Шумните съседи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Шумните съседи
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 3293 пъти
Здравейте. Накратко съседите ни правят ужасно шумен секс!!! Бих добавила и фалшив при това (тези звуци са твърде екзотични). Разбира се, не ме интересува какъв е сексуалният им живот, тяхна работа си е. Но това, че ми се налага да го слушам всяка вечер и понякога сутрин не ми се нрави. Не мога да им направя забележка, неудобно е, а и не съм някаква бабичка да се заяждам за такива неща. Просто ми се ще мацката да спре да цвили все едно я колят. Чува се дори когато ида в другия край на апартамента. Със съквартирантките ми обсъждаме как сме развили травма от цялото това нещо, причува ни се и когато не сме на територията на блока. "Наслаждаваме се" на тези изпълнения от може би месец. Вярно, трае по две минути, но е неприятно. А и като цяло са много странни. Говорила съм си мъжа няколко пъти. Неотдавна, малко преди старта на активния му сексуален живот, ми направи неприлично предложение. Не приех, не ме привлича, странен е и на външен вид и по държание, а и ме постави в много неудобно положение. Живеем врата до врата няма как да не се засичаме, супер конфузно е, а и сега, като си има приятелка. Опита се да ми пише пак, дори след като звуците започнаха... Понякога се карат и си крещят. Ама яко крещене, чува се как тя плаче, може би дори се бият (не само когато я пляска). Мислим, че са наркомани или нещо от този род, просто не са читави. Почва да ни хваща страх и не знаем какво да правим.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: c3e38a045d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Охаа, отказа му, ама сега другата като вика, ти се иска пак :)))) Не се сдържах, съжалявам. Иначе няма оправия, при нас пък Бетета реват, ако жената му ги изкара някъде, се надуват музики, няма спасение! Ама реших и аз да съм тъп, щото с тъпаци няма как да се оправиш. Купих си един саундбар, страшен, 800W буфер, като пусне метъла, контра с Азис /не съм фен, но ми се струва най-логично срещу метъл? /. Та, вземи един такъв и ще му се приплаче. Верно, че целия ни блок вибрира, ама тва е положението.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5996a965c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Ще търпиш! Ще търпиш! На тебе като ти се доправи секс, устата ли си запушваш? Аман от фалшиви моралисти. Да не сме в 19-ти век?

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 2d7c06dc8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Говорете с хазяите. С домоуправител. Ако тези хора са наематели също, може да се говори и с техните хазяи. Не е задължително да споменаваш, че са звуци от секс, може да кажеш че си крещят и се карат късно вечер и рано сутрин. Т. е. , че вдигат шум. Ако хазяи или домоуправител говорят с тях и на тях няма да им е удобно вероятно да си кажат за какви звуци става въпрос и ще излезе, че спорът е всъщност за техни караници и бой. Звуците от секс може да ги представите като караници. А както споменах, те от неудобство вероятно също няма да си кажат и да ви опровергаят за какво точно става въпрос.
Ако нищо не се промени, мисли за смяна на квартира.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 493b91d171
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   И моите съседи преди бяха така. Често правиха секс на дивана им в хола, а той е точно до моята спалня. Лягах и ставах с техния секс, понякога и през деня ги чувах. От много много време вече спряха или поне аз не ги чувам. Спрях да прекарвам 24/7 в спалнята си и си мързелувам в хола. Но като си имах приятел редовно им шумяхме и ние.

Решението, според мен, е просто да изчакате още 1-2 седмици и ако не искаш очи в очи, му пиши, че приятелката му пищи прекалено филмирано и ви пречи със съквартирантките да учите или пък просто ви пречи. Вариант 2: пускайте силно музика и като ви направят забележка да намалите, кажи му, че и приятелката му трябва да си намали децибелите. Вариант 3: викнете полиция.
Аз имах подобен случай. Бяхме на почивка с една приятелка в един апартамент за 8 дни. 4 дни не спахме от някви секс маниаци, на 5тия ден сутринта им казахме, че сме на почивка, а не можем да спим да бъдат една идея по-тихи. Вечерта на същия ден сякаш нарочно бяха двойно по-силни и се обадихме на 112. Дойдоха, направиха забележка и до края на почивката бяха като мишки ни звук, ни нищо чувахме.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: bf077bdb76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Извинявай, и аз не се сдържах.

"Не приех, не ме привлича"

Демек не че си против тия работи, а просто той не те привлича. Т. е. ако беше някой по-хубав, ще и ти да му пуснеш ей така за спорта, без да сте във връзка.

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1dbd922d4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Блъскайте с нищо по стената

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 17a6513444
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Докато се оправят пусни нещо побъркващо. Има всякакви звуци, в youtube. Я прахосмукачка, я резачка, я някой мазен кючек или метъл. Ама го надъни яко. С подобни типове не можеш да се разбереш нормално. Ако си "перде" и не ти пука от нищо може като усетиш че са си вкъщи да надуеш и порно. Със сигурност ще ги побъркаш.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 34239a0cc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Явно представлението с "цвиленето" е за предпочитане теб, да видиш колко е сексуален- цели две минути.
Предполагам изисква от нея звуково потвърждение за майсторството си и тя си цвили жената, че да кротне.
Вариантът е някой друг от входа да им направи забележка или да се направи събрание и им се каже, но не ти- в никакъв случай защото тоя ненормалник ще го приеме като "внимание".
Виж, че и горе някои коментари показват ясно бг мачове каталог крайна комплексарщина- нервиш се (нормално) значи искш и ти, пък и се разпознават като пропускани, нали си отказала и на комшиите, та и тези тук вкарват своят си опит и сбъркани когнитивни възприятия.
Не се занимавай изобщо, студен поздрав от немай къде и игнор.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ebb63b90dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   На хората вече им пречи да си жив. То не са бебета, секс, музика.. къщи колкото искаш. Ставай и се махай. Никой не е длъжен да се съобразява с теб. Ако не се карат и не правят секс ще има ново 20. Не си бабичка, уж, ама като такава се държиш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: ad16b2170d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Браво, номер първи. Добре си контрирал гнусния жицар, ама такива реваншизми вървят, ако сте си някъде само двамата. Сега другите ви съседи не ги мисля какво трябва да изтърпят - единият им пуска метълска диария, другият надува чалгии. Тотален тормоз.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ab7353f206
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Ха, много забавна история. Аз имам една наемателка, която много викаше, бабите пък от блока къде чуват, да им звъннеш на звънеца няма да те чуят, ама секса чували. И ми се оплакват. Викам им бабо, млади са хората, не можеш да им забраниш да превят любов.
Аз пък като бяхме тийнейджъри и нямаше климатици лятото, сегашната ми жена така крещеше на отворени прозорци, че цялият квартал знаеше, като я чуках. И сега вика, но някак по малко, но тогава си беше направо яко викане. Представете си тиха топла лятна нощ и всички са си отворили прозорците и ни слушат! Страхотни времена бяха, комщията над нас правеше купони с по 50 човека до 6 сутринта, нямахме никакви проблеми. Сега всички се скатават, крият, мълчат и и някой да е по-разкрепостен, веднага им е трън в очите.
Не, че аз страдам от такива проблеми, комшиите ми също. Иначе отдавна да са пропищели от нас. Жена ми крещи при секс, аз стена, отделно и двете деца влачат по пода количките си от 7 сутринта до 10 вечерта и скачат от дивана на пода.
Отначалото се притеснявах, сега вече не, не мога да им кажа да не скачат, играе им се.

Айде бъдете по отворени и стига сте се вталявали. Един живот се живее.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 7589122a9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Пусни им гей викове и крясъци на запис.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: ddd00d7859
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ние със съседите се редуваме, кой ще е по-шумен. Преди си траехме, но вече не ми пука. Новата му мацка обаче май е актриса, защото все едно снима филм. Той не се чува. Ни клатене, ни как свършва той. Зная, че ако пуска прахосмукачка тя ще идва. Казвал съм му, че много театралничи да намали децибелите, но после взе да ми харесва. Може и да е платено момичето.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4fb5ab9317
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   тук. до н 13 да ти кажа ти си на късметлията на света че имаш такава огън жена бе човек, наистина е така. Моята си мълчи като риба и ни стене ни вика ни нищо, толкова е скучно с такива жени не е истина ви казвам, ооохх как мечтая да съм с такава жена като твоята коелга наистина, и да отварям прозорците и я чуват всичките в града не само в квартла, даже бих се радвам ако ти съм съсед до теб, ем да чувам уникалните и звуци ем жена ми да се научи най сетне какво и как е да си страстна жена. но да ти кая като ти пораснат ти децата няма да е така, до 1 клас е така но после ужас

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ab7353f206
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До 15.
Мерси брат, тя страстна в леглото ама и в други неща. Малко е нож с 2 остриета, щото хич не си мълчи и не си поплюва. Не веднъж и дваж сме стигали и до скандали, също толкова шумни. Но сега вече сме се поуспокоили де. А до децата - ние им казваме всичко и ги учим на всичко за да не стане така да им се подиграват в училище, някои по-отворени. Имаме 3 момчета, на по-големия вече съм му обяснил всичко ( защото разбира), малкия още не може да схване какво става, а последния е бебе.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1d1419fc90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Върви се включи

 
  ...
преди: 1 година, 29 дни
hash: 2c83221d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Моя мъж ми запушва устата, като усети че ще свършвам. Хахах. Обаче тогава започва великото мокрене и звука на "пингвин с джапанки", заради което забавя темпото, с идеята да редуцира звука. Направо ми иде да го пребия, сума ти оргазми ми е прецакал така.

Разбирам ви и не е приятно наистина. И аз чувам комшиите. Успявам да ги игнорирам за сега.

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 3346b7a150
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   От години живея в жилище на вторият етаж, а сградата в която се намирам е в добра близост до сградата отсреща. Там на първия етаж живее двойка, и двамата са на около 45 години (видима възраст). Терасата на моето жилище гледа пряко към техните хол, балкон и спалня. В първите години, особено лятото, докато пушех на терасата вечер и нощем, неволно започнах да ставам свидетел на онова, което се случва в хола и спалнята им. Една късна вечер пушейки забелязах как дамата се движи в ритмични движения нагоре-надолу седнала на леглото, но реших, че си въобразявам. Продължих да се взирам и видях как той се настани върху нея. Разбрах какво се случва и догледах останалите няколко минути, до момента в който той свърши и двамата се запътиха към банята. Ситуацията ме остави с много смесени чувства, но със сигурност и със доза възбуда. В летата и годините напред известен брой пъти съм виждал подобни ситуации в различни пози и начини между тях. Няколко от пътите нямаше да забележа какво се случва, но те бяха оставили прозореца си отворен, а нейните пъшкания бяха сериозни. Сериозни като болезнени. Доста стенеше дамата. Разбира се, няма как детайлно да се види какво са правили точно за да знам защо стенеше така, но се виждаха позите и оралната любов със сигурност.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker