Секс на макс и възраждане на копнежа да живея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс на макс и възраждане на копнежа да живея
преди: 1 година, 19 дни, прочетена 1985 пъти
Здравейте, скъпи приятели! Както сте видели вече от заглавието на историята, става въпрос за най-големия еликсир на този свят, който може да съществува – негово Величество Сексът. На 23 години съм и поради абсолютно изкривени виждания за света около нас, насадени в детството ми от близки и познати, имах много странни разсъждения за секса. Тъжно ми е на душата и ме е срам да си го призная, но на 20 години го направих за пръв път. После, поради много лични причини и загуба на близки хора, влизах в депресивни епизоди, мислех да се самоубивам, ходих на психолог, закрепих се и напоследък се завръщам в живота с Усещане, че си струва да Живея. Животът обаче дотук ме смаза. Почти всичките ми близки починаха пред очите ми и първото момиче, към което изпитах любовна тръпка, беше убито – пометено брутално от кола на улицата – само докато бяхме на десет години.

Онзи ден, във вторник, си извиках проститутка, която се оказа невероятна. Сексът с нея беше Божествен. Изчуках я като току-що помилван от доживотна присъда затворник, който е бил пуснат на свобода. Почувствах се невероятно и в главата ми препускаха какви ли не мисли. Ще ми бъде интересно да споделите дали проститутките свършват по време на секс, защото моето Божество, с което бях, свърши, докато я чуках вагинално, но да Ви призная – у мен стои тъжно съмнение, че може да е симулирала. До тези, които ще ме упрекнат, че може би имам чувства към нея – не, всъщност просто искам да си потвърдя, че съм успял да я докарам до оргазъм, защото за мен да докарам жена до оргазъм, е равносилно на това да се чувствам цял. Ебах я като невидял и се радвам на изживяването, което имах. Когато свърших два пъти върху нея, усетих, че искам да го правя с нея три дни, без да си отива, но пуста работа, стара като света, трябваше да замине в скапаната далечина и да ме остави самичък да умувам за есенцията в света и в късните нощи на това мое изживяване да се самозадоволя още три пъти на нейна снимка. Накрая топките ми тежаха като гири или пудовки.

Някои ще ме упрекнат, че ходя на проститутки и не си намирам стойностна приятелка – знам, мили хора, какво имате предвид, но последните две момичета ме направиха на нищо, като ме изоставиха, само пак влязох в депресивните си епизоди и за малко да се самоубия или да откача напълно. Ако трябва да коментираме и да ме обвинявате, че съм съучастник в трафик на хора или т. н., както срещнах в други подобни теми в сайта – хора, не се мъчете, на никого от структурите на държавата, които отговарят за това, не му дреме какво се случва със съдбите на хората. Аз няма да променя държавата, прокуратурата или някоя друга институция, затова мисля да ходя смирен като гълъб и да еба жени с нежност и внимание. Не обвинявам никоя от последните две момичета, но сега просто искам да се отдам на период „ебане наред, с весела пишка напред“. Може да ви се струвам причудлив с това, което пиша, но душата ми сега се ражда. На 23 години съм и усещам, че животът придобива очертания. Ебе ми се така, както ми се диша, и дишам, за да еба. Мисля другата седмица да пътувам до друг град, за да се видя с една приятелка, да прекараме време заедно и през уикенда да се изчукаме като две малки светулки в този побеснял от проблемите си свят.

Другия месец имам рожден ден. Искам да го отбележа с фантастично чукане и да си ходя на проститутки. Може и да се пристрастя, но искам да пробвам от всичко – груби господарки, анален, вагинален, орален, всичко. Хора, раждам се отново!

Бъдете здрави и щастливи!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 18 дни
hash: cd8683e8e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Мен пък дори ме разчувства по някакъв начин, а съм жена. Личи си, че не си някакъв див селянин, преживял си много за възрастта си. Щом чувстваш, че сега се раждаш, значи имаш нужда от този период - изживей го и да не ти пука какво мисли Пешо от сподели. Ти знаеш най-добре какво искаш, няма правилно и грешно, все пак не наранявсш никого с избора си и това е достатъчно.

 
  ...
преди: 1 година, 18 дни
hash: fe6c134fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   А така!

 
  ...
преди: 1 година, 18 дни
hash: efffa40c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Имаш трайни и вероятно непреодолими психични проблеми. Да спиш с проститутки и да го наричаш осмисляне на живота.. жена с цена била “Божество”. Другия път като изпаднеш в дупка и решиш да се самоубиваш влез в тази тема и я прочети.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 18 дни
hash: e3e9f99181
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ти не си нормален... Върви да се лекуваш и спри да занимаваш хората с "дивото си чукане", защото мен лично не ме интересува. Очевидно избиваш някакви комплекси, но какво да се прави... светът е пълен с такива хорица.

 
  ...
преди: 1 година, 18 дни
hash: 4bf525c649
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За секса - евала. Довери се на инстинктите си. Харесало ли и е според теб? Просто си отговори обективно.
А иначе за другото, брат, ако некви жени ти действат чак така, значи си супер нестабилен. Нормално е да ти е тъпо известно време, ама чак да те съсипе...

 
  ...


...
преди: 1 година, 18 дни
hash: 4287b48e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Чукай проститутки авторе. Не трябва да се притесняваш, че си плащаш за секс. В този спорт по един или друг начин винаги си плащаш. Аз съм един много привлекателен ерген секънд хенд, ама не защото съм карсив и строен(ме че не съм), а защото съм с хубава кола, пари и съм много забавен и що годе свестен. Ще се изтрепят самотните майки за мен. И как не. Ставам за такси, за касичка, за домашен майстор и за доведен баща на децата им, родени от красиви непрокопасници на младини. Само че не са познали. След поредното разочарование, шибам само боклуци. Понякога платени, понякога безплатни. Каквото дойде. Шибам и бягам. Защото много съм сексуален, а попадах все на свестни жени. Всичко им е перфектно, само дето сексът им куцаше. И това търпях, но накрая сексът просто ми го спираха. И животът ми мина в чикии. Това докато не открих палтената любов на стари години. И понеже съм вървежен, изпада и по някой безплатен боклук за едното возене със супер колата ми или някое черпене. Но при проститутките има и големи греди. Не винаги всичко е така, както ти се е случило. Попадал съм на гадни мангалки, на абсолютни мърли, дето смърдят, на дървета в секса, на наркоманки и всякакви други отврати. А не вземам от евтините проститутки. Такива като тия в ниския клас кОври на мен ми се пускат безплатно. Не че ми е гордост, даже гледам да не се разчува, че ме е срам. Имам и свестни кандидатки, но вече съм се напатил от свестни. Отделно, че имам някакво чувство за отговорност и ми е съвестно да разкарам свестна жена. За боклуците скрупули нямам. Но искам да правя секс и го правя. Всеки ден ако може, даже и по повече от един път на ден. А с нормална жена май не става.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 17 дни
hash: d7738fa907
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 6, Здравей, аз съм свястна и много хора ме определят като такава, затова и толкова момчета са си тръгвали или предпочитали други, но без да сме имали връзка- просто защото си мислят сигурно, че съм задръстена в секса и си мислят сигурно, че не съм сексуална, но в същото време искам много секс. Общо взето - скрита лимонка, но просто се нуждая от това удоволствие с любимия за мен човек.
Сегашния ми приятел е голямо дърво и мисля дори за раздяла. Не мога да го търпя... Не знаех, че могат да съществуват такива мъже - той е супер отворен човек попринцип и е много разговорлив, затова в началото си мислех, че ще има страст голяма между нас. Да, ама не... свършва супер бързо и не му се повтаря след това, правим 1-2 пъти в седмицата. Като почна някой път аз да си искам, вместо да се зарадва, както един нормален мъж, той започва да ме гледа с досада и почвам да се чувствам отвратилно...
Казвала съм му, че искам да го правим повече, 3-4 пъти поне в седмицата и ми е казвал:, , Извинявай, но това е много, как може да ти се прави толкова секс"
Боже полудявам...
4-5 пъти съм искала да си тръгна, последния път беше преди няколко дни и той не ме пуска, започва да плаче в истерия и казва, че ще се самоубие ако си тръгна. Заедно сме от една година. Много ме обича и аз го обичам, но не мога да търпя това повече. Направих още един компромис, защото ми ревеше и ми обеща, че щял да се промени. Още на следващия ден беше си купил вип, но пак издържа към 15 мин макс, а точно бях на косъм да свърша.
Искала съм дори да се къпем заедно, но НО :)... срам го било. Пред другите хора се прави на много отворен, разговорлив и щастлив, но е много задръстен всъщност.
Това го казвам само тук, на никого не съм го споделяла, просто в изминалата седмица толкова много яд ми се насъбра и гняв, че главата ми ще избухне..
На 25 е.
Но ето, че има и такива мъже. Явно нашия тип хора винаги намираме противоположностите. Много искам някой, с който да си живеем и да го правим, винаги, когато имаме възможност, защото с точния човек ще ти се прави постоянно и навсякъде. Явно аз не съм точния човек за него и на мен той не ми е.
С такъв човек, който не ме желае аз няма да правя семейство!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker