Бащинство? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бащинство?
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 1272 пъти
Имах случка с колежка. Млада, секси, напориста. Излизахме месец и после започна редовен секс, в работата, хотел, на планина. Тя на 28г, аз на 43г. Празнех се редовно в нея, каза ми че е на хапчета. Минаха 4-5 месеца и каза, че ще напуска.
След напускането, рядко отговаряше на обажданията и съобщенията. Каза, че отива в друг град с приятеля си и повече не се видяхме. Стори ми се странно тогава, но не и сега. А и преди да напусне ме запозна с колежка на моята възраст, жена от нейния офис. Няколко мессеца след напускането се сближих с тази колежка, станахме си любовници и забравих за преди.
Преди месец разбрах от общи познати, случайно, че младата ми колежка е родила в другия град и коментираха, че приятелят и е стерилен. Сроковете на секса и раждането си съвпадат.
Мисля, че това дете е от мен. Мога ли да искам бащинство, а и дали изобщо има смисъл?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 563cecef78
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Чукай си новата колежка и си трай, за какво ти е бебе, проблеми и т. н.!!!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a3b1429e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Да искаш бащинство? Ти луд ли си или ни базикаш тук?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b0b1ac04be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И какво ще направиш? Брак ли ще ѝ предложиш и да гледате детето? Че вас за 4-5 месеца освен секса какво ви е свързвало? После ако тя те е искала да живееш с нея и да възпитаваш детето, нямало е да се махне от града и от теб. И щеше да ти каже, че има дете. Явно не си ѝ нужен. За какво ще ѝ объркваш живота?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9c90ff66aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Потърси я и изяснете въпроса. Ако детето е твое, един ден може да се появи и да претендира за наследство. С ДНК тест лесно се установява бащинство
Ако харесваш жената и мислиш, че може да създадете семейство, предложи й брак.
Най-добре е детето да живее при йиологичните си родители, ако те се разбират.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4bc993492d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами, това е родът ти. Тоест, пермутация на твоите предци, оставени в ръцете на тази жена и мъжът, с когото живее.
Може да са много щастливи. Обаче да видиш кръвта си, оживяла, и тя теб да те види, колко са ви еднакви ръцете, усмивката, мисленето... Това няма как да го изпиташ нито ти, нито детето ти ако е с друг. Струва си. Но по-важни са условията, в които детето ти расте. Ако се разбират в семейството си - по-добре не се меси да им разваляш спокойствието - можеш ли да осигуриш по-добро?

Не е болка за умиране, но поддържайте си контакт. А жената явно затова е била с теб.

Сега, щом "приятелите" й знаят и чак до теб е стигнало, представяш си това дете в каква психологичска среда ще расте - този слух само ще се разчува. Може би хората са си го предвидили и ще се справят.

Пермутация - рекомбинация.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4bc993492d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   и П. П. на тази жена и през ум не й е минавало явно, че всъщност това ти е твоята кръв, щом не те е потърсила. Че това синът и да те познава ще го обогати. Нищо, дал си го Чингиз Хан със семето си, малко... Нека да се множи, що пък.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1f1c700d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Ти луд ли си бе? Я си стой, жените това масово го използват като тактика. Ебане на поразия с някой, като теб и после хваща някой добряк да плаща и да гледа чуждото дете. Стой си, не се бъркай, такъв чеп ще си набиеш, че ще се чудиш как да се измъкнеш.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9f817bc86d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ти си знаеш. Жена съм, но ако бях мъж и знаех, че там някъде може да има дете с моя плът и кръв, не бих стояла спокойно докато не разбера дали е истина.
Друг е въпросът, че с въпросната майка няма да бъдете заедно и не би следвало да имаш никакви претенции към нея и към детето.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8f825ce3ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ти звучиш точно като един селски нерез. Чудя се какво работиш, ти май ходиш на работа само да таковаш жени.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2d396f3fe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Тази жена е за бой. Няма как да те използва за донор на сперма с цел да я забремениш и след това да офейка. Това, че гаджето й било стерилно, въобще не е твой проблем.

Сега, какво може да направиш? Първо избираш си един добър адвокат и намирате начин да се сдобиете с личните й данни. Хубаво е да се опиташ да проведеш личен разговор на четири очи с майката на детето ти и да й кажеш, че ако не впишете детето като твое и ако не получиш радителски права с право на виждане на детето ти, то ще я съдиш до дупка. Можеш да заведеш дело и да искаш да докаже с тест за бащинство, че детето, което е родила не е от тебе.

Съветът ми е да си търсиш правата! Тази жена е за пребиване. Пак казвам, че тя съзнателно те е използвала за най-важното нещо в тоя живот. След като умреш от теб остават децата ти. Ако просто си някой скопен съвременен евроджендър и не те интересува, че там някъде има твое дете... Нямаш проблеми тогава.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 33cfb95d38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Знаел си, че не е сама, Ами няма смисъл да се занимаваш.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0c4ac69011
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Остави жената на мира, след като тя не те е потърсила. Щом ще живее в добра среда, защо да объркваш живота на жената и детето?
Бил си донор, дано гените ти са добри!

Ж 45

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ecd3043c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Напълно възможно е да те е ползвала за осеменител. Не е нещо необичайно на днешно време, когато все повече мъже имат репродуктивни проблеми. Както и да е, твоята роля е приключена... така, че си трай.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 9294337cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   При аналогична ситуация, но в обратна посока, от мен се искаше да се откажа от бащинство. Не, че съм стерилен, но тя заживя с друг и... Не знам точно какви мухи са бръмчали в главата й. Та ми беше казала, че детето всъщност не е от мен. Реших, че няма смисъл да упорствам - след като реалният му баща ще си го гледа. Потърсих съвет от адвокати (на няколко пъти). Изсмяха ми си - след като си законен баща (при брак), не можеш да се отказваш от бащинство. Има опция някой да припознае детето и да поиска да го осинови. Тогава законният би могъл да даде съгласие. В моя случай онзи не задейства нещата от негова страна и така увисна всичко във времето.
Ти опитай да се свържеш с жената дискретно и я подпитай. Не очаквай да получиш точно отговора, който е в главата ти. Твърде е вероятно да се е случило нещо, различно от това, което знаеш. Защо да е постъпила така - любопитен въпрос, но с много възможни отговори.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1a963cca89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Дори и детето хипотетично да е твое, фактът че тя е решила да не знаеш за него е достатъчно показателен какво можеш да очакваш от нея. Сега има шанс детето да израсне е нормално семейство с двама любящи родители. Не прецаквай това като предявяваш претенции за нещо, в което не си 101% сигурен.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker