Уголемяване на пениса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Уголемяване на пениса
преди: 1 година, 21 дни, прочетена 4911 пъти
Здравейте! Момче на 22 съм и страдам от комплекс заради размерите на пениса ми. В ерекция достига дължина от само 12 сантиметра, което няма какво да се лъжем - малко си е. Да не споменавам, че заради това съм и още девствен. Признавам си, че буквално ме е страх да изляза с момиче, щото ако току-виж се стигне до секс, се притеснявам, че ще я разочаровам. Направо ме е срам от нищожните ми 12 см. Представям си как забивам някоя мацка, водя я вкъщи, събувам си гащите, тя се отчайва и си тръгва, а аз оставам разбит... Имам няколко по-близки приятели и сме си говорили по темата за размера на пениса. На всички тях пенисите им са по 16-17 см, а аз като знам, че моя е 12 и се отчайвам направо. Както и да е, не отварям тази теми просто за да се жалвам. Искам да питам нещо. Поразрових се тук-там из сайтовете и попаднах на някакви уж натурални добавки за мъже, под формата на таблети, които увеличават размера на пениса. В рекламата пишеше, че за един месец пениса ще се увеличи с 2-3 см. Под рекламата имаше коментари на мъже, които са пробвали продукта и всички казваха, че наистина помага и един пич за два месеца си е уголемил пениса от 15 на 20. Та искам да питам тук сред мъжката аудитория има ли някой, който лично да е пробвал подобни продукти за уголемяване на пениса и действат ли наистина или това са някакви глупости и гледат само да ти вземат парите. Надявам се, че наистина тия добавки вършат работа, щото иначе най-вероятно ще си остана девствен. На никое момиче не би му допаднало приятелят й да е с 12 см пенис.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 20 дни
hash: 7628040441
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Предатавям си как я забиваш, тя е супер впечатлена от тебе, водиш я към леглото, мокра е и няма търпение. Събличате се, тя едвам издържа да проникнеш в нея, и точно преди това, с хирургическа точност, възкликва "малък ти е", след което вади една линийка и го измерва за да потвърди. Нали виждаш колко нелепо звучи? Така и с притесненията ти...

 
  ...
преди: 1 година, 20 дни
hash: 76f241d369
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Всички такива хапчета са бая опасни за здравето. Абсолютен търговски трик. Можеш даже да очакваш, че в бъдеще няма да ти става от химията, която си взел, камо ли да ти се уголеми к*ра. Няма такива хапове.

Иначе ти знаеш ли как да си го премериш? С линийка мериш отгоре на пениса като хубаво притискаш линийката към пубисната кост и гледаш върха на пениса на колко сантиметра е. При секс тласъците са силни и плътно вкарваш цялата дължина на пениса си. Затова при мерене се гледа цялата дължина на пениса, а не само тази, която виждаш при ерекция. Не си правил секс, но можеш да видиш в порното. Научните изследвания за дължината на пенисите на мъжете се вземат по този метод.

А иначе много мъже, когато се хвалят за дължината си, нарочно слагат по няколко сантиметра отгоре. Така че бъде сигурен, че измежду твоите приятели има и такива с под 16 санта.

 
  ...
преди: 1 година, 20 дни
hash: e00c32c7d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Хапчетата работят, препоръчвам ти ги.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 20 дни
hash: dfc6d3668a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Аз съм момиче и мога да те успокоя, че не гледаме размера (или поне за мен няма значение) важното е да знаеш как да го използваш, как и къде да докоснеш момичето и такива работи. В секса не всичко е само пенис и до там, ние искаме да усетим и желание. Та не се комплексирай за такива неща, когато момичето те харесва размерът ти няма да има значение. Пожелавам ти успех и помни, че винаги трябва да опитваме нещата, от които ни е страх, за да разберем че не са толкова страшни и да им се насладим на макс! :)

 
  ...
преди: 1 година, 20 дни
hash: c72e9b5bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм с по-голям даже от на приятелите ти, които бъди сигурен, че те лъжат и ти казвам, че размера не е всичко. Да, кофти е, но не за всички жени е важно да ти е над 18см. На мен като ми е голям да не се трепят за мен? Има много начини, по които да компенсираш. Интелект, професия, пари, имоти, отношение, външен вид, характер... Никой не е перфектен, пич. Може да пробваш с някакви помпички или да правиш някакви упражнения, може и да работят. Аз като малък много мастурбирах и ми е много дебел, но нямам идея дали има връзка.

 
  ...


...
преди: 1 година, 20 дни
hash: e15acf56c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Авторе, ще ти кажа една лоша новина. Дори да намериш хапче, което да ти уголеми пениса, дори и да си направиш операция, пак ще си останеш на сухо. Или какво? Ще напишеш обява, че ти е станал 17 сантиметра. И като ти е голям какво? Важно е това, което стои зад големия. То и аз харесвам големи цици, ама сега съм с жена със супер малки цици. Ама всичко останало и е на топ ниво. Има стахотно дупе, страхотни кракс, хубаво лице, прави супер уникален секс, стегната е и има магистърска степен. И какво да я заменя с някоя отпусната мърла с големи цици. Никога. Вместо да се занимаваш с глупости, вземи си купи прилични дрехи с парите за хапчетата, опитай се да бъдеш забавен, раздавай го леко гъзар, черпи дамите и демонстрирай, че не си стиснат, дръж се мъжки и нещата ще се наредят. Ако пък някоя те изостави заради това, че не и харесва размерът, светът не свършва. Подкарай следващата. Да не е само една жена на тоя свят. И не чети глупостите на някои в този форум. Също ткака не мога да си обясня нещо. При толкова платена любов, как може човек да е девствен. Да, вярно е, че е по-хубаво, когато ти пуснат от любов, но ако не става, има много прилични проститутки на достъпни цени. Да не кажа на цената на една вечеря с някоя, която после ще ти се направи на интересна и ще те остави на сухо. Вземи си там едни 200 кинта, отиди в София и си наеми някоя, за да видиш как е и да придобиеш някакъв опит. Защото голямата излагация е, не когато ти е малък, а когато като се съблечете не знаеш какво да правиш и къде и е дупката. Е тогава има голяма вероятност дамата да изпита голямо отчаяние. Особено, ако е по-опитна в секса.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 20 дни
hash: 9f59b058f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Искам да питам с килограмите как си? Имаш ли корем, ако да, ти препоръчвам да свалиш някое кило и да стегнеш фигурата. Ако имаш плочки или поне нямаш корем, ще си по привлекателен, дори и с по-малък размер. Моя е 14 см, но поне свалих излишните килограми, а и така като нямаш допълнителни килограми, пениса ти се откроява повече. И аз имах не малко комплекси, но оформих фигурата поне, а и повярвай ми, ако някое момиче ти допада изобщо няма да обръща внимание стига да знаеш как да я накараш да се почуства задоволена, както аз не обръщам внимание, дали има малки цици или каква е формата на половия и орган, ако я харесвам истински :))

 
  ...
преди: 1 година, 19 дни
hash: dfc6d3668a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   До номер 6. Не мисля че най-правилния съвет към момчето е да отиде на проститутка първо тези момичета са с много бройки преди него и не знае на каква ще попадне и с какви болести е (то и те самите не знаят с какви болести са) второ с нея ще прави гнусен секс, а не любов. Не е ли по-хубаво първият му път да е с човек, който познава и харесва?

 
  ...
преди: 1 година, 19 дни
hash: d057a318c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От автора. Благодаря на всички, които се включиха досега и коментираха. Просто изпитвам някакъв срам от самия себе си, че пишката ми е малка и следователно не съм сигурен, че съм достоен да задоволя една жена в леглото. Не ме разбирайте погрешно, не съм чак толкова голям комплексар. Вежлив съм, бих казал и че съм хубаво момче, знам как да се държа с момиче, но само в границите на учтивия разговор и до там. Стане ли дума за нещо по-сериозно от това, никъде ме няма. Номер 6, напълно прав си за последното нещо, което каза, а именно, че когато се стигне до секс (ако изобщо се стигне) и като се съблечем, аз изобщо няма да знам какво да правя. Поне знам къде е дупката. И все пак няма да знам какво точно да направя, хич не ме бива в тези неща. Истината е, че досега никога не съм се целувал с момиче, камо ли секс да правя. Като знам, че пениса ми е малък и почвам да се чудя дали ще й хареса, дали ще успея да я задоволя, дали после няма да ме разправя пред приятелките си - "тоя дето спах с него има малка пишка, ха ха" щото момичетата обсъждат такива работи помежду си и ме е срам да не се разчуе. Какво ли не бих дал пениса ми да беше поне 15 см...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 19 дни
hash: d057a318c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Пак автора съм. Номер 7, с килограмите съм добре - 81 кг при височина 183, не съм дебел. Иначе да, шкембе имам, но не е голямо, обикновен корем с косми (не се бръсна) и така ми харесва. Харесва ми да имам шкембе, даже съм чул момиче от обкръжението ми да казва, че предпочита мъжът да не е с оформено тяло, но да е мъж на място, вместо да е плочкаджия. Пак казвам комплекси с тялото си нямам, само с пениса. Иначе относно секса - много ми се прави секс, направо не издържам вече. Както казах горе, ако реше да забия момиче, ще го направя, даже има коя, въпросът е, че ме е страх тя как ще реагира като разбере, че хем ми е малък, хем на 22 съм още девствен. Това е основния проблем.

 
  ...

...
преди: 1 година, 19 дни
hash: 5864fd7dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Много си комплексиран! Повече от теб съм в 20те и ми е 12-13 см! Която откаже само заради това е проста кофа!

Имам обаче друг проблем който ако нямаш, другото няма значение. Моят спада понякога като се опитвам да го вкарам и след това трябва няколко пъти да се надървя нз що и пак спада. На 23 г. нямаше проблем сега обаче спада няколко пъти.

Малък е ако е микропенис което нз колко е 7см или под? Това е в средата или малко под средата но малък да каже някоя..

 
  ...
преди: 1 година, 19 дни
hash: d057a318c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Здравейте! Отново е автора. Искам само да кажа, че продуктът за уголемяване на пениса, който видях, се казва Testo-y, ако има значение. Ако някой го е ползвал точно него, нека сподели.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 19 дни
hash: 414fc881cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Пич и аз съм на 22г и ми е 15см, даже и аз съм 1. 83см но пак съм на сухо (девствен съм), просто в момента е трудно със жените, те търсят 20% топа и явно ние не влизаме в това, но ти може да си по хубав но просто поради комплекса си, да ги отблъскваш.

 
  ...
преди: 1 година, 19 дни
hash: 992620154c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторе, и 100 санта да ти е, приказките че пенетрацията е единственият начин за женски оргазъм са митове и легенди. Наблегни на езика си и пръстите и им прави джутсута на тия. Това къде пъшкат по видеата си е чиста измислица.

 
  ...
преди: 1 година, 18 дни
hash: 4d6876955a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторе мерил ли си го отпуснат, това също има значение!

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 16 дни
hash: 250f2fb385
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аз не бих имала проблем с това, че ти е по-малък. Отношението и акълът са важни (ако не се стремиш към кифли). Даже жалко, че не се познаваме хаха, защото бих искала точно девствен приятел (аз също съм девствена, на 23). Писна ми вече от к*рвари, с извинение. Влагалището на жената е дълго 8-10 см, така че няма причина да се комлексираш толкова (като студент по медицина го казвам). Не мисля, че разни добавки ще ти помогнат да си го уголемиш. Единственият вариант е с операция при пластичен хирург, но те съветвам да не си го причиняваш. Трябва да си по-уверен и да не го мислиш толкова. Ако някоя ти се подиграе за размера, това само би показало колко е глупава. Не бързай да спиш с първата срещната, звучиш свястно момче, а такива момчета са малко. Първо си харесай някое по-умно и скромно момиче, опознай я и когато си сигурен, че наистина е свястна и можеш да й имаш доверие, тогава й сподели за това, че си девствен и притесненията ти относно размера. Надявам се да намериш правилната, за която тези сантименти да не са от значение - така ще знаеш, че те обича истински.

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: c221e267d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   16 - истински позьорски коментар!

Девствена на 23, студентка по медицина - ДА БЕ! Аз нали не съм виждал студентки по медицина...

Влагалището е 8-10-12 Санта, ама при възбуда побира много повече и ходи обяснявай на женките, че 12-15 см. са им напълно достатъчни. Не! Всяка иска да опита с 20-сантиметров. ВСЯКА! И даже много патки изневеряват на половинките си заради това си желание.

Това, че ти не би имала проблем с това, че на автора му е 12, е също позьорско!

Само съм съгласен да не си прави операции за уголемяване, че може да остане и без пикало.

"Не бързай да спиш с първата срещната, звучиш свястно момче" - жените сте много прусти. Това е съвет, който се дава на момичетата - да не спят с първия срещнат. За момчета и мъже е крайно нерелевантно това!
"Първо си харесай някое по-умно и скромно момиче" - ах, подли манипулатори! Къде ги видя тези умни и скромни момичета в днешно време?
"опознай я и когато си сигурен, че наистина е свястна и можеш да й имаш доверие" - хайде пак! Свястна жена??? Да й има доверие? Да бе? Ти чуваш ли се? На коя жена мъж може да й има доверие за каквото и да било? Даже лъжете за цикъла и болките и не искате и едно фелацио да дръпнете.
"тогава й сподели за това, че си девствен и притесненията ти относно размера. " - и тогава тя ще го зарежа моменталически!

Много "умни" и "стойностни" съвети даваш!

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: d057a318c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   От автора до номер 16. Благодаря много за милите думи, значат много за мен. Наистина се зарадвах да прочета коментара ти. Иначе не смятам, че девствеността (или липсата й) е мерило за достойнството/стойността на даден човек. Имам приятели, които за пръв път правиха секс на 17 и следователно вече не са девствени, но това не означава, че са по-малко стойностни хора от мен. Всъщност познавам доста свестни момчета, но за съжаление момичетата не ги забелязват. Ти очевидно не си от тези момичета, дано има повече като теб, това истински ме радва.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 15 дни
hash: 250f2fb385
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Номер 17, прекалено си предубеден. Как пък реши, че лъжа и си измислям? Мога веднага да ти докажа, че наистина съм на 23 и съм студентка по медицина, но в сайта не се допуска публикуване на лична информация. Освен това наистина съм девствена, колкото и да не ти се вярва. И познавам и други момичета на моята възраст, които са девствени. Толкова ли е трудно да се разбере, че не всички са еднакви? Ако погледнем, чисто статистически, няма как за всички жени да се отнася едно и също нещо. Да, може да преобладаващата част да са глупави и повърхностни, но не знам защо е толкова трудно да се разбере, че има изключения от правилото. Много често забелязвам как, когато едно момиче каже, че е девствено и вече е минало 18 и никой не й вярва. Това за мен е малко странно, защото хем искате нещо различно, хем после:”ама ти лъжеш, ти се преструваш”. Явно просто хората в днешно време са много недоверчиви. Съгласна съм, че е нормално в днешно да не приемаме всичко за чиста монета, но ако поставяме всичко под съмнение също не е добре.

А относно съветите, които дадох, явно сме на различно мнение. Да, влагалището се разширява на дължина и ширина, но това не значи, че всяка държи да е с мъж, на който му е 20 см. Дори и да предположим, че всички го искат, не на всички мъже са им толкова големи. Следователно някои жени ще трябва да се задоволят и с по-малко. Въпрос на приоритети е. Ако за дадена жена интимните отношения са много важни и това да е задоволена, тогава е възможно да си потърси такъв с по-голям. Както се казва - “За всеки влак си има пътници”. Дадох такива съвети, защото не мисля, че авторът трябва да комплексира от размера на достойнството си. Защото ако се комплексира, това ще се отрази цялостно в поведението му, ще стане неуверен, ще изпитва страх, че ще бъде заменен и това вече може да бъде много по-голям проблем за него самия и за една бъдеща връзка от размера на пениса му. Коментари като твоя, единствено могат да увеличат страховете на автора. Не знам колко “умни и стойностни” са моите съвети, ама аз не видях ти да даваш съвет, а единствено да се заяждаш с мен. Умни и скромни момичета в днешно време има, но не се забелязват, за разлика от кифлите, които правят всичко възможно да изпъкнат. Ако вземем за пример мен, аз например не ходя почти никъде освен на университет. Понякога се случва да изляза на разходка или да се видя с някоя колежка, но това е много рядко. Не ходя по дискотеки, не си качвам снимки в социалните мрежи и не правя нищо, с което да се опитвам да спечеля внимание. Ами при положение, че не се набиваме на очи, много ясно, че няма да ги видиш тези “умни” и “стойностни” момичета, защото може би учим или сме си вкъщи. Не искам да се изкарвам перфектна, защото не съм, но и е нелепо да съм под общия знаменател с всички. И не само че съм девствена и уча медицина, а и никога не съм пробвала цигари или наркотици ( а и би било позор за бъдещ лекар да го прави). И това, че някоя би го зарязала, след като й сподели истината, единствено ще покаже нивото и интелекта й. Аз не бих го зарязала и не виждам логична причина за това! Даже по-скоро бих го зарязала, ако е имал много бройки, отколкото обратното. Може би съм наивна и гледам на света с розови очила или мисля прекалено идеалистично, но това съм аз. Мога да зарежа някой заради поведението му, а не за заради размерът на пениса му. Даже бих го успокоила, ако има притеснения относно това. Но както и да е, темата в крайна сметка не е за това какво бих направила аз. Нека авторът сам да си прецени какво да прави, но понеже наистина ми прозвуча свестен, би било жалко да се превръща в поредния женкар, затова и му казах да не бърза да спи с някоя. Аз имам различен светоглед от другите, знам че са малко такива като мен. По-големият проблем на авторът е неувереността му, върху това трябва да работи, защото явно това му пречи да бъде интимен с момиче и да има връзка.

Авторът да ме извини за това лирически отклонение, но се надявам да съм му вдъхнала надежда, че и него ще има коя да го обича и иска, такъв какъвто е. Ако някоя го отреже заради това - чудесно, такава не му трябва. По този начин ще провери коя истински е заинтересована от него. А дали ше му изневерява, това е много спорна тема, защото зависи от много фактори, а не само от размера на пениса му. Няма гаранция, че и да 20 см. да му е пак няма да му изневери. Не беше нужно да се обръщаш лично към мен и ако коментарът ми ти се е сторил позьорски, мен това изобщо не ме вълнува, защото вътрешно знам, че съм на 100% честна.

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: 250f2fb385
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   От номер 16 отново до автора: Това, че съм те зарадвала, радва и самата мен. Защото е хубаво всеки ден да правим по нещо добро. Факт е, че девствеността не винаги е мерило за стойността на даден човек, но все пак лично на мен ми прави хубаво впечатление. Въпреки че в днешно време се възприема за по-странно да кажеш, че си девствен на 20, отколкото че си го направил на 13. Не значи непременно, че си по-добър от другите, но поне говори за някакви морални ценности. Така или иначе, всички са били девствени някога и е важно не само кога ще го направиш, а и след като го направиш какво ще е поведението ти. Например: дали предпочиташ сериозни връзки, верен ли си, правил ли си секс без връзка, можеш ли да обичаш истински и т. н. Жалко, че наистина доста свестни момчета са пренебрегнати от момичетата. Аз защо не ги познавам тези момчета!??? Хахаха Но същото го забелязвам и при момичетата. Просто не влизаш ли в рамките на днешното поколение и не те забелязват. Благодаря ти за милите думи към мен и не губи надежда!

 
  ...

...
преди: 1 година, 14 дни
hash: c7a1bdd81f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Нито една, повтарям нито една умна жена не се радва на голям пенис, защото знае, че рано или късно ще се стигне до анален секс.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 14 дни
hash: 193fe11cb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Слушай, ума ти прави трик. Вкопчил се е здраво във това, че пенисът ти бил малък. Това му е номер, да извини че другите неща от една среща с момиче са му по-страшни, направо застрашават представите му.

Ако не познаваш човешкият ум, нормално би се учудил от това, което ти казвам. Ако това е така, ако си се учудил приеми го, все едно че още не си готов за връзка с момиче. Просто, спираш се сам. Само знай, че ако пристъпиш към хапчетата за да решиш един измислен проблем, може да си увредиш тялото завинаги. Защо не поработиш върху самочувствието си, което се гради 1. с това да се виждаш успял и да имаш някаква самостоятелност - трябва значи знраво да работиш в нещо, което си намериш 2. Толкова да ти претръпне и писне от тъпите представи, които умът ни праща - че еди какво си щяло да изглежда зле пред другите - примерно ако си пуснеш дълга коса (направи го, помага за момичетата ; ) - та толкова да ти писне, че наистина да търсиш да бъдеш себе си нъв всеки момент, това значи - да забравиш "себе си", идеята за себе си, ами просто да си. Да дишаш, да чувстваш, да се радваш на живота. 3. Да го направиш с момиче, което те обича. Няма подобна радост, подобен кеф, това толкова ще ти дръпне самочувствието нагоре, че няма да се познаеш. Пробвай с характера си, с хобитата си, с майтапите - намери силните си черти, спомни си за тях, които очевидно имаш, като те чета. Излизай. Остави порното, остави и инстаграма, медиите, нази сайт - те ти изпиват от силата и здравето. Ползвай много умерено и с неприязън.

Ако се научиш да опитомиш умът си, светът ще бъде твой! Дерзай, пич ; )

М30

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: 02f85baed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Авторе, ще бъда директен и честен, защото в темата се изписаха един тон клишета. Каквото и да ти говорят, за да те успокоят, истината е, че размера е важен. Жените обичат големи. Но им е по-лесно да кажат, че няма значение или че имало и друг начин за доставяне на удоволствие. Обаче само така казват, никоя от тях няма да ти даде да й доставяш това другото удоволствие, само ще те убеждават, че там някъде имало момиче което щяло да те оцени дори и с малък размер. Но нито една от тях няма да е това момиче. Не искам да те наранявам, но просто не се сдържах да напиша каква е истината, след като видях поредица от лицемерни коментари как "ама то няма значение" или "не само с пениса се доставя удоволствие". А дали някоя от авторките на тези коментари ще ти даде да й доставиш "удоволствие"?

 
  ...
преди: 1 година, 14 дни
hash: 6dda0a2fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Това, че на никое момиче няма да му допадна 12 сантиметра, не го определяш ти, а ние, жените.
Първо, българските мъже си оправдавате неможенето в секса със сантиметрите си. Тези с 15- 16 сантиметра се жалват, че не им е 20 сантиметра, а тези с 12 сантиметра се оплаквате, че не ви е 15- 16. Мислите си, че като вкарате големият чеп и жената ще свърши след 4- 5 минути. Да, има и такива жени, но те са по- скоро малцинство. Пропускате едно много важно нещо в мързела си и невежеството си и това е, че жените правим секс с главите си, за ​разлика от вас, мъжете, при които нещата са по- физически. При нас нещата много повече се осланят на думите и психологическата игра. Много е важно да усещаш какво харесва партньорката ти. Можеш да свършиш жена с думи, с целувки. Сексът не е просто чукане, както мъжете си мислите, той се състои и в предлюбовната игра, в думите, в погледите. Нищо от това, ако липсва, не може да бъде компенсирано от 18- 20 сантиметра пенис.
И другото нещо е че мъжете харесвате кухи лейки и кофи, които от повърхностният си начин на мислене и лакомия не поглеждат мъж с под 15 сантиметра.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 1 година, 13 дни
hash: c3a97667d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   До автора: Аз съм на 42 години и също ми 12 см, в началото н а половия ми живот също имах комплекси като теб, което е разбираемо с оглед размера. Искам да ти кажа, че с времето се преодолява, просто стартирай. През годините спах с достатъчно жени, може би са над 100, никоя не ми каза "имаш малък член". Възможно е след това да са коментирали, но е важно да се научиш да го използваш правилно, да използваш пръстите си правилно, устните си и езика си правилно. И най-важното научи се да комуникираш с жените, да ги караш да се чувстват желани, да ги караш да се усмихват.

 
  ...

...
преди: 1 година, 13 дни
hash: cdcf642b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Блек Сабат, ти не беше ли девствена, кога започна толкова да разбираш от секс? Ти хубаво казваш, че жената може да бъде свършена и от 12 сантиметров, но колко 12 сантиметрови те свършиха лично теб? Интересно е, че жените хем казват "абе и с малък може да получиш оргазъм" и в същото време като ги питаш кога получиха оргазъм от някой с малък - никога!

 
  ...
преди: 1 година, 13 дни
hash: 6312b0c123
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Ми не е точно така. Има жени, за които сексът не е важен и се навиват на 12см. Имай предвид, че приятелите ти най-вероятно лъжат за размера си. Българите не са толкова надарени. Средно са с по 14см. Рядко някой има 18см. и не е както ти разправят. Трябва да натрупаш много сексуален опит, за да си добър любовник. Тогава имаш шансове и за по - яки мацки. Редовен секс ти трябва и спри с тъпото порно, което изкривява всички представи. Тям са подбирани с кастинг.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 13 дни
hash: 5864fd7dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Имам 2 проблема за теб авторе.. (м29 съм).

Първият е повлиян от шоубизнеса, Холивуди въобще известните, и съотвеетно колко е повлиял върху мисленето на българките (дето те самите нямам какво да преложат освен тялото си ако благоволят! )

За разлика от теб се обезкосмявам тялото, но и аз имам някакъв корем и не съм дебел никаде другаде освен малко таза. Толкова съм спорил с такива дето явно спят във фитнеса... как те не уважавали хора които нямат плочки.

Буквално 20 годишните и там горе долу са на принципа : Имаш ли ПЛОЧКИ?? НЕ? ЧАО

Аз дори така предложих първа среща на 22 годишна гимнастичка от НСА ( в последствие ми каза че се занимава с такъв спорт). Е... беше на принципа - "може да излезем... ако нямаш шкембе" иначе каза "сладък си". И първия боди билдър сиг тя ще се залепи за него.

И второ, дали от незнание, има не малко дето са искали да е повече иначе ЧАО. Но пак, трябва те да си променят мисленето не ти.

По тая логика да караме всички да си слагат силикон да са им големи гърди/. Комплексарките дето все искат голям що не си и вие сложите силикон, вие нищо не трябва да правите нали? Никакви задължения, само да ви се кланя някой.

 
  ...
преди: 1 година, 13 дни
hash: d29849236a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   12см си малък тея да не те заблуждават.
Не слушай съвети на разни женки, тръгнали да ти дават окуражителни съвети, които няма да ти помогна ама с нищо!
Те сега искат едно после нещо друго.
Не са много тези с характер дето си държат на думата пък да се надяваш, че ще случиш и то в тези времена.
Добрата новина е че може да ти порастне още с 1, 5 до 2см до към 30тата година. Дали ще си намериш за ебане е отделен въпрос.
Моят на твоята възраст беше око 15, 16 сега е към 18
При мен е така не знам дали се случва и при други.
Нещо много важно не носи спегнати слипове боксерки или прилепнали и стегнати дънки.
Добро кръвно спорт и високи дози кислород влиаят на всички органи.
Мисли над това дето ти казвам. Там се намира истината, до която сам трябва да стигнеш.

 
  ...
преди: 1 година, 13 дни
hash: 6eecb08ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   29 и какво по-точно му казваш? Че му е малък и да диша дълбоко, за да му порасне? Масово пенисите растат до тийнейджърска възраст. Не бях чувал за такъв случай на някой да му никне и на 30 :D Обикновено на 16 год. всичко е ясно.

И е клише това, че само с голям можеш да докараш жена до оргазъм Е, ако е някоя кофа, трудно, няма как, но за всеки чеп си има и зелка.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 12 дни
hash: d29849236a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   29-30 Казвам му точно истината а тя е че му е малък!
Не знам за твоят пенис до кога е рясъл но масово пенисите раста до тогава, когато продължава да расте цялото тяло.
Моят в тинейджърска беше 14-15 сега на 38 ми е почти 18
Дали и при него ще стане так не знам но може да разчита в бъдеще на поне 1см
Явно познанията по биология и анатомия са нулеви.
Темата е малък ли му а не за оргазми.
Много жени и и сами с пръсти и секс атрибути се докарват до оргазми, но това е друг въпрос.
Точно най голямото клише е че малък може да доставя изобщо удоволствие, освен ако не е ндевствена ученичка в гимназия.
Има достатъчно теми по този въпрос, които сочат че масата жени биха предпочели по-голям пенис!
Явно и твоя е малък щом си тръгнал да убеждаваш аудиторията в неща, които са отдавна известни.

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 5864fd7dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   29, . Чешеш си егото ама съм обсъждал с десетки момичета, не на всяка им трябва 18. Стига да е 12-14 да не е там микропенис. Не че е минус да е голям. но не е вярно. Мечтай си че си най велик

 
  ...
преди: 1 година, 11 дни
hash: d29849236a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   29-32 Чешеш си ти малкото пишле само.
Яко си комплексиран виждам, но така и ще си останеш.
Анонимен сайт - Велик!!! - това ли успя да узсмучеш от пръстите си само?
Давам обективе отговор на автора ти къде се бъркаш?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 10 дни
hash: 5864fd7dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   34. Твоето е мнение не обективен отговор а точно това - мнение. като примитив си мислиш че щом ти е по голям, значи си повече от тия дето не им те толкова. Е смешен си.

Аз не съм комплексиран ЗАЩОТО НЕ МИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗТЪКВАМ колко ми е като теб дето явно много искаш да го набиваш това

 
  ...
преди: 11 месеца, 21 дни
hash: 64f3d4cdbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Аз също бях на 22 когато изгубих девствеността си. Пенисът ми е около 14см момичето не можа да повярва, че ми е първата бях взел презервативи с лидокаин и я клатих няколко часа да ме запомни. С тези презервативи направо губиш усещането, че имаш пенис, тоест ако по някакъв начин пениса ти спадне ще видиш зор да го вдигнеш след като не го усещаш да съществува изобщо.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 20 дни
hash: ff1545bfa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Най-много да се осакатиш. Какво ти пука, че ти е малък или голям? Моята пишка е малка и крива и никога не съм го нито мерил, нито нищо. По съблекални на фитнеси, басейни и т. н. си го развявам без да ми пука, докато 90% от мъжете се въртят с гръб и се свиват. Нека някой ми се смее, че ми е малък. Ще му пожелая хубав ден.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: 0a8bbd7d66
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   """ В ерекция достига дължина от само 12 сантиметра, което няма какво да се лъжем - малко си е """ Това е доста лично, но според мен е малък. По принцип момчетата на 13-14 годишна възраст, имат средно около 14см, поне така си спомням. За зрелите мъже е нормално да е някъде между 17-22 см със сечение /как гадно звучи/ като китката на млада жена, вярно има отклонения от тези параметри. Преди много години, когато бяхме в социалистическата казарма, за един офицер се говореше , че му е към 30 см. Другите офицери и старшини казваха, че 3-4 пъти е пращал съпругата си в болница при любовна игра. Както, че съпругата му изпадала в паника когато се разнежвал и почвал да се умилква около нея. Имаше три дъщерички. Веднъж след някакво занятие, влезнал с ротата си банята, а бойците избягали от срам, а беше среден ръст, някъде към 175-177 см. Така, че всичко е до анатомия. Говорил съм с колежки и познати на тази тема, разбира се тези разговори са в подходящ момент. Дали е толкова ценен за тях размера, но всички казваха, че много по-важно е за тях емоционалната връзка в определеният момент, а физическата била като десерт. Някои твърдяха, че при по-едър ги боли. При тесни панталони по-едрият размер в някои ситуации предизвиква силна болка, от която не можеш да дишаш, както и на плажа на море може да те изложи и да заприличаш на първичен простак. Та кой съм аз, та да съдя. "Всеки му своето "" , което майката природа му е отредила. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: 47665dd087
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Здравейте,

Жена съм и съм съгласна с коментар №17, че №16 е позьорски коментар. Много интересно как жена, която не е правила секс се изказва и даже знае какво предпочита? Пълни глупости, посмях се.

Авторе, сега ще ме нахейтят, че съм к*рва, но съм била с 12 мъже през живота си. Впечатляващи размери имаха 3ма от тях - или 1/4. Да ти кажа честно - от големия боли! Сигурно не е при всички жени, но на мен истински големите пениси, наистина не ми доставят удоволствие, стискала съм зъби да мога да издържа до края и съм молила да са по-внимателни! Дамите са прави - ти можеш да компенсираш с техника, докато тези с големите като попаднат на жена като мен и просто не се получават нещата. Никога не съм мерила ничий с линийка и ми е по-скоро до усещането. В коментара на №16 обаче има и частица истина за дължината, вярно е не е необходимо да е дълъг, даже по-добре да не е много дълъг. Но кажи как ти е обиколката в еректирало състояние? Това е по-важното, според мен.

Ще обобщя:

1. Добрата жена държи мъжа си задоволен, но не винаги ѝ се прави секс. В случай, в който не ти е огромен чепа е много по-лесно за жената да ти достави удоволствие - оралната любов е чисто и просто приятна - дълбоко гърло много ще ти хареса и няма да задушиш жената. Няма да ти го "ближе", а направо ще ти го "лапне". Ще ти хареса.
2. При мъж с голям, има жени (в това число и аз), които ни боли - тогава мъжът каквото и да прави, няма как да достави удоволствие със секс, просто защото боли. С по-малък размер не е така - научаваш се да го използваш с пози, които са с по-добро проникване, можеш да си позволиш груб секс. привилегия, която аз не бих позволила на някой с голям.
3. Ако ти е дебел, просто си топ. Триенето в основата на влагалището е най-приятно. Това да ми се отпечатва на корема, не е приятно!

Помисли си преди да предприемеш някоя глупост, аз лично те съветвам да практикуваш и нещата ще се наредят. Няма да ти говоря глупости за добри момичета - аз самата не влизам в това число, но пък уважавам мъжете! Уважавам старанието им да ми доставят удоволствие и аз правя същото за тях.

 
  ...
преди: 11 месеца, 19 дни
hash: fbe26755a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Виж, това е природа, трябва се приемеш такъв, какъв си на този етап. Това са хапчетата са пълни глупости и са много вредни за здравето. Има наистина възможност за операция за уголемяване на пениса, можеш да провериш опциите и да си вземеш решение.

Истината обаче е, че е пълно с мъже със средни или големи пишки, които са супер зле в леглото, защото не усещах жената, нейните чувства и емоции, гледат порно и си мислят, че животът е порно филм. Нищо подобно. В леглото има адски много начини да доставиш удоволствие на жената с ръце, пръсти, език, устни, играчки всякакви... Най-невероятният партньор, с когото съм била (и бяхме двойка и лудо влюбени 2 години), беше импотентен. И пак ме побъркваше! <3

Така че изобщо не се филмирай, светът е голям и хора има всякакви. Има място и за теб, добре си дошъл в света на възрастните ;-) Успех!

Ж36

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 18 дни
hash: ed3b0d0e9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Акцентирай върху търсенето на мадама. Вероятността да стигнете бързо до секс е доста малка. Но така ще добиеш опит в "свалянето", който е много нужен. Трябва да си наблюдателен, внимателен кое харесва на жените и ги отпуска и кое - не и ги сковава.
За когато се стигне до секса, си мисли, че ще я напиеш и няма да забележи. Така го мисли, т. е - не го мисли към този момент. Остави ги тези размисли за след като те отсвирят няколко пъти, ако се случи. Защото не е задължително! За всеки влак си има пътници.
Бих ти препоръчал все пак да поработиш над въпроса за махане на шкембето. Подвели са те - не е никак предпочитана гледка! N2 ти обяснява при мерене да притискаш линията в пубиса до самата кост. Правиш ли го? Щом имаш шкембе, на пубиса задължително имаш натрупани мазнини, точно заради които изглежда по-къс. Това ти го казвам от личен опит и наблюдение.
А колко ти е дебел?
За проститутка, не ти препоръчвам. Виж кака - да. Даже и значително по-голяма. Даже в не особено добра форма. Ти си млад и не би трябвало да не можеш да го вдигнеш ако не е най-красива. Принципно не е нужно да се знае кой-знае какво за мушването. Има какво да се знае за преди това и след това. Проститутка няма да тръгнеда ти казва как да й направиш кефа... за разлика от кака.
Лично моя е 14см. Не страдам от предразсъдаци и съм взел на жена ми няколко дилда и вибратори. Ми големите си стоят в кутиите. Най-си предпочита едно желе-дилдо с размерите около моя. Усещам, че го предпочита пред моя си, основно заради темпото. В определени моменти (като усетя, че е "във фаза") вдигам честотата на фрикциите като на шевна машина. В смисъл - аз я обработвам с дилдото. Това темпо на практика, реално няма как да докарам с моя си.
Та начини да се достави максимално удоволствие има и с неголям пенис. Но това го остави за по-късно. Първо намери някоя навита да ти пусне.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 18 дни
hash: 5afd17ea15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   40 дрън дрън сигурно има наръчник с адски много начини но те са за малки пишки.
Не съм чувал да има указания за голям кур.
Ако не си узпирала удоволствие от голям кур си узпирала удоволствие от игра с пръсти. Добре че се изпусна да го кажеш.

 
  ...
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 18732632d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Слабите жени които имат луфт между краката и широк ханш, са с много широки вагини.
Търси си слабо миньонче около 1, 60/ --3 см/, на което краката се събират горе и ханшът да е среден или малък. Миньончетата са по-плитки и на тях от 18 см и нагоре им предизвиква болка при полив акт.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 10276c95ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Мое мнение на семеина жена на 47г. 12см. си е съвсем нормално. Но важно е главата да е по дебела поне фи 5 см за да изпълва. Иначе вибратора ми за мастурбация е 20см /4см вкарвам го целия но удоволствието е доста по различно в минус. Няма я тази топлина и уют.

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: cb05d68238
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   авторе, ще ти дам съвет и той е да спреш да гледаш порно. Там мъжете са подбрани, а не са масово с големи. Спри и да слушаш какво ти казавали разни приятели, че им били по 16-17см, няма такова нещо, лъжат те и това изобщо не е реалният им размер, а по скоро им е колкото твоя.
Ако беше филтрирал разните тъпи мнения и беше оставил само нормалните женски мнения, щеше да видиш че жените от големи ги боли и не им е приятно и не изпитват удоволствие.
Моя е 18см, бил съм с много жени, и почти всички жени, с които съм бил са казвали, че ги боли, ако го вкарам целия колкото и да са възбудени. Почти всички са казвали, че ми е много голям и на предишните им партньори им е бил много по малък. Обикновенно като правя секс с някоя жена, не го вкарвам целия, защото понякога някои от тях направо подскачат и след това не могат да се отпуснат. Бих казал, че едни 3, 4 сантиметра са винаги отвън. Сам може да си направиш сметката колко остават вътре.
Ходил съм и по проститутки, ами на повечето дето съм бил и тях ги боли и не дават да го вкарвам целия, то си личи когато не им е приятно, постоянно ме бутат да не го вкарам целия, гънат се. Дори една проститутка ми отказа секс, защото ми е бил много голям и нямала да може, и ми върна парите.
Жените от сантиметри не разбират, хващал съм го и съм слагал ръката така че да се махнат едни 3см за да се получат 15см и съм питал толкова ли са им големи на другите мъже и почти всички отговори са били "по малко". Питал съм и проститутки колко са им големи на другите, просто от любопитство и като кажат горе долу дотук и след това като премеря ами получават се едни точно 12см колкото е и твоя. А те би трябвало да са виждали доста пишки.
Като бях тинейджър преди много години сме си взимали някаква видеокасета(това е 90-те на миналия век), и сме ги вадили с приятели да си ги мерим(голяма глупост) но горе долу на всичките ми приятели са били около 12см-13см.
Доста жени ще ти кажат и че размера няма значение а много други неща. Те и в темата се опитаха да ти го кажат ама ти се забил в техническите параметри и неможеш да проумееш, че си си напълно нормален.
Другото, което съм забелязал е че по младите жени, с които съм бил, може би защото мускулатурата им там е по стегната, при тях винаги е имало проблем защото ми е голям. С годините може би се поотпуска мускулатурата там долу и усещането може би е за по широки и дълбоки и по лесно го поемат. Но за млади жени до 30-35 години това, което имаш е напълно достатъчно. Съсредоточи се в това как го използваш и как предразполагаш и се държиш с жените.
И си избий глупостите от главата.

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 10276c95ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Семеина жена на 48г. да си припомним вица за Иванчо и Мариика. Иванчо пита Мариика {голям или дебел}. Мариика рекла (важни е да е всеки ден). Та мъжете това да спазват.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 2ab9d7b646
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Размерът е най-важното. Не слушай тънкопишковците които казват, че нямало значение :)

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 часа
hash: 500717f155
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Размерът има значетие! Обаче имам приятел който знам че е с доста малък пенис, пък свършва жените по 2, 3 пъти. Той казва : " Не е важно колко коня е колата, важен е шофьорът " Т. де научи се да "шофираш" с езика и пръстите. След като ги загрееш използвай и меча!

 
  ...
преди: 10 месеца, 27 дни
hash: 1ddfb1970f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   Моя е 13-14 и не особено дебел, комплекс си е така е! Не е от гледането на порно както някой хора смятат, ето във залата която хода има доста надарени и мамка им разхождат се по патки постоянно. Отдавна съм преживял това да се срамувам, събличам си св къпя си се и т. н, е да попрекривам се с кърпата. Но мамка му комплекс си е, често пъти смятам че няма да мога да задоволя една жена, от там тръгват и проблемите с тях и липсата на секс. Но тва е единствения начин е да се пребориш сам със себе си!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker