Как може презервативите да са толкова скъпи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как може презервативите да са толкова скъпи?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1743 пъти
Как може Дюреците да са толкова скъпи? Как е възможно бройката да е над лев и 50? Какво е това три бройки презервативи да са над 4 и 50, почти 5 лева? Как е възможно това? Един презерватив излиза колкото един хляб! Че на мен ми е неудобно даже да си представя да ги сравнявам. Как е възможно въобще това? Какво е това презервативите да ти струват, колкото дневното ядене? Че аз трябва да избирам дали да ям днес или да правя секс? На един секс отива МИНИМУМ по един презерватив. Понякога един не е достатъчен щото се губи смаската по някое време и го подменяш и отиват два за 1 тек! Какво остава, ако го повторите? Ами ако днеска правите 2 пъти, ДВА ПЪТИ секс? Тогава какво? Трябва да песта и от утрешната закуска ли?

Чувствам се изнудван! Сякаш си плащам на големите компании, за да правя секс. Значи първо въобще да си помисля да правя секс, трябва да отида в аптеката да им се отчета. Това е позорно! Грозно, нагло и долно! Какво си въобразяват тези хора? Че могат да печелят от всичко и да дерат 100 кожи? Че на кой ще му се прави секс като знае, че първо трябва да отиде да си плати? В днешно време всичко се плаща да ми се не види. Ще кажете да ги взимам в по-големи разфасовки. Ами хубаво, но то и те са 15 лева поне. Пак толкова излиза, дали ще вземеш 3 или 10. Те са си направили схемата.

И навсичкото отгоре жените знаете само едно – „Аааа, без презерватив, НЕ! “. Като е НЕ, то тогава се заредете поне веднъж и вие! За какво са ви тези големи чанти като нямате нищо смислено вътре? Само портмонетата ви заемат повече място отколкото аз имам в джобовете на дънките си. Аз да не съм автомат за кондоми? Да не ги пръскам на поразия от джобовете на дрехите си? Или да си нося сак? А и навсичкото отгоре в България въобще не можеш да си намериш презервативи по размер! Уж имат размери, а всичките кондоми по търговската мрежа са XL-ли или LARGE. Като че ли съм судански нерез! Само и само за да си продадат материала, ще ми надуват безбожно цената, а на мене в основата на пениса ще ми се насъбира една ролка капут, която да се чудиш закакво ти е? Седи даже гротескно! Ше им се не знае и к*путите с к*пути. Даже не могат и да разберат, какъв е пазарът и какво се търси. НА МЕНЕ НЕ МИ ТРЯБВА СИЛИКОНОВ РОЛЕКС, ЗА ДА Ч*КАМ! Искам нещо добро, надежно, достатъчно лъзгаво и прозрачно (а не някакъв си черен латекс), за да ч*кам нормално. А и да не е на някакви космически цени! Толкова ли много искам? Даже и за капутопроизвеждачи не стават.

Медиите са ви надули главите, че секс трябвало да се прави само с презервативи и вие им вервате! Като че ли в Аржентина и Бразилия всеки надява капут, че да спи с приятелката си? Ама се спукват от секс, нали? Обичат си се, любят си се, правят един от най-добрите сексове по цял свят и се раздават на макс, жените им се разтичат като реки, викат, стенат, по плажовете и по улиците го правят, ама го правят! А аз съм роб на някакви си олигофр*ни, на някакви си сметкаджии.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2a0bd7f0ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Маркетинг, майна. Плащаш за името и разходите за реклама. Мен лично точно Дюрекс са ме дънили и се отказах от тях, а онези на бройка за по 30 ст. до сега веднъж не са ме дънили, а ги ползвам доста години. Разните им там Спортекс и не знам си какви текс също са ме дънили. Сам си прави сметката.

Едно време си мислех, че като са скъпи, са по-сигурни, ама изобщо не е така. Даже от опита ми мога да кажа, че е точно обратното. Скъпи заради маркетинга. Рекламата е скъпо удоволствие и трябва да се избият тия пари от някъде.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a86974050e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   В голяма търговска верига Ли–л има пакет 12 броя за 2, 99лв.

Кой те кара да взимаш най-скъпите, все едно да вземеш айфон - има и други марки, които вършат същата работа.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 803d872705
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Странно как намираш жени, с които да правиш секс след като нямаш 5 лева. Или си някое лапе, което кара на джобни.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e2ccf561d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ако хляба ти е дневното ядене, не ми се вярва да ти е до презервативи. Има и евтини (12 бр. за 5лв. - мондос или нещо такова). Друг е въпроса дали няма да се скъсат, но така или иначе мен не ме вълнува, защото си гледам яденето... Като се махна от блатото ще му мисля.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8c9c4d6709
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Посмяхме се. Вече може да изтриете темата.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f74e45ac82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Взимай SURE - 0,25 лв/бр. Евтин вариант.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: fef3ca5736
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Кеф цена няма и тарикат мъж не писка.
Като ти е скъпо карай на ръчна или ходи в Аржентина и Бразилия.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 072c7a07ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   До автора-жените НЕ са длъжни да купуват презервативи! Мъжете изпускат разни телесни течности, от които може да се забременее и затова мъжете-трябва да си купуват презервативите. Като нямаш пари да купуваш, няма да правиш секс, защото после-ако забремениш някоя жена-ще плащаш за детето-храна, памперси и всичко останало, ако не искаш да го гледаш това дете-ще плащаш месечна издръжка. То лесно да си излееш някъде течностите и само кефа да си гледаш. Като толкова се скръндзиш за едни презервативи, после още по-солено ще ти излезе. То на някои т. нар. мъже-само чукането им е в тиквите. Но да помислите за жената-няма. Обаче искае и ревете, и се жалвате по сайтовете, като хленчещи бебета.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 72ae655f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Имах нещо като връзка с един, веднъж щях да ходя на гости и аз му казах какво ще взема за вечеря, той попита той какво да вземе и аз му казах "Вземи презервативи" уточнявам, че идеята беше за анален секс, иначе го правехме без/, на което получих отговор "Много са скъпи". Не можех да повярвам, че чух такова нещо, беше ми под достойнството да продължа да имам нещо общо с човек, в чиито очи струвам по-малко от кутийка с презервативи. После се опитваше месеци да търси контакт с мен, беше купил прословутите презервативи, на което му отговорих, че ей на това му се вика "След дъжд качулка " и го отсвирих.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2a42f715fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Прав си. Трябва да са безплатни. Да ги има навсякъде. За да спрат определени индивиди да се размножават!!!

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f67243c8a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ти си голям скъоерник! Мъжете реват, че нямало жени и трябвало да плащат трицифрени суми за компаньонки, а той реве за 2 лева.
Не си и помисляй да караш жена да ти осигурява и презервативите.
Не съм видяла досега жена да реве колко и струват дамските превръзки, или тампоните/ минимум 15 лв. на месец/ кола маската и ножчетата за бръснене на месец.
Пълна скръб си! Как изобщо ти връзват някои жени!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 289631d2c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   А ние какво да направим, че освен отявлен простак си и стотинкаджия? Не вярвам, че нормална жена би имала сексуален контакт с такъв тип без заплащане, а за такива си има изисквания от сводниците. Това обяснява твоят “отчет” в аптеката. Нормалните и стойностни мъже имат дълготрайни взаимотношения с жените, изследват се и си имат доверие с партньора. Има и други, за които 5 лева са много, лекар и хигиена са непозната дума.. но те са друга категория, която попада под санитарния минумум.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5d6b5054cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Преател, има и доста по евтини-китайски. За малки пишки като твоята, хем няма да ти се навива накрая, хем са някакви стотинки. Иди в левчетата, там ги продават.
Ако ти кажа, че моите презервативи ги доставям от САЩ с куриер и то само защото там имат такива размери, които да ми станат.
Не ме питай колко долара ми излиза един.
Като тръгнах студент баща ми ми даде от тия нормалните едно кашонче от около 300 капута. Естествено не ми станаха, но ги ползвах за балони по партитата.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 688338a967
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз си купувам от Кауфланд едни произведени в Германия. Май бяха по 12 бр. в опаковка. Нямам никакви проблеми с тях! Нито един скъсан до сега, а прехвалените марки като Durex и Sportex ми се е случвало да дадът фира!!! Тъй че има и хубави, качествени и не много скъпи стига да не робуваш на тъпи реклами на кофти продукти!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c51b96fa50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Направи си вазектомия.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 562003d19d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Пич, Дюрекс са си боклук, но добре рекламиран боклук. Искаш качествени презервативи - Мондос в Лидл са такива. От личен опит ти го казвам, дори съм чувал, че професионалистките също ги харесват, което вече си е атестат за качество:)

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: be11cc264d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Смях се с глас.
П. П. : Съгласна съм, че кондомите са скъпи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker