Дали дамите с големи гърди имат предимство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дали дамите с големи гърди имат предимство
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 2975 пъти
Моите наблюдения върху жените ме карат да си задавам някои интересни въпроси. Например съм забелязал, че жените особено тези на средна възраст (над 35), които са по-надарени и имат голям бюст са почти винаги омъжени или имат интимни приятели, които са по-млади от тях. Имам усещането, че тези жени се възползват от това си предимство и си търсят партньори, които са по-малки на възраст. Защото е известно, че не всеки мъж ще се хване с какичка. Но този тип жени имат явно предпочитания към по-младите мъже и успяват да ги привлекат. Да, предполагам сексът с по-млад партньор е по-страстен и двойката прави секс доста по-често. Също така за един мъж връзката с надарена пищна какичка си е примамливо предизвикателство. Дори в службата ни имаме една колежка с едър бюст, който с подходящ сутиен изглежда изпъкнал и страшно секси. Тя дори си гони петдесетака, обаче лятото като се появи с пола и си покаже и стилните крака, ние младоците вече забравяме за наборките и само нея заглеждаме. Признавам, че съм дори мастурбирал като си мисля за нея. Та тази цицореста колежка също се оказа омъжена за три години по-млад съпруг и има две деца. И изглежда задоволена и доволна от брака си за разлика от някои други жени. Така че, наистина ли дамите, които са надарени и поради това изглеждат повече секси имат предимство и са по-желани от мъжете?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 49a76e3f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   По-желани сме определено, но тези, които освен голям, стегнат бюст, имаме и хубаво лице, и поддържано тяло.
Повечето мъже са цицомани.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b317ede56b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Така е, жените с големи цици имат по-високо самочувствие, сигурно защото знаят как мъжете им гледат в деколтетата. То и затова жените с малки цици си слагат възглавнички в сутиените и пускат деколтета, за да им изглеждат големи. Но пък жените, които нямат цици са много по-ебливи и гледат да компенсират с повече ебливост и старание в леглото.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6e347d6c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Големите гърди до едно време, след 30 г. започват да стават дълги. Лично аз харесвам силиконки, има добра форма и плътност, не дълги и пуздрави цигулки.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ebe763f981
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Аз не съм с големи цици, пък почти всичките ми партньори са били по-млади от мен, включително и мъжа ми, той е с пет години по-млад и не си пада по-големи цици. Имало си мъже-дупемани и той бил от тях, предпочита стройна, с малко дупе и стегнати малки или нормални гърди, пред по-пълна, с големи и по-увиснали. Защото рядко са жените, които хем да са фини, хем да са с естествени големи и неувиснали бомби. Не харесва силиконени, защото счита, че това са жени, които имат комплекси и това не го кефело. На практика вкусове всякакви и не е гаранция за нищо. Аз имах една приятелка, която имаше най-големите естествени цици, които съм виждала и то беше хубава и в тяло и лице и въпреки всичко се ожени за един дето на нищо не мязаше, а и изневеряваше, после се разведоха. Така, че това с предимството е само на първо раздаване, въпросът е как си отиграваш картите по принцип в живота.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8588263d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Въобще не е вярно! Давам пример-момичетата с големи гърди-още в Гимназията умираха от срам, защото все им се лепяха разни лигльовци и изпаднали типове-мислещи само за циците им. Тези момичета -направо ги съжалявах, когато идваше час по физкултура и трябваше да бягаме 50 или 300 метра. Те едва тичаха, гърдите им се мяткаха, като тежки топки за боулинг, тресяха се, като разлигавено желе, сутиените им едва удържаха прелелите им- огромни гърди, ще кажеш, че са дойни крави...
За протокола, НЕ само, че грам не завиждам, но истината е, че още от 11-12 годишна започнах усилено да се моля-всеки ден се молех по няколко пъти дневно-гърдите ми да не порастват, да си остана плоска, като дъска, да нямам гърди, все едно съм момче, защото не исках да ме задушават, докато спя, не исках да се тресат, като тежести, докато бягам или скачам, не исках разни охлюви да точат лиги по някакви огромни топки в сутиена ми, не исках да си купувам широки дрехи и рокли, защото-нека си го кажем-огромни цици и огромен проблем в намирането на красиви дрехи. Факт е, че всички красиви рокли-къси и дълги, всички красиви блузи, тениски-са за фини, красиви, изваяни момичета, високи и слаби, нормално слаби, не казвам -анорексички, но слаби жени. Не е само до дрехите... адски е неудобно цял живот да носиш сутиен и гърдите ти да преливат... отвратително е просто. И да не забравяме кошмарът на увисналите цици, отврат е, когато виждам разни лелки и бабки с гърди до коленете, които и най-здравият сутиен не може да придържа-гадна гледка.
С колкото и момчета и мъже да съм се запознавала-всички масово се влюбват в мен, защото изглеждам невинна, с детско лице, с красиво, женствено телосложение, нямам сланинести, увиснали гърди, нямам сланинест, огромен задник, не прилича на стара лелка... , нямам деца, не съм раждала-нямам и намерение да го правя:)))
Да си довърша мисълта от началото на коментара ми-мечтата стана реалност:) Гърдите ми са малки, миниатюрни направо, като на манекенките. През целият ми живот само един тип от Гимназията-реши на два пъти да ме подиграе, като каза, че съм била плоска, като дъска, а аз не само, че не се засегнах, но това бе блажен комплимент за моите уши:)))
Сега съм на 34 години, до ден-днешен, хората продължават да ме считат за 17-годишна- и жени и мъже НЕ вярват на колко години съм, докато не си покажа личната карта:))) Висока съм 170 см. , тежа 51 кг., гладка снежно-бяла кожа, невинно, миловидно лице, тънка и стройна. Всички мъже и по-големи, и по-малки от мен, дори последно имаше един 10 години по-малък и той влюбен в мен ха ха, дотам, че 1 година само си пишехме нон-стоп във фейса и във вайбър, чувахме се по телефона, но момчето така и не се отказа... , а дори една целувка не получи, нито среща на живо ха ха ха. Това, което казвам е, че мъжете се интересуват от красиви момичета, жени, с невинни лица, интелигентни, с дълги и стройни крака, и всеки път, като кажа на някой-аз съм си с малки гърди-и го казвам това, за да не точат лиги по мен, аз искам просто приятелство и го казвам в самото начало, защото не обичам да си играя с чужди чувства, а и да сме наясно, но те все влюбени и т. н... и всеки път на моята реплика за малките гърди-отговарят по един и същ начин-че те не харесвали жени с големи гърди, дори предпочитали с малки, защото били по-страстни-така си е, и аз съм го забелязала... , защото съм бисексуална:)
Според мен, само по-възрастните мъже и то не всички.. , но по-старите си падат по едрогърди и дебелогъзи с много грим, адски е отблъскващо, някаква с ярко червено червило и грамадни цици -звучи ми като от някаква гадна комедия... ха ха.
Интелигентните мъже-дори не харесват жени с много грим, а какво остава за увиснали, като желе гърди.
Сега-се надявам, че приятелката или жената на модератора, не е с големи гърди, че ако е-нищо чудно да го приеме навътре и да не ми публикува коментара... Все се надявам цензурата да не е на макс, но ставаме, като в Сащ, всеки се обижда за каквото му скимне ха ха.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 3d4f6ebafe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не е само до гърди, големите гърди увисват бързо. Хубава жена и без и с много винаги има кандидати.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 56e45156e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Жената с големи цици е еблива и страстна, а ако е и с тясна путка е направо Мечтата на Поета!!! Ебал съм такава, направо върха на сладоледа

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f7b969fbd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   На млади години са съблазнителни големите гърди, но след гърмене и на възраст увисват много грозно.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: dff83c3229
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Номер 5 е противоположното на това, което харесвам, и не разбирам с какво се хвали като няма с какво, също така съм на 24 и не не харесвам дъски и слаби жени. Една истинска жена според мен трябва да има големи естествени гърди и тяло тип пясъчен часовник с голям изпъкнал задник и широк таз. Кофтито е че в повечето случаи или има големи гърди и малък задник или обратното за съжаление, а най-хубаво е, когато има и двете. Мойта жена е с нормални гърди, и голямо дупе с тяло тип пясъчник часовник и съм луд по нея, след време като имаме деца се надявам гърдите й да се уголемят още поне с 2-3 размера, почти сигурно е, че ще й се уголемят тъй като повечето жени след раждане им се уголемяват осезателно гърдите. Тия мъже, които харесват слаби жени като дъски за мен са със съмнителна ориентация, точка по въпроса.


Хан Крум

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0ccab320e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Мъж на 25 - естествено, че хубавите и големи гърди ни привличат и то страшно много, но дори, ако е с нормални или малки гърди, ако момичето е с хубава задница и лице пак става. Бих излизал с момиче, дори да няма големи гърди, но за мен поне трябва да има дупара. Ако няма нито цици, нито дупе вече става лошо, дори и в лицето да е мега добрата, трябва поне 1 от тези две неща да има и мои приятели са на същото мнение(говорили сме по тази тема), но да хубавите големи гърди винаги са огромен плюс и няма какво да се лъжем, възбуждат мега яко! Буквално съм забравял всичко за, което мисля когато съм виждал хубави големи гърди, все едно изпадаш в транс и ти става едно хубаво ха-ха.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1478f546ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Мъжете сме визуални същуства и винаги се заглеждаме в някоя с големи гърди.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d92e630ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Имам хубави цици и винаги нося подходящ сутиен и затворени блузи плътно по мен тип поло, само дето не са се спъвали пред мен, никога не са нахалствали.
Винаги съм била с мъже около моите години, една-две години разлика.
Какво е предимството? !
Най-ерогенната ми зона са именно гърдите, полудявам като ми ги смучат, ближат и мачкат, а мъжете определено не могат да им се наситят. Става и страхотна турска чикия с празнене директно в гърлото, умирам за това.
На поза ездачка, се нанизвам дълбоко и страстно на горещ, пулсиращ хуй като същевременно задушавам партньора ми с цици - заравя лице в тях и се забравя, свършваме взривоопасно и двамата.
Само полза от сочни и чувствителни цици.
Трябваше ми сериозен цицоман, намерих го.
Не се е оплакал от налятото дупе, едното върви с другото, празни се като невидял и пита за още.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ca78ca424a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мииии зависи колко големи са. Ако са като на гигански като на крава вече е грозно.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: edc259d561
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Гърдите са източник на храна за бебето... затова на нас мъжете ни е вродено да харесваме жени с цици. Каквото и да говорим, това си ни привлича.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 013e9a5704
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Да, по-желани са от просташко изразяващи се инидивиди като те-"цицорести"! .... Аз съм с огромен "дирник" и с малки гърди и наистина смятам, че също имам какво да дам и има за какво да бъда потърсена, може НЕ толкова от българи, РАЗБИРА СЕ...

Сексът с по-млад НЕ е по-страстен! Много инфантилно мислене-по-младите са по-ноепитни и тъпи във всички дейности-само ще блъскат там, ама дали имат ритъм, пък камо ли страст! Мисля, че много хора НЕ го правят изобщо със страст! Така че е точно обратното-по-възрастният мъж ги знае и ги прави по-хубаво нещата.... Аз съм млада и винаги съм залитала по-ДОСТА по-голаме от мен... И тонва НЕ е свързано с това кой колко секс прави! Ти да не си от тези, които мислят, че мъжете над 50 не могат да получат ерекция??? !!!! Щото има много такива индивиди, които така "мислят"-ако изабщо могат да мислят, де.... Сигурно си мислите, че над 40 грабват бастуните и не могат да си вдигнат гащите! ... Би трябвало да разберете най0накрая, че НЕ е така, мили, недорасли човечета-има още МНОООГО какво да учите за живота! Като например да проявявате ПОВЕЧЕ УВАЖЕНИЕ към другите хора, че нещо няма кой да изрине толкова много боклук!

Не всички мъже харесват големи и " цицорести".... Не го казвам, защото съм "плоска дъска"....

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d3c2e9266e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   В днешно време дамите с големи гърди нямат предимство.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7ddd7ca012
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Мен пък никога не са ме привличали големи цици...
Винаги съм се радвал на стройни слаби жени с малки цици, на които им отиват рокли с гол гръб.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 274370136a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   До 15: Е да ама мъжете над 40-50 едва ли могат да повторят и потретят, докато ние младите на 20 можем доста повече секс да правим без да се изтощим и не е вярно, че нямаме опит. Аз примерно съм 100% убеден, че много по-хубав и страстен секс правя отколкото някой чичак на 50, и именно жена ми го е казвала всеки път я докарвам до минимум 3-4 оргазма и го правим по 3-4 пъти с малки почивки от порядъка на 30 минути. Тва са пълни клишета, че тия на 40 имат повече опит и са по-добри в секса.


Хан Крум

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: aa7cc8596a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Гърдите не са фактор за женственост основен,всички искат другото.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 37e10fc1f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Жена без гърди и мъж без пари огън да ги гори.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7f335806b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Здравей, аз имам големи гърди и не мисля, че имам предимство с това. Важното е излъчването и харизмата на жената, а не размера на бюста й. На мен дори ми пречат тези цици. Трудно си намирам дрехи, които да ми стоят добре и все трябва да се съобразявам с тях. По-малките гърди изглеждат много, много по-добре. Големите гърди и поувисват с времето, така че това също не е предимство. Нито на работа, нито в университета, нито пък на срещи с мъже съм нямала предимство заради циците ми. Важното е жената сама да се харесва и да излъчва самоувереност, защото така ще я усещат и околните. Ако разчитаме само на цици... до никъде няма да стигнем.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c078145b33
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   До 18 - От тескта разбрах, че си женен полов атлет, на 20 години, чиято жена е имала опит с 40-50 годишни чичаци и го е похвалила.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8588263d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   До н. 20- изказването ти е много плоско-ако се интересуваш само от гърди и пари-много лошо говори това за теб!
По-скоро -онези, които нямат грам мозък в главите си-тях огън да ги гори!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f49c6df509
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   От автора: Не съм съгласен, че жените с малки гърди са по-страстни в леглото. Напротив, някои от тях са доста пасивни, а други дори лягат като риба и "ни вопъл, ни стон". Повечето цицорести дами са мръсници, правят си супер свирки и си пъшкат хубаво като ги ебът. Мъжа се кефи яко и получава накрая много яки оргазми.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8588263d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Какво значение, че не си бил съгласен авторе? ! Питаш хората-и ние ти отговаряме :)
Ако тия с големите цици, при които си ходил, са били проститутки, то нормално да са по-разкрепостени сексуално;)
Сам си написал, че били мръсници... Какво предимство е това, заради гърдите, да ти се лепят разни тъпи типове, които ценят само-степен на ебливост-мразя тази дума, но очевидно развратните типове, които НЕ знаят какво е истинска обич, оценяват жените само по това колко големи мръсници били. Жалко за теб авторе, много жалко. Но твой проблем!

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 169059977d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Имат абсолютно предимство! Няма мъж който да не се впечатли от големите цици, само двуличните чекиджии лъжат или тия дето са се натресли на мършави плоскотии, на принципа "Гроздето е кисело". Голямата цица и на 60-год. жена е възбуждаща.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 488f5664c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Времето показва, че жените а по-големи бюстове остаряват по-рано, защото увисват зловещо, докато наборките им с малки гърди и когато са по-слабичкк си изглеждат като момичета дори след 40. Иначе, да, жените с по-големи гърди са с предиматво при равни други условия.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 204b87888c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Ако жената тренира гърдите не увисват. Тренирам и с ластици и с гири и са ми все така стегнати. Обливане със студена вода или масаж
с кубче лед също помага. То и малки да са ще висят и ще се друсат ако не се полагат грижи. Тия с малките си мислят че не увисват и не полагат никакви грижи. И лятото се тресат като дроб в пихтия.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 68ed890054
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   До 22 от 18: Не просто чета тук в сподели как жените им се оплакват, че само веднъж седмично, че и по рядко правят секс.

Хан Крум

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2a08f5ad92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Един ден до като пазарувах в магазина влезна една мадама ама красива с дълга коса, елегатно облечена, но с такива бомби че не остана един мъж даже и жена които не се загледали в отвореното деколте и в уникалните и гърди.
Кой какво иска да говори.... но няма нещо по секси и по възбуждащо от големите женски гърди, всичките мъже я гледахме как ги клати тези големи гърди с възбуда, а жените с завист :) а от магазина направо в банята.... просто големите гърди са мечта за всеки мъж.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: c907fcf6c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Кака ми е с големи цици още от малка и постоянно е имала по няколко предложения, а приятелките и, дори и по-хубави не са толкова търсени.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e971dc650d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Както и мъжете с големи достойнства са също предпочитани.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9fe664deb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Аз харесвам жени с по малки гърди и такива които и долу не са кофи както някой им казват и не търсят съвсем дълъг. Защото тези с по късите не са по малкмо сексуални поне за себе си да кажа. Предполагам и жените с по малки гърди не са по-малко сексуални?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker