Правили ли сте секс или правили ли са ви свирка в превозно средство? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Правили ли сте секс или правили ли са ви свирка в превозно средство?
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 2288 пъти
Например в автобус или тролей, докато вътре има хора?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8ac484aaa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Явно си прекалил с гледането на такива клипове! Къде се е чудо и видяло това? В реалния живот това го няма! Всичко, което го гледаш, се прави от актьори и статисти, на които им е платено! Явно си още доста млад и приемаш всичко, което се прави в порното за истина! Тъкмо напротив! Режисьора може да си измисли какъвто си сюжет иска за своя филм и така си прави сценария! И от това печели, че ти е бедна фантазията! Както се казва чети между редовете! Не се доверявай сляпо! Всички филми в киното са също така-режисирани, с различен сюжет-ужаси, фантастика и т. н.! Понякога се чудиш защо от 10 души, оцелява само един-защото така е преценил режисьора, така е по сценарий, така се снима филм! Ако сцената не излезе както трябва, дубълът се повтаря! Така е и в порното! Прави разлика, че ако го кажеш това някъде, направо ще ти се изсмеят в лицето и ще станеш обект на подигравки!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c66aefa7ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Помислих, че говориш за в лична кола, спряна на някое романтично място, далеч от всички сгради, пътища и други хора.

НЕ, не съм! Това е, отвратително и подсъдно. Все едно, да си сбуеш гащите и да се изтропаш на пода на автобуса. Разлиакта е, че ексът не е толкова важна биологична нужда, че да не може да почка и няма точка, в която "просто вече не издържаш", освен ако не си извратеняк. Е? Извратеняк ли си?

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b549197718
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   На мен ми се е случвало с приятелка, като бях на 25г. Прибирахме се с приятелката ми с автобус и беше претъпкано. Аз се държах горе, а тя се държеше за мен, силно притисната. По едно време започна да ми търка кура през панталона и се надървих. По начина, по който ме гледа разбрах, че се е наточила да ме празни. Тя си имаше такъв фетиш, да празни с ръка и да гледа в очите. Стана ми неудобно, особено като забелязах, че една жена седнала наблизо, на около 40-45г май забелязва какво става. Опитах да се дръпна, но приятелката ми бръкна в дънките и ми удари няколко чикии. Това ме докара почти докрая. После минута отвън и започнах да се празня. Жената се беше втренчила в мен. Стана ми страшно неудобно и дръпнах приятелката ми да слезем веднага на следващата спирка. Беше ми много срамно от жената в автобуса.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ed08e76fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Значи до 1 и 2

Аз съм виждал как се пикае яко в автобус и трамвай, вие ми разправяте за далеч по-хигиенично нещо като секса и свирката. Това става въпрос за София.

Иначе аз не помня авторе. Може би едно бивше гадже да ми е смукала к.... в рейс, ама за съвсем кратко. Сега като се замисля, май така беше. Иначе е имало възможност в Юнион Ивкони да ми прави свирки, ама нали и аз съм възпитан. Що не я хванах тогава на задните седалки и аз не знам. От благоприличие ще да е. Иначе сега от гледна точка на времето съжалявам, така че съветът ми към двойките е да използват възможностите.

П. П. БДЖ също беше един неоползотворен вариант!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 2d8ee82ef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Правила съм на мъжа ми преди години, докато шофира. По негова инициати. Беше много забавно преживяване.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4889e4d6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Правили сме в софийския градски транспорт сутрин като отиваме на работа. :)))))) Мечтата на чикибоеца.
Ти сериозно ли питаш? Спри порното.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8b43bdd768
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Не вярвам, че има меко казано задръстени хора... Защо да е само по филмите това? ! На мен са ми правили докато шофирам, във автобус и влак. Всичко е нормално, стига и двамата да сте ок с това

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d605b67085
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   До 4 - Не започвай изречение със "значи", освен ако не са те питали за значението на нещо, освен ако не искаш да звучиш, като селски идиот.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b549197718
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Като студент, пътувахме вечерта с автобус за морето с гаджето. Заспа върху скута ми и ме възбуди. Извадих го и я накарах даа смуче, докато изсмука всичко.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 84bf79a242
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Да правили са ми свирка в автобус на задната седалка. Е аз преди това свърших приятелката ми с пръстче. Исках да я чукам, ама май нещо не и допадна идеята и затова само орално.. Във влак също сме го правили.. Помня че отивахме на почивка и бяхме две двойки в едно купе. Е първо ние излязохме да пушим навън и казахме, че имат 20 мин.. После те излязоха... И набързо се изчукахме. Иначе жена ми ми е правила свирка докато карам... Да с 40км/ч карах, че доста опасно си беше пък ако имаше и дупка някъде... Но имах късмет. Сещам се, че веднъж като си говорихме с жена ми какво е правила с предни гаджета ми спомена, че е правила свирка в такси с гаджето си, а отпред е бил негов приятел.. Така, че нищо необичайно щом всички са навити

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 91e0bd08fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   1 не е от клип, а е от коментар в тема тук в Споделито, където едно момиче беше написало, че нейна приятелка се качила в трамвая и отишла на колелото и там видяла един мъж как си бил смъкнал панталона и една жена му правила свирка, значи се случва в София.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 91e0bd08fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   9 е никой ли не се усети?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 91e0bd08fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   2 как да не е важна, може деца да се създават, да не кажа, че е най-важната след яденето, пиенето на вода и спането.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 719b5dc84b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз съм правила в междугадски автобус, на непознат. Никой не знае за историята, но ще я споделя тук, анонимно. Пътувах в почти празен автобус, няма да казвам кой номер, но е миждуградски и е пълен само в сутрешните часове. Беше от старите модели, много дълъг. Имаше 2 вэзрастни жени в предната част, и аз в задната. Един мъж на около 45-50 се качи и седна до мен, но аз не казах нищо, а той явно прие това за знак и започна да ме пипа по бедрата и нагоре. Първо ми беше неприятно, но после леко се възбудих а той усетил това ми натисна главата надолу, като предните седалки скриваха случващото се. Не си беше събул панталоните, а само си беше извадил члена. Направих му свирка но явно доста бързо свърши, защото си го прибра и слезе като ми пожела лек ден.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker