Изнасилиха ме няколко пъти. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Изнасилиха ме няколко пъти.
преди: 1 година, 1 месец, прочетена 7992 пъти
Здравейте.
Не знам откъде да почна. Без нападки и т. н...
На 28 съм, хубава, висшист.
Няма на кого да кажа, освен на попа и психиатъра си. Естествено, първия ме осъди. Втория се "възползва". Естествено.
Бях девствена до 27. Нашите ме наричат "курва".
Сега съм на хапчета и пия. Чудя се дали да се махна от нашия град? ! Но как ще гледам другите жени в очите, приятелки си? Чувства се омърсена. Лека. Все едно аз го позволих. Искам да умра.
Ще се въоръжа. Мразя мъжете. Мразя ги! Не ща да чуя за мъж и деца, смятам да стана LGBT. Историята не е фейк. Едното нещо даже бе придружено с бой, и целия квартал разбра. Срам ме е от хората, може би да се махна. Най-лошото е че след травмата страшно ми се прави секс. А не мога.... Диагностицираха ме с депресия, биполярно, BPD, и ПОСТРАВМАТИЧЕН СТРЕС. Казаха ми, че именно заради тези заболявания съм станала " жертва", защото такива жени често ставали. Иначе съм бойка, борбена. Всичко тръгна от фейсбука. Не биваше да го ползвам. Сега се чувствам лека и проститука. А се пазих за "принца". Не съм жертва, наивна и т... Моето BPD влоши нещата, всеки може да види какво е това. Още повече, че някои от мъжете бяха от други етноси, и сега ми се гади, гади, та се принудих да стана нацист. Оттам. И то стана май от"познати", нещо като клопка. Няколко пъти. Не мога да докажа, да се оплача. Как ще живея оттук насетне? Сега и не мога да работя. Как ще се обичам? НЕ искам да хленча, но....

Какво да правя?

Ще се радвам да ми отговорите.

Желая щастие, здраве, любов и късмет!

Хубава седмица! Админи, постнете я. Щастие и на вас!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 1 месец
hash: d69800c0c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Лоша работа.
Но не си виновна ти.
Приеми себе си и се обичай.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 01d57d2dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Не разбирам -жени, като теб, просто не знам защо си мълчите? ! Изнасилването-Е НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НА СВЕТА!
Все някак -ще го докажеш, ще събереш доказателства. Проблемът е, че за съжаление много жени по света си мълчат, поради срам, страх и т. н. Това е грешно, защото-НЕ ти, а онези боклуци и изроди, които са те изнасилили-те трябва да си платят!!!
Доброто при теб е, че ти не го играеш съвсем жертва в момента, въпреки ада, който си преживяла. Но това да си мълчиш... , така позволяваш жалките нищожества да продължат да причиняват болка и страдание на други жени, не разбираш ли? ! Ти имаш силата-да кажеш, да разкажеш пред полиция, пред медии, за да НЕ могат тия престъпници да нараняват други хора.
Няма за какво да те е срам! Дори с действия или чувства, емоции, по някакъв начин ти да си провокирала... БЕЗ значение това, ти вече си минала през този ад и можеш сега да бъдеш от полза на други хора, които са преживели този ужас, защото не всеки има силната психика да продължи....
Защо в поста си казваш, че не можеш да се оплачеш? Дали тия боклуци, които са те изнасилили са били твои познати, роднини, или непознати, това НЯМА значение, те пак си остават престъпници! Ти имаш ПЪЛНОТО ПРАВО ДА СЕ ОПЛАЧЕШ!
В някаква степен-казвам ти го искрено, в някаква степен-ти още си с манталитета на жертва, защото чувстваш срам и не искаш да се оплачеш на никого за преживяното. Знам, че в тая държава, а и навсякъде по света-не може да се разчита на справедливост от полиция и т. н. , но има и случаи на тикнати в затвора! Дори -само това- имената на престъпниците да бъдат обявени пред медии или да се разчуе по друг начин-това пак е от полза! Ти се страхуваш да не си отмъстят след време. Или се страхуваш да не те сочат с пръст и обиждат! Знам, повечето са жалки агресори, които само обиждат, НО това не бива да те спира! Защото НЕ ти, а изнасилвачите-трябва да изпитват срам, страх, те да се страхуват!
Докато има жени, които продължават да мълчат, да се боят, да се поддават на срама и на разни предразсъдъци, престъпниците ще продължават да се разхождат безнаказано и да вярват, че имат правото да причиняват болка и вреда на други хора! И да считат, че никой няма да им потърси сметка, защото жертвите ще бъдат наплашени или засрамени!
Дори-за моментите, в които това ти се е случило.... да не си отишла веднага в полицията, не пречи и след време да подадеш жалба-направи го сега и не отлагай!
Наскоро гледах един сериал-, , 13 причини защо", епизодите ги има в интернет качени и във сайта filmi. sub ги има 4-те сезона, но може и от друго място да го гледаш сериала-просто го пишеш в търсачката на гугъл. Първият сезон е доста тягостен, но нататък е по-добре... Там се говори -именно за жертвите на изнасилване. Извадка на типичния профил на хора, които са преживели подобен ужас, първата реакция почти винаги е като при теб, но не оставай на това ниво... събери смелост в себе си и ще се радвам, ако подадеш жалба срещу типовете, които са ти причинили това!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 71cbfac42f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Отиваш в полицията и ги вкарваш за по години 2

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: f58a29fb19
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   "На 28 съм, хубава, "
Е, има си хас... Най-хубавата!

Принципно мога да ти кажа само от заглавието - да те изнасилят един път е трагедия, ама ако са няколко... нещо сериозно нередно има с теб и живота който водиш...

Нататък из писанията ти, само става ясно, че се нуждаеш от сериозно психическа подкрепа, включително лекарствена. Като виждаш, че се влошаваш, вместо да ставаш... нацист... вземи и влез даже в клиника. За съжаление сме бедна страна, никой не му пука за хора като теб, и естествено има такива които се възползват... За съжаление и самият ти психиатър, та няма нужда да ти казвам да го сменяш, по-добре с жена..

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: a4b939ac35
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   "Най-лошото е че след травмата страшно ми се прави секс"
Нормално е жертва на изнасилване да не иска да чуе за секс...
Нимфоманка ли си? !

 
  ...


...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4b2338a6b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Първо не всички мъже са насилници и причинана не е в тях, а в теб. Ти избираш. Защо не отиде веднага в болница след това изнасилване, съд, присъда, закони. Излез от този фейсбук и престани да вярваш на този измислен свят. Започни работа, успокой се, чети приложна психология, говори със специалност. И за какъв срам говорихме, за каква проститутка, лек това кой ти го вмени, що за разсъждение. И какво значи как ще ги гледаш в очите, какво си направила? Сама си вреди. И да нормално е да ти се прави секс и кой ти каза, че не можеш. Просто си оправи живота и си намери свестен мъж.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: d7563535a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Кой идиот си позволява да поставя диагноза на жена, претърпяла такъв ужас? За мен е престъпление да те съветва психиатър-мъж. Та той нищичко не разбира от женска сексуалност, а и "възползва се" как да го разбираме? И той ли те изнасили?
Ако живееш в малък град, премести се в София. Тук почти никой-никого не познава. Или се премести в чужбина.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 4b8dd7e547
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Не го знаете

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9d15a6221f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не го изчетох докрай, но си вижда, че ваще са ти объркали всички представи и това ти съсипва живота.
В секса няма нищо грешно. Това е физиологична потребност и е напълно нормално. Няма за какво да си гузна. Според мен не си изнасилена, а си крайно консервативна и не би се дала на никой. Искам да ти кажа, че даже през срефновековието хората са правили секс още от 16-17 годишни. Женили са се рано, още на тази възраст и жените са раждали. Без секс до 27 е пълен мазохизъм и е лошо теб. Така няма и семейство да направиш, освен че пропускаш толкова удоволствие.
Удмихни се на живота и дай шанс на някой мъж...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: a14f6ff076
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Много жени са минали през това, което и ти, включително и аз... Това е огромна травма, но в един момент нещата стават по-леки, дай си време. ❤️❤️❤️

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: cacacada9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   2 дава изключително глупави съвети. Да приемеме, че авторката е наистина изнасилена и темата не е фейк. Ако няма как да докаже, че е конкретно изнасилена от хората, които ще посочи в полицията, същите тези набедени изнасилвачи такива дела ще и спретнат, че ще и се стъжни живота. Ще има да плаща по съдебни дела десетки хиляди левове.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 862b46baef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Нито си лека, нито си проститутка. Виж сега, намери добър психолог или психоаналитик, махни се от хората, които знаят - ако си от малък град, махни се оттам. Смени всичко. На новото място никой няма да знае, не споделяй. Кураж.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0ba388940f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторката: Много благодаря.
Няма как да се оплача. По- добре да се преместя.
Не не съм жертва. И не не съм, нимфоман.
Някой е познал да. Грешно възпитание, консервативна среда. Мама мразеше жените и ги наричаше " курви". Пък с татко все повтаряха как да си хвана мъж( богат). И все се говореха, противоречие. Както и да е. Консервативна съм да. И може би има нещо нередно в мен. Но диагнозите бяха дори преди случките. Лекувам се. Може би към демонстрирала леко поведение. У фейса не вися вече, работя. Не ме илонизирайте, не съм казала " Най хубава", не и в контакт да се хваля.
Притеснявам се по- скоро да не хвана болест, че трудно си лекува.
Да на никого не му пука за хора като нас. Е, И?
Вече съм добре.
Благодаря ви.
Щастие вам!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0ba388940f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторката :
Още нещо.
Сегашния ми лекар е мъж. Не мразя всички мъже или пък мъже психиатри.
Разбиращ е добър. Жените не ги бива.
Още веднйж: мерси.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 9d15a6221f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   N2 какви 2 години бе? ! Отиваш на съдебен лекар и си вадиш медицинско. Наказанието е от 2 до 8 години затвор.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 01d57d2dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До н. 13 от н. 2-номер 13-да видим, ако случайно изнасилят дъщеря ти или жена ти, пак така ли ще разсъждаваш? ! Личи си, че си мъж , който от прекомерно зяпане на порно филми съвсем е изгубил представа за това, че някои неща-НЕ бива да се премълчават, защото мълчи ли изнасилен човек-без значение дали е жена, мъж, дете, мълчи ли се, има ли страх, има ли срам-животът става ад, защото този човек остава в ямата на манталитета на жертва, усеща се като жертва.
Н. 13-Как можеш да мислиш за жалки пари, как можеш да поставяш на везни двете неща? ! Ти н. 13, ако беше станал жертва на изнасилване-надали щеше да си кажеш-абе, ся няма да ги съдя, щото разбираш ли-ако те решат да ме съдят, може пък да загазя финансово. Всеки, който посяга сексуално на друг човек-Е НИЩОЖЕСТВО и определено и поведението и животът му са сбъркани, това означава, че дори жената да е влязла веднага в банята и да е измила всички физически следи от насилието, пак може да не се предава и когато дойде на себе си емоционално, когато се съвземе и осъзнае, че е по-добре да не си мълчи, тя все ще намери начин... тия типове, които са я изнасилили-може да са дилъри на наркотици или да употребяват такива, може да са побойници, затова дето се вика и анонимно да подаде сигнал в полицията-типовете ще бъдат тикнати в затвора и съдени, може дори да ги издаде по повод-наркотици, побой и т. н. Няма и да разберат от къде им е дошло!!!
Надявам се авторката да предприеме някакви действия по въпроса и да не слуша глупостите на разни селски мачовци, които си внушават, че жените могат да бъдат насилвани сексуално, бити, обиждани и после едва ли не са длъжни да си мълчат.
Авторке-моля те, повярвай повече в себе си и в своята сила, че ти можеш и сама да се защитиш!

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 865c3742ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Прави секс. Клин - клин избива.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 61b3f2fdaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Не е нормално вашите да те наричат к*рва.
Отиди, където и да е, просто по-далеч от твоя град/село.
Мисля, че е АДСКИ гадно да те изнасилят.
Не си случила на мъж, това не означава, че трябва да прекъснеш два рода.
Аз МИЛИОНИ пъти се обеждавам, че facebook е боклук.
Отиди на курс за йога (мисля, че поне малко ще помогне).

Пожелавам, да забравиш за всичко и да продължиш напред!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: 454458c23d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Искам да споделя и аз, че така се доверих на мъж от Фейсбук.
Мислех, че ще си прекараме приятно, а той ме насили. Сексът беше изтезание с бой. И не мога да се оплача, защото самата аз преди това се поддавах на флирта с него. Не вярвах, че ще ме нае** като парцал.
Сега съм добре и гледам напред. Да не ти пука и на теб.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 01d57d2dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   До н. 17 от н. 2-нещо си се объркал, очевидно коментара ти е насочен към н. 3-той говори за 2 години затвор, НЕ аз!

 
  ...

...
преди: 1 година, 29 дни
hash: dcec460199
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   хора защо пишете и се обяснявате на фейк тема само като прочетох "... смятам да стана LGBT. " и ми стана ясно че е яко фейк хахах модераторите да я махат тая измислена тема... а ти или тя дето се ебаваш с изнасилването не ти го пожелаввам!!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 28 дни
hash: 479d60f4db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   24, звездите ли ти го казаха, че темата е фейк? !
Те не ти ли казват кога трябва да напишеш главна буква? Май се ебават с теб.
Не пожелаваш изнасилване... Аз обаче ти го пожелавам от сърце! Определено го заслужаваш - има шанс след това за започнеш да разпознаваш теми от този род дали наистина са фейк!
Мъж ли си?

 
  ...
преди: 1 година, 27 дни
hash: dcec460199
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   аз съм 24 и това е до номер 25 - мъж съм да но мога и да чета между редовете за разлика от някои хора :D тук 90% от темите са измислени ти май си нов/а в този сайт :D пълни легена слагай краката и не пиши тъпотии че се излагаш

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: a471cf842e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   В "Любов и изневяра" в историята ти "Приятелка проблем" ком №8 е мой и в него аз също споменавам за твоята възраст на 66 навършени години. А в твоя коментар №9 ти питаш: "Как така в анонимен форум номер 8 знае толкова за авторката на историята". Ами зная защото те познавам от много години от другия сайт където също сме спорили много. Сайта се казва Rozali. bg. Сега да не кажеш, че такъв сайт не знаеш. Ааа не исках стигаме до тук, но понеже ти си страшно нахална и не пропущаше шанс да се звериш не само на мен а и на другите мъже, дори и на някои жени. Зная ти стила на изражение, зная ти и речника, зная ти начина на мислене, зная ти като цяло и характера. От мен не можеш да се прекриеш. Ти използваш всички приьоми да се представяш за различен автор но тези трикове пред мен не вървят. Ти не можеш да се промениш.
Моля да публикуваш коментара ми който ще бъде №29

 
  ... горе^
преди: 1 година, 26 дни
hash: 1bdbaf7cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   27(24), надценяваш се (в добрия случай, в лошия - лошо). Определено и понятие си нямаш от психоанализа, а темата прозира от усложненото психическо състояние на авторката.
Факт е, че има много измислени теми тук. Но какво от това - неадекватните съвети са поне на втора степен спрямо тях.
Както е и факт, че мода не пуска теми, които сам не разбира. Това е кофти. Никой не може да разбира от всичко и не е длъжен. В същото време се качват крайно грозни постове, които не кореспондират със здравия разум, камо ли да са полезни някому.
N29, не разбирам смисъла на поста ти - има ли връзка с темата? Каква? Всеки случай ти не си 27?

 
  ...

...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 2dc836582d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Първо, вайкането е ненужно и да любовта с жена може да те успокои, и аз така направих с мъж, но искам да съм жена на жена.

 
  ...
преди: 1 година, 19 дни
hash: 756a980954
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Нищо не разбрах

 
  ... горе^
преди: 1 година, 17 дни
hash: 865c3742ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Жена на 60 . Моя ме изнасили когато бях на 15. Проникна навсякъде грубо и брутално. Молех се и плакаха но не спря докато не свърши три пъти. Нашите разбраха за това и говориха с него. Обеща да се ожени за мен но след като завършва. Идваше у нас когато пожелае и правеше каквото си иска бях негова собственост Запушваше ми устата да не чуват нашите как викам. След като завърших направихме сватба и се преместих у тях.

 
  ...
преди: 1 година, 16 дни
hash: a90d7664c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Прав е номер 29, и аз познавам тази върла феминистка, която бълва змии и гущери заради мъжкото природно превъзходство и си измисля разни истории, дето само болната и фантазия може да сътвори. Авторке, как така са те изнасилвали много пъти и то различни мъже? И какво търсиш на "природата си майка" на места, където можеш да бъдеш изнасилена, или ти е харесало, щото винаги има "първи път"?
...
" Срам ме е от хората, може би да се махна. Най-лошото е че след травмата страшно ми се прави секс. А не мога. "
...
А сега де? След като са те изнасилили, как така страшно много ти се прави секс след това, а? Или не са те изнасилвали, а са те опънали и ти е харесало много?
Престанете вие гнусните феминистки със заплахи за съд на мъже, без доказано изнасилване, защото мъжете ще ви трепят най безцеремонно и си го заслужавате. Дори самият термин "изнасилване" не трябва да съществува, камо ли да се води за престъпление. По-скоро това трябва да е наказание за проклетите жени, които си мислят, че са равни че и дори много повече от мъжете. В много общества още има съд от племенни вождове за жени, посрамили мъжката чест и злоупотребили с мъжкото благородство, които биват публично изнасилвани за наказание от мъжете на опозорения род. В света, който има ред и не се води "демократичен" жена заявила че е изнасилена бива осъдена на смърт, като я убиват с камъни или я колят публично. За да бъде изнасилена значи че е нарушила закона и е била на място без мъж, където може да бъде изнасилена. Докато не се ликвидира феминизмът жените ще се опитват да вкарват мъжете в затвора без съществена причина, а мъжете ще ги убиват заради женската им наглост, като раздават мъжкото си правосъдие и право на отмъщение. "Два остри камъка брашно не мелят" - народна поговорка. Мъжът е този, който упражнява власт защото е много по-силен и по-умен, а не жената! Не го ли проумеят всички, винаги ще има истории като тази, дори и да е измислена!

 
  ...
преди: 1 година, 16 дни
hash: 2abde5d43b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   А бе, жените по цял свят са били изнасилвани от време оно. Остане или жена/момиче само сред мъжка компания или се предвижва сама и тн., лесно се стига до секс. Аз не знам защо жените го възприемат толкова лошо? Колко жени са били изнасилвани и са раждали от изнасилвачите си... Стига да не е някаква пълна отрепка, смърдяща, където да не можеш да я гледаш или някой наркоман, нормалните мъже не са толкова зле. Секс като секс. Да, може да не си на кеф с точно този, но ти секс не правиш ли? Много морал го раздават някой, ама иначе сами се е*ат, с който им дойде...

В крайна сметка си жива, здрава, не те е помлял от бой или удушил. Какво си се впрегнала все едно животът ти е приключил? Успокой се и карай нататъка.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 16 дни
hash: 6d887038c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   "За да бъде изнасилена значи че е нарушила закона и е била на място без мъж, където може да бъде изнасилена. "

Браво номер 36. И аз мисля абсолютно същото. Жените са в основата на това да бъдат изнасилвани. Ако го нямаше този див феминизъм и, както казваш, женска гавра с мъжете, за всички мъже щеше да има една вярна и покорна жена, която да го прави щастлив. А сега какво се получава? На жените им е позволено всичко и безкрайно по-лесно получават материални блага от мъжете. Много по-лесно им е да направят някаква професионална кариера, защото изкуствено са бутани нагоре по стълбицата от шефовете и законите... И на всичкото отгоре всички к*рвеят и се слагат само на най-богатите и атлетични мъже. За огромна част от мъжете жени няма. После защо някоя била натисната на улицата, защо друга познат я изнасилил, защо трети буквално смлял от бой жена си? Ами много просто - жените са извън норма!

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: 6aae441d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Само веднъж е трагедия, а няколко пъти просто статистика. Всъщност точно колко пъти бяха? Не за статистиката, а за картотеката.

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: a471cf842e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Номер 36 обърни внимание, че коментар н. 23 липсва който аз написах, но тя не го публикува защото беше критичен към нея. Да, това е 66 годишната баба, която като модератор изтрива всички коментари и дори не публикува истории, които на нея не и харесват но пък публикува всякакви свои измислени истории и най-вече истории с омраза към мъжете защото те не и обръщат внимание. Този сайт я направи модератор и това е най-голямата му грешка. Толкова злоба в никоя жена не съм виждал. В злобата си тя е наистина шампион.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 дни
hash: 0da451e490
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Знам номер 41, отдавна съм забелязал. Мръсотията на феминизма е осезателна навсякъде. Освен твоят коментар липсват и мои, а може би и на други мъже, гнусящи се от феминистките. Познавам тази 66 годишна баба, дето все се представя за онеправдана млада жена. Познава се по стила и на писане. Днешната женска извратения е насърчавана и е под закрилата на САЩ, и не само тук, но и в други сайтове тези безобразия се насърчават. За жените трябва да се коментира както за умрелите. Или само добро (дето го няма на практика), или нищо! Краят на световния полицай-терорист се вижда вече, Русия ще му разкаже играта, а с неговия край ще дойде и краят на феминизма!

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: 39c35d5399
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Все пак колко пъти те изнасилиха?
Как стана? Биха ли те?

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: f01b77735c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   първо ако някой изнасилва някого то вината е само и единствено на изнасилвача (до номер 5)

второ възможно е човек да направи глупави решения в рискови ситуации (например да се разхождам с пачка столевки и да ги размахвам над главата си с някой цигански квартал) вината от последствията че са те ограбили или изнасилили не е в теб но си се поставила в ситуация в която това е възможно да ти се случи.

трето - ако някой те нарани или ощети ти имаш пълното право да търсиш правата си и да търсиш наказание и даже си задължена да го направиш за да предотвратиш това да не се случи пак с теб или с някоя друга.

и четвърто, напълно възможно е сексъално да ти допада да бъдеш доминирана. поне половината жени са имали такава фантазия и не малко мъже също. не се притеснявай от това а намери човек с когото ще се чувстваш спокойна да бъдеш доминирана

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: b4bb038bf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Щом пише, че историята не е фейк, значи е фейк.

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 4b94703f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Да номер 45, точно така, гузен негонен бяга.

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 43b3f71ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   С мен се случи преди 30 години. На 16, ученичка, прибирах се вечерта от втора смяна. Спря комшията С колата и предложи да ме закара. Беше се върнал отпуска от казамата, много добре се познаваме цялото семейство. Не ме закара направо вкъщи а спря в гората извън селото. Бях девствена, молех се, но нищо не помогна. Накрая ми намаза дупето с крем за ръце и свърши там. Избърса сълзите ме, облече ме и ме прибра. , за довиждане ме целуна Разказах на нашите какво се е случило и баща ми излезе от вкъщи. Върна се след час и каза на майка ми да ми помогне да се измия. Едва по късно разбрах че са говорили да се омъжа за него след като завърша училище а и той се уволни. Срам ме е да разказвам какви работи ме е карал да правя през години съвместен живот. Сега вкара сина в леглото с мен- да свикна с жените и да не стане педерас. И двамата правят секс с мен но не заедно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker