Наказуем секс с жена ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Наказуем секс с жена ми
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 5074 пъти
С жена ми сме заедно от 8г, но последната година не сме правили секс. Говориме си за развод, но не го правим, заради децата. И тя реши, че е свободна и си излиза, уж пие с приятелки, но мисля и че се чука с някой или някои.
Миналата седмица се върна пийнала вечерта, децата спяха, едвам си отключи вратата. Отначало се ядосах, вдигаше и шум, но после много ми се прииска да я наеба, като курва да я наеба. А и все пак година съм без секс.
Бутнах я на дивана по корем и я натиснах, и си я изчуках. Добре, че поне се удържах да не свърша в нея. После нещо протестираше, доколкото имаше сили и обиждаше.
Сега няколко дни ме заплашва, че щяла да ме съди за домашно насилие. Не мисля, все пак ми е законна съпруга, но знам ли какви закони има, може нещо да се е съветвала.
Някой има ли идея, дали да се притеснявам от заплахите и?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: 741ab163aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   Боклук и изнасилвач си ти.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c061d8fc23
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Жена ти има ли доказателства че си я ебал?
Ако няма свидетели нищо не може да ти направи.
В съда ще твърдиш че не си и правил нищо.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d6fbaf5deb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Неслучайно му се казва съпружески дълг, не е престъпление да правиш секс с жена си, даже се очаква. Не бива да прекрачваш границата на насилието (удари, шамари и т. н. ), но не върви и да те държи на сухо цяла година. Като не иска да е с теб, да подаде иск за развод, не може хем да сте заедно, хем да не сте.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 04e3d7131c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Липсата на съгласие от страна на жена ти е основание същата да ти търси отговорност. Има едни държави с топъл климат и разбирания, че жената е собственост на мъжа, но при нас е прието по-човечното разбиране, че тя всъщност има думата по тези въпроси и съгласието ѝ е необходимо.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 61a4bf0c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

5.   Има право да те осъди, това че ти е съпруга не означава че можеш да правиш с тялото й каквото си искаш.
Ако бе така както си мислиш то й ти си й съпруг и твоето тяло е нейно, значи може да те упои и насила да ти набуха някакъв предмет в задника

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 66989a8127
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   По принцип много хора биха казали, че това е изнасилване. От морална гледна точка не е правилно, но от друга страна те разбирам... Жена ти е все пак, не знам. Не обръщай внимание на заплахите, ако нещо стане- отричай до край и ако тя повдигне темата, внимавай да не те запише и не пиши по чат и съощения за случилото се. Реално, ако е толкова наранена, да стане и да си тръгне.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9c232b6781
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Заслужаваш да те осъди и да, има това право.
Мисленето ти е ограничено, изказът ти не издава особен интелект, а поведението ти е наказуемо.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1fac643b79
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Да, може да те съди за домашно насилие и изнасилване.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b75cd8257c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Да, може да те осъди включително за изнасилване!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c351953037
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

11.   Моля модераторите да ме извинят за това, което ще напиша.

Ти си чисто и просто изнасилвач и това дали сте женени няма никакво значение. Не само да те осъди, трябва и да ти отреже жалката мъжка претенция, да се разведе с теб и да не видиш децата никога повече. Искал да я наебе като курва… Дано те хване съседа и теб да наебе по същия начин, да видим тогава какво ще пишеш тук.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a7e6adc68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Ако камерите в дома ви са ви заснели, че го правите доброволно спукана ти е работата. Ще стане като случая с оня футболист дето го осъдиха наскоро след като камерите в дискотеката са ги заснели доброволно да отиват към тоалетната.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b75cd8257c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   12, на оня футболист не му е първо изнасилване, само е първата, която успява да раздуха и доведе до съд. Чак се изненадващо, че не са излезли още жени да го обвинят.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6a0e312958
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Мисля, че двамата сте на нивото на петел и кокошка. Не му давала, изневерявала му. А той я насилил. А сега се съревновават кой ще изиграе другия в съда, като скрие вината си, а на другия изложи и раздуе здраво на показ. Отвратителна истроия отвсякъде. Еднакво гнусни сте и двама-жена изневеряваща на съпруга си и съпруг насилил жена си. Не е трябвало изобщо да се събирате мен, ако питаш. То като цяло 90 процента от хората не са годни за връзка и брак. И има външни белези по които се познават. Съвет към другите. Ако сте:
1. Циганин и циганка
2. Блондинка и напомпаняк
3. Остриган ганчо с кафеникава кожа с брада и маратонки с кенче бира в ръката и диско кифла обичаща контактите
4. Наркоман и наркоманка
То и през ум да не ви минава да се обвързвате такива. Катастрофата ви е гарантирана.


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: b591dc03ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Може да се оплаче на арменския поп. Няма какво да стане нейната дума срещу твоята.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d5c83f276f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Не съм адвокат, но мисля, че брачния партньор не е задължен да прави секс. От това започват проблемите в много семейства, когато единият от двамата реши, че повече не иска и толкова. Но подпис в гражданското не може да регулира емоциите и желанията.

По принцип може да те съди за каквото си иска, но как ще се докаже е друго. Струва ми се, че ще е много трудно да се докаже, че сексът е бил без нейно съгласие, при положение, че сте женени и няма данни за насилие. Все пак не сме САЩ, където само на една честна дума от жената вкарват мъжа в затвора.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f897a0ccf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Няма от какво да се притесняваш. Какво ще направи, ще се оплаче в полицията, че мъжа и я е чукал ли или ще си извади медицинско за секс със съпруга си.
Докато сте под един покрив и не е подала за развод, можеш да си я чукаш колкото искаш без проблем.
Че то ако се съдеше за груб секс, ехе, с колкото приятелки по тяхно искане съм ги чукал грубо, до сега да не изляза от съдилищата.
Но за какво ти е да чукаш тази твоята, намери си някоя, няколко жени и с тях си прави кефа.
М35

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e6d1df2a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Номер 11 защо искаш модераторите да те извинят за това което ще напишеш, след като ти самата си модераторка. Мислиш, че с такова изречение ще ни заблудиш. Ти не можеш да си прикрииш злобата към мъжете. По този ти навик ние те препознаваме коя си. Ако този коментар не бъде публикуван това означава, че сме те улучили коя мъжемразка и злобарка си.

ж34

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 73ecafcb12
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Според мен не е имало изнасилване, а малко по-груба съпружеска, любовна игра. При съпрузи няма как да има изнасилване. Почти всеки мъж го правил със съпругата си понякога, кога по-грубо, кога не. Трябва да се подчертае, че и жени понякога го правят, но им липсва физическата сила и те използуват психологически натиск, под разнообразни форми. На мен ми се е случвало последното и то, за да бъде показано право и доминация. Всичко започна съвсем невинно. Всичко се развива в последните години на социализма. Един колега, ме помоли една събота с неговата и моята кола да му прекараме 9 торби цимент, че ще прави ремонт. Тогава торбите бяха нормални по 50кг, а не като сегашните "дамски" по 25 кг. Закарахме ги до тях, той е слабо-телесен и аз ги качих до вторият етаж. Заприказвахме се, жена му направи кекс, пихме кафе, след това гледахме видео и така се позабавих. Прибирам се в къщи, а бях обещал, че ще я закарам съпругата си до НДК, "валентините" и т. н. , за да си търси някакви дрешки. Ами позакъснях, а тя вече беше бясна. Направила задушени пържоли с пюре, които ми изсипа на мозайката, за да съм ял от пода, защото съм бил животно. Имаше още квалификации по мой адрес, до една от обидни, към по-обидни. С една дума определен съм за гад. Аз взех някакъв коняк, май беше "Реми Мартен", донесен от баща И, зам. министъра. Тя затворена в едната стая, какво прави не зная, аз се отрязах, защото не пия и заспах в другата стая. Както се казва не знам на кой свят съм, по някое време, все едно не съм аз и усещам, че нещо става с мен, даже не се ориентирам, а тя старателно ми прави фелацио, за което друг път трябва да се моля. Нищо не правих, но и много не усещах само като в просъница я виждах на светлината на уличната лампа да се труди и по други начини. Тогава беше слаба със спортна фигура, физически доста силна, тренирала, но любителски спортна гимнастика. Така, че аз бях жертвата, може да ми е било повече от приятно, но съм жертва, сигурно съм развил "Стокхолмски синдром".

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 981d4d40b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Я, как ти е взела страха. Смях...

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ac6a3e3595
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Значи сексът като не е задължение в брака, сексът извън брачната двойка следва да не е престъпление. Аналогично - тя, жената, има пълното право да реши повече да не готви. Мъжът да умира от глад ли? Може да реши да не пере - мръсен ли да ходи, при положение, че на ъгъла има обществена пералня... Може принципно да й наеме помощница. Но за в спанята - не може?
Според мен е време за промяна в законите. Окей, може да живеят под един покрив заради децата си. Ако обаче не им се прави секс над определен период, да се освобождават за такъв навън. При несъгласие - автоматичен развод.
Звучи ми нагло да си лягаш до мъжа си/жена си и година да не му позволяваш интимност. В един момент да го обвиниш в изнасилване.
На автора бих препоръчал да си заследи половинката и да събере доказателства за изневерите й. Да речем "за всеки случай".


Била пияна и съпругът й я изнасилил. А как ще се докаже, че не е наебана преди да се прибере? Е, мъжът трябва да има волята да си сложи презерватив.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 741ab163aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

26.   Ако си извади медицинско за изнасилване може да те съди, да. Също и за домашно насилие.
Надявам се жена ти да го направи, да те осъди, после да се разведе с теб по исков ред и накрая да ти вземе и родителските права.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: be02f734c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Нарича се изнасилване в брака и също подлежи на отговорност.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d5c83f276f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Нека да дойда да правя секс с жена ти, за да видим как ще реагира. Няма да е за мое удоволствие, а само да видим какво ще стане.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 575e422bc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Ако не се е празнил вътре как може да се разбере че я изнасилил? Само с едно голо твърдение от алкохолизирана жена пред съда няма да мине. Спокойно пич. Невинен си.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4b8696f8e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Не се излагайте, съпруг не може да изнасили съпруга. Това ако го кажете някъде ще ви се смеят!

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c061d8fc23
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

31.   То ако се прибереш и видиш жена ти да се плющи с някой в семейната спалня, нямаш право да ги притеснияваш понеже тялото си е нейно и може да го дава на който си иска. Навярно може да им направиш кафе ако не възразяват.
Не знам дали имаш право да си направиш чекия докато ги гледаш. Може би също е подсъдно- като неприлично поведение.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 741ab163aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Авторе, ако бях на твое място нямаше да спя спокойно. Жена ти може да си реши да ти го върне, да ти сложи малко приспивателни в храната и после да те изнасили анално с най-големия пенис колан, който намери в секс шопа.
Все пак сте женени и в такъв случай не е престъпление.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: d1b6222b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

34.   Жена ли ти, може. Недей слуша, какво ти говорят тук феминистките и останалите упадъчни елементи. Ти да седиш да гледаш децата, а тя да ходи да се еб* с чужди мъже. Няма го това нещо никъде. Кажи и да не фантазира и я обвини в изневерява и си взема децата.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c061d8fc23
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   Пич, за кво ти е такава жена.
Разведи се. Пък си гледай живота- и ти си човек.
Кат не те ще, няма за какво да седиш с нея.
Децата обикновенно се падат на майката в тези случаи.
Пък ти имаш шансове да си намериш друга жена.
Само че от собствен опит знам че жената като види дебелия се кротва.
С мойата не успях да се разведа. Като поисках развод стана по тиха от тревата.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c061d8fc23
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   32- малко рисковано е жена да го връща по подобен начин. Ако пича не успее да заспи достатъчно дълбоко, ще и бъде сменена физиономята, освен ако не полети от 8мия етаж.
Има си някои разлики във физиката на мъжа и жената.
Някои неща които мъжа може да ги направи, жената не може.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 741ab163aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   37, хич не е рисковано, такива хубави приспивателни продават по аптеките, даже и без рецепта, че могат да приспят и кон. Дори един прост хлороформ може да си направи в домашни условия.
Просто жената е нормална, а не гнусен изнасилвач като автора, иначе досега да го беше опраскала.
Ама то авторът е толкова загорял, че сигурно и това ще му хареса.
И да, има неща, които мъжът може да направи, а жената не може - например да бъде пълен иди*т, като авторът на темата.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c061d8fc23
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   41, с хлороформ не става. Гледала си някви филми.
Едно време си лепях плексиглас с хлороформ. Нито веднъж не съм заспивал. Пък и пича ще се събуди по някое време. Най добре е мацката тогава да си е обрала крушите.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 98a44e5aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Трябва да умреш от срам авторе... тръгнал си да изнасилваш съпругата си.... Не слушай н. 34 и разни подобни сексисти-упадъчни елементи на обществото.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 73ecafcb12
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Не е изнасилване на собствената си съпруга, а използуване правото на съпружески секс. Специално моята съпруга е много ревнива, особено когато бяхме млади. Имах един навик да се прибирам към 2 през нощта, а тя започва да ми мирише дрехите, дали миришат на дамски аромати. В някои от случаите нямаше основание, а в другите, това вече е личен въпрос. Нека да го кажа така, правата на жената в секса свършват тав, където започват правата на съпруга И. Та в три от случаите съпругата ми прояви креативност и реши, че може да ме намушка с нож, в два от случаите и един път с една остра отвертка. Тя размахва кухненски нож, нито го държи правилно, нито има добър захват. Не е проблем да И го отнема, а проблем е да не се подхлъзна на килима, защото спалнята е пълна с остри ръбове и ъгли и белята става за секунда. Тренирал съм 9 годи джудо и две бойно самбо, бях десантчик и ПКВ на десентен взвод. След тези нейни изпълнения, като правило, вече е преминат нервният пик и става един срив, и тогава секса с нея е много, ама много хубав. Да, но единият път съм се навел да си събуя джинсите, а тя издебва точно този момент, когато се изправям и съм в неустойчиво равновесие. Отклоних удара, одраскаме, но няма как да отрека, добре беше насочила удара, почти в юголарната вена. Разбира се потече кръв, тя се изплаши, но пак секса, след чувството за вина беше добър за компенсация. След това споделих с една позната от института, в който бях научен сътрудник, а тя като истинска жена, ми казва, че е трябвало да изчака да се обърна и тогава да действува. Иначе много е всеотдайна, още тогава на 32 години беше ръководител на тежък отдел, високо организирана, много високо IQ, по-точно космическо, отлична математичка, добра домакиня. Сега толкова години по-късно е технически директор в голяма иновативна компания, наближава време за пенсиониране. Не е вече, онази слаба жена с фигура на момиче.. , тренирала съвсем любителски спортна гимнастика като ученичка, по време на тъмният социализъм, но в секса е някак толкова стеснителна като монахиня /така предполагам, че са такива/. Традиционалистка, не харесва разчупените неща. Аз съм И голямата любов. За съжаление като млад, чудно за какво някои колежки ме харесваха и леко се подхлъзвах, както и в института по месторабота. Не бях изряден и при дългите командировки в бившият Съветски съюз/// Fallschirmspringer//---Десантчик--"Навсякъде, по всяко време""

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 741ab163aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   То самият автор е отпадъчен елемент на обществото - няма угризения за това, което е направил, страх го е да не го хванат и накажат.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 73ecafcb12
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Нека авторът да не се безпокои от за съдебно преследване. Ако съпругата Ви е толкова глупава да подаде такъв иск, ще загуби по много показатели. Първо Вие сте в правото си да искате такъв, второ, ако се освидетелствува, а тя не е то е направила, то то няма биологични следи, демек няма генетичен материал, а травмите по половите И органи, ако е имало такива са причинени от някой неин случаен партньор. При съдебен процес, ще И бъде изграден образът на завършената, местна Мурва. Авторът трябва да проявява бдителност, защото като правило жените или поне някои от тях, са изключително отмъстителни, а както се знае, отмъщението е храна, която се консумира студена. Моя препоръка е, да се разделите, ясно е, че от нея не става нищо. Както учихме едно време в НШЗО, "при разузнаване в бой и установяване на огневи контакт с превъзхождащи противникови сили, се изтегляш от зоната на огневи контакт и водиш ариергардни боеве". Когато бяхме млади, съпругата ми, понякога къде на истина, къде на шега ми заявяваше, "Ако имах половината от твоята сила щях да те бия поне веднъж на ден". На наивният ми въпрос, но защо ще го прави, следваше огромен списък от отрицателни мои качествата и постъпки, били те реални или въображаеми. Разбира се следва отговор от моя страна, че господ на бодлива крава крава, рога не дава. / не съм вярващ, а атеист, но такава е поговорката/. Това беше забавно, въпреки, че не съм висок, но съм някъде към 1, 82-1, 83 см и тегло тогава някъде към 85-87 кг, тя 1, 64-1, 65 и тегло 55-57. Аз девет години джудо и две бойно самбо, а тя спортна гимнастика и малко тенис на корт. Няма как да отрека има много здрави ръце и много развит раменен пояс и силна гръдна мускулатура., на шега на една бригада направи кръст на халки. Тя е от този тип жени, които имат по-широки рамене, отколкото ханш. Ако заведе съпругат Виесъдебен иск, Вие може да заведете насрещен такъв, защото лишаването Ви от секс, освен опасност за менталното Ви здраве, това представлява и опасност за физическото такова, защото е една от причините да развие рак на простатата. //Fallschirmspringer//--Десантчик --"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: e7420f99d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Авторе, бягай далече.

И други мъже те посъветваха - зарязвай я. Жена ти ще ти го върне тъпкано това, естествено не с физическо насилие. Ментално обаче ще ти разкаже играта. Можеш да очакваш всичко от нея, включително малки количества отрова в храната/наптиките ти. Казвам го само като възможност, не че ще го направи. Парите ти ще отлитат по-бързо от Шинкансен. Презрението към тебе ще го режеш с нож когато седнете на масата да вечеряте.

Спри да говориш и започни да действаш, не се крий зад децата ти, че те щели да страдат. Ти сериозно ли? Кое дете иска да расте в семейна среда като вашата - без любов, без секс, мъжа насилва жена си, а жената презира съпруга си. Много як пример, браво. След това защо дъщеря ти ще избере насилник който да я бие и унижава. Ами заради тебе. Защо синът ти ще бъде мухльо - пак заради тебе, защото ще "си говори" с жените и "ще ги търпи". Това ли искаш наистина за тях, или искаш да бъдеш баща за пример? Стани Мъж и си намери нова Жена, която ще те обича, уважава и грижи за тебе. Или си живей под чехъла, избора е твой.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c061d8fc23
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Десантчик, и при двата случая едва ли нещо ще стане в съда.
Тя не може да докаже че я изнасилил, пък и ще разсмее съда. Не изпълнява съпружеските си задължения, ама той си ги взел сам когато се прибрала пияна като мотика. От друга страна пък закона не задължава жената да прави секс с мъжа си- и нея няма за какво да я хванат.
Много жени се хващат с разни боклуци, ядат шамари от тях и не се оплакват. Но автора не е такъв. Жена ще търпи всичко от алфа мъжкаря и ще смачка бета мъжа.
То повечето мъже са такива.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 631e226d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

52.   Авторе, не слушай злобните женски коментари тук. Не се страхувай, не е никакво изнасилване, а изпълняване на съпружеския дълг и е съвсем законно, дори е задължително като рецепта за дълъг, щастлив брак. Мъжът и жената за това се женят за да правят секс, а не за да се лигавят и държат за ръчички като малки деца. Та те самите имат деца? !? Така че не е никакво "домашно насилие", а семейно задължение и нито държавата, нито разни гадни феминистки НПО-та имат право да им се бъркат. В Русия декриминализираха закона за "домашно насилие" и женската смъртност там внезапно намаля, защото жените вече знаят, че няма да има кой да ги защити от мъжете, когато решат пак да се гаврят с мъжкия им авторитет, заплашвайки ги с просташки феминистки закони за равенство, ако откажат да изпълнят някоя техна прищявка! Дано и България скоро да последва примера на Русия и да отмени всичките гадни-мръсни репресивни закони срещу мъжете, които са в разрез с природните и закона да сложи най-после жените там, където им е мястото!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8b8de2ee99
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   Тя не се е дърпала много бъдете сигурни. Връзка която е приключила доста отдавна

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f897a0ccf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   И моята се дърпаше, врякаше и заплашваше след първия анален, а сега всеки втори път иска в дупето.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0b0f76ceb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

55.   Много е вероятно жена ти да плюе в кафето ти сутрин, или пък да чисти тоалетната чиния с четката ти за зъби. После изплаква лайняната четка, и се наслаждава на това, как старателно миеш зъбите си. Може да сипва урина в храната ти. Не се знае как, но ще ти отмъсти задължително!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: c061d8fc23
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

57.   Да удариш един кур на пияна жена не е престъпление.
Кофтито в случая е че е твойта.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 156391369e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

58.   Тя и моята мрънкаше и ме заплашваше със съд, че съм я изнасилил ама сега сама си иска и то редовно.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: f897a0ccf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

59.   А на моята, когато се разпени и започне да вдига скандали и удрям един як кур отзад да се освести. Вече започна да се учи да се въздържа. Наеби я още няколко пъти и може и брака да ви потръгне. Така са жените, правят се на светици, а вътрешно са си курви, което е естествено, нали трябва да изпълняват повика на природата, да забременяват.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2093031ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

60.   Естествено че не! Просто сте се наебали, а тя едва ли се е дърпала, пийнала е нормално е да и се доебе, нищо че се е правила на недостъпна. Пък може и да й хареса и да въстановите връзката.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker