Най-странната и възбуждаща секс случка в живота ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Най-странната и възбуждаща секс случка в живота ми
преди: 10 месеца, 8 дни, прочетена 4112 пъти
Здравейте, хора. Преди две седмици ми се случи най-странната, но и възбуждаща случка в живота и още не мога да спра да мисля за нея. Разказах я на няколко приятели и те се хванаха за главите, защото направо е като сценарии за порно филм, но да, случи се на мен.
Та, една петък вечер излезнах с един приятел в столичен бар. Някъде към полунощ изведнъж до мен на бара се появи една страшна мацка, беше с прилепнала тясна, къса черна рокля, върху много хубаво тяло с големи гърди и много красиво лице с дълга тъмна коса, направо не можах да отлепя поглед от нея, чак се усещах, че съм като някакъв крийп. В един момент тя се обърна към мен и ми се усмихна и си казах, "трябва да стреляш" и реших да я заговоря.
Започнахме да водим много приятен разговор, оказа се и доста умна и забавна, с което започна да ми харесва още повече. Каза че е на 30 години, но изглеждаше на 23-24, не че възрастта й имаше значение. Определено беше една от най-сексапилните жени, които съм виждал и реших да й кажа, казах й нещо от сорта "ти си най-сексапилната жена, която съм виждал", а тя каза "знаеш ли, кое е по-сексапилно… не нося бельо". Аз се засмях ама вече бях толкова възбуден, че ми се плачеше. И тогава тя допълни с "искаш ли да ти демонстрирам", а аз бях "ааа ми добре, как? ". Тя ме хвана за раменете и ме накара да седна на бар стола зад мен, като тя седна на стола срещу мен, облегна се малко назад и си разтвори леко краката, без грам да й пука.. та така видях, че наистина не носи бельо и малкия ми приятел вече щеше да излезне от панталоните и просто й казах "моля те да се махаме от тук".
Хванахме си такси и тя предложи да отидем у тях защото живеела наблизо, казах ок и отидохме в апартамента й, който беше в центъра на София. През целия път не можех да повярвам какво ми се случва и какъв късмет изкарах, като излизах мислех че ще е нормална скучна вечер. Апартамента й беше огромен и доста луксозен, аз видях малка част от него, защото бързо влезнахме в спалнята, стая която беше с големината на първия ми апартамент в София. Коментирах нещо от сорта, че апартамента й е страхотен и явно е много богата, а тя каза “да, нещо такова”.
И така вече сме в спалнята, правим каквото правим, тялото й перфектно, все едно някой го беше скулптурирал. По едно време тя е върху мен и точно пак си мисля какъв късметлия съм и изведнъж поглеждам към вратата на спалнята, която беше отворена и гледам подпрял се един мъж и гледа… Подскочих, почити я хвърлих от спалнята и викам, “има мъж на вратата!! ”. А тя се обърна най-небрежно, погледна го, засмя се и вика “спокойно, това е мъжа ми”. КАКВО??? Определено не бях по-спокоен, стоях като втрещен не знаех какво да кажа. После тя каза “той е воайор”. Бях чувал думата, но в този момент бях в шок и не можах да се сетя какво е и питах “какво значи това? ”, а тя каза “обича да гледа как други мъже ме задоволяват”. Щях да припадна. Мълчах и не знаех какво да направя, после казах “ама и той ли ще участва? ”. А онзи пич от вратата ми вика “брат, аз тази хубава жена, мога да я чукам когато си искам, а ти имаш още някъде половин час преди да искам да си легна в леглото. Ще говориш ли или ще чукаш? ”
Наистина не можах да повярвам какво се случва и искам да подчертая че цялата тази ситуация се случва докато мацката още е върху мен и оная работа, която ми умекна и се втвърди няколко пъти е още в нея. Тогава тя каза “ще ти помогна да решиш какво да правиш” и се надупи срещу мен, гледката беше… нямам думи, беше ясно какво ще правя, мъж не мъж, ще довърша. И така продължихме, а тя каза “моля те като тръгнеш да свършваш, ми кажи, за да ми свършиш в устата”… и аз пак си мисля леле, не, не какво се случва.. но продължавам и направих какво ми каза.
И хора сега следва кулминацията, обръща се тя на финала, за да й свърша в устата и мъжа й се приближи и клекна до леглото да гледа на 1 педя разстояние от оная ми работа… и аз си мисля, дано не поиска и той да го лапа, че вече всичко може да очаквам от тия хора. За шастие не. Свърших и целия се бях изпотил, подкосяваха ми се краката, а мъжа й се засмя и вика “Много е добра нали? Това ми е любимата част затова се приближих, дано не съм те притреснил”. Аз вече не знам, бях безмълвен просто отидох в банята да се измия и да се махам от тази странна ситуация, въпреки че и доста възбуждаща.
Връщам се в спалнята да се обличам, тези двамата се прегръщат и се целуват, мъжа й бърка в оная работа… все едно не съм там. Просто се облякох и казах тихо “аз ще тръгвам”, а онзи пич това вече, не знам ако щеше ми вярвайте, но си изкара ръката от оная работа на жена му и ми я подаде да се здрависаме…. и аз се здрависвам какво да правя. Вървя към вратата да си ходя и не знам сънувах ли какво беше всичко това.
Между другото мъжа й също беше много хубав, млад мъж сигурно и той на 30 и нещо и явно той беше доста богат, не знам какви бяха тия двамата, ама ми скриха шапката.
Явно им е практика и ми е интересно дали и някой друг ги е засичал. Определено е нощ, която няма да забравя..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 0b34fe7b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Ей, браво, много интересен сценарии, къде можем да гледаме порното?
Иии, не че нещо, но бях останала с впечатление, че в баровете е малко приглушена светлината?

 
  ...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 91f5909845
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   И на мен ми се случи май пак с тази.

В коя зона беше на центъра?

 
  ...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 759af0f7f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Пусни си един тест в кожно-венерическия, ако историята е истинска.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 1c51c567ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Работя като масажист в Лондон. На мен ми плащат да ги правя тия неща.
То все едно от луната падаш

 
  ...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: c7069bcbc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Нормално е, в дискотеките е така, търсят забавление хората, всеки има такива случки, такъв е животът.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 68c0416586
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   То всичкото хубаво, но имай едно наум, че често това завършва с молба мъжа й да те чука. И после научаваш, че е изтъркан номер - ти си чукал проститутка и си бил основното ястие за педала. Ако те потърсят другата седмица сигурно ще се стигне до такова развитие.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 3aa176031a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Имаш богата фантазия, разказваш увлекателно.
Браво!

 
  ...
преди: 10 месеца, 8 дни
hash: 0167dbb7f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Кажи кой е този бар, за да наминем и ние. :)

 
  ...
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: 367652a530
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Влезте в някои други БГ форуми и ще се изненадате, може би, като установите колко Ужасно много Мъже имат подобни фантазии: Някой друг да Чука жена ИМ!

не всички успяват да ги реализират, но ето - явно някой успяват. Аз вярвам на автора, единствено е важно хигиената.

Жената, всяка жена, би се кефила на такова нещо - хем мъжа й не ревнува, хем тя пробва различни хуйове. Възбуждащо е за жените.

Аз не знам дали бих успял да се накефя на подобно нещо, честно.
А, и още нещо, жената трябва да обича много силно мъжът си, защото ако се окаже (а то неминуемо се оказва в един момент), че някой друг я челастри по-добре, да не земе да се влюби....

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 7 дни
hash: f1d380724a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   И после се събуди и леглото беше мокро, нали

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 6 дни
hash: 652859a418
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Радвам се, че поне един не живее зад монитора до стаята на мама. На запад колко такива истории има, но бай Ганьо си е тесногръд...

 
  ...
преди: 10 месеца, 6 дни
hash: 2a5324f549
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Има такива мъже, наричат се куколд, възбуждат се да гледат как други мъже чукат пред тях жените им

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: 536f99c95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Последното щуро. В обедната почивка дойде гаджето ми и не знам защо, се възбудих, мнго ми се прииска, .... Дръпнах го в склада за консумативи на офиса и правихме анален секс прави, един зад друг. Стигнах до оргазъм, голям кеф! (ж27)

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: b3fcf38ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Прибирах се вечерта леко почерпен с рейс на градският транспорт, естествено без билет. На една спирка се качиха двойка контрольори мъж и жена и започнаха да проверяват пътниците в полупразният рейс. Контрольора проверяваше пътниците в предната част на рейса, а колежката му в задната част където бях аз. Кото стигна до мен и ми поиска карта или билет, аз и казах че нямам, но че е готина и ако иска да слезнем заедно да се позабавляваме, естествено без колегата и, казах и че ще я спукам от ебане. Тогава тя се развика, повика контрольора за помощ и той бързо се запъти към нас. В този момент рейса спря на поредната спирка, отвори вратите и аз им избягах в последният момент в междублоковото пространство. Първо чувах как тичат след мен викайки ми да спра, но после спрях да ги чувам и успях да им се измъкна под носа. Почуствах се адски гот, седнах на една пейка и с кеф си дръпнах една цигарка и се кефех на случката. Много готино и вълнуващо преживяване беше.

 
  ...
преди: 9 месеца, 27 дни
hash: b3fcf38ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Бях на работа. Имах стомашно-чревно разстройство което едвам едвам закърпих с хапчета и лекарства, но не ми беше съвсем преминало. Появиха ми се газове и не бях сигурен дали са само газове или още нещо от другото. По едно време не можах да издържа и пръцнах леко с надеждата да са само газове, но уви сгреших и стана белята. Добре, че беше малко и незнам дали колегите ме усетиха. Бях на работа както казах в началото и нямах възможност да се преоблека. Но отидох в тоалетната и се поизчистих до колкото позволяваше. После се върнах в офиса и незнам защо но тази случка адски ме възбуди.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker