Секс без еякулация - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс без еякулация
преди: 10 месеца, 27 дни, прочетена 3825 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 21 години и вече от година съм в щастлива връзка с приятеля ми. Той е на 23. Искам да попитам нещо. Понеже приятелят ми е спортист и изразходва много енергия в тренировките си, наскоро беше чел някъде, че за спортистите не е полезно да се изпразват много често, защото така си намаляват тестостерона и губят телесна маса и натрупват повече умора. Та затова преди два месеца приятелят ми заяви, че вече няма да свършва като правим секс. Каза ми, че така си "губи" мъжките сили и не иска. Та вече от два месеца сме така. Правим редовен секс, почти всеки ден, в някои случаи и по 2-3 пъти дневно като сме по-свободни. Обаче като му наближи оргазма той моментално си изважда пениса от мен и изчакваме малко докато му мине възбудата. Докато чакаме той ме лиже отдолу. След това пак започваме със секса и след 15-20 минути като пак му наближи оргазма той отново си го изважда и правим така по 2-3 пъти и горе-долу секса ни трае по около 1 час. Когато се навърши точно 1 месец от въздържанието му, казах, че за награда, че е издържал толкова много, ще му направя една свирка, за да се облекчи. В началото не искаше и каза, че колкото и да му се иска, ако го направим, тоя един месец ще е бил напразен. Аз все пак успях да го убедя, че ако свърши един път в месеца няма да е проблем, все пак и той е човек, не е от желязо. Направих му свирката преди месец и свърши много бързо, може би за 5-10 минути го изпразних. Обаче спермата му тоя път за разлика отпреди беше някак гадна, много гъста и с горчив вкус и дори не исках да я глътна. Сега вече мина един месец от тази случка и за тоя месец още не се е празнил, демек общо за два месеца се изпразни само веднъж и то защото аз го убедих. Като цяло аз нямам проблем с това да не се изпразва. Даже бих казала, че за мен лично така е по-добре, защото сексът ни трае много по-дълго и получавам много повече оргазми отпреди. Притеснявам се за приятеля ми, защото ми е гадно, че докато аз получавам много оргазми, той не може да получи, защото не се празни. Всеки път като приключим със секса аз се чувствам много доволна, но виждам в неговия поглед желанието да се изпразни и да получи и той оргазъм, а се лишава от това. Вярно, че сексът ни така е по-хубав за мен, но ми е гадно за него, че не може да се наслади и той така като се въздържа. Страх ме е да не си направи така някакъв проблем с тестисите, като не ги освобождава редовно от спермата. Вие какво мислите по въпроса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 26 дни
hash: d64353759a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ами не мога да кажа със сигурност, но всеки ден да правите секс и той да не се празни... Действително, това може да му създаде проблеми. Поне 1-2 пъти седмично трябва да свършва. Не може организмът му да произвежда всеки ден сперма, защото се ч-кате, а той да не свършва. Вероятно след това при уриниране я изхвърля така или иначе. Това, което прави е прекалено и може да пострада. Нека говори с андролог и уролог. Иначе ако не прави секс може и 3 месеца да се издържи, не мисля, че има някакъв проблем. Аз съм издържал и повече. Но това е, когато нямаш приятелка.

Чрез еякулацията организма все пак се чисти. Сама си забелязала, че при прекомерно задържане има промяна на вкуса, цвета, мириса...

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: f8dc71389a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Кажи му, че е страшен глупак(казвам го като факт, не е обида). След което му кажи да иде на лекар, който да му го каже същото. Трябва да се празни, дори като прекалено много задържа, на сън стават тия неща. А за модерния спорт - стероиди и други лекарства, за съжаление. Ако мисли, че ония ще се бодат с химия, а той няма да се празни и ще стане голям спортист, не е познал. Страшна тъпотия. Възможно най-бързо му го кажи...

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: aa53111f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Тестисите няма да му се увредят, но за простатата е вредно, всяка възбуда трябва да завършва със еякулация, рискува да развие простатит, по време на възбуда простатата се изпълва с кръв и ако няма кулминация се получава стагнация на кръвта, простата отича и ако това се случва редовно води до поява на хроничен простатит и увреждане венозната система в малкия таз.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 6a1ae1b6b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Има си цяла дисциплина в китайската медицина по темата. Самият аз го правя, комбинирано с дихателни упражнения. Казва се микрокосмическа орбита, но е опасна дисциплина, може да си повредиш тялото, ако не го правиш много внимателно.

 
  ...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: d3485c1e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Това са егати глупостите!
То едно време е имало теория, че спермата е част от мозъка на мъжа, и колкото повече се празниш, толкова повече оглупяваш...
Напротив - колкото повече секс, толкова повече (естествен) тестостерон и толкова по-добре за тренировките. Виж, ако си му станала вече безинтересна и ти носи от 30 кладенеца вода как да избегне интимност - това е вече съвсем друг въпрос...

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 1a4fbb7323
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ако е на чикии не е хубаво да се празни на ръчна, обаче ако прави всеки ден секс няма абсолютно никакъв проблем. Сексът е наистина естествен тестостерон.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 26 дни
hash: d13f4d43ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Нещо по-молоумно? Най-много да си прецаква простатата.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: c9e2d5fcdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Явно и двамата сте тотално сбъркани щом вървите срещу природата и човешката физиология, но се ограниавате в гълтането, което е странно!!!

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 14827b3051
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От авторката, номер 6, защо ако е на чекии да не е хубаво да се празни на ръчна, а ако прави секс не е проблем. Имам предвид каква е разликата дали ще се изпразни докато прави секс с мен или ще се изпразни от чекии. И в двата случая се празниш, каква е разликата тогава? Макар че приятелят ми така или иначе не си бие чекии. Просто питам от любопитство.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: a72e41bb06
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   "Имам предвид каква е разликата дали ще се изпразни докато прави секс с мен или ще се изпразни от чекии. И в двата случая се празниш, каква е разликата тогава? "
Ами при чикията възбудата и оргазмът са много по-слаби и някак си поне при мен спермата излиза почти насила. Докато при секс с жена направо хвърлям като пръскачка. И аз като млад бях спортист и правех секс почти всеки ден с тогавашната ми приятелка и никаква сила не ми е намалявала. И сега любимата когато съм нощна смяна ме чука яко преди работа и цяла нощ съм на коня. Нямам спиране и половината ми смяна минава в еуфория.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 21 дни
hash: 9dcd439142
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Скоро ще се умори от тази Дао простотия. И аз се въздържах 3 седмици, и накрая не можех да спя от превъзбуда, а бях на 30. Той е по -млад, не знам как издържа.

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: b425eb42fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Избягвам да се празня в приятелката ми, защото след това ме заболява силно глава и ме държи денонощие.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: fee587775a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Доста глупаци са писали тук... Приятеля ти прави техники, които ще го превърнат в много истински мъж. За другите да четат Мантак Чиа - Култивиране на мъжката сексуална енергия. Има книга и за жените също.

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: c97d14ffc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   И моя мв задоволява по два пъти с почивка между двата. И не се празни. А ме кара след това да го празня на ръка и помош с орална, свършва бързо. Ж47г

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: aa53111f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   До номер 14, тези книги и техники са вредни, като лекар в тази област си нямаш напредстава колко мъже и млади момчета са идвали при мен с проблеми в простотата и почти всички са използували тези техники, за това не четете и не правете тези неща, хроничния простатит се лекува много трудно понякога и неуспешено, а при практикуването на тези техники често се стига до везикулит, който ако не се лекува на време довежда до не възможност в бъдеще за създаване на потомство. Бъдете здрави и се пазете, правете здравословен секс!

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: 77340e567e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Авторке, кажи на гаджето си, че заради глупостите, които чете ще си съсипе простатата. Значи, принципно няма проблем един мъж да не се празни, при сексуална възбуда провокирана от секс или мастурбация има една точка след, кяото не се ли изпразниш и задържаш ли на сила спермата си докато чакаш да отмине възбудата, направо съсипваш простатната жлеза. Всички мъже обичаме да задъражме спермата възможно най-дълго, но ако след дълга стимулация не се изпразним простатата се съсипва. След години може да развие дори рак на простатата. Няма значение колко пъти се празни един мъж. Но при дълга сексуална стимулация е задължително накрая да се изпразни. Освен това, за какво му е на един мъж секс, ако не разтовари топките? Та най-хубавото на секса е точно това - да се изпразниш.

 
  ...
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 2d2fec53a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Кажи му че е вредно за него. От много акъл накрая ще стане голям спортист. Или направо намирай друг - тоя е забравил за какво ходи да "тренира".

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: c97d14ffc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Мъж на 50г. Щом няма да се празним няма да се зразним. Аз се празня всеки ден.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 12 дни
hash: a313e32032
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Здравейте, аз съм авторката! След като изчетох коментарите ви се притесних и реших да поговоря с приятеля си. Казах му, че с това въздържание може да си навреди сериозно на простатата. Отначало не ме послуша, но все пак го убедих да отиде при уролог и да му сподели ситуацията. Урологът му е казал, че въздържанието е много голям проблем, защото може да си възпали простатата и тя да се уголеми, при което да затисне семепроводните му канали и му е казал, че ако продължава така, нищо чудно да дойде ден, в който и да иска, няма да може да се изпразни. Казал му е, че може с времето и дори да стане стерилен. Приятелят ми се поуплаши от думите на лекаря и прекрати тази глупава техника. Вече от 3 дни си правим стандартния секс, при който той се изпразва. Даже ми заяви, че усещането много му е липсвало и сега след вече почти три месеца въздържание се чувства като прероден отново да правим нормален секс и да свършва. Благодаря много за помощта!

 
  ...
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 2d2fec53a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Най- ме забавляват китайските простотии. Имало незнам какви си учения, много умни и "древни". Как са свършили въпросните практикуващи умници никой не знае (не прави статистика).

Хубаво, че е ходил на лекар да му обясни нещата.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: d59cf02f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   До 10, проблема е че мъжете които са сами и си бият ножки през 2часа, нямат стимул и желание да интерактват с жени. Също така порното води до проблеми в секса с реални жени. Та съвет от мен към младите мъже, не прекаляваъте с чайките макс 2, 3 пъти седмично. За предпочитане без порно иначе ще стигнете до там да избирате клип по 2. 3 часа и ще търсите все по извратени видеа.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: aa53111f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   И аз така биех чайки по 3 пъти на ден и сега съм със хроничен простатит, ако бия повече от една на седмица ми се подува простата и усещам болки под пъпа.

 
  ...
преди: 9 месеца, 18 дни
hash: c817a48de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   M30 и това за спорта е вярно, но просто ден два преди съзстезание или някакво голямо представяне може да се въздържи от секс ( не при всички мъже важи, понякога превъзбудата води до повече тестостерон а. к. а. повече секс = повече тесто)

Но прекалено дългото въздържание (месеци) може да доведе и до медицински проблеми.

Не виждам какъв проблем имаш, прави си кефа пък той каквото иска да прави.

 
  ...
преди: 9 месеца, 18 дни
hash: ef7983926a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   23,
Това е най- голямата лъжа която съм чувал.
Колкото и да се празниш, нищо няма да ти стане. Ако имаш простатит, причината е друга.
Аз съм лъскал по 2- 3 на ден. Вече съм на 53 и нищо ми няма.
Отделно се занимавам и с кикбикс и не ми вреди. Дори и 3 изпразвания дневно не ми намалят енергията. Даже ми е по- леко на тренировката. Не знам на пича на авторката откъде му е дошло това в главата. Ако не лъскам 2- 3 дена ми се подуват ташаците и ме болят. Тогава е и много гадно ако някой ме ритне между краката. Дори и с черупка е болезнено. Понякога се случва, особено ако играеш с начинаещи. Затова винаги източвам преди тренировка, т. е. всеки ден.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 14 дни
hash: 49407314ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Аз съм на 42 и вече почти не мога да се изпикая нормално, заради простатата. Навремето и аз правех такива "техники" като приятеля ти, да трупам точки пред гаджетата, че мога да издържам с часове..
Да се възбудиш и да не правиш секс е едно. Но семенната течност стигне ли веднъж в простата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се изпразни.
Т. е почнеш ли веднъж да правиш секс, няма връщане назад. Да не си прави експерименти.

Хубаво е, че се е уплашил и му е дошъл акъла в главата. В днешно време има толкова много глупости и пропаганда, които пълнят клиниките за операции на простатата. Ей като но. 14... Мантак Чия дрън дрън. глупаци Че и другите лъжат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker