Трудно я задоволявам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Трудно я задоволявам
преди: 1 година, 24 дни, прочетена 6082 пъти
Здравейте. Мъж на 48 години съм. Преди 5 години се разведох с жена ми, от която имам две деца, вече поотраснали - големия ми син е на 20, а малкия е на 15. Имам стабилна работа и добър доход, така че мога да си позволя да излизам с по-млади и привлекателни жени. С новата ми приятелка излизам от 2 месеца, тя е на 25. За съжаление вече не съм толкова добър в леглото като едно време. Спортувам почти всеки ден, имам хубаво тяло за възрастта си, но все пак изпитвам сексуални несгоди. Като цяло трудно си го надървям. Когато приятелката ми ми прави свирка, ми се вдига бързо обаче като трябва да я ч*кам, бързо ми спада и не издържам много. Трудно ми е и да свършвам вече, като цяло само от свирка мога да свърша. Обичам приятелката си и ми е гузно, че не мога да я любя както тя иска и се притеснявам това да не сложи край на връзката ни. Дайте ми някакви препоръки. Мислех да пробвам с виагра обаче знам, че е много вредна и има много странични ефекти. Ще се радвам да чуя мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 24 дни
hash: 68d0fa2b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Пробвай със хормонална терапия за тестостерон, вдига ти тестостерона все едно пак си на 20

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 45e1da1dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Като цяло в китайската медицина има начин човек да си възвърне сексуалната енергия. Това се нарича медитация върху микрокосмическата орбита. Работи, но е трудно да се усвои, в процеса може да си докараш болежки докато ти се отпуши. Като цяло, проблемът ти идва от това, че си хабиш жизнената сила, изливаш спермата си. Ако я пазиш и действаш по-консервативно с техниката, държиш здраво удоволствието в ръце, ще ти се вдигне пак. Има книги по темата.

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: 50b8cfa6c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ако си от София, посети Онклиник. Имаш проблем, който трябва да се реши.
Така или иначе ерекцията ти никога няма да бъде като на 25-30годишен и на любовницата ти ще й писне. Добре е да си подготвен за този момент.
Виждам, че държиш да си с значително по-млада от теб жена, но когато тази те зареже, си потърси някоя с по-умерена разлика, за която неволите ти в леглото ще са по-разбираеми, например 35- 38 -годишна.
Няма защо да се залъгваш, светло бъдеще заедно не ви очаква...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 24 дни
hash: 06dd7e102a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пробвай малко по-щадящи неща преди виаграта, попърс има го в секс шоповете, вдиша се през ноздрата, но не прекалявай. Виж и за турски маджун му викат, малко бурканче сладко, не го консумирай с алкохол че ще стане страшно. Щом си спортист, няма да ти пречи и малко ТРТ да вземеш, водят го химия за културистите обаче в малки дози помага и те подмладява също. Не се коркай, нормално е с годините да спре да става.

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 277d229077
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Рано или късно ще те остави... Това е грозната истина. Имам приятел от 1 година и свършва всеки път на 8-10та минута и ми писна. Тъкмо започва да ми става все по-чувствено и свършва, а аз всеки път усещам, че съм близо... Отскоро вече започнах да мисля за раздяла и тази мисъл все повече ме гони, защото няма промяна, а той е на 25 :(.
Обичам го, но така не мога да се мъча. Другото което също ми пречи, е че го правим рядко - 1 път в седмицата - защото все е уморен и повечето пъти като си лягаме не ми и обръща и внимание. Казах му наскоро какво ми пречи и той каза, че го знае и иска да го промени.
:(.... всеки ден рева и се чувствам нежелана. Дори сега се поставям на мястото на това момиче. Трябва да видиш как да промениш това. Отиди на уролог, или ако те е срам, както приятеля ми, попитай някого за ИЗПИТАН съвет.

 
  ...


...
преди: 1 година, 23 дни
hash: 329e73147a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   От автора. Номер 3, да, от София съм. И не, тя не ми е любовница, а приятелка (гадже). Харесва ми да съм с нея не просто защото е млада и красива, а и защото я обичам, имам чувства към нея. Ясно ми е, че на 48 няма как да издържам в леглото като някой 25-30-годишен, но въпреки това не искам да я изгубя. Като съм с нея се чувствам млад и жизнен. А и физически се чувствам силен и издръжлив. Имам мускули, навремето имах и плочки. Е, на 48 е ясно, че вече нямам плочки, но коремът ми е плосък, нямам шкембе. Тялото ми е оформено, поддържан съм, само дето косата ми вече се е прошарила тук-так, но все пак никой не може да избяга от процеса на остаряването. Обичам приятелката си, с нея имам чувството, че изживявам втора младост, дори имам някакви надежди да заживеем заедно и да си направим бебе. Момчетата ми вече пораснаха, но на мен ми се иска пак да стана баща. Какво лошо има пак да се влюбиш, макар и на 48 и да искаш да създадеш семейство с любимия човек.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 23 дни
hash: a0cd96e428
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Продължаваи или я завършваи с език и пръст аз така обичам. И моя има такъв проблем. Ж 46г

 
  ...
преди: 1 година, 23 дни
hash: bf2bb8da6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Авторе, не знам какви надежди имаш, ама вземи малко ги охлади и влез във връзка с реалността. Ти на 50, тя на 25, наистина ли си вярваш, че тя ще се погребе с теб, че и деца ще ти роди?
Защо да го прави? Заради кофти секс и старо тяло?
Момичето очевидно си има проблем със самочувствието, но когато осъзнае колко по-добър мъж може да си хване ще се преориентира много бързо.

 
  ...
преди: 1 година, 22 дни
hash: d221248cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   До 7

8-10 минути секс е НАПЪЛНО нормално! Това, че ти не можеш да свършиш за толкова време, е друг въпрос. Много жени не може да свършите. Има много мъже, които на 5-тата минута са готови да свършат. Даже са страшно много. Ако не се смени позата и темпото, масово мъжете сме готови за 5 минути лашкане. Ако се разделиш с приятеля си заради това си долна п-тка. Съвсем нормално е да свършва за такова време. И друг да си хванеш ще е същото. Виж, можеш да го накараш за повече секс, че 1 път в седмицата наистина е малко за млади хора. Но това зависи до голяма степен и от тебе.

Авторе, виж дали половинката ти не обича садо-мазо. Може да се надървяш от такива неща, а и на нея да й хареса.
Иначе за деца... Наживей се някакво време с нея и я остави да си намери друг без деца. 3 ще са ти много, а и откъде знаеш дали ще можеш да се грижиш достатъчно дълго за детето? Не мисля, че в твоя случай е добра идея, предвид, че вече имаш две.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 22 дни
hash: bf2bb8da6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   7, глупостите на 13 не са верни, като жена ти го казвам. Има мъже, които ще те задоволят в леглото и не трябва да се чувстваш грам виновна да си намериш такъв, а не някъв неможко.

 
  ...

...
преди: 1 година, 22 дни
hash: 2158f2171d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Прочети се добре, после казвай, че искаш деца от 25 годишна от 2 месеца връзка.
Тя не е с теб заради секса, ни щото си Аполон, сам казваш за добрите доходи, от там може да си направиш изводите за нея.
Ако нямаше пари, щеше да е с теб заради ниското си самочувствие, щото очевидно такива мацки имат сериозен дефицит.
Хващаш си много по-млади от теб защото си в кратическа, искаш да докажеш на твоите наборки/набори че си желан, па макар и гонещ 50-те, вдигаш си и собственото его така.
За 2 месеца няма как да я заобичаш, че и чувства да имаш, ако разчиташе на чувствата да си се хванал с твоя наборка.

 
  ...
преди: 1 година, 22 дни
hash: ccedabef8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ти какво искаш, взел си кифла на годините на децата ти! Чичка, хуя на 50 години не е като на 25 г. Тая едва ли е с тебе заради секса, който хич го няма, я апартамнета ще ти вземе, я....
Що не се запозна с някоя вдовица или разведена на твоите години!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 21 дни
hash: bd1377fb09
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   От автора до 16 - "Що не се запозна с някоя вдовица или разведена на твоите години! " - защото искам жената до мен да е млада и свежа, а не възрастна. Да, може вече да съм на години, но поне още изглеждам добре и мога да правя секс, макар и не като едно време. Обичам приятелката си, защото с нея се чувствам млад и жизнен, чувствам се силен. Не разбирам какво лошо има щом я обичам да й направя дете. Както казах стабилен съм финансово и ще гледам добре и нея, и детето. Просто искам пак да се чувствам млад и щастлив с нея.

 
  ...
преди: 1 година, 21 дни
hash: 2a40f93966
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Приятелят ми (на 33 години е, за сведение) има сходен "проблем", макар че аз не го възприемам като такъв. Средно по толкова време издържа и разбира се, за мен не е достатъчно, за да свърша, независимо какви пози правим, какво има в допълнение като възбуждащ фактор и т. н. Така че след като той свърши, продължаваме с пръсти, език, играчки. И мога да ти кажа, че като ги решихме така нещата, аз съм по-доволна и щастлива от секса, отколкото съм била с мъжете, които са издържали значително по-дълго. Ако дамата е отворена да опитате, предполагам, че ще й хареса да си играеш с тялото й. ;-)
Понякога първо обработва мен почти до оргазъм с цел след това да свършим заедно, но на мен повече ми харесва като е първо той, после аз. :-)

 
  ...
преди: 1 година, 20 дни
hash: ebbf09233e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Брей какви па са тия дето чак на 40 и нещо ще си вземат мъж е на 25. Аз в на 29 обаче почвам да проявявам същите проблеми като при теб. Дали е от мн чекии еедва ли от възрастта. Рядкото правене на секс отвиква, цякаш не може да се отпуснеш

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 20 дни
hash: 46f853d9de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   по пазарите продават маджун се казва, яде се по една лъжичка и след половин час оная работа става като ракета, без майтап и държи поне 3 часа, действа гаранция, с колегите го пробвахме, мисля че го вкарват от турция, запомни, маджун.

 
  ...
преди: 1 година, 20 дни
hash: a3e142bd73
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Ще трябва да се научиш да си много добър с език и пръсти. Като бях на 25, бях безумно влюбена в мъж на 60 - и той в мен. Имахме 2 г. връзка и живеехме заедно. Той беше импотентен почти, но по-красив секс никога не съм правила. Изключителен беше, с много любов и оргазми. Успех!!

 
  ...
преди: 1 година, 20 дни
hash: bf2bb8da6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Ами авторе, щом толкова държиш жената да е млада, почвай виаграта, развръзвай портфейла и я прати на един курс по бърза помощ, да може да различава първите признаци на инфаркт.
Макар че ако се ожените не разчитай при инфаркт да ти извика линейка - в този случай ако починеш тя е наследник на 50% от имуществото ти (дано е повечко). Децата ти си делят другите 50%.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 20 дни
hash: 1c4c95fd04
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Всяка хубава и умна жена, дори и да е по-скромна и без високо ссмочувствие осъзнава предимствата на външността си.
На 25 живота е пред теб, защо да го прекарвал с някой, амортизиран емоционслно и физически?
С двойно по-стар мъж може да се задоволи само златотърсачка каквато със сигурност е онази, която ти продължаваш да наричаш "приятелка".
Твърдя, че тя ти е само "любовница" и тази "любов" в крайна сметка ще ти струва много скъпо.
Наживей се, авторе, но когато останеш на улицата, моля те, потърси друго място, на което да си ближеш раните
P. S.
Секс по-малко от 30 минути е заешко клатене. 30 минути са минимума.
Мъж, който издържа само 7-8 минути е болен.
Здравите мъже издържат много повече.

 
  ...
преди: 1 година, 16 дни
hash: bd1377fb09
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Автора съм. Благодаря на всички за съветите, но нещата не се развиха добре. Приятелката ми преди два дни ме заряза. Каза ми, че вече не може да издържа така и ме отсвири. Опитах се да поговоря с нея, казах й, че ще оправя проблема със секса ни, но тя ми каза, че е невъзможно и не мога да я задоволя, както тя иска. Каза ми, че откакто е с мен се чувства като похабена и не иска да си го причинява повече. Предложих й да отидем само двамата на почивка за седмица, за да може да останем насаме и да си дадем още един шанс. Тя ми отказа. Бях много афектиран от това и й казах, че е златотърсачка. Тя се ядоса и ми каза, че съм износен чичка, който не може да си го вдигне без нейната уста и също каза, че я е гнус, че съм се празнил в устата й и че по всяко време може да си намери по-млад и по-богат от мен. След това си събра чукалата и си тръгна.

Вчера цял ден ми беше зле и не можеш да повярвам, че това се случи. А аз толкова много я обичах, купувах й подаръци, опитвах се да я задоволявам в леглото според възможностите си и накрая тя ме предаде така грозно. Почувствах се като боклук...

 
  ...

...
преди: 1 година, 16 дни
hash: bf2bb8da6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Ами авторе, ти какво очакваше? Всички ти казаха, че така ще стане...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 15 дни
hash: 71e1c55095
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Ами това са днешните жени, толкова е имало и любов, не се къхари, не си струва!

-Ергенът

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: ebbf09233e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Ами авторе.. на тея години за нея определено си чичка. Аз в едва 30 вече някои за стари ни имат па теб хептен.. И аз не бих се празнил в устата ако не иска

 
  ...
преди: 1 година, 15 дни
hash: bf2bb8da6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Каква ти чичка, дядка си е на тия години. Чичка е на 40.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 13 дни
hash: ffa1226485
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Номер 3 и 23 съм.
Може да съм прозвучала грубо, но се опитвах да те подготвя за сблъсъка с действителността.
Не очаквах да се случи нещо различно.
Прочети съвета ми в мнение 3 и посети Онклиник.
А и за разликата в годините можеш да ми се довериш.
Има жени, които на 38 изглеждат като на 25. Пожелавам ти да срещнеш такава и да сте щастливи заедно.

Твой набор

 
  ...

...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 5ecbbd21a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Е кой ти каза, че е вредна. Левитра пий след консултация с лекар.

 
  ...
преди: 1 година, 12 дни
hash: 5ecbbd21a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Еми ако това ще те успокои - целиш се прекалено нависоко.
За какво ти е такава. Разбирам да търсеше само секс. Въобше не си пасвате.
Има мъже на по 30 със същите проблеми. Мен ме сваля един такъв. Чуканл е над 120кг. Гледа да ме впечатли с пари и ескурзии. Да, ама като си легнем, е гадно. Има шкембе, тромав е в леглото. Нощем хърка ужасно. Два дни едваааам спах. Просто това ли ще е мъжът на живота ми? Отблъсква ме. В същото време аз съм 45кг, поддържана. Емии нормално да искам да съм с готин пич!
Така че не е до възрастта. Целите се в облаците и после били много високо. Ми слезте малко на земята бе, мъже.
Аз направо се чудя как ти го е казала директно. Другите лъжат. Седят с някой по 100 години и се мъчат с него в леглото...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 дни
hash: 71e1c55095
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Дам, има нещо вярно, природа, всичко е до време

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: 901657635f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   И аз имам подобен проблем. Моя свършва винаги пръв и доста бързо5-6мин. но винаги ме довършва след това. Наи ми е добре орално. Но и с пръс пак става.

 
  ...
преди: 1 година, 3 дни
hash: 72c5a660c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Авторе, инжектирам си тестостерон енантат и винстрол, 300 мг веднъж седмично, винаги имам желание за секс, дори след много упорита работа. Работата, която върша е предимно физическа, тежка работа, 40, 50 кг са ми играчка, аз съм само на 30 години между другото. Можеш да опиташ тестостерон пропионат през ден, лек вариант. Поне не ти липсва женско внимание, ще имаш и други красиви жени в живота ти, успех.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 27 дни
hash: b2b808e272
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Към автора -Евала пичага хванал си " младо яре ". Не взимай под въпрос комплексарите, че ще те остави и тем подобни глупости това сме ние българите само завиждаме на силните и успяли мъже.
Една жена винаги ще търси успял (във всички аспекти на живота)мъж.
Това, че вече не ти става не те прави по-малко мъж. Аз съм мъж на 31 години този проблем го нямам издържам по 20-25мин. но бих ти дал съвет да пробваш Тестостерон. Така съм чувал от по-големи мъже от мен че им помагало чувстват се по млади и можести.

 
  ...
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: 4b45042218
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Аз съм на 45 и прекъснах връзка с мъж на 47, който имаше като твоите проблеми пък какво остава за жена на 25. И той си мислеше, че още може, а не искаше да погледне истината в очите. И аз трябваше да си изработвам секса със свирки и пак омекваше, или не свършваше, или пък много бързо, абе с една дума-мъка. Много е тъжно когато някои мъже на тази възраст се подхлъзват по егото си да си мислят, че ще повторят младостта, но природата не можеш да я излъжеш. За това е добре човек да е по-здраво стъпил на земята и да се разполага според чергата си и възрастта си. Хем искаш млада, хем пък и да е разбирателна към симптомите на остаряването. Няма такова чудо, или си намираш някоя около твоята възраст, запазена и да сте си на една вълна, или продължаваш с илюзиите до следващата еднодневка, която ще те докара до същото разочарование.

 
  ...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: 24ea2488e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Аз съм мъж на 52 г., изглеждам спортен тип, макар, че не спортувам. Жена ми е на 48 г. Правим секс през ден, не ми спада. Тя все още иска да я задоволявам вагинално и анално, много е потентна.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: 24ea2488e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Задоволяването зависи и от жената. Аз бях попаднал на една 36 годишна мома, не се беше омъжвала. Голяма брънчалка, ебливо същество. Тя беше станала толкова перверзна, че каквото и да правим в леглото, не се ли наебе отзад, все едно не е правила секс. Тогава се чувстваше задоволена.

 
  ...
преди: 7 месеца, 16 дни
hash: 1d28eab1c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Общо взето съм в твоята ситуация...
На твоите годнни, съм, децата ми са на годините на твоите...
Проблемите са ми като твоите.
Само дето съм си с моята любима жена.... и тя ми влиза в положението, старае се много когато ми прави свирка... дълга, с любов... и мога да свърша така.
Аз не мога вече, реално да и го вкарвам, бързо ми спада и то когато е вътре.... но я свършвам с пръсти и с език - и двамата много обичаме френската..
Много се обичаме... вече над 20 години... и това е най-важното...

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 91e0afe023
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   От колко време си така? На каква възраст беше, когато започнаха сексуалните ти проблеми?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker