Загуба на човек, с когото си бил интимен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Загуба на човек, с когото си бил интимен
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 1953 пъти
Днес научих, че мъж, който е бил част от живота ми и с когото съм била интимна е починал. Дори не зная точно как. Предвид живота, който водеше, се очакваше, и все пак новината ме шокира много, защото е млад. Реално погледнато е най-готиният мъж, който е бил с мен. До ден днешен не знам как ми обърна такова внимание. Той е първият образ, който изниква в ума ми, щом чуя "алфа мъжкар"! Направил ми е много добрини и ме нахрани, когато нямах стотинка. Как да преодолея факта, че него вече го няма?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 35fb017e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Научила си в последствие, дори не знаеш как точно. От това разбирам, че от много време не сте били близки. Тогава защо е толкова трудно да го преодолееш?

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a97fbb5437
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Никак, и да го преодолееш, и да не го - няма никакво значение. Не мисли за неща, които не можеш да промениш.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ff1e6ee5b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   То не пита дали си млад или "алфа". След като е живял по такъв начин, негова си работа. А на теб като ти липсва толкова, решението е просто.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 7f237c4883
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Както преодоля факта, че вече не правите секс.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 520ffb253c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Няма как на първо време. Трябва да го приемеш и ще ти е тежко известно време.

Имах познат, на който му се случи същото, но с приятелката му. Бях го видял на един, булевард една вечер докато се прибирах от работа. И пак говорим за млада двойка в средата на 20-те. Не ми беше удобно да го питам, но ми сподели, че една вечер му, звъннали че била в интензивното и на другият ден починала.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ab7e2ae037
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Думата "интимен" доста си е загубила смисъла в днешно време... Сигурен съм, че можеш да влезеш в който и да е бар и хванеш следващия "алфа мъжкар" в рамките на 10-тина минути.

Ако се притесняваш да не се гътне пак, гледай да не е наркоман, а още по-добре - искай тест и за венерически болести... Може да ви развали "интимнната атмосфера" малко, ама няма да имаш тези казуси.

Всъщност след такава новина, аз бих си направил тест за СПИН/хепатит...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 673f347d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   1, не впоследствие. Научих от фейсбук, че сега е починал от усложнение при боледуване. Приятели сме там и имаме много общи познати. Какво значение има дали сега сме близки или не? Този мъж е бил част от живота ми, били сме заедно, докосвали сме се. Нормално да съм в шок. 7, не беше забивка в някакъв бар. Беше много специална част от живота ми и с него сме преминали през уникални неща. За кратката ни екстремна връзка сме преживели такива неща, които много нормални двойки заедно с години никога няма да преживеят. Както и да е... Да почива в мир! Още съм в шок и цял ден той ми е в главата, добре че съм на работа да се разсейвам.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e747e9ce7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Не се преодолява. С времето става по тежко и повече боли. Но аз говоря за съпруга си, с когото живях щастливо 38 г. и отгледахме две деца. Ти си млада и отново ще се влюбиш. За мен вече е късно. Обичайте се.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 63913efc66
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   7 те много жени могат, но не всички имат много партньори. Все пак подбираме.
Миналото си е минало, на мъжете им пука по- малко.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 35fb017e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Мога да ти предложа да правиш секс с друга алфа или пък с няколко. Клин клин избива, няма незаменими хора. Щеше ми се успея да се вредя, но не съм алфа.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 78f25d24df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Авторката

Много ми е мъчно. По-тежко го преживявам отколкото в началото като научих. През час рева и съм ужасно депресирана. Бях загърбила всичко свързано с периода, в който срещнах този мъж и не исках и да се сещам за него (поради ред причини) и сега се отприщиха едни спомени и емоции в мен... Реално сме преживели уникални неща! И с него съм изпитала най-интимните си моменти. Той е единственият, с когото съм изпитала оргазъм. С никой друг мъж не съм имала толкова много близост, прегръдки, целувки... И колко луда глава беше! Всички му имаха страха заради физическата му сила. Въпреки, че беше невероятно добър. Като ученичка не бях изпитала тийнейджърски трепети, да ме закачат, преследват, обарват и т. н. защото тогава момчетата не ме харесваха, и той ме накара да изживея тези неща! За първи път се почувствах толкова желана и жива!!! Заради него... Чувствам се ужасно заради начина по който постъпих с него и за това как се държах с него и за последните неща, които съм му написала. Освен шока и че ми е мъчно изпитвам и угризения на съвестта. А е единственият мъж, който се е държал изключително добре с мен и никога не ме е нагрубил или наранил. Накрая като ме дърпаше и молеше да остана с него ми каза да го целуна и аз само леко го целунах и той ме допря до стената и ми даде най-страстната целувка на живота ми... Тая целувка никога няма да я забравя!!! Незабравим, изключителен мъж. Искам да върна времето в онази вечер, когато го видях за последно и да го прегърна силно и никога да не го пускам... Почивай в мир! Ти завинаги ще останеш моят алфа мъжкар!!!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b5cdd5d2ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Случват се такива работи. И аз бях интимен с едно съседско момиче като ученик, но техните се преместиха и тя зависима от тях се премести и всеки по своя път. Тежко ми беше но го преживях.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 729727e721
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Авторката съм. Научих подробности за това как е починал. Всъщност е умрял около Нова година и преди броени дни са го намерили на някакъв изоставен строеж, където е живял/се е криел. Дори не е бил в болница с близките си или нещо подобно. Звучи ужасно. Цяла нощ сънувах кошмари, свързани с това. Само преди 4 месеца гледах този мъж като бог и му се възхищавах, беше най-силният и корав мъж за мен и нищо не можеше да го събори, а да свърши по такъв гаден начин... Имал е големи проблеми в последно време. Чувствам се ужасно и не мога да спра да мисля за това.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 453d569e81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Е ти при смъртта на всеки от 150-те, с които си била интимна, ще се натъжаваш? Недей така, ще си докараш някой сърдечен проблем.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 35fb017e01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   До авторката: В коментар 13 сама казваш, че само той те е накарал да почувстваш разтърсващи оргазми, обаче в последствие си го разкарала. Е, ти какво искаш? Не си наясно със себе си, все искаш някой друг, а после съжаляваш. Никой мъж, алфа или не, няма да може да издържи така. Не може да ти се помогне.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d921a975f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Няма да коментирам причините поради които си тръгнах от мястото, на което бях с него (не съм го "разкарала") и за какво точно става въпрос. И не, номер 16, не са 150. Както и да е. Имам чувството, че единичните и грозните коментари ми ги дават неуверени мъже, които се подразниха от термина "алфа мъжкар". Неувереност, че един мъж е успял да пробуди такива чувства у някоя жена (и не само в мен, имаше си много обожателки и то хубави млади жени - софиянки) и дори накрая, когато беше изпаднал, не остана без жена. А някои не са забили и една жена в живота си и ако се споменат утре, само майките им ще тъжат за тях, в най-добрия случай...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker