Приятелката ми неиска да правим секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелката ми неиска да правим секс
преди: 11 месеца, 9 дни, прочетена 1791 пъти
Здравейте, на 16г. съм, а приятелката ми е на 15г. Ходим от 6 месеца, а не иска да правим секс и двамата сме девствени, само дето тя е правила свирка на бившия й с който е била по-малко от колкото с мен. Много пъти тя ми е давала сигнали, след което когато станем сами се пробвам да я предразположа и мисля, че този път ще стане, но не става нищо, става ми тъпо но гледам да не го показвам пред нея защото ще си помисли че съм с нея заради това. Аз разбира се уважих нейното желание и не съм я карал на сила и няма да я накарам на сила да направи нещо което не желае. Последният път когато пак се случи и казах да спре да ми дава сигнали, като нищо не се случва, защото ме обърква. Не съм виждал никоя част на тялото й голо. Просто си мисля, че като вече е правила свирка, може да направи и на мен, но й това не е правила, осещам как лека полека започвам да истивам от нея, какво да правя? Дайте мнение? Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 8881bfa9e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Спри да си губиш времето и се разделяйте

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 8cc949f033
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Ми малка е. Страх я е да не забременее, ама няма да го каже никога.

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: a474177fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Научи се да пишеш грамотно и наблегни над уроците, а не над момичетата. Ще има време и за тях, ако те харесват.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: f4fcb8ed80
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Вие сте още ДЕЦА, гледайте си уроците, а не да мислите какви глупости да правите. Момичето е САМО на 15 г. , не всички са тъпи, разпасани проститутки, като искаш някоя разкрепостена-остави момичето -тя ще си намери някой свестен, който има търпението да я чака, докато -ТЯ е готова, а не да я притиска за секс, като разгонен глиган, и вземи си намери някоя извратена и тъпа патка, която вече е минала половината клас и може би и теб ще огрее.
В днешно време нямате никакво уважение към момичетата! Преди малко четох поста на някакъв, който си умирал за секс и решил в тиндър да търси, защото не искал вече по проститутки да ходи-и съответно куп Ганьовци го потупват по рамото с коментарите си и жалостиво му съчувстват. Точно такива тъпи Ганьовци -после ръсят простотии как момичетата тръгвали още от 12-годишна възраст секс и разни перверзии да правят, но грам НЕ ВИЖДАТ, че именно, защото момчетата постоянно ги сърби наденицата между краката им, и все ПРИТИСКАТ И ИСКАТ секс, ето затова и момичетата вършат глупости.

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: ee95c8f93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Говорете открито, хора!

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 49b77478ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Щом разсъждаваш така значи не си дорасъл за връзка и определено не я обичаш. Тя е сгрешила с това, че му е духала твърде рано и не иска да повтаря грешката си и да бъде унижавана, а точно това ще стане след като е духала и на теб. Ти я виждаш като обект и искаш да си задоволиш нагона, а тя е човек с чувства и бушуващи хормони, млада, объркана и ранима.
И моята любима е правила свирка на първата среща с момчето преди мен, а с мен на десетата, той е получил една свирка, а аз нея... Той е държал най-страхотната жена на света за едни 3 минути докато се изпразни и се е прибрал щастлив, че е играч, аз съм с нея от десетилетия и всеки ден се прибирам щастлив при нея!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 0199492f55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   До номер 4. Благодаря Ви за мнението! . Искам да уточня, че ако си търсех някоя разпасана КУКОНА щях отдавна да зарежда момичето с което съм. Никога не съм я притискал за такова нещо и няма да я! .
Моля, четете внимателно какво съм написал отгоре! За Ганьовците, те сами да си се оправят явно нямат сестри зада емпатизират! . Аз УВАЖЕНИЕ си имам към момичетата!

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 4c1703ff32
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Какъв секс на 15 години? От 18 нататък може, преди това - не.

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 977d0a4fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Момичетата искат внимание и обгрижване, спри да и угаждаш, дистанцирай се малко. Ако не си намери друг, което би я направила по-лека в очитена приятелите ви, сама ще търси начин да си върне вниманието ти. То е ясно как. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: f4fcb8ed80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   От н. 4 до н. 7-Ок, щом имаш уважение към приятелката си, тогава просто изчакай да мине малко време за да може тя сама да ти се довери.
Тази история, която си разказал в началото на поста си-за бившия й, ами момичето си е направило някои изводи... и сега не иска отново да допусне същата грешка. На тази възраст почти всички момчета искат само секс и толкова. Да сте заедно от само 6 месеца и то на тази възраст-нищо не е, като време. Щом държиш на нея-изчакай да стане поне на 17 г. и тя сама да направи крачка... , ако пък не ти се чака толкова-ами вече си казах мнението в предишният ми коментар.
Още нещо да кажа-повечето момчета-НЕ правят разлика между тези сигнали, за които си писал, че ти била давала, а после- се спирала. Момичетата, жените -имат нужда предимно от прегръдки, целувки, да се чувстват обичани, закриляни, защитени, да усетят, че ги харесват първо-заради характера и душевността им, след това -чисто физически, просто нужда-да имат доверие на човека до себе си. Това, че тя може да се държи по- любвеобилно, по- нежно и гальовно-НЕ значи, че иска сексуална интимност.
Момчетата/мъжете, действат първично и първосигнално-за тях едното автоматично значи сигнал за нещо друго, но не е така:)
Най-важното е да види, че си зрял и отговорен. Освен това, дори да ти има доверие, това не значи, че с лекота ще скочи в леглото за нещо друго... При момичетата/жените-има една психологическа бариера...
Замисли се-защо предимно момчета се късат по проститутки да ходят и да правят секс-дори и без обич-ами, защото мъжката и женската сексуалност са различни-затова! Факт, че има някои жени-на които не им пука за чувствата, но повечето-НЕ са така.
Както вече писах-в коментара по-горе, тя е още на 15 г., просто изчакайте минимум 2 години-не ви пречи-още повече, че не живеете заедно, а ходите на училище, разсейвате се с уроци и т. н., тоест-няма го излишното напрежение. Какъв е проблемът-просто да се срещате и само да се прегръщате и целувате, да правите любими неща заедно, да си говорите, да слушате музика и т. н.?

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: e793aeeec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторе, напълно нормално е да имаш желание за секс на тази възраст, нормално половия живот на хората започва точно от 16 до към 19 г, вече на горе не е нормално да не си го правил, освен ако ти сам си го искал, вярно че момичето е още малко, поне и тя 16 да имаше но явно се притеснява което също е нормално, или просто има други виждания не я натискай, ако не иска си е в правото, потърси друго момиче с желание са секс но ако държиш на нея, седнете и поговорете щото с натискане няма как да стане, иначе не ги слушай тука "разбирачите", те ако ги питаш най добре на 30 да го направиш и после защо тема след тема, за девствени мъже на по 22-25г!

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 8ba1000842
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Привет,

Оплачи се на баща ѝ и пиши после тук да кажеш как е минало.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 2bef8b01e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Човече, ти си на 16, а тя на 15. Малки сте да правите такива неща, а ѝ по-добре е да не рискувате на такава възраст. Изчакайте поне да станете на 18-19 години, когато няма да сте толкова малки вече. Сега и двамата сте деца, нямате нужда от рискове, а ѝ обърнете внимание на по-важните неща, като училище, хобита…

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 651af4b8f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Малки са, но в днешно време децата се развиват по-бързо, хормоните в тях бушуват, важното е да се пазят. До автора: Чудесно е, че държиш на момичето си, според мен тя има нужда да знае, че след като го направите няма да я захвърлиш като непотребна вещ, показвай ѝ нежност и грижа и не забравяй да обърнеш внимание и на нейната душевност, а не само на външността, прави ѝ комплименти повече за качествата, които притежават, естествено ако наистина го мислиш.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: fcadba86c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Защо искаш да ти прави свирка? Да може, и ти да се изфукаш като онзи на когото уж е правила. Ти, от къде си сигурен, че е правила? Може да са те излъгали по-някаква причина. Тя е на 15 години... НОРМАЛНО Е, да се дърпа за секс, и за такива неща. Няма да е нормално, да е правила. Въпреки че, вече всичките и приятелки са правили. Нека станете на 16-17 тогава, вече положението е друго... но на 13-14-15 секс, е голяма грешка! Ако я обичаш, няма да я караш.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 719f34ec75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Защо не я питаш директно каква е причината?
Ясно е че ако реши че иска няма да спрете защото spodeli. net ви е казал, но ако правите нещо задължително ползвайте презервативи. Да си го извадиш рано изобщо не е гаранция, отделно с тях защитаваш и себе си от сексуално предаваеми болести.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker