Жена ми вече всеки път скуиртва, нормално ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жена ми вече всеки път скуиртва, нормално ли е?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 2979 пъти
Здравейте, мъж на 42г. съм. С жена ми сме заедно от 15 години. Преди мен е била с петима, като твърди, че с никой от тях не е изпитвала оргазъм. В началото секса не беше нищо особено, дори бих казал - зле. Но явно и очакванията ѝ не бяха големи и не се е оплаквала. След ражданията на децата пък съвсем се смарангясаха нещата - секс правехме хем рядко, хем кратко. Може би на десетата ни годишнина я убедих да маструбира. Така успя да свърши и за пръв път да изпита оргазъм. Аз каквото и да правех не можеше да свърши при секс. Хайде, първия път да речем, че е от времетраенето, но след първата ми еякулация понякога и цял час не мога да свърша - тя се изтрива, става суха, почваше даже да я боли от продължителния секс, но не свършваше. Само с маструбиране можеше да изпита оргазъм. Пропуснах да кажа - тя ми е набор, преди 2 години обаче нещо се случи. Вече навършили 40 години тя почна сама да си иска и да свършва и вагинално, не само с маструбация. Почна да се кефи и на аналния секс и вече поне веднъж седмично правим анален. Сега най-интересното - от 7-8 месеца не просто свършва, а почти винаги скуиртва. Понякога доста обилно, чак се чудим дали не е урина. Но и консистенцията и вкуса са други. На петата минута след като почна с главичката си да ѝ масажирам клитора и пръска като фонтан. Започна да свършва и тя като е отгоре - абе луда работа. Въпросът ми е: има ли и други жени, при които сексуалността идва толкова късно? И нормално ли е почти винаги вече да скуиртва? От тук нататък така ли ще е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: e2484af9a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Жена ти може да е всичко, ама съд сигурност не е била само с петима. И най-вероятно някой твой колега и е отключил всичко, което описваш.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 746d89ad11
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   На 40 съм и скуиртвам вкеки път. Единствената разлика е, че аз започнах на около 30. И да, хубаво е.
Така, че изобщо не се притеснявай за нищо, а се наслаждавайте.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 64a1c5a0b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ами то всяка жена може така. Това е нормалния оргазъм. Просто при някои се отключва на 40, при други след първия път, а при трети никога
Защо? И аз не знам... предполагам е на хормонално-психилогическа основа.

Моето второ гадже (бях й първи) още от третия ни път почна да пръска и оттогава няма спирачки. Литри се изливаха, подлагахме си найлонови торби

Имах и една друга, и на нея пях първи. Тя даже пръскаше вагинално от анален. Така между другото е най сполучливо, защото по-лесно стимулираш шийката на матката из отзад.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 25068f7dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не знам. Никога не съм имала проблеми с овлажняването, при мен се получава още при докосване или целувка с любимия, както и не ми се е случвало някога да съм била суха по време на секс. Свършвам, откакто водя полов живот, но такова избълване на течности наведнъж не ми се е случвало никога. А и не искам да ми се случва, едва ли е много приятно да омажеш наоколо..

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 34f76ade09
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   За годините не мога да кажа, защото съм далеч от тази възраст, но относно скуърта аз също след като за първи път скуъртнах, започнах много по-лесно да го правя и става почти винаги. А преди това ми беше изключително трудно и немислимо. Така че е нормално след първото такова свършване да е много по-лесно.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 164a1ab5ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Подкрепявам изказването на номер 1. " И най-вероятно някой твой колега и е отключил всичко, което описваш. " След толкова години секс те първа, и всичките неща който изброяваш да прави, по скоро " леко " някой друг и е показал преди теб че може, и ще и доставят удоволствие тези неща, но нищо, важното е и на двамата да ви е хубаво и да сте щастливи.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9733ac8fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Не се притеснявай, наслаждавай се! Приятелка редново скуъртва и двамата ни е много хубаво... после само трябва да пуснете чаршафите в пералянята М32

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c92149f34a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   И моята жена скуиртва, но само в банята. Децата като са в къщи, тя ме вика в банята, уж да и изтрия гърба, а всъщност правим анален секс прави. Тогава скиртва, като свършва, страшно и харесва, яко се кефи!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ae019ce09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Не вярвай на този коментар като 1, говори глупости без изобщо да знае, но съм сигурна, че бракът ти е хубав и всъщност щом жена ти свършва така хубаво с теб значи обратното- Вярна ти е и просто се наслаждава. Да, смятам че е нормално. Просто някои хора имат нещо лошо и негативно да кажат за всяко чуждо щастие.... Пазете се от такова влияние!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 925599f9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Наслаждавайте се докато можете, в даден момент идва климакса и пръскането намалява драстично.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 057f5c6be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Автора
Не се връзвам на коментар 1, не само защото я познавам и тя не е такава жена, а защото това е практически невъзможно. Живеем в много малко населено място, винаги когато пътува някъде сме заедно, а на работа е с майка ми - колежки са. Както и да е... Може би е важно, че тя има сериозни хормонални проблеми - винаги ги е имала (наследствени са и майка и ги има), нещо на щитовидната жлеза. Болест на Хашимото или нещо от сорта... Пие някакви хапчета, но тя ги е пила винаги още от преди да сме заедно и ще ги пие докато е жива. Не ги е сменяла или променяла дозировката, така че едва ли те са повлияли за събуждането на сексуалността и. По-скоро те са причината преди да не е изпитвала особено удоволствие.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d47fdb4de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Това е супер особенно когато и на двамата партньори им е кеф, съпругата ми понякога скуиртва, но не винаги и възбудата ми е в пъти по голяма, първият път когато се случи бях изненадан, помислих си че се напика защото беше леко пияна в последствие разбрах че го прави когато е много възбудена от което ми стана готино. Винаги когато се получи така че пръска съм готов буквално веднага след като свърша.... късметлия

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2720716e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Авторе, ето виждаш ли колко е злобен и злорад Ганьо. На него сигурно всички гаджета са му изневерявали и хоп - невъзможно е жена ти да изпитва такъв кеф пак с теб.... нещо не е както трябва!
... какво да ти кажа приятелю, жалко е.
То човек да не посмее да пусне каквото и да е тема...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker