Приятелката ми е правила неща с бивши, които не иска да прави с мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелката ми е правила неща с бивши, които не иска да прави с мен
преди: 1 година, 3 месеца, прочетена 7767 пъти
Здравейте,

Мъж на 30 години съм, от година и малко съм във връзка с приятелката ми, жена на 31 години.

Тя ми е първата, с която съм бил. Съответно има много неща, които бих желал да опитам в сексуален план. Преди около месец и нещо си бяхме говорихме за нейните бивши и минали сексуални изживявания.

Правила е някакви стандартни неща, които не бих казал, че са курвенски, секс на открито, секс в кола, анален секс и т. н.

Сега и аз искам да правим тия неща, които тя е правила в миналото, но отказва, даже секс в колата не иска да правим, понеже "Не сме били вече тийнейджъри".

Сега се чувствам неоценен, не ми е приятно като знам, че с някви други го е правила, а с мен не иска, имам чувството, че все едно не ме обича колкото е обичала тях и все едно смята, че не го заслужавам.

Имаше леки караници на тая тема и излъгах, че не ми е толкова важно, но ми тежи това нещо. Страх ме е, пак да проява инициатива да направим нещо нестандартно, или поне да говорим по тая тема, за да не станат пак караници и драми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 69

преди: 1 година, 3 месеца
hash: 12f2a5b0de
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

1.   Сменяй, сменяй не ти трябва. Иска да ти покаже че си зависим от нея и ще правите това което ТЯ РЕШИ

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 986de0d8d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

2.   Не само, че си закъснял с половия живот, имаш ниско самочувствие.
Дразни те, че приятелката ти е правила неща които ти няма скоро да опиташ.
Не я насилвай.
Ако само секса те кара да си с нея, по -добре я освободи.
Не и губи времето.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: dbe25f5606
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

3.   Тя се е наживяла вече, ти си сериозният плащач, онези са били мъжете за кеф, приеми го.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5e4f0c1644
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

4.   "че все едно не ме обича колкото е обичала тях и все едно смята, че не го заслужавам. " Ако си мислиш, че една средностатистическа жена в днешно време над 30( неомъжена, с поне няколко тъпкачи преди това) може да обича в истинския смисъл на думата, доста си заблуден тогава. Повечето нямат капацитета за това, бъркат физическото привличане с любов, само и само да не си признаят, че имат леко и неморално поведение водени от своя нагон.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ece675b763
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Пич, трябва да опиташ да врътнеш няколко бройки. Да видиш с другите жени как е. Доколкото знам жените са доста разкрепостени когато са в краткотрайна връзка или правят секс за една нощ. Със сериозния паркньор или не дай боже съпруг си слагат ограничения.
И аз съм така. Мисля че никога не съм правил хубав секс. Но ако питам какво е правила жена ми с предишните няма да ми каже или ще излъже. И твоята ти казва само малка част от нещата. Като станеш на 50 (като мен) и не си се наживял много ще ти тежи- повярвай ми.

 
  ...


...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: df77bc200c
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

6.   Кефят ме такива мацки. Тя е поживяла, наслаждавала се е на такива моменти и вече е улегнала. Пробвала е и сигурно не й е харесало, щом не иска. Ти си дечко, не видял нищо от живота. От какъв зор тя да прави неща, които не й харесват само защото ти не си видял. Все едмо да не харесваш да ядеш суши, но някой да те накара да отидете в ресторант, в който се сервира само суши, и да те кара да ядеш с него. Намери си девственица пък експериментирайте. Тя не е длъжна да те учи и да показва кое как.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a6406f76ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

7.   Ще бъда искрен, на 26 съм и смятам че много жени прекаляват в опитите си да изглеждат "чисти и да ги уважават"
В женското подсъзнание нещата са объркани по начало, не са наясно какво искат и много често не можеш да ги накараш да правят с теб някои неща, които примерно с други хора са ги правили. Аз съм попадал на такава бивша, и съм в момента около подобен типаж, играе го пред теб праведна, за да не я гледаш като ку***, ще го прави с теб ако много я кефиш, прави ли ти ограничения сексуално и държи ли те на каишка, иска да я снабдяваш с пари а тя да те държи с секса, защото е над 30 и търси спонсор. Ако си умен, поговори с нея да оправите сексуално нещата и ако все още те лимитира или всичко, нищо чудно и да ти изневерява зад гърба, бившата ми даваше всичко за мускулест пък за мен, беше до лимитиране и на нейните правила. Отговора е ясен, търси следваща и на тая и тегли майните като е толкова голяма хитруша. Заслужаваш да си щастлив и задоволен, помисли ако една жена не се чувства така дали не би те сменила с първия удачен дори и крайно необмислено? Жените станаха толкова трагикомични с тия чести смени, че после реват нямало мъже всички били еднакви, а тя щом не получава тръпката да прави всичко с теб, значи ще те замени рано или късно, а ти стой заблудено влюбен в нея, докато тя напразно ти вдига надеждите.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 43723a47f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

8.   Изтървал си момента за юношески магарии.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 86fa2c283f
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   Страх го било от една жена……… Хубавия секс е за алфите, за бетите и гамите е на час по лъжичка от стандартния секс и то когато тя реши…










Чингис Хан-Скандинавеца

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ccb0f07c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Грешно подхождаш и си личи, че нямаш опит. Секс на по-нестандартни места рядко е след уговорка, просто се случва, желанието ви хваща там, решавате да рискувате, моментът е удобен и го правите. А не - айде да правим секс в кола. След някой и друг месец ще се запролети, заведи я на пикник на по-тайно място, прекарайте си приятно, предразположете се, пък правете секс на открито примерно, ако ви дойде музата. Сори, ама звучиш верно като някой тийнейджър, на който му е паднало да си наваксва и си иска нахално. И аз по този начин бих отказала.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1e76dc4007
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   9, самочувствието ти идва в повече. Чак е отблъскващо.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1dc3a98cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

12.   Ти най- накрая на 30 си намерил някоя да бъде с теб, сега обаче искаш и да ти върне времето на неизживяна младост, а? !
Комплексарче, да вземеш да се осъзнаеш преди да ти е била шута и пак да караш на чекии и мечти!
Тя не е виновна, че ти не си живял твоят тийн период, нито ранната младост до 30. Твоят пропуснат период си е ТВОЙ проблем!
Че не бил достатъчно обичан той мамин сладък...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 5b2adeaf03
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Не сте я разработил. Ще ги прави пак но с други.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ece675b763
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   До 9,
Алфите са 10- 15%.
Могат ли да изчукат всички мадами?
Само с тях ще си ходите вечно недоебани.
Кво правим с бетите, гамите и делтите?
Пичове (дет не сте алфи)- бийте шута на всяка надменна мадама.
По добре да си карате на чикии и проститутки отколкото да ви се подиграват като 9 и като мацката на автора.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 051fa73062
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Вероятно не са й харесали, щом не иска, но ми се струва глупаво, че изобщо ти е разказвала какво е правила с други.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d3224ff4dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

18.   Така е батенце, след 30 ще ти наговорят куп лъжи само и само да не го направят с тебе. Не се заблуждавай, че тя не иска да го направи. Не иска с тебе и с мъже като тебе. Просто не си мъжът, който наистина я привлича истински. Най-вероятно или е с тебе от немай къде, или просто да не е сама. Не се обиждай, не си единствен в това положение. Жените са така, до 30 ги шибат и правят какво ли не с кой ли не, после на 30 ще ти каже, че не е тийнейджърка за да ти се прави на оборотна и на много принципна.
Това е по курвенско и от самите курви. Бегай от тая с 200 и не се обръщай изобщо назад. Най-вероятно са я минали 200 човека преди тебе.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b375599b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   От автора,

Не мисля, че е с мен заради пари, да реално изкарвам доста хубави пари за България, но когато се опознавахме, знаеше само в каква сфера работя. Не съм ѝ казвал колко изкарвам, също никога не е питала дали апртамента, в който живея е мой. Също и обсъждаме да имаме деца, не мисля, че човек иска да има деца от човек, който не обича.

Да, доста съм закъснял със секса, но като малък бях срамжелив, после от страх да не се изложа не предприемах действия, после живота те хваща, почваш работа, почваш да имаш по-малко социален контанкт, нямаш време и така се получи.

Като съм искал да опитаме нещо по-нестандартно в секса, винаги съм се опитвал да е спонтанно, без да е планирано, да има тръпка. Ама тя неще.

Последният път предложих да обикаляме с колата, ей така от нямане какво да правим, закарах я на романтична гледка, лафихме си, целувахме се, треъгнах към същинската част и не... Дърпа се и неще. Притеснявала се, неудобно било, убива цялата тръпка...

Не съм с нея само заради секса, намирам всичко в нея за супер и за перфектен партньор, но ми е много кофти като знам какво е правила и сега с мен не иска.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9c4aaa051e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Ами жената 15 години е "експериментирала", ти си блеял... Тя точно защото е минала 30-те и е решила да се кротне, най-вероятно е избрала теб. Т. е. надявам се усещаш, че нищо не можеш да изискваш от нея. Тя затова е с теб, защото вече това не и е интересно и си търси скучен.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4350194e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   до автора

Слушай номер 4. Не ти трябва тая, бягай докато не си хлътнал до уши.
А повярвай, ти на тая няма да си и последния. И тя ще се зачука без да и мигне окото.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 695d78bf12
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Ами не трябва да казваш айде в колата да правим секс, а трябва да е спонтанно. Просто не я питаш, а действаш.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4d58cd5009
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

24.   Той до 30 години се моткал, свивал се и не знаел що е секс на живо, после решил да наваксва. И като чуе НЕ започва да се навива като жена, ама не бил обичан, не бил заслужавал... Драмата я правиш ти, авторе. Съвсем нормално е жената да не харесва и да не иска да прави всичко, само защото ти не си бил го опитал. Не е и длъжна да се прави на порно актриса, опитно поле или даскалица по секс. Не ти е платена проститутка или робиня, че да прави каквото пожелаеш. Тялото си е нейно и какво ще прави решава тя. Като не си доволен, раздели се и си намери друга, съгласна да ти изпълнява желанията.
В секса всичко трябва да е доброволно и по взаимно съгласие. Ако беше решителен мъж, щеше знаеш как да я предразположиш и да поиска и "нестандартни" неща, а не да мрънкаш като момченце.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4eb5b4bfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Ами и аз на 20 години правех секс в кола. И на други "интересни места". Сега на 40 , не бих го правила.
Това не значи, че обичам по-малко сегашния си партньор.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: e62e43bf7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

26.   Ще се прецакаш тъпичко с тая жена. Или те лъже и не е правила толкова разнообразни неща, или не те има за добра опция в секса. И в двата случая си губещ и не очаквай промяна. Печелившата ти опция е раздялата. Може да се опита да те задържи и да се думкате здраво, но това е малко вероятно. Отиди да клатиш компаньонки и след това избягвай женска компания, ще те харесват повече. Просто отиди при някоя разкрепостена, чети мнения по форумите и се ориентирай по тях. Тази просто я махай, ще се депресираш и ще караш на ръчна поне няколко години. Тя ще те направи на луд и ще ти сложи рога. Ясни са ми такива жени и съм виждал такива двойки. Не се занимавай с тая. Такива дето отказват секс и експерименти, не ти трябват за семеен живот. Мъжете на такива жени ходят системно по проститутки. :) Ти най-хубаво посети няколко такива и то без да си обвързан с тая!!!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4350194e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   до автора

До сега се е раздавала с някакви случайни, но вече е решила да се кротне и да хване някой залухав и свит и да му се качи на главата.

Авторе, ако искаш да си ти стой и мълчи. Ако искаш да си мъж я пердаши където искаш и прави неща, които другите са правили с нея. Че и повече - все пак ти си специалният. Ако не иска и бий шута.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 966738e9d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

29.   Гадно е! Аз случайно попаднах на един клип в компютъра на прияятелката ми. Датата беше една година преди да я срещна. Правен е с телефон, бившят и снимал как я ебе. Гадничко беше да видя как осем минути я чука анално, а тя го насърчава и му говори мръсотии "ох, че е хубво, чукай го това дупе, .. хайде, .. ". Не и казах за клипа, но същата вечер я питах какво мисли за аналния секс. Тя много добре изигра ролята на шокирана, тя не го била правила, било содомия, но ако съм настоявал, била готова да ми се отдаде отзад, за да ми покаже колко ме обичала.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a6406f76ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   А кой е "длъжен" платените ли? Става ми абсурдно смешно как пре задоволени жени пишат тук, обикновено вечно им криви и виновни и намразили мъжете... Без коментар просто.
Ако е някоя жена ще пишат да я успокояват и издигат, обаче мъж илк момче ли е, почват да нападат и хейтват. Жалка работа!

Бил си намерил, и веднага няква змия тук ще го оплюе, опитвайки да го шеймва, бягай бе отрова!
Разбира се че ще си намери, ти коя си да съдиш хората, скрий се в някъде и ни спести жалката си персона.

Брака, съвместното съжителство трябва да доставя пълна наслада на другия, нали това е смисъла да са доволни и двамата, а не тя да го измъчва щот на нея не и изнася, ми като има задръжки къде е тръгнала при момчето, той иска жена от която да се усеща живот а не изцеден лимон който е вече забравен от другите консумирали го

Истината е, че тея хейтват защото не искат да имаш щастие или да са ти полезни. Вероятно живеят сами и единствения им миг е тук в сайта хейтвайки някой зад екранчето, смях!

Както ти така и тя трябва да си изпълнявате желанията, не иска ли, не може ли за продължителен период използвайки тактики на манипулация, усети го на време и не си причинявай излишни нерви и унижения заради такива жени. Сигурен съм, че на богатия и с много изгода, по друг начин ще му говорят и правят неща, ама нали за пред балъка трябва да хвърля боб, и ние сме виновни че има кой да се връзва на глупостите им женски. Поеми контрол и я изгони и бъди с по добра която е склонна да ти бъде жена и ще иска всичко в сексуален план без ограничения. Заслужаваш го а не да си причиняваш тея неща. Чудя се как ги търпят такива жени било то и от харесване към тях. Сигурно и те са искали "голямата награда" и като са били за хвърлени, накрая реалността ги е събудила, и сега сигурно си мислят, че ще правят някой на маймуна, ама не са познали. Смело напред и следваща.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8d936d93a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

31.   Авторе, ще си провалиш връзката, заради собствените си дефицити.
Представи си, ти да си давал много пари по някоя жена. Тя после да се изгаври с теб. И ти по следващата да го даваш не толкова щедро и глупаво, а тя да ти мрънкя, че това значи, че ти не я обичаш.
И като жена ти казвам, че сексът в кола е ужасен, аналния пък още повече. Сексът е хубав когато сте спокойни, можете да се отпуснете и да си обърнете внимание, а не да се оглеждате през рамо кой ще ви види.
На 30 сефте пипнал жена, сега и тая ще прогони. После още 30 години ще чакаш докато пипнеш следващата жена, а тя след половин година ще има друг до себе си.
Прави си сметката момче, че от много алчност и претенции жена ще гледаш през крив макарон, да те видим тогава колко обичан ще се чувстваш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b375599b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

33.   От автора,

За тези, които казват, че не е длъжна да го прави като не иска. Ами и аз правя неща които не искам, защото я обичам и знам, че ще я направят щастлива. Но да, реално искам и тя да го иска, не да го прави от задължение.

За тези, които казват, че не го иска с мен, но с друг ще го иска. Точно тези мисли ме глозгат от вътре и ме карат да се чувствам кофти. Особено като знам, че за друг вече го е правила.

За тези, които казват, че трябва подход. Ами опитвам се с подход да ги правя нещата, както казах, да е спонтано, да има тръпка, без да се говорят. Знам, че трябва да е така, не съм прост, опитвам се да създавам такива моменти и ситуации. Но тя, някак си остава осъзната, разбира на къде отиват нещата и не се отдава на момента, дърпа се и убива цялата тръпка.

За тези, които казват да я оставям. Ами не е ли неморлано това?
Само като се замисля за това и се чувствам виновен, да я оставя само заради секса. Любовта, чувствата и отношенията в една връзка не са ли най-важни?

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: b67a82e5dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

34.   Не е неморално, ако трябва да бъда честен, тази не е подходяща за теб.
Намери си някоя на 20-25год, която ще иска да прави всички тези неща с теб, ще оцени неопитността ти, ще експериментирате и учите заедно.
Сексът върви заедно с любовта, ако той куца любовта си заминава, остава само уважението, ако изобщо го е имало.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 1dc3a98cc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   Щом ти е първа на тази възраст, а тя пък съвсем нормално си е изживяла, каквото е искала за времето, което ти си проспал- ще ти кажа коя е най- вероятната причина да е с теб.
Помислила си е, че си скромен, сериозен и улегнал мъж, на възраст за сериозна връзка и семейство. Не се е сетила, че така изглеждаш само защото не си имал избор преди тя да ти даде такъв. И сега и отваряш очите за себе си, което е ок.
Приготви си вазелин поне за шепите...
Успех!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a6406f76ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   Приятел, загазил си с тази, какво не било най важно в връзката са женски презумции и неща, не вярвай на такива измишльотини.
Ти именно затова пусна темата, за да ти се даде яснота. Вече ти беше дадена. Помисли около няколко дни до седмица или 10 дни, смед това реши как си се представяш с друга по щастливо да я чукаш и тя да ти се радва, или същата и вечно да седиш на тръни кое ще я обиди и кога ще се дръпне. Не става с дърпане, тя с точнл и ясно съзнание реши да е с теб, какво я спира да се ебете яко? Нищо, освен че жените използват секса за да манипулират лъжа като го задържат, докато на друг сами се предлагат и не смеят да откажат, за да не си тръгне. Правиш ли разликата? Ти виждаш нея като голяма награда и единствената. Не си прави илюзии не е само тя. Продължи напред и си спести нервите започвай с други жени да се запознаеш и просто забрави тази. Ще ти спести време пари разочарования и много бъдещи проблеми. Щом не върви всичко плавно в сексуален план, не е много трудно да се сетиш че не е твоята. Ама нали си с розовите очила, трудно е да се откъснеш. Ще намериш много по качествена стига да го пожелаеш. Останалото е излишно!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 07bbb814a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Авторе, двама човека са за това заедно - за да си угаждат взаимно. И да се подкрепят взаимно.
Ако жена ти иска да прави някои неща с друг, но не и с теб тогава да ходи при другия. А бъди сигурен, че ако е правила анален секс с други, а с теб не иска то това не означава, че с някой от бърза свалка няма да иска.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ece675b763
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

38.   Авторе, и аз съм в същата ситуация.
Правих секс за първи път чак на 25 а после се ожених за същата жена.
И аз съм много недоволен от секса. Не знам какво е правила с предишните но на мен ми отказва доста неща. Казва че я срам или не и харесва. После взе да става по- лошо. Почна да не ще да прави секс. След като се родиха децата някъде около 10тина години сме се чукали веднъж на 2- 3 месеца, не повече от 4- 5 пъти годишно. Сега почна пак да прави понеже поисках развод. Имам някакво чувство че жените се изхабяват сексуално. Тези които на млади години са правили много секс с множество паркньори в по- напреднала възраст губят желание за секс. Ако не държиш много на тази жена опитай и с други. Поживей си преди да се ожениш. Много е важно да не ти тежи после. Коментар 24 показва колко егоистични са жените. От добрия мъж гледат само да вземат, но не и да дадат. За твоята мадаме е най- добре да си намери мъж който вече се е наживял та да си мачнат сексуалните нужди. Мъжът става атрактивен над 30 години ако се е развил кариерно. Дори и към мен хубави жени са проявявали интерес след тази възраст и дори са ме питали дали съм женен. Сексуалната стойност при жените пък рязко пада след 30. Може да погледнеш тука:
https://www. reddit. com/r/Infographics/comments/23f3xl/sexual_market_value_smv_of_males_vs_females/
При мъжете максимума е на 36 а при жените на 23. Твоята хубавица е попрезряла вече и не и отива да поставя ограничения.
Всичките козове са в твоите ръце.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 39f97fc34d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   До 33 -

Важни са и любовта, и чувствата, но и сексът, за да е щастлива и успешна една връзка.
Със съпруга ми на млади години сме се крили в мазе, в една глуха уличка, нямахме кола и друг терен. И понеже не сме го правили в кола, понякога имам такива мераци, но той се дърпа. Но пък миналата година бяхме на разходка в гората и ни се случи там.
За разлика от твоята партньорка, аз пробвах повечето неща със съпруга ми, защото му имах най-голямо доверие.

Чувството, което остави в мен написаното от теб е, че няма достатъчно физическо привличане между вас, поне от нейна страна и че не ти се отдава напълно, както го е правила с други партньори.
Как е сексът в нормална обстановка? Усещаш ли страст от нейна страна или я карате на мисионерска със скришно поглеждане към часовника кога ще приключиш?
Ж 45

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 720f5973dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Ти не я оставаш заради секса, а заради липсата на доверие към теб. Наистина си неопитен и не съзнаваш, че има мъже и жени с дете и няколко годишна връзка, чиято основа се крепи именно на разнообразните прояви в секса. Не слушай тук разни професори, не си специален за нея и не е узряла, просто не те желае. И това да говориш за любов към нея, може доста тежко да те завлече на дъното. Да не разбереш накрая, че си прави кефа с някой друг и ти през цялото време си балък. Зарязвай тази и намери жена с въображение и адекватни възгледи за връзка.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 720f5973dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

41.   Ти да не искаш да станеш на 35 години и да се жалваш пред приятелите ти, че любовта ти не е оценена? Дори не осъзнаваш, че жените се присмиват на влюбени наивници. Ти не ги слушай какво говорят, а гледай какво правят. Жените не правят секс с грижовните си мъже. Грижовните мъже в повечето случаи са с рога. По-хубаво да отиваш и да си плащаш за фантазиите.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: c2aedbd34d
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

42.   Права е, че не сте вече тийнейджъри за някои от изброените преживявания. Жената с годините започва да предпочита комфорта пред животинските страсти. Единици са тези, които на 30 ще ги изпере хормонът да правят секс в кола, на открито и т. н. Вече се предполага, че малко или много сте зрели хора и можете да контролирате нагона. Както бяха писали по-горе - закъснял сте със сексуалния опит.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ea55dbe06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

43.   Авторе и аз бях наивник като теб любов чувства отношения и не знам си какво които да важни неща са, но секса е основата, не са ли задоволени сексуалните желания човек си остава неудовлетворен дори всичко останало да е наред, една жена в леглото е както си я научиш, щот мъже за секс има много, ама за сериозна връзка са малко и жените след 30 го осъзнават много ясно и тя също го осъзнава, но те манипулира, защото знае че ти няма да посмееш да и скръцнеш със зъби, за да поискаш промяна, защото за да се случи това трябва наистина да си готов да си тръгнеш, а ти не си.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: bfb8591fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

44.   Ако съм на теб директно й заявявам, че ако не прави каквото кажа при положение, че се е чекнала с други преди теб по кви ли не начини ще я зарежа като стой та гледай и хич няма да ми мигне окото. Значи не може с други да е правила кви ли не работи в секса, а с теб само стандартно да иска това показва колко те уважава и цени авторе. Длъжна е да прави каквото кажеш предвид миналото й, че даже много повече за да покаже и докаже, че те обича.



Хан Крум

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a1bc86e2d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

45.   Дано не се прецака с деца автора. Доста е зле положението.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8d936d93a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

46.   Авторе, зарежи момичето да си намери истинскк мъж, а не 30 годишен фръцльо, дето си мисли, че тя е длъжна да го компенсира, задето той е бил смотан.
До 1 година тя ще има по-хубава сериозна връзка.
След 10 години ти още ще си сам, защото очевидно не си особено желан от жените, щом секс си правил сефте на 30.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4d58cd5009
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

47.   43 - "една жена в леглото е както си я научиш". И на какво ще я учи девственик на 30? На чикии ли? В случая жената го е научила него, пък той вече решил че е големия е-ач и има претенции. Щял бил да намери друга? Ще намери, след още 30 години!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: ece675b763
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

48.   Другия вариант е и ти да правиш секс с ограничения.
Ограничаваш го до 5 минути. Казваш и че и стигат толкова.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: a6406f76ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

49.   Авторе не обръщай внимание на малоумните коментари с злоба по горе, смело напред и си продължи живота с по добра. Казано ти бе многократно, разбери го най накрая. Жени бол, и ти ще станеш по добър мъж от 30 нагоре, такъв е пътя в живота! Тия лелчета по нагоре да спрат да пишат коментари преди да са изяли бана щото ги знаем кои са всичките.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 71f634cd0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

50.   Братле, поговори пак с нея и ѝ обясни, че това не те устройва. Ако пак няма промяна, си търси друга приятелка.

Някои коментатори тук казват, че приятелката ти вече се е наживяла и затова не иска да развратничи с теб, но според мен тя просто не е толкова силно привлечена към теб. С правилния мъж пак ще си е мръсница.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 8d936d93a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

51.   Авторе, иди си задай въпроса в нормален форум, а не в женомразки форум.
Тук масово мъжете са самотни стари чикиджии, без жена до себе си, без деца, без постижения в живота.
Слушай ги и ще станеш като тях.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 4b46b6acb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

52.   до автора

Спокойно, това е само началото.
Ако не си забравил - пиши след година тук. Гарантирам, че ще кажеш, че и нормалният секс е намалял драстично.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 5f876cb89b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

54.   47 43 съм, въпроса е че жената се възползва от автора, защото ако с жена си не можеш да изпълниш сексуалните си фантазии с коя друга да ги изпълниш? С проститутка? С любовница? Да има и такива мъже, които правят точно така, ама това ли да го посъветваме? Неудовлетворяващият сексуален живот е пряк път и към неудовлетворяващ семеен живот, в който и без това ще има достатъчно много препятствия (между другото, колкото и да е странно има и много жени поставени в подобна ситуация, кое е доста по-често срещано отколкото си мислех).

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8d936d93a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

55.   54, защо си мислиш, че жена ти ти е длъжна да ти изпълнява сексуалните фантазии.
Жена ти също е човек с нужди и желания, като теб.
Я кажи, ако жена ти има сексуална фантазия как те оправя отзад с огромен пенис колан и без вазелин, ти ще й изпълниш ли сексуалната фантазия?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 74895cd240
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

56.   Номер 51, този форум е не женомразки, както ти твърдиш, а по-скоро мъжемразки, и твоят коментар е неуспоримото затвърждение на този факт. Лошите коментари на мъжете към жените тук не надвишават 20%, докато останалите 80% от коментарите, напоени със злоба, жлъч, омраза, грозен просташки език, цинични изрази и каруцарски псувни принадлежат предимно на женската част от общата аудитория в този сайт. Призивът ти към автора, да не слуша мъжките съвети и коментари, отправени към него с добри и чисти намерения, с цел да му помогнат, а вместо това да слуша истеричните, злобни и напълно безпочвени личностни нападки на освирепелите от самота и липса на редовен интимен живот застаряващи киселячки, опитващи се да сринат самочувствието му с всякакви обиди и грозни епитети, е един евтин опит за манипулация, който и сама много добре знаеш, че е безуспешен. Най-лошото нещо, което един мъж някога може да си причини е, да си позволи да тръгне надолу по пързалката, слушайки и изпълнявайки целенасочено погрешни, манипулативни женски съвети, давани му от жените с цел на всяка цена да му навредят и причинят нещастие, и после да тържествуват над неговия провал, предизвикан от техните умишлено погрешни, злонамерени съвети. И тази твоя откровена лъжа и простотия със "самотните стари чикиджии, без жена до себе си, без деца, без постижения в живота" също е абсолютно невярна, и несъответстваща с реалността. Над 90% от споделените истории в този сайт са писани от самотни, стари моми без мъж, деца и постижения в живота, а много често и безработни и скучаещи по цял ден сами у дома, чудещи се с каква нова простотия да си разнообразят скучното, сиво ежедневие, каквато може би си и ти, съдейки по злобния, кисел тон, с който нападаш всички мъже.

- Кифлоприземител

 
  ...

1-50 от 69
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker