Изобщо не си пасваме в секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Изобщо не си пасваме в секса
преди: 11 месеца, 9 дни, прочетена 3135 пъти
Имам приятел от година, от десетина месеца правим секс и за това време не успяхме да се нагодим в тази сфера. Всичко друго е добре, но това яко куца. Никога не съм си представяла, че ще обмислям раздяла заради лош секс, но се оказа, че липсата му е по-добра от лошото изпълнение.
Идеалният секс за него е с трайност 2-3 часа, като в този диапазон от време има почивки - за цигара, за глътка бира, дори и за дрямка от негова страна. В неговия идеал любовна игра не съществува, както и по време на самия акт нито ме целува, нито ме гали, нито ме шляпа. Само пъхане и вадене.
За мен пък идеалният секс е доста по-кратък. Половин час си ме устройва, но и час става. Над това обаче ми идва в повече и не ме кефи. Още по-малко ме радва като той подремне малко и почне пак пък аз тъкмо евентуално започвам да се унасям. Също така аз обичам любовната игра. Обичам както аз да галя и целувам, така и с мен да правят същото. Много ми е странно по време на свирка, на секс, на чекия да не ми хванат я гърда, я дупе, я коса. В смисъл... нямам голям опит в секса, но предишните ми партньори не са спирали през цялото време да търсят контакт с мен не само чрез пениса си.
По-големият проблем е, че ние многократно вече говорим на темата. Показваме си кое какво как, но дисбалансът си продължава. Знае, че искам и си настоявам за по-голяма възбуда преди да почне акта, но то е видимо, че го прави насила. Усещам го с всички клетки на тялото си, че в този момент той иска просто да си го пъхне и няма търпение да приключи с "изискванията ми". Нещата му се получават само ако му давам всеки път конкретни задачи - сега ме целуни еди къде си, мини с върха на езика си от тук, лижи ме еди-как-си. Но не му идва отвътре и следващия път, ако искам пак наслада, трябва да му обяснявам отново. Което поне при мен отнема огромна част от удоволствието.
Също така ми отнема и от удоволствието аз да го докосвам и целувам по време на секс. Не се кефи. Разсейвал се, не му било приятно. Съобразявам се, но това пък на мен ми е трудно, защото си ми идва отвътре да искам ръцете и устните ми да са на него.
В началото си мислех, че е заради това, че още не е влюбен, защото преди това съм правила секс само с мъже, които са били силно прехласнати по мен. Аз също съм била влюбена и ми е идвало супер естествено да искам да докосна всяка част от тялото им. Но вече е влюбен в мен според всички останали показатели освен в секса. Там сякаш съм изкуствена вагина.
През останалото време - когато се разхождаме, когато сме на парти и т. н. - ме докосва повече и по-възбуждащо, отколкото по време на секс. Тогава се кефи да ме гали, където ми е приятно. Хваща ми циците, целува ме на любими места и видимо му е кеф. Но в момента, в който дрехите са долу, нещата приключват.
За тези десет месеца сме правили повече пъти секс, отколкото съм правила общо с предишните си партньори, но аз до оргазъм с него не съм стигала. Налага се сама да се оправям. Правя го и пред него, не е да го вдъхновява да ми го създаде сам или да ми помогне, така да се каже.
Има ли шанс някога някак да се нагодим? Някой с опит в подобна ситуация да каже.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 9 дни
hash: 38240c6a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Ако имате твърде голямо разминаване в тази област след време ще се разделите. Вероятно си бая млада, така че не се измъчвай с него.

 
  ...
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: 99a5d4a748
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Прати го на секс курс да се научи. Желателно на такъв с практическа част.

 
  ...
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: 6b039a4dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Ще го кажа така: пристрастени към порно не могат да имат истински/реален сексуален контакт с истинска/реална жена.
Нищо не можеш да направиш, негов си е проблема, в който той дори не вижда проблем. Аз не бих останала в подобна връзка, ти си решаваш за теб.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: 3faa372651
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Светът е несправедлив, ебаси. Къде го намери това дърво? Защо не намери мен. Моята бивша съпруга беше същата. По време на секс не ме докосваше дори. А аз толкова много обичам да се гушкам с жена, да я галя, да я докосвам, тя да ме докосва, да се целуваме продължително с език по време на секс, да я целувам навсякъде... Със сегашната ми партньорка понякога само любовната ни игра е два часа, но пък тя има друг проблем. Много е нежна, много е страстна, но просто не иска да прави секс всеки ден. При нея сексът е супер, свършва си както трябва, но е най-много два пъти в месеца. А на мен ми се прави секс всеки ден и откачам.

 
  ...
преди: 11 месеца, 9 дни
hash: b5f5946ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ох, милата, аз съм другата крайност, секс не съм виждал от 1 година въпреки, че имам жена, просто след децата, секса изчезна и това е... като ти чета мъките, ах как си мечтая да лижа, да целувам, да правя тези неща които като ерген съм правил... жалко, е че има двойки които не са доволни от секса или изобщо липсва и няма как да се намираме...

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 2c7452f32e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Еми като не се променя, намери си друг. Той се държи с тебе сякаш си надуваема кукла.
Има нещо много сбъркано в него. Как ще продължите с годините. Ние с моя мъж сме 13 години заедно и все още имаме страст, целуваме се, гушкаме се и знаем как да си доставим удоволствие. Би ми било много обидно ако се държеше с мен по този начин по време на секс

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 6ee2863275
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Щом секса ви, не върви по-добре го махай, има такива които ги интересуват само да вкарат и до там. С времето ще стане по-лошо, но по-хубаво няма, по-добре САМ, отколкото зле придружен...

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 01dd83f75d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Сексът с партньорът ти е общ език, който трябва да научите заедно. Рядко се случват нещата автоматично. Ако това е твоят човек, ще се справите - разговорите събарят стени и рушат барикади!

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 дни
hash: 62a0fed9a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 4, какво правиш, за да продължаваш да живееш с жена, която има нужда от малко секс, а ти от много... :-)

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 421f44b1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Авторката съм.
А добре, номер 8, по какъв начин бихме могли да стигнем до ефективен разговор? Защото, както съм писала, ние вече сме го говорили. И не е да няма "разбиране", просто няма изпълнение. От неговата гледна точка: не му доставя удоволствие аз да го докосвам, както и той да докосва мен. Когато се стигне до акта, тези неща го "разсейват" и не му харесва. Аз съм окей да се съобразя и с пет часа секс като трябва, но да има любовна игра междувременно. Преди малко ми вика "на теб май ти омръзна" - еми да, омръзна ми и всеки път ми омръзва. И аз не криволича в разговорите ни на тази тема. Съвсем ясно съм му обяснила, че мен това, което се случва в нашия креват не ми доставя удоволствието, което търся. По-директно няма как да му го кажа. Ако имаш идеи какви думи да използвам, сподели. ;)

Благодаря на останалите! Очаквах нападки, честно казано, защото самата аз малко се виня за помислите си за раздяла, но срещнах разбиране тук. <3 Все пак... ако има надежда някак да оправим ситуацията, бих се радвала. Наистина всичко останало ни е добре и аз съм си влюбена в него. Мога да си представя да изживея дните си с него стига да оправим секса и си струва да опитам, ако има надежда.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 6496f6ea0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 9, не продължава. Написал е бившата.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 7c9f655b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Няма да се оправи. Дори няма желание да опита, на него така му е добре, дреме му, че на теб не ти е ок. Не си губи времето.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 0c1a533866
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Авторке, няма да се оправи, аз съм така от години, вариантите са да си намерим любовници. И аз не искам да напускам жената но не мога без секс, мисълта ме побърква

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 399f9e8d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторке не виждам как ще си оправите секса като очеизбождащо не му пука за това как се чувстваш ти. Според теб такъв човек обича ли те наистина?
Иначе жестове на обич е лесно да се симулират, подаръчета алабала. Но ако не му пука за нещата които наистина те притесняват - работата е ясна.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 9584ad7641
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Еха, 3 ч секс. Като не ти е хубаво, не пресъхваш ли за толкова време. Явно тези докосвания не го възбуждат. Моят в началото не искаше да ме лиже, не му харесвало, явно и миризмата не го възбужда. Има мъже полудяват от миризмата на вагина. Имах един излизваше всичко, не оставаше мъзга за секса. Но после с времето, мъжа ми видя колко съм всеотдайна в секса, с какво удоволствие му правя орална любов, колко му е хубаво и явно реши, че е длъжен да отвърне със същото. Е, с лизане до сега не ме е свършвал, то ми трябва и повече време, но го прави добре и откри начин да ме побърква от оргазми и винаги скуиртвам. За това си мисля, че ако твоя приятел те обича и иска да ти е хубаво, ще направи всичко възможно да е така. Ако трябва ще го упътваш всеки път кое как, мъжете имат нужда от повечко напомняне. А в крайна сметка щом нещата не се подобряват, няма смисъл да инвестирате повече време в тази връзка.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 89ef49d3d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Принципно над 90% от мъжете са трагични в леглото. Такае, авторке, това, което ти се случва не е нещо необичайно.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 4c5ee21a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Поне браво за ориентирането да приключите, защото много други са на мнение, че кофти секса не е най-важното и трябва да се цени повече разбирателството. Ок, ама без секс не сте интимна двойка и така се отразява и на разбирателството.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 8eaa710fbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Е ти въобще не си сексуална. Оплакваш се, пе той иска секс по 2-3 часа, а на тебе ти е досадно. Ами аз пък си мечтая за такъв мъж, но съм много сексуална, също като него. Намери си някой с ниско либидо като твоето.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 95a616c072
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Не знам какви глупости пишете? КОЙ ПРАВИ СЕКС ПО 2-3 ЧАСА?

Вие отпуска ли си взимате, за да се чифтосвате? Кога успявате? Или въобще нямате никакви ангажименти и не ходите на работа? Всеки ден по 2-3 часа или през ден... Бре!

Че ние мъжете сме готови да свършим до 5-тата минута от началото на половия акт, след това се опитваме да задържаме по един или друг начин. Какъв е тоя секс с часове? Не мога да си го представя. И аз съм правил по-дълго секс, но жената след някакво време (примерно 30 минути) започва да губи влага и сексът става все по-труден. Ако трябва да блъскаш нонстоп 1 час, да не говорим два, пенисът ти ще заприлича на сварена наденица, ще цъфне целия разранен, ще посинее не, ами ще стане бенбен! Ще свалиш 2 кила от блъскане, чаршафите ще са мокри от потта, която се стича от тебе. Първоначално краката ти ще се схващат, а после ще са сковани като камък. Което ще доведе до това, че след великото креватно изпълнение, няколко дни подред няма да можеш да ходиш нормално и ще имаш мускулна треска по целите крака, ханш, талия и гръб. Абе пълни измишльотини пишете.

Въобще някой от вас наистина правил ли е секс повече от половин, един час някога през живота си? Иначе щяхте да знаете какво е да блъскаш с часове.

Имам чувството, че хората са толкова зле в леглото, че като се озоват в една стая насаме, като легнат в леглото и изпадат в някакъв делириум. Въобще не знаят какво правят и къде се намират и то така минават часове и после викат сред приятели и се хвалят как правили 2-3 часа секс, а те бате са седели в ступор един срещу друг. Пхахахахахахаха

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 421f44b1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Авторката
Никой не изскочи с решение на проблема. Последната ми оферта към него беше да намерим сексолог, с който да работим, за да можем да бъдем щастливи заедно. Идеята беше отхвърлена с лека ръка и се разделихме с гръм и трясък.
Ако някой в бъдеще стигне до тази тема да си знае, че не съм открила какво мога да направя повече. ;-)

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 998c999d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Номер 19, има хора правят секс и по 2-3 часа. Е, не всеки ден разбира се. И не пресъхва жената и мъжа не гъбясва. И секс не разбирай само търкане навън навътре, а всичко, игри, целувки, френска. А може и да са няколко тека (дай боже всекиму! ) И да има мускулна треска и много пот и много скуирт, но после имаш криле и си готов да полетиш. Аз поне се чувствам като след хубава и дълга баня.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 998c999d49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторката, добре е станало така. Сексуалната съвместимост е важна, когато куца или я няма трябва много такт, търпение и обич от двете страни за да я замажат. Ако няма желание, пиши го край, както всъщност е станало при вас

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 674939a9fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Какво има да правиш? ! Двамата имате различна представа за секса и ако постепенно не си сближите позициите, нищо няма да се получи, както е и станало. Няма виновни, има още много потенциално възможни партньори. Аз не бих стояла във връзка, което от самото начало не ме удовлетворява. И, да, повече мъже са мега зле. Сигурно и мъже могат да кажат същото за жените от своя опит.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: 421f44b1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   19, изрично съм уточнила - 2-3 часа с почивки! Не може 2-3 часа да блъска нон-стоп. Но става, пие глътка бира, слага дърва на камината, поглежда си телефона да речем, връща се и пак мята. Или пък моето "любимо" - оставя ме, подремва 15 минути, буди се и пак почва.
Аз съм го изживяла и видяла това, така че коментарът ти не върви.
Предният ми партньор си свършваше бързо. 15-ина минути максимум навярно, не е като да съм засичала. При първият пък зависеше от ситуацията. Имаше случаи да е издържал по час, но е имало и случаи, в които на втората минута вече е готов. Може би и заради това за тях не беше чужда любовната игра, знам ли...

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: b5f5946ab8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   аз сън мега сексуален но за сметна на това попадам само на дървета които си отварят краката и чакат да ги начешеш. Къде сте вие жени толкова секцуални, защо в живота си никога не открих такава сексуална жена....????

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 38dd899bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Правилно си се разделила с него. От това, което описваш, той не изглежда да има желание да ти достави удоволствие.

 
  ...
преди: 10 месеца, 22 дни
hash: 1d2906b9c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   С моята бивша приятелка бяхме тотално несъвместими в секса. Все си виках, че с времето ще се напаснем, но даже ставаше все по-трагично, направо намразих секса и ми се срина всякакво самочувствие. Накрая цялата тази неудовлетвореност ескалира в постоянни караници и в крайна сметка се разделихме. Колкото и да смятам, че сексът не е най-важното в една връзка, без хубав секс връзката е обречена дългосрочно. Лош секс = акумулираща се неудовлетвореност в двете страни, отделно липсва основният отдушник.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker