Българи и роми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Българи и роми
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 4508 пъти
Здравейте, от доста време искам да направя тази тема и зная че всеки си има мнение, просто аз ще споделя неща които ме дразнят. Нямам нищо против ромите, като цяло някои от тях започнаха да се интегрират, работят и пращат децата си на училище. Работя в мол и това което ми прави впечатление е че почти всеки ден виждам български момичета с цигани и обратното. Знам че любовта е сляпа понякога, обаче не го намирам за нормално, хванали се за ръце младо момиче което няма 18 и момче от ромски произход, обаче зад него не се диша на поне 2 метра разстояние. Това е най-редовно, понякога виждам момичета които не държат на външният си вид и се хващат с такива, донякъде разбирам, не им обръщат внимание останалите, но има момичета които могат да имат повечето си набори, красиви, стегнати.. лично аз ако имам дъщеря някой ден и ми доведе такова момче вкъщи, ще ми е много болно. Знам че доста се промениха нещата, има културни цигани, обаче пак не си го представям как ще я пусна в махалата и какво ще види. Може би мисленето ми е ограничено за някои хора, обаче тази реалност не ми допада. Все едно няма момчета-мъже от български произход.. друго нещо за което стана на въпрос в по задни теми а именно чужденците.. разходя ли се по Витошка в София, постоянно виждам чужденци с нашенки, дали негри дали друг тип. Хора, спрете се. Вижте в какво се превръща тази държава, нека всяка жаба си знае гьола. Вече е модерно ще кажете и че това е бъдещето, това са факти, обаче мислете преди всичко. Ние сме Българи, раждайте Български деца.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0c9b0b580c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Тия които си видяла с роми също са роми само, че с малко по-светъл цвят. Само тотален тъпак с 2 мозъчни клетки, какъвто е един ром може да се хване с ром. Следователно тези, които си видяла са роми, но с малко по-светла кожа. Но, ако родителите им не са роми, това вече е много тежко. Аз бих се отказал от детето си, ако го видя да ходи с циганин/ка. А ако някакав мангал тръгне да сваля дъщеря ми ще го направя на плакат на асфалта. Колкото и да е просто едно момиче, тук вече говорим за инстинкт за самосъхранение, който при нормалните хора не позволява влизане в контакт с цигани, тъй като това е равносилно на унищожение на човешката кръвна линия. Има го заложено като вроден инстинкт и в нормалните хора създава чувство на нередност и отвращение от влизане в контакт, не е въпрос на акъл. Следователно става въпрос за заболяване. Родителите им да ги водят на психиатри такива деца. Може и те да имат вина за това психично състояние на децата им. Но да се възползва мангал от заболяване на дете, такъв ще съжалява, че се е родил.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b31d4564f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Понеже пия ром, искам да кажа, че ме е гнус от цигани и всяка черна сган!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dfbac634b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Хайде стига тесногръдие, сега сме в мултирасова Вселена, имаме достъп до всичко и всички, нека всеки си избере това, което му харесва. Защо сме с цигани ли? Ами при тях все още е останало нещо от истинския, първичния, див мъж, мъжа от племето, който е способен да защити самката си, да даде отпор и да заяви осезаемо присъствие. За разлика от "съвременния мъж", който дори няма вид на такъм, а прилича по-скоро на разплуто ГМО мекотело, незнаещо дори от кой пол е. Добре че се омешихме малко с разовите индивиди, че иначе щяхме скоропостижно да вегетираме, че даже нямаше и да има от кого да забременяваме.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a891c2ca75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ти в кой град работиш? За София ли става въпрос?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d607316996
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Себеподобни търсят себеподобни, какво да ти кажа... Това че една жена изглежда на ниво... не значи, че е.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4b083f60a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Разбирам те, обаче всичко което виждаш си има причини.
Ти, ако имаш дъщеря, като оценител на зетьове, дали би приел зет, който и да е, само по етнически признак? Разбирам че си доста млад за да имаш дъщеря за женене, но Би ли приел за зет най-омразния си съученик етнически българин, само да не е някой ром, който засега не познаваш?
Първо не знам как преценяш кое момиче е българка кое циганка, доста от циганките са много бели и не се различават нито по облекло, нито по друг признак. Но да приеме че си прав.
Второ ромските младежи вече доста често надвишават по морализъм българските, да ромите ги учат от малки да крадат и да просят, но не всички, а почти всички роми са възпитавани консервативно, и моралът им е по висок от на повечето български младежи, и не се лъжи с етнос, българските младежи са също толкова склонни да крадат, само са по страхливи и по задоволени. Плюс това ромите рядко като деца са имали достъп до комютърни игри в собствена стая и не са пристрастени, като нашите младежи, те са свикнали да си говорят с живи хора и съответно да обръщат внимание на момичето до себе си, българския младеж ще я покани в дома си не за да я натиска а за да си изиграе мисията в играта докато тя дреме до него. Ромите са израстнали между сестрите и братовчедките си и са по добри познавачи на женската душа, знаят как да свалят което и да е момиче, ако то разбира се не е предубедено към етноса им.
Затова мога само да те посъветвам ако толкова много не желаеш зет от друг етнос просто посей семето на омраза към другите етноси в душата на малката си бъдеща дъщеря, но знай че омразата ще отрови душата й по принцип и тя ще израсте злобна женица.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8df14f5ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Виж, на българския сексуален пазар ако не можеш да се котираш сред етническите българи ти остават циганите за връзка като по този начин твоят ген се циганизира. Това се наблюдава в цяла България - етническите българи намаляват, а циганите и турците се увеличават и такива гледки ще стават все по-чести.
Имам двама познати не особено добре изглеждащи приятели - дебелаци с по 1000-1500 лв заплата. Никоя българка не им обръща внимание и се хванаха за циганки, които си ги тачат и ще им родят малки циганчета. Българката, която също е закъсала за мъже, се ориентира към някоя българска версия на Неймар. Резултатът от това вече е видим - българите стават все по-мургави мелези.
В световен мащаб съо се наблюдава подобна тенденция - виж в Германия, САЩ, Великобритания. Местните там нискостойностни мъже, на които не им върви в секса си хващат някоя мюсюлманка/виетнамка колкото да не го карат на ч*кии.
Така е било и на времето през соца в България. Всяка от по-малък град или село си е мечтала да се хване за софиянец или варненец за да излезе от родното си място понеже тогава движението не е било толкова свободно колкото днес.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b69b9c853f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Стига с тия провокации. Рядкост са тия връзки, самите цигани не ги искат като цяло, държат си на своите. И това е до възпитание, ама не само да възпиташ детето да е учтиво, добро и т. н. А да обича рода и родината си, ама такива неща никой вече не го вълнуват. Относни циганите, голяма част са много зле и ще си останат зле, те самите не желаят да се променят. Има и такива, които са културни, възпитани, образовани и т. н. Към тях не знам нормален човек да има проблем. Аз лично - никакъв.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 82e51abd1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Под 50 процента от новородените са етнически българи. Провинцията е циганизирана, циганите се увеличават, българите намаляват. Но и българите са злобни и гадни, все някога този " народ" трябва да си плати сметката по пълна програма- за цялата безкрупулност, за цялата злоба и обществена глупост. Затова и държавата си отива. До 2- 3 десетилетия ще има град- държавата София, евентуално Пловдив и Варна, а почти всичко друго ще е джунгла от индобългари, които ще му разкажат играта на остатъчното българско население.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 48bd789a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Ходещи с цигани са основно момичета от пропаднали смесени училища в Люлин, Красна поляна, Обеля, Малашевци, Орландовци и т. н. Тези момичета още от деца са пропаднали. До никъде няма да стигнат. Нито ще се изучат, нито нищо. Или ще заминат да бачкат най-долнопробната работа по чужбина или ще родят няколко деца и ще живеят в мизерия и на помощи. А някой в коментар беше споменал, че по центъра на София като мине среща постоянно българки с чужденци. Да това е истина. Може да видиш 10 двойки, от които 8 са българка с чужденец. Това са основно двойки запознали се в тиндър и други приложения за запознанства. Много голяма част от тези чужденци реално са трагични с жените и ако бяха българи по произход нямаше да имат никакъв шанс. В своите страни също нямат никакъв шанс с жените. Просто тези български момичета целенасочено търсят чужденци. Предпочитат най-смотания и задръстен чужденец, който няма 5 стотинки в джоба си пред свестен, интелигентен, усмихнат, красив и образован българин. Аз съм авторът на темата "Експеримент в тиндър" и се убедих в това. Може да прочетете темата, че не ми се пише наново. На кратко - качих своите собствени снимки и написах, че съм чужденец. След това заваляха харесвания, иницииране на разговори, подканване за среща, както и директно съгласяване за секс-срещи от 7-8 момичета/жени. И нито съм големият хубавец на снимките, нито пък много ме бива в чатовете.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 32f142a238
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Много пресилено. Рядко има връзки между българки и цигани и те често са временни. Циганите за ралика от негрите държат на своята култура и етнос. Те не се женят за българки.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2f68b0faeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Здравейте!

Според мен също са много рядко срещани този тип смесени връзки, но все се срещат от време на време. И ако сте имали досег с роми, то знаете какъв цирк е. Тези хора са като излезли от някоя сапунка. Имаше един българин, който работеше в нашата фирма женен за циганка, верно бяла циганка, ама циганка. Срещна друга мадама /пак работеща в нашата фирма/, по която хлътна. Това е най-голямото шоу, което съм гледала през живота си на живо. Законната му жена /циганката/ дойде и хвана за косата новата и стана един хубав женски бой с много шамари, пищене и оскубана коса. Циганката се промъкваше тайно на паркинга да следи мъжа си, причакваше любовницата му, драскаше и разбиваше колите им. Мъжа ѝ я хвана когато се опитваше да му спука гумите и тя вместо да се засрами му вдигна такъв скандал, та чак прозорците на съседните сгради се тресяха. Най-безцеремонно го злепоставяше при всеки удобен случай. Накрая на мъжа му се наложи един месец да спи в евтин хотел, защото в тях го чакаше родата на жена му. Знам, че човека страдаше, но не мога да се стърпя, с глас се смея като се сетя как се притесняваше от братята на жена си и братовчедите ѝ.

Та за всички, които търсят разнообразие от сивия и скучен живот - да си хванат циганин. При тях скука няма, страшни образи са.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 40535b1b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Здравейте чета коментарите и виждам толкова злоба към циганите толкоз големи расисти сте че няма накъде повече няма никога да се оправите господа българи

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 3c974cb666
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   РОМ е напитка, няма дума РОМ в Българският език да се отнася за циганин

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1252c7861d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   И как точно това ти влиза в работата? От кога точно с кого ходи някое момиче, което дори не познаваш е твоя грижа? Или и ти си от тези, които по някаква причина не може да си намери приятелка и вместо да се вгледа в себе си, му е по-лесно да обвини чужденците, че са му взели жената.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e8c083c17c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   17-ти. Чети внимателно. Не е нейна грижа с кого ходи едно момиче. Но е грижа на всеки нормален човек и въпрос на гражданска позиция когато види болно момиче да се сношава с човекоподобни животни да прояви силно възмущение, отвращение и да порицае това, защото това не е нормално и отвращава силно хората, има и малки деца. Освен това е престъпление срещу човшката кръвна линия, дефакто слага и край. В едно нормално общество такива неща не трябва да се допускат. Разбра ли сега смисъла на темата и мангалска тикво?

15-ти. Ах нима? Не знаех, че наличието на мангали бил ключа към просперитета на една държава. Нещо да ти светва, че расистките държави които прочистват или са се прочистили в недалечното си минало от мангалите са именнно най-развитите и стойностни страни на света? Кажи го това на Германия, която е първа в Европа, че никога няма да се оправи, задето през втората световна война се очисти от циганите. Или на Япония и Южна Корея го кажи където са забранени заедно с мюсюлманите. Кажи им го от позицията на Столипиново, че Столипиново им е образецът, който трябва да следват и да са толерантни към мангалите и да стимулират размножаването им.



Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 09f1d78c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Мангала трябва да си знае мястото. Те са със сбъркан ген. При тях педофилията е нормално, да пуснеш жена си да проститутира или да е джебджийка в Германия е нормално, да изнасилиш баба е нормално. Да проиграеш семейния месечен бюджет в казиното е нормално. Да налагаш жена си, като животно е нормално. Да си продадеш децата или бъбрека в чужбина е нормално. Точно поради тия причини нито един самоуважаващ се българин не иска под никаква форма да контактува с циганин. А, то че ще има утайки дето да се хващат с такива ще има. На боклука мястото му е на сметището.

Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ...
преди: 1 година, 27 дни
hash: 42bfb478c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Циганите много обичат да чукат българки и българките да ги чукат цигани не се учудвай

 
  ... горе^
преди: 1 година, 27 дни
hash: 4aa88471d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Към авторката:
Или силно преувеличаваш, или темата е една долна провокация!
На твое място следващият път бих заговорил една такава двойка за да разбера от първо лице каква е причината такова младо и красиво девойче да се разхожда с такъв миризлив циганин, та да ти падне този товар от плещите и да спреш да се тормозиш. Така поне ще се съсредоточиш да градиш кариерата си на продавачка в Мола, пардон мисля, че вече се казва Продавач консултант!

 
  ...
преди: 1 година, 27 дни
hash: fbf880ca31
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Недопустимо е да се допускат ксенофобски и расистки коментари, а тази тема е пример точно за това! Всички, които плюете с такова настървение, сте наистина ограничени същества! Впрочем, наясно съм, че голяма част от циганите в БГ наистина живеят меко казано странно и в никакъв случай битието им не кореспондира с цивилизацията. По-големият процент от циганите в БГ все още не е интегриран, но определено в последните години виждам и доста хора от цигански произход, които се стремят към различен начин на живот гетоизирания. Все повече млади български граждани от цигански произход учат в университети, все повече от тях се женят в по-зряла възраст и не раждат на конвейр, разчитайки на помощи. Тъй, че след 20-30 години ще имаме и доста успешни хора от техния етнос, пълноценно интегрирани в едно по-добро и нормално общество. Огромна вина за слабата интеграция на този етнос носят бг политиците и най-вече ГЕРБ, които имаха златна възможност след присъединяването на България към ЕС да разгърнат доста по-успешна интеграция. До голяма степен, сегрегацията сред ромското население е умишлена, защото на партиите не им трябват осъзнати, почтени, съвестни хора със способност за съждение, а им трябва оскотяли, безволеви, бедни, злобни, първосигнални маргинали, които да гласуват срещу 50 лева и тройка кебапчета.

 
  ...

...
преди: 1 година, 27 дни
hash: 029c0d6444
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Аз искам да правя секс с по-млада от мен ромка не лелка, а съм си бял бял бг. Писна ми от ориентално обезкосмените българки с много изисквания и т. н, писна ми дори от проститутки дето нищо не искат да правят или искат мн пари без никво удоволствие да изпита човек. Искам ако дам пари а може и да се навият без, да правя и пипам квото си искам и колкото си искам. Пък и ми е интересно да пробвам с по тъмна кожа. За кеф не за друго, не за семейство. С гума като трябва се пазим и така или с риск.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 26 дни
hash: fc925c4667
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Ромките и въобще мургавите жени имат кафяви зърна и вагини, отвратително е да са в такъв цвят. Личен вкус, няма нищо расистко, просто не ми харесва да са кафеви там долу и на зърната. Предпочитам розови.

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 3c974cb666
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Интересно, циганолюбците и циганолюбките биха ли се събрали с циганин/ка за постоянно, за цял живот, с родата, с чаветата, с конете, каруците и кучетата им, в една къща, в един двор, в една стая, и да се чукат наред, а???
Малко трудно ми се вижда, да не кажа невързможно! А на циганина, щом нещо не му изнася или му направиш заележка веднага скача и ти вика РАСИСТ!? ре, как я научиха тази дума, без да я знаят какво значи, нали?
Затова всеки да си знае гьола, а който иска черно, да си хване негър/ка!!!

 
  ...
преди: 1 година, 25 дни
hash: 029c0d6444
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   До 27. Амии с каруците не :) Ама идеята е да вземеш такава да я отделиш от там те не търсят ли това? По-добър живот без каруци и катуни. А за цял живот е не знам.. зависи дали е читава ама тук не става въпрос за това, А за да имат желание и към другата "раса", Те май са повече расисти към нас а. Ама и щото тук много има неприязъм към тях. Ясно не са свестни ама тук пишем така за развлечението аз поне с таз идея ми е чудно има ли не за цял живот.

Няма ли някои роми да пишат тук какво има ли такова желание от тяхна страна? То уж някой се пишат искат българки ам хайде сега обратното да искат български мъже?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 23 дни
hash: 30a8c8e13d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Поредната измислица и провокация на някой болен чикиджийски мозък!

 
  ...

...
преди: 1 година, 22 дни
hash: a6a46cb7f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Споко, просто си расистка, има много като теб

 
  ...
преди: 1 година, 10 дни
hash: a28f4bc85d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   До 28. Ами те пишат, но повечето хора като чуят циганин и веднага си представят мръсен, дрипав палачор

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 18 дни
hash: 0e57338f6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Всичко е до човека. Ром на 42 години съм и до сега не съм имал проблем с връзките си предимно с българки и не, както прочетох според някои коментари пропаднали жени а жени на ниво. Разликата е в това, че ние ромите сме доста по активни и топли и това съм го чувал от дами българки, с които се виждам и до днес. Много злоба, но просто няма смисъл и всяка жена легнала с ром не е задоволена а презадоволена. Не се трогвам от чужди мнения и стигнах до извода, че ако не можеш нещо, завиждаш на можещия и от теб блика злоба, завист и всевъзможни обиди. Относно хигиената не е важна расата, защото всяко стадо си има мърша и както написах, до човека си е

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker