Харесвам грубия секс, а той - не - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Харесвам грубия секс, а той - не
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 4190 пъти
Здравейте, използвам възможността да разкажа историята си анонимно и ще се радвам на всякакви съвети. Аз съм момиче на 19 години, имам щастлива връзка с момче на 25, разбираме се много добре и не се караме. Проблемът идва обаче когато се стигне до секс, защото той е прекалено нежен през цялото време, бавен и внимателен, а на мен това не ми харесва и ми става скучно по средата.
Предисторията, която може би е от значение, е че преди него съм имала връзка с доста по-възрастен мъж, който беше много груб в леглото и ме удряше, плюеше, душеше и пр. Сексът с него граничеше с насилване, но всеки път свършвах по няколко пъти.
За съжаление сега не се случва нищо такова и ми е много трудно да продължа връзката си с този човек. Имахме разговор и той беше категоричен, че съм прекалено нежна и слаба, за да ми причинява тези неща.
Дали има надежда да се напаснем в сексуален аспект, или трябва да приключим отношения?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 45fbe6e426
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Явно сегашният ти ебач и от т. нар БРОЙЛЕРИ и не може да прави добър секс, ще се наложи да се върнеш при стареца или да търсиш друг такъв!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 344e14837b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Аз съм момиче на 20 години и съм по същия начин. Приятелят ми също е не 25 и е много нежен и внимателен, въпреки че аз не съм много слаба, а по-скоро едра, пак го било страх и не иска. Задавам си същия въпрос като твоя, все пак сексът е едно от най-важните неща в една връзка.
Следя.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d84803e942
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Или се примиряваш ако го обичаш много или го оставяш. Ако във всички други отношения сте 6 и усещаш, че те обича и ти е верен по-добре остани с него, ще видиш, че след няколко месеца вече няма да ти правят впечатление тези желания. Аз така много обичам приятеля си и останах с него въпреки колко е зле в секса, примирих се с времето и съм пробвала всичко говорихме, просто какъвто си е и не може да се промени. Аз съм супер дива, а той обратното :(. Иначе в другите отношения сме си добре. Дори го е срам да седи чисто гол пред мен :д и не иска да влезем да се къпем заедно, а съм го карала. Пък като си представя как сме в банята и как никога това няма да се случи ми става много гадно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 434a7b5dc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   Я остави момчето да си намери някоя нормална, а ти се връщай към дъртия курвар...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2381f3fb44
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Чудно ми е що за хора сте? Как искате от другия да се промени, за да ви задоволява желанията, гадно ви става като не се получи. А вие самите защо не се промените и да станете като него? Сексът е важна част от връзката-да, ами търсете си себеподобни за да сте доволни. Тя била дива... ок, намери си един садист, трепете се на воля, кой ти пречи?

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 41499b760b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Защо по дяволите всяка втора тема писана от жена тук и в другия раздел е "приятелят ми е супер, ама в секса хич го няма/скучен е"?

Как си ги подбирате тези мъже?

Какво стана с "абе той сексът не е най-важното, важно е да е добър, да ми е верен, да се разбираме"??? Май като наистина се озовете в тази ситуация, се оказва, че хич не е толкова просто.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a002c78710
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Моногамята е глупост, но пък добавя тръпка точно със забраните си... Няма как в един човек да събереш всички желание от теб качества, а може би и няма смисъл... Един ще ти пасва за разговор, друг за съжителство, трети за родител на децата ти, четвърти за креватни спортове... Е разбира се, има ги лесните варианти и на посредствеността - не си даваш зор да живееш живота, който искаш, че е много сложно и трудоемко. Приемаш това, което ти пада лесно, колкото и да е зле. Или си вземаш партньор, който е по малко от всичко, без да блести в нищо. За много хора това са чудесни стратегии :)

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7f1d353fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Няма мъже, защото няма казарма, където да се изградят до мъже. Няма ред, дисциплина, падни/стани, да калят психиката си, нервите си, да изградят характер.... Живеят с мама, не споменавам таткото, защото те са плод на някой донор, който после и изхвърлен от, , семейството, , тя е обсебила всичко и не допуска синчето да прави нещо. Той, , учи, , и не трябва да се притеснява, има много, , сериозен, , изпит.
Е какво очаквате.... ми те са нежни...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5644e48f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Нека някой първо да дефинира понятието груб секс. Лично аз също предпочитам нежният секс. Тренирал съм 9 години джудо, а в казармата бях десантчик, и много се наблягаше на физическата подготовка и бойното самбо в реални условия. Не съм много висок, висок съм към 182-183 см. Предполагам, че бях доста силен щом можах сам да кача пералня с тегло 95 килограма до асансьора, а обичната си съпруга когато се връщахме късно вечер от кино я носех на ръце до третият етаж. При секс обичам да ме галят, да ме гушкат, да е мила с мен, все пак достатъчно бой съм "изял" като малък, както и при тренировките. Майка ми ме пердашеше доста често-качил съм се по гръмоотвода и водосточната тръба до петият етаж, и като ме "изпортят", махленските клюкарки, следва бой, спуснал съм се по въже от четвъртият до вторият етаж, и протрил си дланите от стискане на въжето пак бой, разбил съм зъбите на някое момче пак бой, разбили моите -пак същото, не съм отстъпил бързо място в трамвая на възрастна или бременна жена след прибиране в къщи, пак Макаренковщина, изобщо боя не се пестеше, но беше добре когато не е включен и баща ми. Държа да подчертая, че винаги съм бил отличник, е не пълен, а след следването научен сътрудник в един институт в областта на електрониката. Старая се да съм нежен с жената, да я милвам, а не да я удрям, да галя нежната И кожа, а не да я щипя и само в сюблимният момент прегръщам много силно и тогава са ми казвали, че не могат да дишат, а да- понякога хапя и възглавницата, за да не захапя рамото на партньорката, сигурно е някакъв атавистичен белег.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 01b62e16f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Имах такава приятелка, като теб. Искаше груб секс, но изглеждаше толкова мило и невинно, че нея не можех да я чукам грубо. Докато от други жени направо лъха на мръсница и освен грубо иначе не става.
М32

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1e4aee8811
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Абе всичките жени ли сте такива сбъркани? Как се очаква нежно и красиво създание, което имам за най-близко в света, ще го душа и бия, докато правим секс? Бъдещата майка на децата ми? Тя 50, аз 85 кг, спортист от над 10 години, как ще завършат нещата ако избухне насилие наистина? Защото като проовокираш някого по такъв начин не знаеш дали няма да му падне пердето и докъде ще стигне.

Ама какво ли се чудя, предвид че те е отварял някакъв дърт извратеняк. Мазохистките от твоя тип от километър си личат. Само че ще си намериш истински насилник някой ден дето ще те бие всеки ден да пикаеш кръв, ще ти блъска главата в стената, ще бие и децата ти и тогава ще те питам пак дали си падаш по грубостите.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 01b62e16f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   По моя опит, оказва се доста жени са, като теб и това изобщо не мога да го разбера. Най-изненадващият ми случай беше с една колежка, младичка, слабичка с очилца, интелигентна, стеснителна. Постоянно ходеше с някоя по-възрастна или по-мощна колежка. Едвам успях да я хвана сама да се запознаем. Сигурно 10 срещи навъртяхме до първа целувка, пред дома и. Неочаквано ме покани и още с влизането се нахвърли. Поне 30мин в леглото целувки, лизане, но не можа да се възбуди изобщо. "Какъв е проблема? ". Искала грубо, пляскане и вързана. Донесе секс белезници и се почна чукане в устата на колене, дърпане на коса, пляскане до зачервяване на дупето. За 10-на мин се разтече и вече можех да я чукам, пак грубо, на задна. Следващите няколко пъти, пак същото, даже желанието за грубост се увеличи.
Реших, че тази млада жена нещо не е наред с главата и прекратих отношенията.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6a161a8e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Номер 9-Ако казармата наистина правеше мъжете силни, то държавата ни нямаше да е толкова пропаднала вече десетилетия. Слаб народ=слаба държава. А относно авторката, щом приятелят ти не иска да те насилва, значи не си му безразлична. Ако види някоя напомпана силиконка по улицата сигурно ще иска да я опре до някоя стена и да я изч*ка колкото се може по силно в устата, но щом ти си му сериозна приятелка и има чувства към теб, как очакваш да се държи с тебе като с парцал? А ти как се остави някакъв дъртак да те направи мазохистка? Накрая ще си намериш някой изрод, който ще те шамари и извън леглото, а после и децата ти...

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: cd58c523b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   И аз мразя нежни момченца. Не ме възбуждат, а ме приспиват. Сексът е умряла работа. И си търся моя човек. Дупарата ми да пари на другия ден. Обожавам и да ме душат. За съжаление малко са мъжете. Повече са бройлерите със скини дънки.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 091e5677bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   От авторката
Благодаря на всички за коментарите. Не мисля, че е нужно да се поставят диагнози и етикети кой какъв е. Обясних максимално точно ситуацията, за да получа съвет, който да ми е от полза.
До номер 16: Не виждам проблем в това да се държи с мен както би се държал с "напомпана силиконка", както посочваш в коментара ти, след като това ще бъде някакъв вид роля. Разбира се, че в ежедневието ни не би го направил. Тук става дума за сексуални отношения, сексуален акт.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4ea804e62b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Хмммм значи. Тези възрастните господа не знам дали си разбрала се интересуват само от секс с по- младите, като теб. Те не могат да направят това на Жена на тяхната възраст, защото не са Мъже. Момчето с, което си те обича много, а тази любов не позволява това "грубо" отношение към теб.
Сама трябва да изминеш този житейски път, но знай, че няма перфектни хора.
Разговорите много помагат между двойките, но само, ако и двамата сте готови на компромиси и наистина се обичате. А не да си губите времето 5-10г.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 93d1f0030b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Аз бях 9 години нежен и внимателен във всяко едно отношение, докато един прекрасен ден не си направих едни изследвания поради депресията ми и се оказа, че тестостерона ми е почти умрял. Секс си правехме, но като ме отрежеше жената го понасях. От 5 години съм на тестостеронни инжекции и станах друг мъж. Вече освен, че се посбивам ако някой ми се изрепчи станах коренно различен мъж. Аз съм си висок, но сега нещо стана и станах много привлекателен. Секса вече е бурен и страстен. Където я хвана. Жената там я започвам. Тренирам здраво и за това време мускулатурата ми много нарасна. Ходя си гол из къщата, защото вече съм самец, а не амеба. Оргазмите ми са както никога и секса стана много редовен. Съпругата ми казва, ме все едно е с друг човек и е много щастлива от промяната. Е някой път ми казва да бъда по-нежен, но принципно и харесва.
По цял ден си мисля как вечерта ще я излижа и след това ще я чукам докато плувна в пот и не ме държат краката, а тя е толкова секси, че като ходим по улицата полудявам някой като я загледа и срещат моя поглед.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: dfdb922fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Ех, къде са тия момичета обичащи грубия секс, досега в реалността не съм попадал на такива, а много ми се иска да намеря такава, която да иска "дупарата и да пари на следващия ден" както се изрази една потребителка, и е важно разбирането че по-грубия секс в спалнята и леглото нямат нищо общо с физическото насилие за което гледаме по телевизията.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: 2604effeb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   До аватара
Ако ти кажа че си мечтая да правя секс с момиче като теб. Аз съм женен и не смятам да се развеждам. Когато правиш секс трябва да изпитваш най голяма наслада. Когато имаш нужда от секс го направи с момче с което ще ти е приятно. мъж на 54 год.

 
  ...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: 2e7b142f56
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   И на мен ми беше страшно трудно от начало да съм груб, страстен и дори извратен с момичето което обичам. Правил съм какво ли не с други за по една нощ или за няколко, а също и тройки и четворки... Но когато се влюбих за пръв път ми идваше единствено да съм нежен и внимателен. Тя беше толкова малка и крехка. Сексът ни беше добър. Аз следвам сигналите които жената издава и гледам да действам в правилната посока за да нося удоволствие. Но с нея ми беше трудно да я докарам до оргазъм и когато след месеци получи два оргазма се чудих как да го постигнем отново. Минаха година две и сексът ни макар и редовен и с оргазъм за нея всеки път не беше достатъчно удовлетворяващ за мен не я усещах така мокра и възбудена. Тогава реших, че нищо няма да и стане ако я третирам като кучка поне веднъж. Дърпах и се като тръгваше да не целува, дразних я отдолу, но не и позволявах да го поеме и беше мокра както никога преди. После я стиснах за врата и държейки живота и в ръка тя свърши, а след малко получи още един оргазъм сменихме позата и свърши още веднъж, малко лизане и получи още един оргазъм... Тогава разбрах че макар да ми е неестествено да съм груб с човека който обичам, щом това и носи такива удоволствие то няма нищо лошо. Минаха много години от тогава и сме правили какво ли не. Истината е че не грубият секс е това което я възбужда, а разнообразието, различното усещане.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: e0d2e6d9d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Трябва да му кажеш, че искаш да бъдеш наебана грубо, иначе как да се сети момчето.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 10 дни
hash: 7b89946cd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Не си яла бой, затова ти харесва грубото *бане. Веднъж като ти счупят кокалите, ще искаш само нежен секс.

 
  ...
преди: 6 месеца, 9 дни
hash: 2840a3b1b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Да номер 3: Абе я го зарязвай тоя. Въобще не е за теб, както и за никоя. Излиза, че е смотаняк със задръжки. Никоя жена не харесва такива. Всички харесват страстни. Не знам как маже да се примериш въобще. На мене ми звучиш млада, под 30 годишна.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 дни
hash: 4f95f7b613
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   До 8. За мен моногамията не е глупост, а сигурност. Има ХИВ, сифилис, гонорея хламидия и други и хич не за забавни.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: 929c6720c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Всяка жена си носи това в себе си. Имам предвид свободните в съзнанието си. Грешното възпитание създава ограничения. Чукам една на 70 години. Ми тя е 1000 пъти по-разкрепостена от жена ми. Преди имах една професорка от Свищов. Тя кви неща обичаше, мале мале....
А за мъжете. Аз също съм нежен и внимателен и гледам на жената като на цвете. Но нямам проблем да превключвам на грубата програма, ако има желание и почвам с шамарите

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker