Игнор след секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Игнор след секс
преди: 10 месеца, 26 дни, прочетена 2353 пъти
Здравейте, моят случай е следния. Намерих си приятел за секс, като уговорката ни беше да правим секс, когато имам възможност, понеже съм ограничена от към време. Всичко точно. Писахме си постоянно онлайн няколко седмици, накрая се реших и се случи. Секса беше супер, много ни хареса и на двамата. Продължихме с вижданията, като през цялото време си пишехме. Правехме си секс маратони по цяла вечер. Той ми каза, че е прекратил други контакти с жени и го прави само с мен. Имаше период от две седмици, в който нямаше как да правим нищо. Та последния път, всичко точно, говорим си, закачаме се. Аз му правя орална, става му, тръгваме да го правим и греда-падна му. За съжаление през цялата вечер се получи така, направи няколко опита, но така и не се получи. Накрая легнахме и заспахме. На сутринта обикновено също правим секс, този път обаче той беше някакси различен, като да не иска. Тръгнах си и през деня му писах разни неща, той ми отговаряше бо дотам. Вечерта му писах, но той въобще не ми отговори. При положение, че не се беше случвало и това досега. На следващия ден уж се бяхме разбрали още от преди това, вечерта да се видим, но той не ми пише нищо. Аз го питах какво става, всичко било наред. Питах го за довечера какво прави и той ми излезе с номера, че обещал на приятел да се видят. И аз приключих. Ясно ми е, че е просто секс и нямаме никакъв ангажимент един към друг, ясно ми е че ми удари игнор, обаче ме гложди въпроса защо? Просто това да не знам много ме човърка. Аз мисля, че е защото не му стана и се притесни. Да вметна, че може би последните седмици, се усетих, че хлътвам, но не съм му го показвала по никакъв начин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 26 дни
hash: 1a312b1dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Наситил ти се е и вече дори не го е вдигал от теб. Никаква не си за него.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 9f7f38a662
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Усетил е, че започваш да хлътваш и не му се занимава с драми, за това предпочита да се отдръпне тихо. Ghosting му казват на английски.
Все пак сте се уговорили да бъдете заедно само за секса, без обвързване, обаче както става в 90% от случаите, жената започва да развива чувства. Ние не сме устроени да правим секс без да се привържем, няма такъв филм. Здрава, психически стабилна и нормална жена не може да си ляга многократно с мъж, без да се влюби. Секс без обвързване могат да правят единствено жени, които са емоционално разбити и са изгубили способността си да се привързват.
Моят съвет е да не му се натягаш повече. Спри да го търсиш, щом се е отдръпнал, значи той не е развил чувства. Няма смисъл да го конфронтираш.
Малко е гадна за теб ситуацията, но може да послужи като обица на ухото. Не е края на света все пак и ще знаеш в бъдеще да не си правиш такива експерименти с тялото и сърцето си.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: dd2d85c4a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Така става с консуматорчетата - всичко ви е ден до пладне...
Да оберем само каймака, а грижите, които идват заедно с него - да ги игнорираме.
Кой колкото е вложил в тая работа, точно толкова може да очаква и от другата страна, не повече!
А пък как ги правите тези неща без чувства - умът ми не го побира! Колкото и да са подвеждащи понякога, чувствата са все пак своеобразен филтър, че с този човек си пасвате в някакво отношение.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 663ff582f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Нали сте били заедно само за секса? Е, като вече няма секс, няма за какво да се виждате. Просто и ясно.
Отделен въпрос е, че ти като повечето уж много "модерни и разкрепостени" жени, първо нямаш нищо против да те плющят яко без ангажимент, пък после хлътваш и ти се приисква да не гледат на теб само като дупка за мушкане.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: a6a1a867fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Засрамил се е, защото не го вдига. Защо не го вдига - може да е прекалил с порното или да е правил секс маратон с друга.

Ако искаш да продължите, дай му време и после го потърси пак, но не настойчиво. Дали това ще е добре за тебе предвид хлътването, не знам - едва ли. Защо си толкова ограничена като време?

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 5caf047128
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   При много мъже е така. В началото са много чувствени и страстни, след известно време секс срещи физически просто им омръзва, дори да им харесва жената и почват тези неща да не може да го вдигне, да не може да свърши и т. н.
Проблемът не е в теб. Но като цяло тази идея да се срещате само за секс често поставя в гадно положение жената.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 6cbf3a9a5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Време е да си намериш някой друг тъпкач да ти начеше сливата. Тъкмо ще видиш дали пак ще се случи.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 944c4f70db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Остави тия работи, ами дай направо да се разберем кога да се срещнем, аз ще го заменя споко.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 2f4efbc617
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   От автора
Еха колко груби коментари, направо нямам думи. Живеем в един доста освободен свят, а в същото време продължава да се налага двоен стандарт. Защо един мъж може да прави просто секс, а една жена да не може? Къде е проблема в това? Аз не се вписвам в някакви норми и за мен не е нещо непристойно, нито ме прави лека, защото това е, което съм поискала първоначално. Не съм готова за връзка и не искам да объркам някой друг човек, но пък имам нужди, които не виждам нищо лошо да си задоволя. Не съм разстроена от факта, че ме игнорира. Така или иначе, щеше да се случи, защото както казах, започнах да хлътвам, а не искам. И исках да му кажа, но след кофти вечерта, сметнах че не е удачно. Интересуваше ме само неговото поведение, за да знам занапред.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 9c34163a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Към авторката - а каква е причината да търсиш само секс? Защото жена да търси подобни отношения е много рядко срещано сппред мен. Защо не връзка? Иначе съм сигурен че е късметлия, щом си е легнал с теб :)

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: 71de1a702e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Може да има друга.

 
  ...
преди: 10 месеца, 25 дни
hash: d32c7285bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Към номер 10
Бях в много дълга връзка, която приключи преди няколко месеца. Секса във връзката ми последните две години се случваше 3-5 пъти годишно и то насила. Имам дете, съответно нямам много свободно време, а на този етап нямам и емоционален ресурс да се обвържа. Просто имам нужда да си дам време само за мен, за да се отърся от всичко, през което преминах. Млада съм и имах нужда само от хубав и разтърсващ секс и не съжалявам.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: 9f7f38a662
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   "Защо един мъж може да прави просто секс, а една жена да не може? "
"... защото както казах, започнах да хлътвам... "
Номер 2 съм. Остави понятията като "лека жена" настрана. Сама си си отговорила на въпроса. Жените не сме устроени да правим секс без обвързване. Можеш да игнорираш този фундаментален факт, да се опиташ да вървиш срещу природата и да си лягаш с някой, с който не искаш връзка, обаче биологията и психологията ни не са изградени така и не можеш да ги пребориш.
Може би си още малка и вярваш на приказките от 1001 нощ на феминизма, но като си очукаш главата още няколко пъти, ще разбереш, че жената не е мъж и че сексът не е само за удоволствие. Казвам го с най-добри намерения и не те съдя. Всеки прави грешки, въпросът е да се учим от тях.

 
  ...
преди: 10 месеца, 24 дни
hash: b3bd29afcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ами какво да ви кажа, нормалното поведение е човекът да поиска да поговорите, да обсъди как стоят нещата, да изкаже благодарност за хубавото време и да се разделите по живо по здраво.

Очевидно става дума за незрял човек, на когото може да правим психологически анализ (неспособност за комуникация, нежелание да се сблъсква с потенциална емоционална реакция, защото той самият отхвърля и прикрива собствените си негативни емоции, които като дете са му били забранявани и т. н. ) - за съжаление за такива оценки е късно и безполезно на този етап.

Така че съжалявам, че си попаднала в такава токсична ситуация - в момента преживяваш всички възможни негативни последствия от ghosting. Потърсете именно нещо по темата "how to recover from ghosting", за да не се въртите в кръг.

М34

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 дни
hash: bff721a724
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Тъкмо щях да изразя възхищението си към жена, която е съумяла да разделя секса от любовта, че мен не ме бива в това и последното ти изречение, потвърди правилото.
Според мен има друга, към която има емоции или чувства. Щом не сте говорили, че имаш чувства към него, той няма как да знае и това да повлияе на ерекцията му, а и да знае, не знам дали би му оказало влияние. Виж за ограничаване на контактите си може да е ако знае, че си се увлякла, но казваш, че не знае.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 9e49159c96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Оффф ужас. Имам предостатъчно опит с такива и мога да ти кажа каква е причината. Хванал си е гадже. Най-обидното е, че те разправят, че търсят само секс, а в същото време си търсят гадже, но просто не те иска теб за гадже. Все търсят някоя по - яка и по-недостъпна и само си задоволяват нагона с други междувременно.

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 4bacdbbd4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер. 17, ами ако не се е стигнало до секс (само натискане, целувки и т. н. ) и пак те игнорират, тогава какво. Сигурна съм, че няма приятелка, защото ми пише посреднощ и понякога си говорим до късно. Също така работим заедно и по цял ден съм с него, виждам кой го търси и кой му пише.

 
  ...
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: c354b8b366
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 1, Егати глупостите!
Аз също мисля, че се е сдухал от тва, че не му е станал. Мъжете точно така офейкват, след като не им се получи. Зависи колко му е голямо егото. Въпросът е защо не му става. Намирисва ми на друга жена...

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: c354b8b366
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   След като прочетох отговора ти до номер 10, съм трогната. Ти си много силна психически, аз щях да се срина. Сама с дете въобще не е лесно. Гаден или никакъв секс във връзка също. Още по-удивена съм как не се чувстваш отхвърлена от този. Може ли да споделиш как така не те травмира игнорът му? Мен много ме боли от такива неща. Не се чувствам изпозлвана, правя неангажиращ секс, но пак ме обижда унизителното им отноление. Откъде накъде да се държи някой все едно не съществуваш...

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: 46a4368e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Да винаги мъжете са виновни. Всичко е много просто - твърдостта и продължителността на мъжката ерекция са правопорпорционални на ЖЕНСКАТА КРАСОТА. Както разбира се и количеството семенна течност която изливаме в устите ви.

Елементарно е - авторката не е първа младост, не е и особено красива щом ѝ се налага да работи по цял ден. Пича я е надупил няколко пъти, но в един момент е забелязял или усетил нещо което го е погнусило. Я положение на тялото и висящи телеса, миризима отдолу, стърчащи косъмчета или каквото и да било. А както знаем долната глава има своите собствени желания и мераци и доближи ли се отново до подобни неприятни гледки, предпочита да пасува.

Няма лесен и правилен начин да кажеш подобни неща и истини на жената (дебела си, миришеш отдолу, не си се обръснала и т. н. ) - ще я сринеш психически за поне 5 години. Което не е непременно лошо, зависи в какви отношения сте. В случая - никой не е длъжен на никого - чук и бег.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: bcfc238254
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От авторката до номер 20
След това през което преминах в брака ми, май трудно може да ме травмира нещо такова. Но иначе не ми беше приятно. Особено, когато още в началото се разбрахме да си кажем, ако има нещо. Така или иначе човека не беше много зрял за възрастта си и в някакъв момент щеше да си е загуба на време. Не трябва да допускаш такива неща да те травмират, хора всякакви. Аз разсъждавам така: Щом не се е получило, значи не е било твоето!

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: bcfc238254
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   До номер 19 от авторката
Да и аз така предполагам, понеже последните две седмици преди да се видим последно, все не можеше да се видим и да си пишем. По-скоро си ме остави бек ъп вариант, ако не му се получи там. Живи и здрави.

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: bcfc238254
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   До 21 от авторката
Искрено успя да ме развеселиш

 
  ...
преди: 8 месеца, 22 дни
hash: 86b8c43b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   До авторката. Човека бил ли е женен? Деца? На колко години ече да игнорва така? Ако е над 35 - 40 г. това помедение е меко казано тиин. Но може и да те потърси след известно време. Тогава пък ти му дай игнор, но първо му вдигни и ако иска пак да се виждате, огатава дай червен картон с игнор от твоя страна.
И аз се занимавам с гадже за секс без ангажименти, мен пък ме дразни че все сме от врата за краката. И му го казах, че дори и съвсем неангажиращо все пак е нормално да има някакво време за отпускане и настройка. Е да ама не чува и исках да му кажа, тоест казах да спрем да се виждаме, нооооо човека странно и нахално ми отвръща, че нямало да стане това. Е той да си продлъжава да не чува пък да видим как няма да стане. Е може да има игнор от моя страна, защото Сеска колкото ида ми харесва, няма на лице чувства като любовни трепети. Държим си надумата и се търсим само за да се видим и уговорим. Нямаме излишни разговори и писаници, не се споделят лични неща и така нещата се случват, но да.... не всеки го може. Говоря и за двата пола.
Продължавай напред и нагоре!
Ж 35

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker