Дали наистина ние българите сме толкова разкрепостени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121245)
 Любов и изневяра (29722)
 Секс и интимност (14365)
 Тинейджърски (21899)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3181)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18538)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дали наистина ние българите сме толкова разкрепостени
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 2028 пъти
Като чета постовете и коментарите в този сайт, добивам впечатление, че българите сме много разкрепостен народ в сексуално отношение и едва ли не с едно намигване си спретваме секс на покривите на сградите, както в Куба. То чета за масови изневери (11 дни от 12 възможни например), секс на работните места, секс с различни партньори, суингове, мачовци с много яки гаджета, жени трепачки без граници, полови атлети и др. Има и такива постове, които изразяват проблем с намираме на приятелка (дори за секс), прекалена стеснителност и др., но са доста малко. Питам се дали наистина сме толкова разкрепостени като хора, както се представяме. Не мисля обаче, че жените ни са толкова космополитни и отворени като рускините и полякините например, нито че мъжете ни са донжуановци и свалячи като французите. Напротив, наблюдавам доста голямо окапсиловане на хората, особено след коронавируса и тези масови хоумофиси. Свалките са по-трудни, а и българката не е толкова податлива по принцип. Това моите лични наблюдения. Ще ми в интересно да чуя и вашите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 1f418adead
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Повечето клиенти на проститутки са именно обвързани мъже, това какво ти подсказва? Нито мъжете, нито жените са имали толкова много партньори. И също е измислица, че в България се прави секс без ангажимент, кой го прави тоя секс? Една шепа хора с по-свободно мислене. Тесногръдието е масово тук, няма как да има разкрепостеност в такива измерения. Особено поколенията след 1995 са много стерилни в интимен план, погледни ги сам. Уверявам те, че целуващите се момчета и момичета даже и не са се събличали голи един пред друг. Разходка и за ръчичка, това са двойките днес.. и някой друга скована целувчица.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ccfd85000f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Не, не сме разкрепостени. Това са си наши фантазии просто. Огромната част от българите и българките са супер дървени в комуникацията на интимно ниво. А в леглото пък са трагични. Приказките за много добър любовник са измислени от мъже, които никакви ги няма с жените, както и от жени, които никога не са получавали удоволствие от партньорите си.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 83ec0b200f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Повечето са без всякакви морални задръжки и наистина открай време в БГ много се изневерява. Но това не е разкрепостеност, защото едва ли са кой-знае колко изобретателни в секса, просто са нелоялни и развързани като разгонени улични помияри.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7f556aaa1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Според мен така се получи, че ако една жена жена не ходи по барове или няма профил в тиндър или друго приложение, то колкото и да е красива няма да се намери един мъж от нищото, да се опита да я свали на друго място различто от бар, дискотека и интернет.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2f0b153eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   В сравнение със скандинавските народи, с поляците, украинците сме си направо ориенталски задръстеняци. Сякаш подсъзнателно с някаква дива животинска извратеност се опитваме да компенсираме, но не се получава, а само подчертава правилото.

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 400aa9d2df
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Пълни глупости. Разкрепостени са само на думи и във фейк коментарите по форумите. Мъжете масово са смотани чикиджии и порно маниаци, а жените пълни дървета, които се правят на принцеси.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 4094cbead0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Българинът си е топ любовник, винаги желан, харесван и оборотен с жените. Класика е това.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0fb1121c83
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не бих казал, че българите сме много разкрепостени, ако ще се сравняваме с германците, холандците, французите, поляците и тн. Например в тия държави които изброих мъжете нямам задръжки да правят секс и с други мъже, въпреки че си харесват жени, докато тук не е така.
Понеже аз съм мъж и го правя с мъже за забавление, тук ми е доста трудно да си намирам мъже за забавления за разлика например от Франция. В другите европейски държави секса го възприемат като забавления, докато тук го имаме само като за размножаване.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 11904a0ff6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Категорично българите не са разкрепостени. Задръстени са от всякакви селски предразсъдъци, но са лицемерни и двулични, правят се на такива каквито не са. Българинът има ниска сексуална култура и затова като неук дивак попива всички което виде на най-безвкусното и пошло американско порно. Примерно в България е абсолютно невъзможно да има FKK движение точно поради тази причина - изкл. ниската обща и сексуална култура и лирсата на елементарно възпитание.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a1bc475be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не. Не сме разкрепостени ние, българите.
М50

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 2516dc4145
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Виждаш малко, но шумно съсловие, което реве винаги по форумите.

Спрямо скандинвските срани - Пич, ние сме направо пуритани! Когаот отидох там за пръви път, не знаех на какво попадам. В началото си мислех, че мъжете са обратни или нещо такова, а то общо взето беше, че никой не се натискаше, защото никоя не се "дърпаше". В България съм чувал от поне 4 различни жени, нещо от рода на "Ако един мъж ме харесва, ще трябва да го докаже! Може да каже не, но е защото искам да видя, как ще реагира"!
Ем това го няма там. Ако каже не, до там. Край. Ако каже да, 90% е сигурно, че ако не довечера, то на другия ден ще се видите и ще правите секс. Много по-открити и отпунсати са по темта. В Бългрия е малко табу. А и жените някак си, се притесняват от телата си. Там - няма бате. Сексуално образование още от трети клас или нещо такова. Проблемът е, че е малко от вратата за краката и съвременните им връзки са едни... кухи, много често. Имам познати, излзиат с жени по 4-5 месеца, преди да кажаат. Един авер, дот през 2 дена сме с него на бири и проиче, ми каза, че срещнал едно хубаво момиче и искал, да вечеряме заедно с нея и други познати. Ходили са заедно ПЕТ МЕСЕЦА! А нашия ръб не е казал на НИКОГО.
Не бил сигурен, дали не е било само за секс, но решили, да пробват "сериозна връзка". Вече са две години заедно и продължават, да се срещат по кафета, като сеиозния напредък е, че понякогаа, тя остава за повече от от една вечер у тях. И почти всички така, по мои наблюдения. Едни се ожениха, след кат бяха 6 години заедно и вискчи казаха, че "мнгоо бързали". Поне повечето под 30-35 са така, по мои впечетления. По-старите, не са били така, ама днес...

И всичко е с по 20 бройки. Мъже и жени.
А като имам позанти, които се хващат с българки, все чувам едно и също:
- Не съм бил в таква връзка преди. ЕМ НЕ ДУМАЙ! Вашето е само едно почасово чукане с години. Ква връзка е това?

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: c6e274694b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не, не сме. Четейки темите и коментарите тука, българите са едва ли не някакви секс богове, а българките - готови на всичко да угодят на мъжете си.

Просто се замислям как ще отида при жена си, с която сме заедно от 20 години, и ще ѝ кажа "Скъпа, искаш ли да те натисна на някоя пейка в парка? " примерно. Жена ми ще ме погледне отвратено, ще ми каже, че не сме на 15-16 и такива лиготии да си ги избия от главата.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 293a223ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не мога да разбера мъжете... Когато българките дават лесно, са леки и азиатките и индийките са нещо повече от нас. Когато не дават лесно, са задръстени и шведките (най- феминизераните жени в Европа) и словачките били нещо по- специално от нас. Нямате угодия.
Иначе, това, че някой е изневерил, не го прави разкрепостен, а предател. Това, че някой/ някоя дава лесно секс, не означава че непременно е разкрепостен/а, особено ако във връзка е решил/а, че "вече уважава себе си и вече не прави *такива неща*". Да си разкрепостен, означава да експериментираш с твоя човек, да пробвате нови неща, да сте отворени към нестандартни искания и да сте отворени и разбиращи към нестандартните желания на половинката, не да реагирате с погнуса. У нас царят много скапани схващания за това какво значи разкрепостеност. Повечето хора си мислят, че това е просто лесно да даваш секс и благодарение на това си мислене, повечето хора се хващат с някакви едностевки, някои от които впоследствие решават, че "вече не правят такива неща", и остават с постно пенсионерско сексче с използван човек, накрая често им се изневерява. Така е, тъпите схващания за нещо водят до тъпи избори, а тъпите избори - до тъп, често болезнен край, обаче абсолютно заслужен.
Иначе, за каква разкрепостеност да говорим сред българите? БългарКите правят какви ли не щуротии с този и онзи, накрая си хващат някой идиот, пред който се правят на почти девствени, и понеже нашите мъже ("мъже" основно в биологичният смисъл на думата) не са от най- умните, даже са си откровено тъпички, се хващат на въдицата, после пискат от изневери и счупени сърца. А пък българските мъже, от своя страна, постоянно осмиват женската сексуалност и женските нужди, не ги интересува женският оргазъм, често не ги зачитат, често мислят, че сексът е задължение на жената към мъжа, което автоматично им се полага и после се чудят, защо на жените им им е досадно да се ч*кат с тях... Естествено, че ще им е досадно, особено ако са някои от "преродените девственици", които все някога са попадали на някой, който все пак е помислил и за тяхното удоволствие. Българи и сексуална разкрепостеност? Много рядка комбинация.

12, е типичният пример за български мъж, който се бута при боклуци. И мъжете бягат от техните си жени: шведите все повече търсят тайландки, а финландците (които май не са скандинавци, но да кажа) - рускини (въпреки лошата история с Русия) и естонски, само нашите българчета се врат при к*рвите. После как беше? - мрън- мрън, няма свестни? Има, но вие ги търсите на възможно най- грешното място, пък като попаднете на такава... достатъчно пъти съм писала какво правите с такава. То не са обиди, то не са квалификации, то не е чудо. За българите по принцип ставащите са "к*рви", а неставащите - "свестни".


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 7fb54eb6e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Не живея в България. Емигрирах като студентка, и вече 15 години така. Тук се отраках! В България имах 3 гаджета и секса и с тримата беше скучен и дървен. Буквално. Тук опознах тялото си, Тук изпробвах различни пози, техники, и Тук се научих да говоря за секс! Комуникацията е много важна, не само в една връзка, но и в секса! Преди няколко години имах кратка връзка с българин, и той се оказа голямо дърво! Предлюбовна игра-никаква, нито един път не плъзна ръка към слабините ми, камо ли език! От мен очакваше всеки път фелацио, и после извърташе глава до другия ден чак, преди да ме целуне пак! Веднъж правихме анален секс, и не съм сигурна, че той въобще разбра! Говорила съм с него за желанията ми, питала съм неговите какви са, той все потаряше, че всичко е наред, и той е доволен от сексуалния ни живот! Веднъж прегледах браузъра на телефона му, и имаше най-различно порно. Съответно си купих едно костюмче и реших, че по този начин най-после той ще се отпусне в леглото, и ще даде воля на желанията си, без думи, но и там ударих на камък!
Сега съм женена за балканец от 6 Години, и секса е страхотен! Експериментираме и до ден днешен! Българите са фантазьори, и често това, което чета в този сайт, например, са пълни измислици и лъжи! Тройки и суингове само в сънищата си правят!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 13dde7c520
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ми като мъж мога да кажа, че повечето българки са тотални дървета в леглото.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0dd475d83c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   15, нали? Българските мъже, освен че са грозни и мързеливи, са като трупове в леглото. Иначе, с големи претенции.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 6370c07dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   От автора - до коментар 15, за жалост си напълно права. И това се отнася както за мъжете, така и за жените в България!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker