Имам усещането, че само аз полагам усилие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Имам усещането, че само аз полагам усилие
преди: 1 година, 20 часа, прочетена 1458 пъти
Срещам се с един мъж, но секс не сме правили.
Причината е, че не съм уверена в тялото си (напълнях последните години) и не съм правила секс от 4г (самозадоволявам се редовно иначе), защото не си падам по секс без чувства. Това му го казах, той ми отговори "какви са тия комплекси, знаеш ли какви дебелани има... ти си нищо в сравнение с тях". Ама тези думи не ме успокоиха особено.
Това се случи в момента, в който бяхме на ръба да го направим, но аз го спрях.
Проблемът е, че той иска едва ли не да му скоча и аз да поема инициативата, за което ми е трудно поради горните две причини. Другото е, че и той не полага други усилия освен да ме води на обяд в работно време. Не знам това дори дали се води среща.
Под усилия нямам предвид почивки и т. н. Просто не каза досега "ела да излезем тук и там". Аз го търся през повечето време. Все е изнервен от работа, все го хващам в неподходящ момент.
И все иска да ходим някъде с колата и да го правим там. Като основно си мечтае за орален секс.
Нямам против, ама ни се чувствам ок с факта... да правя това в колата за пръв път с нов партньор.
Засега сме на пауза. Мисля си, че ще ме използва главно за секс и това ме натъжава.
Казва ми "много се задълбочавам с теб, главата ме заболява".
Да се опитам ли за последно да пробвам нещо (да го поканя някъде), или според вас да не си губя времето?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 16 часа
hash: 8649570fa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не си губи времето.

 
  ...
преди: 1 година, 16 часа
hash: a739e6640b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Води те само на обяд (а не да излезете някъде след работа примерно), секс в колата (а не у тях)... Ти убедена ли си че той е необвързан? Иначе по това което казва изглежда че търси нищо повече от неангажиращ секс. Ако това не те устройва, въобще не се занимавай с него.

 
  ...
преди: 1 година, 15 часа
hash: 7c3370a9e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Жена съм и направо не знам къде гледате и кво си мислите като си хващате и излизате с такива олигофрени... колкото съм потресена от мъжете толкова и от жените

 
  ... горе^
преди: 1 година, 15 часа
hash: fb3e41fa02
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   От писанията не виждам нито той, нито ти да полагате някакви усилия. Най-вероятно нито той се котира, нито ти, но ей ти разликата в психиката - на повечето мъже им стига просто да излезят ей така с някоя жена, ежедневно, да се праснат и без големи очаквания. Докато ти даже не си му пуснала, и вече в главата ти е, че си положила неимоверни усилия... да се завлечеш на някакъв обяд... който най-вероятно той е платил.

Ама "само за секс" ли си, "губиш ли си времето"... Кажи какво по-точно очакваш? Принца? Да ти сваля звезди? Така като те слушам, не сте на по 20. Всеки си има работа, организирал си е живота, гледа прагматично на нещата. Както ти търсиш някой да ти подобри живота, така и той. Балъци не останаха. 50-50 трябва да е. Той като те търсил за секс, ти секс не искаш ли? Не звучиш така... Нали се еманципирахте вече, свободни сте, секса е нещо взаимно, колкото получава единия, толкова и другия, 50-50. Ти какво искаш? Да ти предлага брак като в лошия патриархат ли? Да ти поема разходите?

 
  ...
преди: 1 година, 12 часа
hash: 25ed08cb39
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   в живота ми съм имал връзки с жени с които само аз съм полагал усилия ( в моята глава поне) инициирал съм всичко разходки, почивки, вечери.. все аз.. все аз обичах все аз правех нещата
ще ми се да открия човек, за когото няма да се налага да правя всичко само аз и да е на зор. Та мисълта ми е, че щом не полага инициатива човека няма интерес.. това показва опита ми. един човек, ако те иска ще иска да е с теб и всичко останало работа, умора, важни ангажименти са глупости. Аз като съм на 2 работи как успявам да намирам време, когато искам да съм с някого?
Съвета ми е да бъдеш с хора, които искат да са с теб. Това е и съвет към себе си също. Но и аз като теб най-вероятно ще се боря и опитвам да спечеля хора, които им е през оная работа за теб/мен.

 
  ...


...
преди: 1 година, 12 часа
hash: 2ae7ad8f8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Индивидуално е, прецени дали искаш връзка с този мъж, имаш ли емоции към него, дали искаш интимност, ако желаеш тези неща, може да опиташ, ако нямаш привличане, можеш да не се занимаваш и да му го кажеш. Такъв е животът.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 12 часа
hash: 2c6e8700ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Аз ако чуя мъж да ми каже: "много се задълбочавам с теб, главата ме заболява", ще спра да го търся..
Този мъж няма интерес към теб, иска само да те чука в колата си.
Ако това ти харесва, продължавай да го търсиш и в най скоро време го направете. След известно време той ще се отегчи и ще си намери друга жена за автосекс:).

 
  ...
преди: 1 година, 10 часа
hash: 70772aba29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не си струва да губиш време за този. Ти и така нямаш самочувствие, като те мине един-два пъти и те зареже, ще се сдухаш съвсем. Спести си разочарованието и обидата. Начинът по който се държи и ти говори е повече от ясен. Изобщо го забрави. Работи над себе си, оправи си външния вид, стайлинга, ходи на туризъм, на различни събития, чети, каквото ти харесва.

 
  ...
преди: 1 година, 7 часа
hash: fc2b470ecf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Поредният женен, който баламосва неопитно момиче.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 часа
hash: 3289e15093
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Какви усилия да полага при положение че не сте нищо сериозно? Това все едно да викна некоя от ало бг и тя да очаква да я водя в Дубай. Ай стегни се малко. Американците са си го казали много добре: beggars can't be choosers (просяците не могат да подбират)

Не си правила секс от много време, някакъв ти откликва и ти вместо да си го изяла досега с парцалите очакваш той да те ухажва и омайва? Няма как да стане. Той може да си намери някоя по-добра, ти в момента едва ли. Ако не искаш да го загубиш, почвай да полагаш усилия.

 
  ...

...
преди: 1 година, 40 мин.
hash: 48dc58ab72
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Ти за него си просто секс и за мен си играчка имай малко тежест и разкарай тоя тип от себе си.

 
  ...
преди: 11 месеца, 29 дни
hash: 4e7a891daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   До авторката: Срещаш се с мъж и явно го харесваш. Така ли е? Разбрах, че много отдавна не си правила секс, а същевременно ти се прави!!! Разбирам, че нямаш против орален секс, но не считаш за добре да го правиш в колата за първи път с него? Същевременно си го спряла преди да го направите, така ли? Амиии, ти какво искаш? Кажи му къде и кога!!!
Излизате заедно, в колата сте, целувате се... , на теб ти се прави секс, възбудена си... и доколкото разбирам ще му откажеш например да ти направи кунилингус? Кажи му, че не искаш и готово. А, като не искаш и чакаш, чакаш... , нищо не се случва, тогава какво очакваш, че трябва да се случи?

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 29 дни
hash: d5c80dc16f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не е женен, може дори да го сложите в графата "стар ерген".
Майка му ходи до тях да му пере дрехите, звъни му пред мен да го пита кои дрехи са за пране.
И да, осъзнавам, че трябва да престана да се занимавам с него.
И не, не ми е чак толкова лош външният вид, но не съм и топ модел със сигурност. Просто се самоизолирах последните години, бях в депресия и т. н.

 
  ...
преди: 11 месеца, 28 дни
hash: 4e7a891daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   До авторката: Така и не разбрахме дали искаш да си с него? Разбрахме, че не сте правили с*кс. "Явно срещите са ви особени". До този момент не сте ли излизали за заведение, кино, някъде сред природата?
Интересно ми е да знам дали пришпорва нещата? Нетърпелив ли е? Натискате ли се? Докъде му позволяваш до този момент да стигате? Ако дори не му позволяваш да те докосва, тогава... каква връзка можеш да имаш с него?
"Да се опитам ли за последно да пробвам нещо (да го поканя някъде), или според вас да не си губя времето". Не разбирам какво искаш да ти кажем? Щом не намираш неговото поведение за удачно, тогава защо питаш? Направи го или просто го посъветвай къде и какво ще ти е най-приятно с него.
Проблемът на повечето момичета (жени) е, че чакат мъжете да гадаят какво те искат да направят заради тях. Това е изключително трудно начинание, още повече, че (принципно) жените избират кога, къде и как, ако щеш дори и самата нагласа дали ще правят с*кс или не. Кажи му какво очакваш от него и той може да го обсъди с теб. Така трябва. Ако продължавате по тази начин, без да сте наясно един с друг, тогава по-добре изобщо не се срещайте. Време е да обясниш какво искаш от този мъж.
Имал съм две връзки като и при двете (разбира се) "активната страна" е мъжката, но жените показват първоначално интереса си, има ли привличане или не. От тях зависеше И това кога ще се стигне до с*кс (логично), макар че при първата момичето беше готово още на първата среща, но отказах, защото не мисля, че така може да се стигне до стабилна връзка. Можеше да го направя и на нестандартно място, но и това не се случи. В края на краищата всичко се случи по-късно в квартирата й.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker