Искам да придобия опит с момичетата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да придобия опит с момичетата
преди: 1 година, 2 месеца, прочетена 1776 пъти
Аз съм момък на 22. Наскоро осъзнах, че като става въпрос за заговаряне на момичета, усещам липса на увереност от това, че не съм се пробвал. Нашите ми казват, че момичетата сами ще си дойдат, но от моя личен опит ясно се вижда, че не е така. Ако не се пусна да говоря с тях, как ще разберат, че търся?
Намерението ми при едно заговаряне е да си разменим контакти с момичето. Знам, че не всяко момиче ще се съгласи поради изцяло индивидуални причини, и това е напълно нормално за мен. Проблемът ми е свързан с това да преодолея страха си и да разбера как да се адаптирам да заговарям в различни ситуации.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 2 месеца
hash: 0374c9dc0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Трябва да си интересен, нахален, забавен и т. н, за да проработи това. Има цели книги, видео курсове и т. н по темата, но е загуба на време е, според мен, да се пробваш с много. Затова е по-добре да си намериш една с подобни на твоите интереси или мироглед в някаква обща среда, а не да се пробваш с всяка случайна непозната, която кой знае каква е (ако не си висок и мускулест, повечето дори няма да те отразят, ако си личи, че не търсиш нищо сериозно).

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: def31a475e
гласове:
1 2 3 4 5
  (249408 гласа)

2.   Третирай момичетата, както третираш приятелите ти и готово. Както се заговаряш с непознато момче, така се заговаряш и с момиче.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 25104f7eb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220497 гласа)

3.   Искаи. цигара, от някое момиче на улицата, питай как да стигнеш до някоя улица, защото не я знаеш, покани я на питие, пробваи това и все някоя ще иска запознанство, действай, място за притеснение няма.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: ce6f7eb5b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Според мен помоли приятел да е с теб докато заговаряш момиче за кураж. Ако приятелите са ти сремежливи потърси си някой момче от нета което е от твоя град и двамата почнете да обикаляте молове, заведения, паркове и тн и да заговаряте момичета.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d2e9d33cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Успех братле. Аз бях на същата вълна не много отдавна, само че си мислих, че всички момичета са били и добри, започнах да заговарям, направих си регистрации в сайтове за запознанства и след като видях какви задници са много от тях, по-големи задници от много мъже си казах, че не си заслужава. Сега се фокусирам върху себе си и чакам или от само себе си да си намеря приятелка/жена или поне да не насилствам нещата. Осъзнах, че само, защото са жени не значи, че са ангели, а напротив. И не бих се оженил, дори тръгнал с момиче, което е видно от далеч, че не е мой тип или, че в бъдеще ще ми съсипе живота. По-добре сам отколкото разведен и разорен!

 
  ...


...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 57ba61584b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Айде още един, който е решил да се самоунижава заради един нагон. Повечето от " нежния" пол са зли и надменни, ако психически можеш да издържиш да те режат, тогава пробвай.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: b7ea532cab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Аз също съм девствен на 22г. но спасение няма.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 570466da6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Много го мислиш, просто действай като харесаш момиче. Колкото по често пробваш, толкова по често ще върже. От 100 момичета поне едно ще излезе с теб, та дори да си по грозен от Фреди Изкормвача.

Баща ми имаше един лаф, бебето докато не заплаче никой не му слага биберона в устата.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 09ef1decb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Честно казано при мен винаги са си идвали сами. Никога не съм се натискал да се боря за интереса на някоя. Аз обаче съм романтик и не исках първият ми път да е с някоя случайна. На толкова много момичета отказах секс, че се носиха какви ли не слухове и легенди за мен. И един ден от нищото се появи едно момиче и седна до мен да пием кафе приказката ни потръгна и така след около месец правихме секс за пръв път. Аз бях на 22 тогава. Не съм имал никакви намерения да я свалям или да правя секс с нея, просто така се случи, че си паснахме перфектно и вече имаме 10 годишна връзка...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: f58cb1afcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Съвет номер 1. Трябват ти пари. Иначе, интерес няма да има.
Съвет номер 2 Изнеси се от вас. Ако от вашите пиеш ноу хау как да удариш нещо, интересн пак няма има.
Съвет номе р3. Ясно си определи, какви са целите ти точно с жените.
Съвет номер 4. Имай достатъчно време и нерви за губене със съвременната жумел, дет е на пазара.
Съвер номер 5. Прочети предишните 4 още по 2 пъти.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 56193ec42b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Не се унижавай по този начин, има си сайтове с обяви на компаньонки. Ходи 4-5 пъти и ще спреш да се вълнуваш толкова. Ако изглеждаш нормално и не си дебел, слаб, пъпчив или грозен, ще бъдеш забелязан и ще те налазят сами. Недораслите и тесногръдите си мислят, че по проститутки ходят само задръстеняци, но всъщност задръстеняците си стоят на чекии и не умеят да говорят с жена. Да, при проститутката се отракваш и свикваш да си какъвто ти харесва, а не да бъдеш актьорче и да покриваш стереотипчета. Важното е да бъдеш какъвто ти искаш да бъдеш, а не какъвто момичетата ти казват. Момичетата масово ходят с много филмирани и смешни типове, нека бъдем мъже и да търсим жени, нали? Послушай ме.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 8fed433ef0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   До 11

Да бе да, хахахаха... трябваше да добавиш при "качествените" проститутки, защото те са 200 лева минимум. 4-5 пъти да ходи и му отиде заплатата на пича.

Истинското отракване идва с метода "проба-грешка", неизбежно е да бъдеш отрязан от момичета, но бъди постоянен ако наистина искаш да го направиш за себе си. И винаги заговаряй с ясно намерение, не просто защото трябва да заговаряш.
За какво "унижение" говорят някои от коментиращите? Когато някое момиче те реже, то дори не те познава лично, за какво ти е изобщо да се засягаш лично? Причините да те отреже може да са всевъзможни, така че въобще не го мисли и не го взимай навътре.
Гледай си кефа, знай си целите и действай по тях.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 69c7d3104b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Пълна трагедия сте младите мъже в днешно време. Всъщност сте момченца. И яко мразите жените а не може да имаш нещо което мразиш няма как. Гледате на жените като парче месо но сте много засегнати като гледат на вас като ходещ портфейл. Но подобното привлича подобно. Глупостите за платени и че трябвало да имаш пари не искам и да ги коментирам. Бил съм с достатъчно жени и нито веднъж не съм плащал нито сметки нито съм правил някакви особени подаръци ама вие продължавайте да си го набивате в главите че ако нямате пари няма да ви обърнат внимание - вие си избирате в какво да вярвате и кое да е истината за вас.

Номер 2 е дал доста добър съвет. Както и 12. Развивайте себе си обогатявайте интересите и хобитата си и ще има за какво да говорите с хората не само с жените. Хората без значение на пола обичат компанията на интересни хора а не скучни и загорели.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: a244886b04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   По-добре придобий първо парички. Оттам насетне ще можеш да градиш опит. Иначе без мангизи отношенията с жени ще са гола вода.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker