Въпрос към семейните хора - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към семейните хора
преди: 11 месеца, 7 дни, прочетена 6952 пъти
Здравейте мъж на 36 съм, женен с 2 деца. Въпроса ми е ориентиран и към мъжете и жените които са семейни но не се чувстват сексуално удовлетворени от партьорите си или въобще липсва секс.

Все по-често попадам на теми тук които са от рода на "той не ме желая", "жена ми не иска секс" и много друго от този тип. Изчел съм доста от тях тук и на 100% се припознавам, все едно аз съм "героят" в тях.

Повечето дават съвети от рода на "напускай го този човек... ", "живота е един.... ", "сигурно си дебел за това не привличаш партьора си.... ", "секса не е най-важното в една връзка... ".

Да, аз наистина в течение на брака се поотпуснахй и качих някое друго кило но не на цялото тяло а само на корем, тоест имам бирен корем, но като се взехме с жената нямах корем.... никога не съм бил някакъв нацепен но тренирах няколко пъти месечно и имах някаква нормална фигура.

Проблема е, че жена ми никога не е била сексуална, в началото си мислех, че с времето като свикне с мен ще се оправи, но напротив така си остана. Секс при мен ИМАШЕ в месеца най-много 1-2 пъти и то при уговорка няколко дена преди това.... А сега вече точно 14 месеца не съм виждал нито секс, нито свирка, нито докосване дори.

Не го отдавам на качените килограми, защото и преди беше така, килограмите си ги имам от години, но преди поне имаше секс колкото да ми замаже очите. Дали друг оре лозето се съмнявам защото през деня излиза с децата и не вярвам с количката да ходи при някой...

Въпроса е към хората в същото положение, познавам и реално такива хора някои даже нямат и деца но си стоят при жената и си търпят. Може ли да се определи, че този проблем има морална страна? Аз като мъж имам отговорност към децата да ги осигурявам и най-вече да имам дял във възпитанието и най-вече да имат баща? Но децата един ден ще порастнат и ще се отделят от нас, но до тогава ще сме на по 45-50 години. Тогава ли ще си търсим щастието? Това е моралната страна! От друга страна стоят физиологичните нужди, аз не мисля че секса е фикс идея, не съм и маниак но просто бих бил щастлив ако поне веднъж седмично се случва, понеже аз си мисля че тялото си го иска същото като храната, все едно ако някой огладнее да му кажеш че е свиня или че само за ядене мисли.

Вариантите какви са, да си намеря любовница но тя трябва да е в моето положение, просто да иска забавление. Това има ли го в реалния живот? Има ли жени които са семейни но не получават секс и биха си търсили партьор само за забавление?

Вариант 2 да се разведа. И после какво? Да си търся нова жена, да създавам ново семейство?

Моля да споделите вашият опит ако сте били или сте в момента в това положение, как сте процедирали? Как са се развили нещата? Ако сте имали любница, тя влюбили се във вас? Или се виждахте само за секс?

Просто информативно: Жени, вие бихте ли имали интерес към някой който е забавен, симпатичен кара ви да се усмихвате, но ви спъва това, че има корем? Питам защото аз се определям като такъв, проблема ми е само корема.

Много пъти съм казвал на жената, че ако продължава така ще си хвана любовница, но отговора е ако си хванеш си събираш нещата! Тоест аз се чувствам в плен на собсвената си безизходица. Заплашваме с издръжки и проблеми всеки път като стане дума за този проблем. Говорили сме много пъти по темата, преди оправданията бяха, че просто не й се прави. Сега оправданията са, че няма време покрай децата и е вечно уморена.... винаги съм се чудил как човек издържа така, тя дори не мастурбира....

Ще ви помоля да споделите само ако сте в подобно положение и сте минали по този път. Без да засегна никого, но мнения от хора на които всичко им е наред са безпочвени... тук говорим само за хора в моето положение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 69

преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 162c26c4bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Не съм в твойто положение, но проблемът е че ти не можеш решиш как да действаш. Става въпрос, единствено за твоя избор. И на ум можеше да пресметнеш 3 хода напред, а не да правиш анкета. Какво ще ти даде анкетата- някакъв невидим начин жена ти да започе да ти пуска?

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 1191f4d810
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Хора в твоето положение ще ти кажат само и аз съм така. И те като теб още не са намерили решение на проблема и затова са в твоето положение.

По-добре да ти кажа какво решение намерих когато бях в твоето положение. Почнах да върша всичката домакинска работа за която ми стигаха силите - миене на баня, миене на съдове, пускане и простиране на пералня, минаване с прахосмукачка, приготвяне на храна за децата. И о чудо невиждано, изведнъж стана усмихната, не преуморена и започна сама да си иска секс.

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 371ed3f432
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ходили сме на семейна терапия от осно влошени отношения и първият въпрос беше има ли секс, разредил ли се е. Отговорът беше не и терапевтката каза, че това е много важно. Аз като жена правя секс с партньора ми, дори понякога да не ми се прави. 18 месеца звучи абсурдно и може би тя си има любовник. За мен не е редно ти да осигуряваш децата, а тя да не се прежали за единия секс дори да не й се прави. За мен тя е егоист.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 4f00052dd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Имате проблеми с инициативата и с комуникацията. Трябва сериозно да си поговорите с жена ти и не да се плашите с любовници, а да си изясните проблема. Но ако всеки винаги чака другият да поеме инициативата, няма да ви се получи.
Само не си мисли, че семейните след 45 не правят секс, и вчера, и днес... Средно 4-5 пъти седмично, а на почивка 6-7.

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 7ab460356b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А, пробвал ли си да говорите нормално, без да пробваш с любовници и т. н.
То ако я карате така със сигурност ще си намериш любовница.
Иначе не съм в твоето положение, случвало ми се е мъжа да не е показвал желание с по месец и аз тогава си мислех за развод. В една двойка трябва привличане.
Пробвай да се нагласиш и излез с някой приятел, не казвай къде отиваш.
Жена ти, ако те обича, ще разбира нуждите ти.
Времето е прекалено много.
Не е заради корема, много мъже са с корем и пак са секси, моят също има корем.
Пробвал ли си да останете някъде двамата само, ако има кой да гледа децата?
А целувки, прегръдки има ли между вас?
Преди как е било.
Ако тя не си изпълнява своята част, може и ти да не правиш нещо, което се изисква като съпружеско задължение.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 1b9b4a1dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ти си си свършил работата, тоест да и направиш дете. Вече няма да те има за нещо повече от донор и провайдър. Така действат жените в брака.
Свиквай

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 04ba925298
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   "Без да засегна никого, но мнения от хора на които всичко им е наред са безпочвени... "

Не се засягай, ама точно се питат хора които нямат твоя проблем как са успели там където вие сте се провалили... Все едно да се изтърсиш и да кажеш - нямам пари, беден съм, не ме искат на работа. Давайте съвети, ама само загубеняци кат мене... Другите да си траят, щото ми действат зле на самочувствието, и не ме разбират... Не пич, не те трябва да те да "разберат", ти трябва да разбереш тези които са успели повече от теб...

Иначе от самото ти писане много се набива на очи какъв ви е проблемът. Говориш за секс, а не споменаваш изобщо за интимност и загубата и, която явно се е случила много, много отдавна, без да ти направи даже впечатление... И да нямаше бирено шкембе, надявам се се сещаш, че след две деца, хормоните си отиват, "магията" изчезва. Ти сам си признаваш, че не е просто от качените килограми, а нещо много по-рано. Но и ти не знаеш какво, защото не е нещо което се е случило, а обратното - нещо което не се е случило. Т. е. поява на някаква истинска връзка, доверие, интимност на човешко ниво, не просто животинско...

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 6fb0714fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Здравей! Аз съм жена на 34 години. Аз съм от другата страна на ситуацията.
Не му пускам от вече две години и повече. И нямам намерение да му пускам. Огромният му корем ( по-голям отколкото когато бях бременна) ми е последната пречка. На първо място е отношението. Постоянният натиск и тормоз през годините за секс. Не искам да влизам в подробности, защото ми е болна тема, но ще ти кажа едно. Моля те, не се обиждай, не ми е това целта. Ако си си взел жена с ниско либидо и с годините тя съвсем те е орязала откъм ласки, причина не е само ниското й либидо, но и в твоята неспособност да я разпалиш. Никога не търси причина само в нея. Най-еероятно не те бива, тя го е видяла това и й е писнало.
Моят мъж е гола вода, винаги е бил гола вода, като добавим постоянното настояване, за още и още, търсене на сметка до кога ми е цикъла, защо е еди си колко дълъг, защо не може по време на цикъл и прочие, с години, запущен външен вид, ми то жена с либидо ще се откаже, какво остава за такава, която никога не е усетила тръпка само от погледа му, примерно.
Разликата при нас е, че не съм му забранила д си го търси вън, разбирам, че му е трудно и т. н., ма и той да разбере, че не мога цял живот да се насилвам да правя секс, който ме отвращава.
И ние се оженихме с наивните мисли, че с времето ще променим другия, но ето ни сега, зедно заради децата.
Решение не знам, пожелавам ти успех и не я вини само нея. В това сте двама, ти носиш своята вина също. Външният вид е от значение, но не е достатъчен.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 2dc6dd589b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   "Моят мъж е гола вода, винаги е бил гола вода, като добавим постоянното настояване, за още и още... "

Боже Господи! На 34 години държи мъжа си повече от 2 години без СЕКС! И ТОЙ ТЪРПИ???? Жено, ако бях аз, независимо, че имаме деца, щеше дома да хвърчи перушина!

Чудно, ако той е гола вода, ти каква си? Суха изба, може би? Ама толкова пресъхнала, че е била класациите по суша. А явно и по други неща.

Авторе, изпуснал си поводите на жена си. Затова ти върти номерца. А да чакаш 18 месеца на сухо си е диагноза. Виж кой я лашка, евентуално.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 062fd73a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   От Автора до номер 9. Уважаема госпожо, относно отношението, то се влошава с нарастващите откази за секс. Може ли аз да си искам като просяк, а от отсрещната страна само откази и оправдания.... един път нямаше логична причина... поне да каже.... грозен си дебел си... противен си... миришеш ми.... да знам каква е причината... а то няма причина... просто уморена.... е аз не съм ли уморен и аз работя, влагам грижи за децата и въпреки това имам либидо! Аз не я насилвам за секс... искам си веднъж седмично... толкова би ми било добре, казах го в началното съобщение! Не съм маниак, не искам всеки ден, един път седмично толкова ли е сложно не мога да разбера... дори да не иска не може ли да се прежали в името на брака... а относно това, че мъжът вие гола вода не знам какво искате да кажете.... аз се мъча всячески да прелъстя жена ми... мъча се да я гушкам да има интимност... ако се стигне до интомност искам да я лижа например... но тя се дърпа като опарена... все едно е жигосват.... нямам идея въобще какво се случва.... взех си я за жена защото е много грижовна и всеотдайна в семейството но в секса я няма никаква милата.... явно няма пълно щастие.... или жена развратница... или асексуална къщовница.... явно това са вариантите в живота!

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 9983a357b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   9 при теб не може по време на цикъл, тоест ти не му даваш? Доколкото знам, освен от хигиенични и естетически подбуди, за жената това не е толкова проблемно, за мъжът и по-неприятно. Тоест, той е бил готов да бъде с теб дори по време на цикъл? Казваш - " не му пускам", тоест - съзнателно решение е. Имаш изисквания, които той не ти покрива. И го наказваш. Така излиза.


Авторе, аз съм от обратната страна - мъж, който помага на една жена със семейство но несексуален мъж точно по този повод. Човека е със здравословни проблеми. Условието ми за да приема да се виждаме с тази жена беше, че ако и най-малко нещо им попреча на семейството или на децата, се разделяме. Тя е много отговорна жена и гледа децата си дори твърде много. Много време отделя за тях, аз лично се радвам за което. Но просто не ѝ стига секс, каза ми че няма въобще. От години. Аз не можах да го повярвам това, но явно че има такова нещо, като чета и твоята тема. С времето се оказа, че като се виждаме нещата вкъщи малко по-добре ѝ потръгнаха. Нямат караници, извеждат се на разходки с мъжът ѝ и децата, всичко.

Аз същевременно съм много зает, и на този етап това ме устройва и мен като отношения. Казал съм ѝ ясно, че нямам чувства съм нея, без да бъда груб. Тя разви към мен - жените го правят в тези ситуации по-често.

И тук стигаме до трудното за теб. Трябва да си намериш жена, която няма да ти се вкопчи в теб и да се влюби, да иска да живеете заедно и да се разделяш. Защото ще ти развали семейството. Не е невъзможно да намериш такава жена, но сякаш при мъжете е по-лесно да се сдържаме.

Другия ти вариант е да насочваш свободната енергия в спорт или някое хоби. Позярвай ми, това много помага да ти се отмести главата от тия мисли.

Не се отчайвай, като здрав и прав човек те интересува да си намериш добро момиче - което наистина да ти набавя само това от което имаш нужда. С което да се уважавате, но което да няма лоши намерения към теб.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 371ed3f432
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   9, раздели се с него, каква е тая мъка безкрай.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 779e0cab95
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Тя няма право да ти забранява да си търсиш секс навън, щом тя не желае. И аз съм имала две деца, била съм изморена, скапана, някога и аз съм била против, но пък такова чудо да отказвам на мъжа си 14 месеца не се е случвало. Ти си човек, който си има нужди. Нищо не мразя повече от изневерата, винаги заставам на женската срана, но прощавай, твоята жена си проси да и кръшкаш.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 062fd73a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От автора до 15. И работата с кръшкането не е лесна.... аз искам нещо което не съществува в женският свят.... а това което не съществува е жена на моето положение, която да търси само секс за да си задоволи нуждите. Проблема е, че жените винаги се привързват и се почват едни разговори за семейства.... преди като ерген съм имал на два пъти приключения с жени само за секс след 2-3 месеца се почва разговора за връзка и за чувства....

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 307a3c0585
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Авторе, не съм в твоето положение - в смисъл женен съм, и при мен сега всичко е в рамките на нормалното. Но в първия си брак имах подобен проблем и затова ще ти напиша мнение, с надеждата, че мога да съм ти полезен.

Аз като вярващ в Бога, честен, искрен и открит човек, който не приема изневяра в брака под никаква форма, ще ти кажа следното:

Аз на твое място бих поставил проблема на един много сериозен разговор със съпругата си!

Да, ти пишеш, че много пъти вече си пробвал това. Но въпросът е да го направиш по такъв начин, че тя да разбере, че това е много важно за теб и не може да продължавате по същия начин!

Имам предвид да не действаш със заплахи, а да се разберете като големи хора! Защото тя няма право да ти отказва интимна близост, щом те обича и иска да запази брака си!

Значи просто и предлагаш да се разберете за някакъв интервал от време, в който да го правите!

А ако не се съгласи, имаш два варианта: или се примиряваш с това докато можеш, или в даден момент поставяш ултимативно въпроса: тя да направи своя избор - ще бъдете ли заедно като нормално семейство или ще се разведете?

При мен, в първия си брак аз търпях подобно положение повече от две години - по няколко причини: заради децата и затова, че имах някакви чувства, а и не исках да се развеждам - понеже смятам брака за свещен съюз!

И накрая поставих ултимативно въпроса и тя избра да се разведем...

И слава Богу успях след доста години да си създам ново семейство, където всичко е наред, но вече си търсих жена с еднакви ценности, възгледи, приоритети и интереси!

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: bcb0cae48a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Здравейте, авторе. Мъж съм и се намирам в по-неблагоприятна ситуация от теб. Много са сложни човешките отношения, всички сме егоисти и всеки отстоява себе си. Съпругата ми се е отчуждила от мен и не ме възприема като мъж, или поне не като неин такъв. Аз я обичам, тя е жената на моя живот и не мога да си представя живота без нея. Липсва ми любовта/секса, но нямам право на искам каквото и да е било, опитите ми са довеждали само до огорчение в нея и ново отблъскване. А когато се е случвало нещо, примерно веднъж седмично, е било общо взето с нежелание, хайде да почваме, че трябва да свършваме. Вместо да развиваш някакви емоции и трепети, трябва да търпиш неприязън или някакво побучкване, забрани всякакви, и вътрешно ти се плаче, но се опитваш да се събереш, защото рядкото разрешение ще го пропуснеш. А в последствие се оказва и, че в тези моменти, насилникът си ти, защото реално жената до теб е позволила доброволно да я насилиш, последното води до още по-голямо отдръпване и с времето цялостен игнор.
Нямам съвет за теб, освен този, че това с компромиса веднъж седмично, не си го причинявайте. Бих работил по-скоро за истинска връзка, ако все още е възможна със съпругата, в по-ранни етапи е по-възможно да се постигне. Няма невинни, още от ранното ни познанство вероятно с отношението си съм могъл да пречупя нещата по различен начин, но с времето шансовете за това намаляват драстично.
Едно мога да кажа аз. Правиш си изборите в живота, кое е по-важно? За мен по-важно е да задържим семейството си, и децата доколкото е възможно да имат до себе си и двамата си родители. Също така е важна съпругата ми, просто я обичам. Не искам друга жена. Това е и не зависи от това какво ми дава тя.
Ти прецени за себе си.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: deada595ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Автора, а как се държиш с нея, нещо да я убождаш например? Може би има нещо или просто асексуалност.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 7a71e7f910
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Може да има любовник, да не ти пука, какво ти казва, имаи си любовница, но дискретно, и в един момент, се изнеси от къщи, по зле ще става ако не деистваш да си щастлив, животът бързо минава, ориентирай се докато си още вървежен мъж, защото и това е до време, а за децата не мисли, те ще поемат по своя път и ще искат да си щастлив, защото си техен баща, ще им е жал ако си нещастен, казвам го от опит, когато останах без майка, исках баща ми да е щастлив, защото всеки човек го заслужава щастието.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: d2a617714a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Намери си някое смислено хоби и не се занимавай с глупости, секса е празна работа, едно изцъркване на хайвера, може да го правиш и ръчно от здравословна гледна точка в банята.

 
  ...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 4f5a347a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Чета и се чудя колко сте ограничени всички.... Тя не ми дава секс, студена е ама нали децата семейството.... А ти къде си? Ти си човек, те и тя всички сме хора, но повечето недорасли и не разбиращи човешката душа и взаимоотношения. Животът е твой и само твой! И ако не си щастлив човек го промени.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 6 дни
hash: 062fd73a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   До 17, да съгласен съм със всичко, но в предивд на изживяното до сега не мисля, ако се разведа да съдавам ново семейство. Това е отговорност - материална и морална.... няма никаква гаранция, че ако си хвана нова жена няма да усъмна в същото положение!

До 18 аз мисля, че мъжа е просто създание има нужда от храна и секс за да е всичко наред.... толкова ли е сложно... да сега в тези дни имаме феминистки които са самостоятелни нямат нужда от мъже.... самодостатъчни са си... но каква е товага идеята на семейството... защо си търсят мъже след като са си самодостатъчни? Повечето жени си работят и имат стабилност... защо са им мъже ако поне няма секс...?

До 19... как да се държа? В смисъл не е като изрод.... гледам да помагам с каквото мога и когато мога...

До 20... аз хубаво ще действам дискретно, но проблема е, че в сегашната си форма не съм много вървежен, освен ако някъде там няма някоя жена която да си пада по мъже с кореми... жена която да е незадоволена и да иска просто разнообразие... това би бил перфектен живот.... но явно не се случва в реалносттта!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 979010b33a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Купи и вибратор, аз така направих и потръгнаха нещата.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: fe754c6480
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Вариант 3 : предразположи събпругата си тя да си намери любовник. При всички случаи тя би се спряба на мъж който харесва. Не само в секса. Това би я променило, и тя би станала по-сексуална. В резултат ти също ще получаваш секс.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 35b3f1d2d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Аз съм в това положение, но съм жена. Със съпруга ми сме отдавна заедно, от седем години имаме дете и почти от бременността ми той ме отбягва, няма инициатива за близост с мен, не ме докосва, не ме търси, не ми говори нежно, общо взето нямаме интимност. Занимава се с детето, то е неговият свят, радост. Аз съм мебел, съквартирант, говорим си, но отдавна усещам, че не ме обича, не гопривличам. Преди страдах много, защото го харесвам и обичам, много сме говорили, обяснявах, че ми липсва, самотна съм, искам секс и нежност. Минаваха един два дни и правеше секс с мен и после 4-5-6 месеца - нищо и пак същото безразлично отношение. Постепенно спрях да се унижавам да му се натискам, да го целувам и закачам в редките моменти когато детето ни не му е на врата или нещо не правят заедно. Не мога да инициирам нищо при мъж, който усещам, че не ме желае. Все едно на непознат да ида да се слагам. Много ми е болно и аз искам някакво обяснение, но той е уморен, заспива първи с/без детето; в работата знам, че не му върви и това го потиска. Вероятно се замозадоволява и това му стига, все пак мен ме познава от 15 години, омръзнала съм му. Преди мислех, че е от килограмите, отслабвах, после пак напълнявах, отношението не се променя. Не знам да е импотентен, сутрин има ерекция присъбуждане. Просто в мен трайно и дълбоко се настани мисълта, че не ме обича и не ме иска и това съсипа всичко женско в мен, много ми е сринато самочувствието. Понякога се хващам, че наблюдавам двойки, които видно се обичат, по-скоро жената в двойката и си мисля какво ли прави тя, каква ли е, че я искат и търсят. Миналата година сякаш беше годината, в която се примирих, че няма да има любов, нежност и секс за мен, освен ако не се разведа, но това не мога да го причиня на детето ми и на баща му също, това да ги разделя. А пък и аз го обичам, но по някаква причина той мен - не. Когато говорим, става ясно, че той иска да съм друг човек, друга личност, не това, което съм. Иска да съм по-мила, по-спортна, по-енергична, по-добра домакиня, да приемам родителите му, да чистя повече и по-добре. Но тойме познаваше дълго преди да се оженим - аз съм по-сериозна и делова, малко хаплива, флегматична интелектуалка, готвя прекрасно, но не умея да чистя много, майка му 10 години ме тормозеше и накрая просто спрях да ги виждам, нищо друго не съм им направила. Имам хубава, престижна, макар и много трудна свободна професия, много се уморявам и не съм перфектна домакиня. Казват, че съм хубава, ефектна и силно харизматична. Аз лично се приемам за отблъксваща, щом най-близкият ми не ме иска нито като жена, нито като човек. Като цяло, съм много тъжна, и смятам, че е много нечестно да не ми казва истинските причини за безразличието си. Опитвам се да се разсейвам, работя много, но нямам желание за нищо съществено. На шега съм казвала, че като не ме иска, да ме пусне да си намеря любовник и ще бъда дискретна. Не можело, щели сме да се разведем. Казах му, че не е изневяра, понеже той не спи с мен и видно е, че и не иска. Не можело все пак. Аз и не искам, но често ми се е струвало, че ме подтиква натам само за да му дам причина да се разведе с мен. Но не знам, толкова съм самотна, че мисля изопачено. Особено около овулация не съм наред с главата. Самозадоволявам се, но ми липсва той. Но просто у мен има спирачка, не мога да му се натискам като виждам, че не ме иска, просто не мога.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: f0a484d672
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Имам любовник, който също се оплаква от същата студенина от страна на жена си. Даже в моментите, в които предстоят да правят секс го питала искаш ли нещо, все едно го обслужва. Отделно имала и гинекологичен проблем, от който имала болки при акта. Казвам му, защо не правиш с нея това, което правиш с мен. Отначало и с мен той беше свикнал да свърши бързо, все едно да не притеснява много жената. Викам му, там ти е грешката. Тя не може да се възбуди и бързият секс с теб го свързва с досадно задължение, а не приятно изживяване. После с мен свикна на по-дълъг секс, намерихме и подходящото място и време и правим страхотни маратони. Казвам му, защо не правиш това и с жена си. Той казва, че абсурд тя да се съгласи на такива волности в секса и като казвам волности не говоря за анален секс и тройки. Не ѝ харесвал оралния секс, нито да прави, нито да ѝ правят, прави го и дава заради него. А като е по задължение, то се усеща. А иначе е супер ревнива. Аз това не го разбирам, знаеш, че не му даваш това, от което той има нужда, но и го следиш да не го потърси и другаде. Наплашила го е, че има куп болести. Та не знам къде е истината, мъжът ли не може да разпали достатъчно жената. Ако е у него причината, мен как успява? Значи е и от жената. Даже нея я обича, се предполага, свикнал е с нея, може да се отпусне по всеки един начин. Или ще кажете с любовницата има адреналин, на тайната среща, на това, че я вижда рядко. А със съпругата, битовизмите убиват и малката останала искра. Аз като жена успях да събудя любовника в мъжа ми и въпреки това има неща, които не му достигат.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 9983a357b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Приятели, нямам семейство. Но се чувствам отрезвен като ви чета. Явно че човешките отношения са сто пъти по-сложни отколкото ни се представят в брачният идеализъм.

От номер 12.

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 6159dd3235
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Скъпи мъже, има жени, които по природа са по-сексуални. Поемат инициативата, играят игри, сексът им харесва.
Защо? Някой наистина да ми каже Защо търпите с години фригидни и ревниви злобарки?

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 5 дни
hash: 57d0013799
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Не знам, защо създавате семейства с хора които не сте сексуално съвместими! Ти си знаел, преди брака че не е фен на секса, защо ти е трябвало да се ожениш за нея? Вече, няма какво да направиш... гледай си децата и мирувай. АКО си УМЕН ще си намериш любовница, и така ще ходиш, БЕЗ НИКОЙ да разбере и чуе! И няма да си променяш отношението към децата си, и към жена си. Тя няма да се оправи. Или развод или любовница, за която никога няма да кажеш.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 6fb0714fd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Мъж съм и пиша специално, за да поздравя 26. Поради анонимността си позволявам на ти да говоря. Жена, ти си пример за истинска и прекрасна жена! Всичко написано е толкова красиво, че всякаш потънах в женствеността ти, в душата ти. Съжалявам че не получаваш разбиране от съпруга си. Сигурен съм, че ако той можеше да те усети така както аз го направих, ще си разбие главата от съжаления, че толкова време е загубил да те обича, да те цени. Различни сме хората, има си причина за това. Вярвам, че причина има за всичко. Водя се от правило, като не знам какво да направя, не правя нищо, така се намалява шанса да сбърка човек. Говоря за тези еретически мисли за любовници. Иначе и аз съм потънал като разбит кораб, в дълбокото съм от години и няма и лъч светлина вече за мен, но стоя там, стоя, има ме и отказвам да се предам, въпреки че съм отчаян безкрайно. Поздрави на всички.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: a4bc07915b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Такива жени много добре знаят, че нещо не им е наред, затова много внимателно избират партньора до себе си. Винаги избират мъж с добър характер, когото да контролират. Когато са избрали жертвата си, те са привидно най-влюбените, най-дашните, най-добрите. Жертвата си мисли, че е най-щастливият мъж на земята. Много често такава жена дори му прави подаръци. Всичката тази постановка трае, докато постигне брак и деца. Когато всичко това е вече факт, тогава излива студеният отрезвителен душ върху жертвата си. Без повече церемонии и извинения, тя му заявява, че повече секс няма да прави. Някоя казва, че няма против да си има любовница, а друга му забранява напълно. Тя знае много добре, че заради детето/децата, жертвата дори няма да помисли за раздяла. Точно затова е избиран така, защото много добре знае, че този номер при един алфа мъжкар няма никакъв шанс да мине. Въобще не става дума за корема на жертвата. Жертвата се опитва по всякакъв възможен начин да я предразполага, прави комплименти, жестове, но нищо не помага. Обикновено тя му се кара, а той се опитва да се оправдава, дори за дреболии. Така ще прави на някой мачо ли? Пич, ако ще да станеш като холивудска звезда, ако ще на ръце да я носиш, няма да получиш секс от това студенокръвно влечуго. Приличат си по това, че обикновено са много добри домакини и майки. За тях сексът е мръсно и досадно нещо, но само с него постигат положение в обществото. Като погледнеш такива съквартиранти, си казваш, че са идеалното семейство, но само мъжът си знае какво му е. Пич, не се опитвай да разбиваш бетон с главата си повече! На никого не се е получавало, няма да се получи и на теб! Ако имаш възможност, намери си любовница, без значение дали студенокръвното ще разбере! Дори да разбере, никога няма да те напусне, ако няма собствено жилище, защото ще загуби това за което се е борила години наред. И стига сте обвинявали само мъжете за всичко. Просто такива жени са доста повече от 20% и не е чудно, че мъжете си търсят любовници.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: f0a484d672
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Към 30, не съм авторът, но да ти кажа. Защото сексът е необходимо, но не достатъчно условие за една стабилна връзка/брак. Когато виждаш, че има много други допирателни и леко си затваряш очите или казваш, като има любов ще се промени, ще напаснем, което също е вярно донякъде. Но когато единият партньор го няма отвътре, няма как да му го сложиш. И търпиш с годините. Идват децата, покрай тях сексуалността пада, друго взема приоритет в отношенията. Започват и финансовите обвързвания, покупка на жилище. Много семейства имат и семеен бизнес. Но идва в един момент, когато децата са по-самостоятелни, когато обръщаш поглед към себе си и забелязваш натрупаната липса на секс и внимание под формата на тлъстинки по тялото, отпуснати телеса, бръчки, лоша прическа. И осъзнаваш тази липса и започваш да я търсиш, както прави авторът на тази тема. После се сблъсквал с морала, рисковете, които носят един извънбрачен секс....

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: f0a484d672
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   До 32, но сексът е необходимост за всички и за жените и за мъжете. Аз не разбирам как една жена няма да прави секс с години. Явно никога не е изпитвала оргазъм и не го свързва с удоволствието, а само като семейно задължение.

 
  ...
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 71ef150d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Аз съм жена, родих преди една година. От тогава нямам никакво желание за секс, нито за мастурбиране. Преди бременността и раждането правехме секс почти всеки ден, обожавах да ме гледа и докосва, правехме секс на светло, за да се гледаме и наслаждаваме на гледката в огледалото, а сега правим 2-3 пъти в месеца на тъмно…. Тялото ми се промени - гърдите ми увиснаха, формата им е различна, изглеждат изпити и това ме вбесява. Отвращавам се да се гледам така, като знам как изглеждах преди. Срам ме е и ми е неудобно от тялото ми. Мъжът ми често ми казва, че съм много секси, неустоима, казва как го подлудявам и побърквам…. усещам, че ми се възхищава истински, но аз не се виждам така както той ме вижда и не го разбирам. Странно е, че изпитвам срам от него, а никога преди не го е имало това. Също така по време на бременността постоянно влачех вагинални гъбички - появяват се, излекувам ги и след 3-4 седмици пак имам… така през цялата бременност и не искам да лепна пак и съм дистанцирана. При опит за ласки първият ми въпрос беше дали си е измил ръцете, което малко или много убива желанието.. Не споменаваш на колко са децата, но ако е родила скоро може да има следродилна депресия или, също както мен, да е неуверена в тялото си. Номер две е дал много добър съвет - поемай част от домакинските задължения колкото можеш, отменяй я с децата. Заведи я на процедури за тяло или за лице, за да се почувства по-красива и женствена. Купи ѝ красиви дрехи или секси бельо. Прави някакви малки жестове за нея - направи ѝ закуска, купи ѝ цвете или ѝ откъсни от някоя градинка, дай идеята да се изкъпете заедно. Предложи ѝ да гледате порно по неин избор, ако иска. Поговори с нея за това как се чувства, повдигни темата за психиатър (ако е с депресия) или психолог. Има онлайн консултации в платформата Healee. Успех ти желая и търпение, дано всичко се подреди както желаеш.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 4 дни
hash: 062fd73a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   От автора до 35. По принцип отговора ми беше по - дълъг но понеже всички жени тук са много тънкообидни ще кажа така:

Да бееееееееее ние нищо не правим никога за жените си... всички мъже дето стоим без секс сме едни свине дето след работа лягат на дивана и гледат телевизия докато жената с едната ръка готви с другата преоблича детето.... даааа как така не се сетихме да направим нещо за жените си... нищо че тя си купува дрехи всяка седмица.... и аз трябва да мълча, а аз си купувам за цялото лято 3 тениски и 2 гащи и се почва една канонада от упреци и лекции как харча пари само... аз готвя в 45% от времето и въпреки това тя още си твърди следното "мм, че кога пък си готвил ти нещо... " и още много други.... просто вие жените не виждате нищо което ние правим... виждате косурите и ни ги натяквате до края на живота ни а нещата които правим за вас са ".. е ко толкова си направил... ". Вие искате да има ДРАМА постоянно.... не ви е хубаво когато всичко е наред, почвате да се съмнявате ако всичко е хармония.... за финал има един виц:
"Един мъж един път се изкихал пред жена си и тя го питала... Защо кихаш коя те споменава? "

Много Ви моля признайте си един път за винаги, че имате вродено желание да въртите мъжете си, да сте в центъра на всичко, да ви глезят, да ви се подмолват и най-вече да създавате ДРАМИ от всичко, включително като си мие зъбите сутрин недай си боже да остане петно от паста за зъби по мивката това също е проблем....

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 4aecffbc7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   н 24
Дай малко подробности моля за това какво беше м/у вас преди дай купиш вибратоа и какво се случи след това... и как се оправиха нещата

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: df9c7234cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Мъж в подобна ситуация но повече от 20 г., съпругата ми е с нулево либидо след второто дете.... намерих жена като мен, семейна, но се влюбих, май и тя но сдържано, продължи 7 г.... безопасно, никой не е искал разводи... М55

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: bcb0cae48a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Темата е много хубава. Поздрави. Интересното от нея, което забелязвам е, че виновни няма. Всеки подхожда по начина, по който му позволява съвестта, морала, възможностите и това е. Интересното е, че все пак, така се отваря трибуна да се срещнат две страни в един много сериозен въпрос, защото всеки душа носи и не е без значение имаш ли спокойствие и мир в себе си. Тъжното е, че това спокойствие и мир важи и за този, който реално е лишен от необходимата му топлина, но и за този, който се налага да я дава насила и реално отново му е отнето спокойствието.
Веднага ми идва на ум, че може да се измисли някакъв компромисен вариант, който да дава и на двамата от необходимата му глътка въздух, но от личен опит съм разбрал, че не работят така нещата. Не и дългосрочно, реално ако ти имаш сърце да помислиш за другаря си, въпреки че не ти изнася, то няма да има нужда от уговорки. Другото е насила и то е до време, дори помага да се отчуждят хората.
Не знам защо ги обобщавам така нещата, може би, защото искам да помогна за намирането на решение.

От 18 и 31

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 71ef150d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   От 35 до автора.
От по-горните ти коментари останах с впечатление, че си разбран човек. Е, явно не си.
Споделила съм нещата от своята гледна точка, това което мен ме кара да се чувствам по-добре и да се усещам по-секси и красива, за да мога да задоволявам съпруга си.
Не съм от тези, които постоянно си купуват дрехи и мрънкат за най-малкото. Оценявам всичко, което половинката ми върши, за да може на мен да ми е добре. Върша част от неговата работа в бизнеса му, за да може да не е толкова натоварен. Аз съм благодарна, че понякога мие чиниите или приготвя вечеря, той също е благодарен за това, че почти всеки ден съм в цеха му заедно с бебето и работя с другите жени. Виждам всяка жертва, която прави за нас и не създавам драми, защото сме зрели хора и няма смисъл от детинщини. И да - обичам да ме глези, чувствам се щастлива и удовлетворена дори като ми къса цветята от градината, за да ми поднесе букет. Има жени и жени, всяка със своите разбирания и желания. Явно ти не си попаднал на нормална жена. Продължавам да подкрепям предложението си да поговориш с нея относно психиатър или психолог. От личен опит мога да ти кажа, че помага. 1-2 месеца на медикаменти (ако е в депресия) могат да направят чудеса. Успех!

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 062fd73a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   От автора до 39. Според жените са виновни мъжете , че все нещо не правим за тях...аз пак казвам един мъж иска само спокойствие, мир и секс...а какво получаваме...драми, битовизми и суша....трябва да спазваш 35 критерия за да ти пусне една жена.

Но видиш ли освен всичките 35 критерия трябва и да ги глезиш, да ги водиш по почивки, по процедури и пак не е сигурно защото почивката няма да й хареса, процедурата няма да е както трябва, все нещо ще има.

Изобщо почвам да си мисля кому е нужен съвместен живот след като има толкова много хора в моето положение.

Всички козове са в тях, сгрешиш ли на-малко - чантата, пътя и чао. Взимати всичкото имане че и издръжка ще плащаш. Егати несправедливия свят...защо няма закон за жените които не пускат на мъжете си.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 371ed3f432
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   В случая съм съгласна със автора. Аз съм и раждала с цезарово, знам какво е да не ти се прави секс след раждане, но след единия задължителен месец след конците, не държах мъжа си на сухо, въпреки че имам сведения и че ми е изневерил преди това, и много други неща. Както и с времето се уча да готвя, да съм подредена и да, много липси имаме в материално отношение и никой не ме осигурява за всичко това. Поддържам външния си вид и не си купувам 10 рокли, докато мъжът ми седи с 3 тениски лятото, ако си купя нещо, гледам скоро-скоро да купя и на него. Нищо не коства на една жена, ако не е в цикъл, да се прежали за единия секс, дори да не й се прави, нищо фатално. Ама не може една жена месеци наред да държи мъжът си на сухо и да очаква той да е топ мъж, да изпълнява всички мъжки функции в семейството, тя толкова единият секс да не даде.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 062fd73a97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   От автора до 42. Браво, госпожо, пожелавам на всички мъже да имат жена като вас - най-вече да влиза в положение на мъжа. То това е и формулата всеки да влиза в положение на другия... според мен едно съжителство е низ от компромиси, които ако не се правят нещата пропадат

 
  ...
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 88d86578a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Ще се молиш, унижаваш, ще правиш всякакви жестове, но нищо, ни на йота няма да се промени. В един момент просто ще се откажеш, казвайки си, че няма вече никакъв смисъл да се унижаваш. След години мъката и безсилието ти ще започнат да те тровят все повече и повече. В един момент, това започва да се трансформира в омраза. Тя ще е дълбоко в теб и ще се появява все по-често, когато не си близо до нея. Когато си с нея, омразата леко притихва. Обръщаш се назад и виждаш, че младостта ти е преминала и че това което прави един мъж жизнерадостен и спокоен, ти е отнето по най-безпардонен начин. Знаеш, че си изпълнявал всичко което се иска от теб, но си бил лишен от това, от което не се лишават дори мъжете от най-ниските прослойки на обществото. Дали това е карма, не знам, но наказанието което изтърпяваш, е наистина много жестоко за един нормален хетеросексуален мъж. За нея твоите желания нямат значение. За нея имат значение само нейните желания. Тя иска да не я закачаш, за да може тя да е добре. Дали ти си добре, майната ти! А ако ѝ кажеш, че има някакъв хормонален дисбаланс и трябва да отиде на лекар, такъв скандал ще ти вдигне, че тя си е много даже наред, но ти не си наред с главата. Ще ти каже, че сексът е най-глупавото нещо на света. Тогава я попитай, защо като е най-глупавото нещо, ти казваше, че те обича, защо се свърза с теб, защо ти разреши да правиш секс, за да роди дете? ! Попитай я нямаше ли ти да си много по-добре с друга, сексуално нормална жена? Но не викай, а ѝ го кажи тихо и кротко!

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 дни
hash: 6f677e5c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Имам познат в същото положение, а отделно почти във всяко второ семейство е така.
Той е учител, страшно добродушен. Каквото и да прави този човек, не го зачитат за нищо. Той плаща сметките, той готви, защото е завършил такова училище, той пере, чисти и глади, за да не се умори жена му. Той става сутрин да кара децата на училище. Става сутрин за да кара и жена му, прави и сандвичи на нея за работа. Ходи да я взима от работа. Това ми го разказва от първа ръка и знам, че не ме лъже. Просто е много добър и си казва всичко.
Жена му винаги, абсолютно винаги намира за какво да му вдигне скандал. За секс и дума не може да става. Женени са от години.
3 деца има. Той казва, че живее от ден на ден просто и всеки ден е уморен, защото върши всичко това че ходи на работа.
За жена му обаче няма угодия каквото и да прави, нищо, че е пряко зависима от него и за сметките.
Той просто си е свършил работата да и направи деца и вече нея не я интересува нищо друго. Така е в мнгоо смейства. И да наистина човек си заслужава да се замисли дали си струва да се подложи на нещо подобно и да погуби 20 години.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: db1e5d4bce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Аз мисля, че в тоя проблем има двама виновни, не е само единия, в тоя случай жената. Че има по-малко сексуални хора, също е вярно, но ако нямат други емоционални проблеми помежду си и се обичат, може да се понапаснат. Друг е въпросът ако едната страна не иска. Но може би си има своята причина. Аз не мога да разбера как може един човек, пък било то жена, без секс. Значи партньора ѝ не я привлича по някаква причина. Имам колежка, супер секси, красива и силна като човек. Казвала ми е, че няколко години след брака е изгубила влечение към съпруга си. Ами той се е бил превърнал като неин син. За всичко тя е била, явно по-дейна и оправна в живота. Това я кара да спре да гледа на него като мъж. И при мен е имало такива периоди. Явно и при мъжете, като не са на добра работа или без работа, либидото им също спада. Един мъж трябва да е мъж, да участва в домакинските задължения, защото и той живее в тази къща, но не трябва да губи мъжкото си присъствие.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: 88d86578a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Точно поради тази причина, след време семейства няма да съществуват. Изкуственият интелект настъпва с големи крачки. Роботите вече приличат на хора, имат мимики и изразяват емоции. Не е далеч бъдещето, когато като се прибереш от работа, ще те посрещне красива, умна, забавна и вечно обичаща те жена. И то без значение колко красив или не дотам красив си. В програмата ѝ няма да съществуват любими изрази за главоболие, умора и тем подобни до болка познати оправдания. Няма да търси най-малкият предлог, за да ти вгорчи живота и вечно да иска пари. Ако има достатъчно ум в главата за да започне работа, ще живее добре. Вече има напълно годни за износване изкуствени утроби и няма да е проблем да имаш деца. От своя страна и тя може да има такъв робот, който никога да не я докосва, или да я скъсва от секс, но ако сама може да си го позволи. Добра ли е тази перспектива? Не, разбира се, че не. Ужасна е. Въобще няма да се стараеш да подаряваш цветя, звезди, коли, къщи. Няма да си помислиш да цепиш басма на всяка красавица, която се мисли за център на планетата. По същият начин, ще бъдат и жените, без да са обиждани и бити от някой малоумник. Добре ли е това за обществото? Не, разбира се, че не. Ще е пасмина от напълно отчуждени хуманоиди, които ще чакат с нетърпение да се върнат у дома. Може ли да се направи такава жена и мъж, които напълно да заместят по физически усещания истински човек? Да и просто е въпрос на време. За мъжете няма да е проблем, но за жените ще е проблем, защото те обичат да са влюбени известно време. След това пак да са влюбени, но в друга пасия. Когато изчезнат семействата, това ще е началото на края на тази цивилизация. Майката и бащата са хората, които правят детето обичащо, състрадателно, весело, радостно, отговорно, човеколюбиво. Разбира се далеч не всички родители са такива, но повечето поне се опитват.

 
  ... горе^

...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 30b7428311
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Не мога да повярвам колко много пъти, не само в тази, но и в подобни теми, съветът е: намери си любовница!
Браво, бе, господа!
Вместо да сте мъже, давате съвети за лесно бягство.
Ако може и жената да не разбира за любовницата, нали? ! Че иначе ще стане лошо.
Тоест съветът изглежда така: търпи я тази вкъщи, нали ти е родила деца, ама се крий между нечии бедра там за два часа на седмица.

Любовницата не е секс кукла, господа.
Тя е жена също.. с чувства. Може да се влюби, да се надява, да страда, а господинът да си живее като мижитурка цял живот, защото е направил някога грешен избор и не е имал топки после да го поправи.

Ако на някого му липсва секс - проститутка. Жените си изкарват хляба с това. Няма наранени. Освен евентуално съпругата ако разбере. Но в крайна сметка вината си е нейна.
Няма обаче емоционална изневяра - само секс.

Ужасно съм разочарована от мъжете в днешно време. Повечето сте чехльовци, които позволявате на някаква маймуна да ви разиграва, както си иска.

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 88d86578a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Следващият път когато ти направи скандал, просто ѝ кажи, че много скоро вече няма да има на кого да се кара. И като започне да те разпитва, ще и кажеш, че ще разбере, като му дойде времето. Това, че я държиш в неведение, просто ще я побърка. Няма да стане по-благосклонна в леглото, но скандалите ще секнат за известно време. Като се почувства пак силна и пак започне да сказва, пак ще и припомниш същото. Поне временно ще се кротне.

 
  ...
преди: 11 месеца, 1 ден
hash: 0bf7c062eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   47,
Това дето описваш може и да не е толкова зле.
Като гледам, май в днешно време огромна част от ресурсите се хабят за възпроизводство което пък напоследък накакво го няма.
То не е модни дрехи, коли, фитнеси, ресторанти, хотели, почивки... всичко това мъж да успее да се сближи с някоя жена, което за мнозина не е лесно. Жените пък връткат по много мъже накуп и гледат да изкярат от всеки по нещо.
А в миналото не е било така. Тогава всеки мъж е получавал по една жена и най често първия секс е бил след венчавката. Не са хабяли всичкото си време и пари да търчат подир фустите. Използвали са го за работа и креативни неща. Някъде докъм 50те и 60те години е било така и дотогава са направени повечето открития и са се появили повечето неща в техниката.
В днешно време мъжете заради една путка дават всичко, пък понякога някой друг я получава вместо тях.
Ако жените бъдат заменени, мъжете ще се върнат отново към креативни неща. Ще станат и по- умни понеже още от деца ще си учат уроците вместо да ходят да пушат, пият и ебът. Нищо чудно да има невероятен прогрес във всички области.
При жените не знам как ще е- навярно ще са помощен персонал, ще помагат за някои неща, но няма да са кой знае какъв сексуален фактор и никой няма да им обръща особено внимание.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 23 часа
hash: 1471ccec12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   1. Когато взаимоотношенията не вървят и секса не върви
2. Изневярата само ще усложни проблема
3. Трябва да се постараеш да и дадеш това което тя иска в леглото
4. Жените не отказват секс защото не им трябва, а защото не им харесва (неприятно им е)
5. Външният вид няма общо, единствено комплексите ти могат да ти попречат или голямото Его
6. Хигиена!! Никоя жена не иска пот, миризма, пърхут и т. н. т
7. В природата винаги мъжкия гони женската, отчаянието няма място в един истински мъж
Действай по въпроса

 
  ...
преди: 11 месеца, 19 часа
hash: a4bc07915b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   48, нима си мислиш, че квалифицираните от теб чехльовци, ще искат да си пъхат инструмента там, където са били стотици такива преди него? Явно не осъзнаваш, че обикновено такива мъже са свестни и че те съвсем не искат да иневеряват на жените си. Ако жената поне малко се интересува от потребностите на съпруга си, тази тема въобще нямаше да я има. Човекът ясно е написал, че не е сексуален маниак, а иска да прави любов с жена си поне един път седмично. И да, любовницата може да се влюби в него. Но защо мислиш, че той е безчувствен тапир и не може да се влюби в нея? И да, този брак може да се разпадне, но да се появи друг. И разбира се, виновният пак е чехльото нали? Добре, но какво да направи той, да набие маймуната ли, да я изгони, да прави постоянно скандали? Ами нали ще нададете вой, какви изроди живеят в нашата страна. Постоянно се говори за правата на жените. Кой ще говори за правата на мъжете? Кой ще опази един добър мъж от вечните караници, обиди и унижения? Наистина ли не осъзнаваш, че така наречените чехльовци са израсли в спокойна среда и скандалите са им напълно чужди. За бой пък въобще да не говорим. Когато един човек е добър, разумен и отговорен, в женските очи е мухльо и чехльо. Такава жена плаче да е с някой истински мъжкар, на когото такива номера никога не минават. Излиза, че като е добър, не е добре, като е лош, пак не е добре. Не разбрирам тогава, как трябва да се държи един мъж, за да кажат жените, че не е мухльо и не е скандалджия и побойник?

 
  ...

1-50 от 69
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker