Да му кажа ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да му кажа ли?
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 2469 пъти
Здравейте, всички! Ще бъда кратка. Жена на 23 години съм. Имам леко течение от близо 2 години, но не обърнах особено внимание на него, понеже нямах други оплаквания като: парене, сърбеж и т. н. Наскоро ми откриха, че имам гъбички. Лекаря ми предписа лекарства. Надявам се да помогнат. Но проблемът всъщност е, че имах връзка с един мъж през този период, докато имах това течение. И съответно правихме секс без презерватив. В момента не сме заедно. Разделихме се преди месеци. Знам за него, че е заминал за чужбина, понеже е получил по-добра оферта за работа. И в момента съм в дилема, дали да му кажа или не. Много ми е притеснено в момента и страшно съжалявам, че съм неглижирала този проблем с течението. Жени, вие как бихте постъпили на мое място? Моля за съвет и без хейт!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: d98d13257b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Здравей,

Питай доктора си дали има нужда партньора ти да пие нещо. Няма нужда да казваш бивш. Ако каже, че има нужда, кажи на бившия, както и какво да пие. Ако каже, че няма, недей. Няма от какво да се притесняваш, сигурно над 50% от жените сме имали гъбички. Има жени, които ги хващат и без полов акт, голяма мистерия са.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d98d13257b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   От коментар 1 - забравих да напиша. Била съм на твое място. Не е толкова страшно, обясняваш, че това е банална инфекция и едва ли е преносител, но за всеки случай и т. н. При мен ситуацията беше същата - на бивше гадже трябваше да звъня. Ама той си беше свестен, разбра от ряз и не прави излишни драми, изпи си хапчето (1бр. Беше за него) и по живо по здраво.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 21e8dc5f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не, не бих му казала.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9fe0aad58b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   N1 Много тъп съвет. Той ще я зареже след това, освен ако не е балък.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5c167fe0aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Задължително, не го крии

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: e4e8b643da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Гъбичките (ако става въпрос за Candida albicans) не са полово предавана инфекция. Имаш си ги по принцип, но понякога възниква дисбаланс и стават повече. Тогава се появяват симптоми като течение, сърбеж и т. н. На партньора ти нищо му няма. За да си спокойна, питай гинеколога какво ще те посъветва.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: efcfa0165a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Бъдете винаги открити, гъбичките всъщност се предават по полов път, ако не му кажеш ще си пренася гъбичките на всички жени, освен ако не са вече заразени и те, така се превръща в един кръговрат.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: d6f1d6a4dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Кажи му, да те разнася навсвкъде. Нали сте разделени. Какво ти пука, ако беше нещо по-сериозно добре.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 48cfc166f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   След секс с една, омъжена позната имах гъбички. Пих няколко хапчета, стоях месец без секс и ефект никакъв, сърбежа продължаваше, такъв един лек и възбуждащ сърбеж. Махнах с ръка и си продължих със секса. После съм чукал 5 мадами, никоя не се оплака от гъбички. Предполагам, че ме излекува 4-тата. Имаше силен фетиш към пениси и се кефеше да ми го държи дълго време в устата си. Може да ми е минало от слюката и.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 8888ee6685
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   На мен ми каза една мадама, че явно заради 3 те часа чукане е получила гъбички. Това ме шокира и втрещи, защото на 22 години нищо не ми говореше до момента, в който не получих реакция и се наложи да се мажа с Кенестен. Беше си гадна работа. Сега е спомен, но от тогава без презерватив няма секс. В годините установих, че гъбички се получават и от нищото особено, когато мъжа и жената започнат вече като семейство да правят секс без предпазни средства. Цистита също идва ако жената е предразположена.

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: efcfa0165a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   До 10, гъбички се хващат ако един от двамата изневерява, ние с жена ми правим секс от ден 1 без презерватив, аз нямам никакви оплаквания, а тя дори течение няма, камо ли гъбички, тей като си некомпетентен не обобщавай и говори само за себе си, бате.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 6ea886041e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   11, много си зле... информиран. Ако един ден й се появят гъбички и ти си твърдо убеден, че ти е изневерила, ще бъдеш най-големия тъпанар!
И както каза N6, има гъбички, които са си нормална женска флора. Над определено количество стават (създават) проблем. За съжаление много доктори шашкат с тях. Кои от незнание, кои користно... Имал съм едни зачервявания и сърбежи... Що пъти са ме "лекували от гъбички"... Един уролог ми изнамери хламидии и ме лекувА скъпо. Много настояваше жена ми да го посети за преглед. Тя обаче отиде на друго място и се оказа, че тя няма такава. А "моят" доктор беше категоричен, че и тя трябва да се лекува (при него). Проблемът се реши по тривиален начин, но няма да го споменавам, тъй като със сигурност ще бъда обвинен в реклама на нещо неособено възприето у нас.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker