Възможно ли е да сме енергийно свързани? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възможно ли е да сме енергийно свързани?
преди: 1 година, 8 дни, прочетена 1290 пъти
Тя историята не е за секс, но този раздел беше най- близко като тематика като че ли...
Та, на 35 г. съм, жена. Нямам половинка, нито деца. Той е с около 20г. по-голям от мен и е семеен приятел на родителите ми, знаем се повече от 15 години. Не е женен, няма деца.

Понякога ходим на гости до тях... да кажем през няколко месеца.. Примерно 4-5 пъти в годината. Винаги много приятелски се държи. Всеки път се прегръщаме и се целуваме по бузите когато се посрещаме и изпращаме. Както мен, така и родителите ми. Което смятам е напълно нормално.

Пред последният път когато си тръгвахме аз бях последна, а родителите ми вече бяха излезнали към колата. Прегръщам го за "чао" той ме целуна по бузата, и аз след като се отдръпнах от прегръдката също отвърнах с целувка по бузата от другата страна, при което той ме целуна по устата. Аз се вцепених. Дори не можех да мисля какво се случва. Но не се дръпнах. Не ми беше неприятно. След това последваха по- дълга и страстна целувка. Аз бях като хипнотизирана. И така няколко пъти. Всичко беше не повече от 1-2 минути макс. След това набързо тръгнах.

Два месеца след това пак отидохме до тях, нещо трябваше да организират. До тогава не се бяхме чували изобщо. Аз не знаех какво ще последва. Дали беше забравил. Но при посрещане пак ми цапна една целувка тайно без никой да види. На тръгване същият сценарии, като не искаше да ме пуска. Беше много силно и страсно. Попита ме как може да се целувам толкова добре. Като накрая изцепи- някой ден ще го направим. А сега тръгвай, че някои неща взеха да стават...
И аз му зстворих устата за да не се чува навън какви ги приказва. И той се засмя, и каза- да, на тях не им трябва да знаят. Аз пак съм в шок. Ама тотален. Защото не мога да се осъзная какво се случва и защо се случва. Не ми е неприятно. Но никога не бях гледала на него по този начин.
А той си е чаровник, спор няма. И смея да кажа, че беше най- хубавата целувка която и аз съм полувала..

След тези случки се сетих, че съм го сънувала 3 пъти до сега. Беше преди около 7-8 години и преди 2 г. да кажем. Мисля че във всичките имаше целувка с него ило някаква страст не изживяна.. Тогава изобщо не се замислих защо сънувам такива неща. Беше ми странно, но не му отдадох значение. Дори не съм се опитала да запомня съня.

Чувствам се много странно енергийно, но дали си внушавам, поради емоцията която се запали, или наистина е така, не знам. И започнах да се питам- тогава защо съм го сънувала преди..

Ако някой може да ме освести да се върна на Земята, ще съм много благодарна

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 7 дни
hash: b8213c10e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   По-възможно е батко ти енергийно да иска да преспи с теб, защото личният му живот малко му скучее ;)

//Sauvignon Blanc

 
  ...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 7c72166442
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Начинът, по който ти е говорил този нахакан младок, не звучи никак духовно или енергийно свързващо. Най-вероятно просто харесва порно с MILF-ки и иска да се похвали с подобно преживяване.

 
  ...
преди: 1 година, 7 дни
hash: 653d65d4e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От АВТОРКАТА:

Благодаря, Sauvignon Blanc. Да , погледнато от не толкова наивна гледна точка( както мен) си изглежда точно така

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 дни
hash: 1353e495fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е решил е да кара втора младост и да си доказва, че още го бива с по-младичка, докато съвсем не е остарял. Нещата отстрани погледнато изглеждат по-прозаично. Щом не се е женил до сега, трябва да ти светне червена лампичка, че има нещо което не е съвсем в ред. Или е закоравял женкар, или има някакви особености на характера, поради които не може да свърти жена. Ти на 35 е време малко по-реалистично да гледаш на нещата, струва ми се, че си склонна да изпадаш в някакви илюзии по отношение на емоции и т. н., за никакви енергии не става въпрос, а най-вероятно за сексуално влечение. Време ти е да се замислиш за връзка с някой около твоята възраст, ако искаш да имаш семейство и деца, този иска да си начеше егото.

Ж. 43

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: a805dbba82
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Не знам дали съм права, но звучиш сякаш нямаш много опит с мъжете. Не си ли се замисляла защо този чичко, така чаровен и целуващ се добре, на 55 години не е успял да създаде семейство? Защото ако не си, може би е време да се замислиш. Ако бяхте енергийно свързани, сега ли чак щяхте да го усетите? Ако му вържеш, ще си поиграе с теб и отношенията между вас барабар с родителите ти ще станат доста неудобни. Не си вкарвай този дърт таралеж в гащите, ще страдаш накрая.

 
  ...


...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 4858f5ca85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Къде пък видяхте порно в това, което се описва? ! Аз го намирам за много романтично. Но защо и двамата сте без партньори? И ако нещата се задълбочат (че ние жените сме такива), какво ще правиш с един мъж на 55 г. Макар, че годините са само цифра. Но за деца и семейство ми се струва малко закъснял. А ти си в разцвета на силите си

 
  ... горе^
преди: 1 година, 6 дни
hash: 83b46cd498
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Дядката е решил да си опита късмета, пък ако върже - върже. А хлапачката се прехласнала. А може и да се е усетил, че няма да има кой да му сменя памперсите и това да търси.

 
  ...
преди: 1 година, 6 дни
hash: 4858f5ca85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Номер 9, нито той е дядка, нито тя е хлапачка

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 87b15a55df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До н 10 На години не е хлапачка, но нивото й на емоционална зрялост е точно такова, а този на 55, айде за успокоение ще го наречем чичка, а не дядка, макар че и той с какви характеропатии е е отделен въпрос, като се има предвид, че е стар ерген.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 дни
hash: 83b46cd498
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   9 до 10 Мъжете на неговата възраст гледат внуци. А тя се държи като не видяла мъж хлапачка. Нека дядото си поиграе. Може да е за последно. Мен лично би ме било гнус от и по бузите да ме целуне такъв дядо.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 016207bd67
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До номер 12, на колко си години? Аз като бях на 25, 40 годишните ми се виждаха вече възрастни. Сега когато съм в тази група, не се чувствам по-възрастна от 25. И си прав(а), дядо е който има внуци. Има много поддържани и добре изглеждащи мъже на 50, повече от някои мъже на 35. За мен проблем е разликата във възрастта, а не самата възраст. То си е две поколения. Но живота познава много големи любови, за които разликата във възрастта да е била пречка. Например френския президент
Номер 9

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker