Защо ме спря? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо ме спря?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 4177 пъти
Здравейте, значи... моят проблем е следния: момиче съм, на 19г. С приятеля ми сме заедно от 1 месец. Не съм правила секс до сега, не съм и мислила, защото нямах много време за личен живот... както и да е. Той е правил няколко пъти, т.е. също не е много опитен, но определено има някаква преднина.

Миналата седмица правихме орална любов и за малко щяхме да правим секс, но аз пак се уплаших и не се получи... както и да е.
Та мисълта, която ме тормози е, че тръгнах да правя онова нещо, което впрочем не изгарям от желание да правя, но мислех, че му доставя удоволствие, но май не е така, защото ако беше, тогава защо ме спря и то на два пъти? Нещо лошо ли съм направила?

Мислех, че поне за сега картинката е ясна: той прави онова нещо, аз свършвам, въпреки че до сега не съм свършвала, но това не е толкова важно, защото предпочитам на него да му е добре, поне за сега, защото за мен секса никога не е бил толкова важен и никога не съм усещала такава необходимост от него, но искам партньорът ми да се чувства добре... Даа, ама не...

Абе не вярвам да съм го наранила с нещо (не смятам, че съм способна), ама нищо не разбирам... защо ме спря. Не ме отблъсна или нещо такова, ама аз като го направи и се паникьосах и не продължихме. Почувствах се ужасно, ама много ужасно, защото първите пъти, когато го правех уж беше добре... нали свършваше... оф, сега много ме е срам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8839088d4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хора в секса няма нищо срамно, лошо. С изрази от сорта на "онова нещо ", "нали се сещате" няма как точно да разберем. Аз лично от цензура нищо не разбрах. Думи като свирка, орален секс, вагина, пенис отдавна не са срамни. И все пак от прочетеното много от рано си взела да правиш компромиси и да поставяш него на първо място. Още от 1 месец, а повярвай ми това няма да е от твоя полза. Така, само можеш да гадаеш, както и ние, не сме били там, не сме му видяли реакцията, за да правим някакви заключения. Аз ако съм директно ще го попитам харесало ли му е или не, къде бъркам. Няма нищо срамно, все пак тепърва ще започва сексуалният ти живот. По-добре да питаш и да ти каже какво иска и как, отколкото да си мълчите, само за да не се нараните, а нещо да не ви хареса. Така, ако не разбереш какъв е проблема ще си набиеш филми, както си тръгнала и в последствие комплекси от това как правиш секс, било то само орален примерно.
Успех и не забравяй да се пазиш!

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 415d826263
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Подкрепям „Лоша“. Нищо не разбрах. Авторке, правиш от „онова нещо“ най-голямото нещо на света, ама пак не ти разбрах, какво питаш същност?
А.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9c8730bebd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От тази цензура и кодови думи нищо не разбрах аз-това нещо, онова нещо, този онзи...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: abfd35d4d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Я разкажи историята наново наистина, ама така че да се разбира.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 699a225b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Чакай да си наглася кристалната топка и ще ти кажа защо те е спрял :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5af6d2ffbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз пък разбрах и си мисля, че пускаш и зъбките си в действие и за това те е спрял.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b62105527d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момичето говори за орална любов - свирки. Сега ясно ли ви стана :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bf265e1f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Онова нещо всъщност е фелацио, така ли?
Възможно е приятелят ти да те е спрял, защото е усетил, че го правиш само заради него, а на теб не ти харесва.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ee7d56537e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не си ли свършвала поне сама? Не е възможно на 19 да не мастурбираш? В секса опит нямаш, а и той няма и даже в началото да не свършваш нищо обозспокоително. Обаче да нямаш желание и да не си гоправила сама - това ми се вижда вече ненормално. Иначе вярно писмото е много объркано и сякаш се срамуваш от секса, а в това няма нищо срамно, а напротив.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bfa8acfed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чудно ми е защо не си говорите ,най-малко да се питате какво ви е приятно. Една жена винаги може да измъкне дадена информация, стига да реши . :)

Явно не си още в играта, за да знаеш как.
Някой от предните писали по темата беше казал за кристалната топка. Гадая и аз - предполагам, че става дума за фелацио , "свирка" и т.н. . Не виждам нещо страшно да се изрече на глас. Предполагам и за проблема - използвала си зъбите си. Неприятно е усещането,изпитвал съм го. При това упражнение се използват главно устни, език, понякога и ръка можеш да използваш.
Ако си хитра, питай приятеля ти как се самозадоволява. Нека ти покаже, кажи му че ти е интересно .Изучи мъжката анатомия При свирка си помагай с ръка използвай устните и езика (гледай някое порно филмче, чисто информативно). Не се напъвай да го поемеш целия, освен ако не искаш да повърнеш върху гаджето си. :) Има време и за това. Първо му свикни пък, после с висшия пилотаж.
А за първия път - като сте готови ... :)

мъж на 32

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4d3b5766e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Опит за превод:
1.
оригинал: "Здравейте, значи... моят проблем е следния: момиче съм, на 19г. С приятеля ми сме заедно от 1 месец. Не съм правила секс до сега, не съм и мислила, защото нямах много време за личен живот... както и да е. Той е правил няколко пъти, т. е. също не е много опитен, но определено има някаква преднина. "

превод: Здравейте, имам приятел от месец, още съм девствена, той не е, но не е и много опитен.

2.
оригинал: "Миналата седмица правихме орална любов и за малко щяхме да правим секс, но аз пак се уплаших и не се получи... както и да е.
Та мисълта, която ме тормози е, че тръгнах да правя онова нещо, което впрочем не изгарям от желание да правя, но мислех, че му доставя удоволствие, но май не е така, защото ако беше, тогава защо ме спря и то на два пъти? Нещо лошо ли съм направила? "

превод: Тръгнах да му правя свирка, но той ме спря. Не исках да я правя, но си мисля (чувала съм) че на мъжете това им харесва.

3.
оригинал: "Мислех, че поне за сега картинката е ясна: той прави онова нещо, аз свършвам, въпреки че до сега не съм свършвала, но това не е толкова важно, защото предпочитам на него да му е добре, поне за сега, защото за мен секса никога не е бил толкова важен и никога не съм усещала такава необходимост от него, но искам партньорът ми да се чувства добре... Даа, ама не... "

превод: Мисля, че нещата трябва да са така. Докато се престраша за първия път, той ме задоволява с орални ласки, аз него също. Това, че за мен той трябва да е доволен, ви го пиша, защото искам да ви докажа колко го обичам.

4.
оригинал: "Абе не вярвам да съм го наранила с нещо (не смятам, че съм способна), ама нищо не разбирам... защо ме спря. Не ме отблъсна или нещо такова, ама аз като го направи и се паникьосах и не продължихме. Почувствах се ужасно, ама много ужасно, защото първите пъти, когато го правех уж беше добре... нали свършваше... оф, сега много ме е срам. "

превод: Не ми се иска да съм го наранила, защото принципно не бих наранила никого, но той ме спря. Аз се засрамих и не продължих със свирката, а после млъкнах и думичка не казах. Накрая ще ви кажа, че все пак преди съм му правела свирки и всичко е било наред. (младежът даже е свършвал) Последният път нещо стана и сега ме е срам.

----------------------------------------------------------

Сега да ти отговоря по твоя начин, за да ме разбереш.
Онова нещо той като ти го прави, се излегни, разтвори си крачката и се наслади докрай на езичето му. Не се чувствай длъжна да връщаш жеста и в никакъв случай не си мисли колко срамни неща правите - всички ги правим;) После, когато наистина ти се прииска да направиш това нещо с него... използвай езичето. Най-елементарното е да обхванеш с устни главичката, леко засмучи и с езика прави обиколки около нея вътре в устата си. (представяш си, че езика му и го целуваш) После подложи езичето под неговото нещо, което е в устата ти и започни да движиш главата си. ВНИМАВАЙ със зъбките, да не го одраскаш нещо и гледай да имаш доста слюнка, за да му е влажничко. А после волна програма. Плъзгаш език по цялата дължина, засмукваш, поемаш го в гърлото си, плюеш отгоре, разтриваш му тези двете неща под другото нещо, може да опиташ да плювнеш и върху тях. Заиграваш се с върха на езика си около главичката... точно там по ръбчето...
И наблюдаваш реакциите му, за да видиш кое ще му достави най-голяма наслада.
НИЩО срамно няма в ТЕЗИ НЕЩА. Хората пари дават за тях ;)
И да не се унесете в свирки много, че и сека си има своите сладки срамни нещица

Спрял те е или защото нещо си го наранила със зъбките, или защото не е искал да ти свърши в устата и да те стресне още повече.

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: 9adcb72717
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Веднага получаваш истината. И аз спирам по същия начин приятелката ми. Но защо го правя?... Защо ли... Защото ми идва да свърша. Но аз не искам да свършвам толкова рано. И затова се дърпам или я спирам, за да не свърша.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker