Поза ездачка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Поза ездачка
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 3904 пъти
Аз съм мъж и имам приятелка. С приятелката си водим полов живот. Много бих искал да експериментирам, не съм питал приятелката си за различни пози, обикновено го правим само в мисионерска. И под експериментиране имам впредвид конкретната поза... Ездачка. Много ми се иска да я пробвам, но ме е страх. Причината поради която се страхувам, е че члена ми е крив. Обикновено в мисионерска нямаме проблем, на нея и харесва и си правиме секс. Но съм чел в интернет за фрактури на пениса от неправилни прониквания, груб секс и прочие.
Като ги гледам в порното тия с поза ездачка много им се кефа и искам и аз, но те са с прави членове. А моят член е крив и ме е страх да не си го счупя, в интернет пишат че това било болезнено, не съм си чупил члена до сега и ме е страх. И искам да попитам тук мъжете. Имали някой от вас, който има опит в поза ездачка и е със крив член, дали наистина риска при тази поза да се счупи пениса е голям и прочие. Ако някой от вас е с крив член и е пробвал, искам да ми кажете как е и ако нямате проблеми, да питам приятелката и ако приятелката се съгласи и аз да го направя, благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2ea64366a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   С крив член не може да правиш секс в поза, в която жената доминира.
Правилно се притесняваш

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: cc0c70f0da
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Пробвай да го счупиш на обратната страна. Тъкмо после докторите ще ти го изправят.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a6fd088249
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Преди да пробваш каквото и да било попрочети некои книжки, айде от нас да мине, поне влез в Гугъл, И се ограмоти малко... ей прост народ!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c18dafec65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Семеина жена на 38г. на моя мъж е крив самоче на долу. На обърната яздачка ми е наи добре тои ме хваща за гърдите. А аз си търкам клитора. Трудно издържам 5 мин.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0fc2512b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Артист... да ти имам проблема. Някакво поза искал. Нали имаш до себе си жена, която да чукаш какво повече искаш. Тука в тоя сайт пишат хора дето сефте нямат, те какво да кажат, а ти тука с твойта поза в порното бил гледал, те онея са професионалисти, порно артист ли ще ставаш какво се сравняваш с тях. Я си чукай приятелката и не си създавай излишни главоболия

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ea5360f437
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Позите, при които жената е доминираща, СА ОПАСНИ ЗА МЪЖА!

Особено ездачка. Ако не знае как правилно да се движи, опасността е реална и е правилно, че се притесняваш. За фрактурите на пениса - изживял съм го и имам право да говоря с много по-голяма сигурност от другите. С две думи - това е нещо, което не би искал никога да изживяваш. Та при ездачка жената трябва да прави леки, интензивни движения в таза. Започне ли да прави по-резки и с по-голяма амплитуда, смятай че пенисът ти виси на косъм. И ако стане нещо, ПОВЯРВАЙ, ГАДЖЕТО ТИ ЩЕ ТЕ НАПУСНЕ. Няма да те търпи 1 година, за да се възстановиш, ако че тя е виновната за инцидента.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0fc2512b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Нямам крив член, немога да ти помогна като опит но ще се опитам да ти помогна по друг начин. В даскало с едно момче бяхме добри приятели и той ми каза че му е крив настрани, не съм се интересувал правил ли е секс, бяхме деца тогава и той беше недоволен от това, че му е крив. Прочел в гугъл, че с мастурбация с другата ръка се изправял когато бил крив настрани, но това отнемало месеци. И той го направил тва нещо, след 1 година пак повдигнахме въпроса и той каза че го е изправил, но му било много трудно да свикне да мастурбира с лявата ръка :D. Не си писал как ти е крив но ако е крив настрани, Опитай и ти, ако не сега, някой ден няма да се притесняваш от поза ездачка.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: bba2f851ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Как ще го счупуш бе човек, то да няма скелет вътре?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 55a3e2007a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Зависи накъде ти е крив, защото имам наблюдения само при определен вид кривина. Имах дълга връзка и тогавашният ми приятел имаше извивка 'тип банан', като за 4 г връзка много пъти сме били в такава поза. Не е имало инциденти.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 43ef78ba93
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   И моят член е крив и нямам проблеми с ездчката. Членът ми е крив като банан. Нямам проблем с нито една поза, а сме пробвали почти всички. Дори не знаех, че можело да ми се счупи члена.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 636c1c6c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Много сме го правили в поза ездачка, особено като по-млади. Вече след 16 години брак, мога да кажа, че жена ми най-много харесва тази поза за анален секс. Иначе за вагинален, мисионерската и партер.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3b7845c568
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Любима поза. Много ме кефи да гледам как се клатят циците докато ме яздят, а и лесно мога да търкам клитора, за да гледам как свършва.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0fc2512b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От автора:

Видях коментарите още сутринта, ама реших да изчакам да видя дали ще се появят още и сега ще отговоря на тея коментари дето смятам за уместни:

До номер 2: голям си шегаджия няма що, твоя член ако е крив ще си го счупиш ли на обратно :Д.

До номер 5: Ако ти си от тия дето нямат сефте, или няма с кого да правиш секс в момента, искрено съжалявам, живота е несправедлив за жалост, аз просто искам да опитам нещо ново, ти няма ли нещо които искаш да опиташ а имаш пречки.

До номер 6: съжалявам братле, сигурно ти е било много тежко, и толкова ли отнема едно възстановяване от счупен член една година, сега като го видях това 1 година и доста се наплаших. Не очаквах че счупеният пенис е толкова зле.

До номер 7: благодаря за съвета. Ти улучи десетката, моя е крив настрани на дясно, и да от бързане да напиша историята забравих да кажа как ми е крив, изкривен ми е настрани на дясно, предполагам и на твоя приятел е бил така щом трябвало да го изправя с лява ръка. А колкото до изправянето за което ми каза незнам струва ли си да се мъча. Макар че ми е крив не е чак толкова крив, както казах правя си секс в стандартната поза и ще видя още някой ако напише коментар със крив настрани член който е пробвал.... ще видим.

До 11 и 4:

Интересно е че и жени са писали по темата, и да забравих да кажа как ми е крив и нямаше как да ми дадете конкретен съвет дали като ми е крив настрани ще стане, но благодаря все пак давате ми надежда, поне разбрах че номер 1 греши и че е възможна позата с крив член.

До номер 9: Ако следиш темата, ще разбереш че е възможно, даже някой дето го е преживял е писал

До номер 12: Братле ако следиш темата ако може да ми кажеш какво имаш в предвид че това банан не го разбирам, щото банана зависи от къв ъгъл го гледаш, ако гледаш от един ъгъл е крив надолу, от друг нагоре, от друг настрани и прочие, то и моя е крив като банан ама на страни, затова се притеснявам от ездачка щото както е настрани и като се качи приятелката от горе и недей си боже... са стане беля. И ако следиш темата кажи дали ти е крив настрани като моя.

До 13 и 14:

Радвам се за вас, дано и аз да опитам тая поза без лоши последици някой ден :)

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e1561fadcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   12 съм. Членът ми е крив като банан но нагоре. Все пак не мисля, че члена може лесно да се "счупи". Имал съм доста партньорки и съм пробвал почти всичко, което може да се направи с изключение на позите, за които се иска сериозна физическа подготовка. Разбира се прониквал съм и съм се движел нормално. Сегашната ми приятелка най-много обича да ме язди и каквото и да парвим, минаваме през ездачката на всеки сеанс. Може би ако се започнат някакви ненеормални и свръх интензивни движения, да възникне проблем, но ние не го правим така.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 827999e380
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Учудващо че има мъже които НЕ знаят какво имат в гащите и какво представлява члена? !
На училище не сте ли ходили?
Члена е мускул и няма кост в него за да се счупи!
Честно мнпгог ме разсмя! Направо се спуках от смях!
Колкото повече се тренира един мускул толкова по е развит и си върши функцията!

Жена на 25

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0ebed8ebf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Няма кост, но може да се счупи. Жена на 25, а дава акъл на мъжете.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0fc2512b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Аз съм момче на 15 години, все още девствен. И моят член също е крив настрани само че наляво. Аз като цяло се притеснявах дали ще правя секс, но след като автора е казал че прави секс макар и само в стандартната поза, се успокоих. Благодаря за темата авторе. Благодарение на теб няма да се притеснявам дали ще мога да правя секс.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 114ed198d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   До №18
Да, члена няма кост, но той може да се счупи. Попитай google и се образовай. Рядко се случва, но има такива случай.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c5f3573638
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Сменяй ръцете, че ще го изкривиш още повече :)

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0fc2512b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   От автора:

Сега ще отговарям

До номер 16: благодаря че отговори братле. Ако не беше коментара на номер 6, най-вероятно щях да опитам защото се убедих че със крив член е възможно. Но номер 6 наистина ме изплаши и докато не пише някой с крив настрани член който го е направил най-вероятно скоро няма да се реша да експериментирам. Но нека, поне водя полов живот. Прочетох за кривите членове в гугъл и видях че има случай на толкова крив член, че половият акт е невъзможен. Знае ли се някой ден може да ми дойде кураж да експериментирам Но номер 6 ме уплаши и засега ще го карам спокойно.

До Номер 18: Еми ще се смееш разбира се, като нямаш член който може да ти се счупи ще се смееш, на чужд гръб и 100 тояги са малко. Вместо да ми се смееш, не тъ ли е опъвал някъв крив член в различни пози от опит поне да ми дадеш съвет(съжалявам ако написаното е засегнало възвишените ти чувства)едва ли. То като гледам случаите на крив член са рядкост. Особенно пък като моя настрани, досега не се намери някой пробвал с крив член настрани да разкаже, жалко :(. Питай номер 6 дали му е смешно, кой знае какво му е било.

До номер 20: Ще правиш няма страшно, но експериментиране в различни пози незнам, както виждаш и аз се притеснявам. Радвам се че съм помогнал, макар и аз да имам проблем :Д.

До номер 21 и 19:

Благодаря че се застъпихте за мен, кьорава работа, човек дето е писал че го преживял, те пак се правят на умни.

До 22: Хаха и ти си голям шегаджия :Д. То ако беше от ръцете отдавна да се изкривил повече аз да не мастурбирам от вчера. То вероятно е генетично, а това с другата ръка работи само за изправяне предполагам. И ето виж пак е трудно отнема месеци. Щом и хора с различни кривина очевидно е генетично. Е аз прочетох в интернет за по лоши случаи, в които секса е невъзможен, аз значи не съм най-зле така че в най-лошия случай скоро няма да експериментирам.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 73e9737f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Членът не е мускул!
Членът е еректилна тъкан създадена от две пещеристи и едно гъбесто тяло!
Членът не може да бъде фрактуриран, защото няма кост, която да го счупи. Има такова название “счупен член “ и това е повече разговорно, отколкото реално състояние.
Действително членът, дори и прав, може да се “счупи” при определени пози и преживяването е болезнено и наистина травматизиращо за мъжа.
На автора съвет от мъжка гледна точка не мога да дам, защото съм жена, но ако поза ездачка е толкова желана може да опита внимателно и бавно, без жената да прави резки и силни движения, в които члена да излиза целия навън. На моят мъж членът си в прав, но дори това не значи, че можеш да се мяташ отгоре като обезумяла. Има положение, в което члена си е във влагалището и жената прави леки движения напред и назад, без члена да излиза от нея и без риск да го “счупи”.
Успех.
Първата част е за неграмотните, които твърдят, че пенисът е мускул.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a5198ae152
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Основно до N20: най-вероятно по навик след ползване си го прибираш на ляво? Поне при мен беше така. Наложих си да си го прибирам винаги на дясно и имаше значителен ефект. Още по-осезаем ефект се получава след обрязване. С последното обаче се губят едни други ефекти и се получават други дефекти, та не ви го препоръчвам току-така. Ако се налага по някакви реални медицински причини - няма място за колебание.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5a2d89f56d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Позата е идеална но само когато жената е опитна в секса, да може да контролира акта, иначе самата гледка на разчекната жена е достатъчно възбуждаща

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 636c1c6c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   (ж36г) Не знам, рядко практикуваме тази поза. Удобна ми е е само за анален секс, ако съм много възбудена.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker