци. Не си говорим освен за неща свързани с детето и винаги отговора е че е уморен. Вече не знам какво да правя, как да го накарам да ме забележе отново, как да върна интимност та ни. Моля ви дайте съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 4 месеца
hash: 16b087a572
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Докато не го хванеш, че гледа порно. Провери дали не влиза в тоалетната и в банята с мобилния си телефон или с някой по*малък таблет.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 06ed40fb56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Жена ми същата. Колко хубаво щеше да е да се намерим и да се наебем, а да оставим сексуалните да си почиват, като са толкова изморени.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0df0fd4f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Има проблем с енергията, явно си я изразходва някъде твърде много. Плешив ли е? С риск да ви звуча странно, но според китайската медицина изразходването на дзин-чи е свързано не само със сексуалната функция (Дзин-чи е жизнената енергия). И всъщност проблемите в секса са само върхът на айсберга, вместо да искате от него още да си я изразходва енергията, бързо трябва да намерите как да се зарежда, дали с храна, сън, слънце. Иначе го чакат по-големи здравословни проблеми.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: ee5ef7b40f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Просто е в депресия от работа вкъщи на работа и пак вкъщи, сметки, сметки и пак сметки и с времето взаимоотношенията между хората се променят. Измисли примерно как да правите пари заедно и ще си му доста интересна. Трябва да имате и други занимания освен да отгледате детето, което ще е много трудно ако връзката ви не върви. Ние се разделихме на четвъртата година и всеки по пътя си вместо да се натоварване.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 410ff90593
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   А може би ти не ставаш за секс с мъжа ти, да не си динозавър или зомби?

 
  ...


...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: e70336fcce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не, няма значение дали си второто или третото му гадже, има значение липсата на тестостерон. Просто един пореден охлюв с момиче до себе си. Не знам, ама нещо се измениха времената и задръстеняците започнаха да се котират.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2a21509520
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Какво работи? Какъв е по професия?

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 652c43b852
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не бъди толкова сигурна, че не се "олабва" с някой колега. Виж темата за "хетеро" уж мъже и първият им път с мъж. Предават си се с мъже, пък женени, с приятелки за пред хората, ей такива педали, дето не могат да бъдат поне мъже като хомосексуалните и да не крадат чужд живот и време. Поиграй си на детектив. Качи му апликация от "шпионите" в телефона.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 4b02352958
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   От авторката, на 26 съм не съм динозавър и смея да кажа че много си ставам за секс даже! Иначе него не го вълнува секса като цяло не гледа порно, смята орална та любов (спрямо него) за омерзяваща жената, работата му е много натоварваща, но и сега през почивните дни покрай празниците имаше доста време да си почине. И не е плешив а с изключително гъста коса (моята е по рядка от неговата).

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 135faae2e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Моят мъж също с оправдание, че е много изморен не иска секс и аз не съм динозавър изобщо. Примирих се, не съм от тези, които изневеряват, но ми е супер неприятно 10 години по-възрастни мъж да ми отказва секс почти постоянно и се примирих заради детето. Секса не е всичко в една връзка, но е важен. Замре ли секса замира и всякакъв тактилен контакт докосвания, прегръдки, целувки. На никого не му е приятно в една връзка да се чувства нежелан, а точно такъв се чувства ако непрекъснато му отказват секс. А умората е оправдание, всеки е уморен.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f186205d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   100 процента ти изневерява или е гей. Другите възможности са просто да си му омръзнала. Има голям шанс да има и нисък тестостерон

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 2489dce359
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Ми какво да ти кажа, чудя се на подобни мъже... Един нормален мъж винаги има желание за секс, да, може да има еректилни проблеми, но желание си има. Пък еректилните проблеми се оправят, има купища терапии, таблетки и какво ли не, т. е. това не може да спре един мъж да желае и да прави секс с жена си. Този човек има някакъв психологически проблем, то и асексуалността си е психически проблем. Пък и как до един момнет всичко е наред и после хоп, няма желание за секс, за мен такива метаморфози са странни, определено има някаква психологическа травма...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 0df0fd4f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   10, може би щом няма проблем с енергията ( :D ), разковничето е в моралните му задръжки. Явно не работи сърху развитието си като човек ами се е заседял на едно място вътрешно, решил е че светът е “такъв” или “онакъв”. Щом ти казва, че “омерзявало жената”... Без майтап, прати го на психолог. Малко да му раздруса представите, понеже като гледам робува на някой свой идеал. Всичко е в главата при секса, че и не само.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 22c47ebd2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Подаръци и цветя са празна работа, аз също не купувам. Мъжът ти бързо е влязъл в рутината на брака която е неизбежна, но е нормално това да стане след като мине 50-год. възраст. Другата причина е, че ти просто не отговаряш на неговия идеал за жена и затова меракът му бързо е приключил.

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 1ca84fc504
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Опитай да го предизвикаш. Може да има някакви еротични фантазии- доминантна жена, тройка и пр. Ако нищо не става, значи ти изневерява. Вероятно в работата. В обедната почивка, примерно. Незнам с жена или с мъж, но не е асексуален щом си е бил нормален преди. Може да е бисексуален и да е бил с теб само за да му родиш дете. Но е кофти работа. В краен случай си търси друг, млада си. Говори с него, кажи му, че ти също имаш нужди. Виж какво ще ти отговори и направи.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 70535c51c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Според мен си му омръзнала и не го привличаш сексуално или ти изневерява.. Преди имах гадже, което беше с 8 години по-малка от мен, да беше хубава, бях й първия, но не ме привличаше сексуално, какво да направя.. Все се оправдавах, че съм изморен или нещо друго.. Да отбележа, че не съм й изневерявал никога! Против съм тез неща! А със сегашната ми жена се разцепваме от ебане. Всеки ден имам желание и мога.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9f7aeea6c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   За справка на дамата няколко варианта от личен опит. Не ми е било до секс с постоянната партньорка за дълги периоди от време, когато:

- жената не ме е привличала или е спряла да ме привлича сексуално, но съм оставал във връзка, защото е било социално удобно, от страх да не нараня чувствата й или защото ме е било страх да не я загубя като дружка.

- нещо в партньорката или самия акт е правило преживяването неприятно или стресиращо - примерно лош дъх, не добра хигиена, прекалено агресивно поведение, а имах една девойка, доста тясна отдолу, която винаги я болеше по време на секс и инстинктивно се затваряше още повече, та вместо в разпускане, сексът с нея всеки път беше същински стрес, та все си намирах причини да й отказвам.

- системно съм прекалявал с порното и самозадоволяването по време на връзката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker