Моля за съвет как да постъпя в случая - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моля за съвет как да постъпя в случая
преди: 11 месеца, 13 часа, прочетена 1431 пъти
Здравейте на всички. В гимназията в София имах няколко големи влюбвания, но просто не можах да намеря правилното момиче за мен, защото в трите случая и аз и жените насреща имаха нереалистични очаквания.
След това заминах в чужбина и започнах да следвам там и прекарах 5 години от живота си в учене и работа. Трудността идваше от следването на чужд език (чешки) и самата академична среда, в която изискванията бяха големи. Имах влечения към някои колежки и състудентки, но в повечето пъти или бяха във връзка, или женени или не даваха никакви признаци да ги привличам. И тъй като аз прекарвам известно време от годината и в България, когато се прибирах също правех опити, но така и не намерих жена, която да харесам. И си останах девствен, какъвто съм си и към момента и от което, държа да подчертая, не ме е срам. Искам първият ми път по възможност да е с жена, която считам за специална.
В крайна сметка наскоро се дипломирах и сексуалният ми апетит започна да нараства. Известно време излизах с 6 години по-голяма от мен жена, която беше симпатична, интелигентна, с добра кариера, но след като я поопознах, разбрах, че тя е снобарка и егоистка, която излиза с мен, само за да си прекарва добре, без изобщо да и пука как се чувствам аз. В един прекрасен ден, когато за пореден път поставих въпроса за секса на преден план тя в прав текст ми заяви, че "аз ще правя секс само с мъжа на живота си, за когото в последствие ще се омъжа". След тази случка преустанових отношенията си с тази жена като любезно я пратих, така да се каже, на Луната за шишарки.
Наскоро се сетих за една моя предишна любов от гимназията, с която сме си писали 2 пъти, откакто завършихме, но към която все още имам някакви симпатии. Започнах да и пиша и тя започна да ми отговаря, но с течение на времето разговора започна да запада, защото тя започна да не ми отговаря или започна да ми отговаря лаконично с по едно-две изречения.
В крайна сметка, след като не си писахме известно време, реших аз да поема инициативата и да я поканя на вечеря, където с нея да си поговорим на четири очи. Тя видя съобщението ми и не отговори. За съжаление нямам друг начин на комуникация с нея и не мога да и се обадя, за да видя поне някаква реакция.
Молбата ми към вас, дами и господа, е да ми дадете съвет към какъв подход да се насоча. Единият вариант е да се откажа от нея и да спра да комуникирам с нея, но аз не го искам. Вторият вариант е да продължа да натискам и мисля да предприема него, защото на този етап не съм получил експлицитен отказ, т. е. офертата остава отворена. Това, което аз си мисля, е, че дамата тества търпението ми, тъй като когато в миналото, когато имах вземане-даване с нея бях прекалено колеблив и тя избра друг. Моля ви, дайте ми съвет как да постъпя и как точно да я убедя да излезе на среща с мен? . Държа да подчертая, не искам връзка с нея, искам да си прекарам добре и първият ми път да е с нея. Разбира се, ако не се стигне до секс няма да ми е приятно, но няма да е болка за умиране, тогава ще тръгна да се занимавам с други жени. Моля ви, дами и господа, да кажете как да я убедя поне да ме удостои с една среща ако не с друго?
Благодаря ви предварително за вашите съвети.

P. S. Моля, който въпроса не го интересува и е дошъл в този форум само за да съди останалите по възможност да се въздържи от коментар. Хейтът не е необходим : )


МЪЖ, 26 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 месеца, 9 часа
hash: dbbc39d6c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Кажи й директно какво искаш без да овърташ. Няма какво да си губите времето а и още повече не искаш връзка с нея. Кажи й го в прав текст човече. Кажи й го малко закачливо но да се разьбира ясно какво искаш... повярвай ми 90% от жените обичат този подход да казваш явно какво искаш но по по-забавен и разчупен начин. Представи си, че и тя има интерес към теб но тя като жена е малко вероятно да направи тази крачка, а ти си губиш времето да си пишете и тя си е казала "офф тука няма смисъл". Просто бъди директен, но не брутален. Това ще ти спести много време в живота.

 
  ...
преди: 11 месеца, 9 часа
hash: f8dc593a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ми със съученичката едва ли имаш някакъв шанс. На 26 тя има предостатъчно кандидати и едва ли си представя как ще спи с бивш съученик. Въобще не ми се вярва да я навиеш за секс.

А иначе ми стана интересно за по-възрастната жена, която според твоите думи е на 32. Тя българка ли е, чехкиня ли е, каква е по народност? Не бях чувал жена над 30 да се пази девствена за любовта на живота си! Обикновено това са детски изпълнения на момиченца, расли в някакви закостеняли семейства и то само докато не се отделят от таткото. Всички се про-бават, когато вече са без родителски контрол.

Иначе да седиш девствена на 32 и да говориш как чакаш мъжа на живота си... Нямам думи просто.

 
  ...
преди: 11 месеца, 8 часа
hash: 204d5dcb6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти "плачеш" за секс, това ти е единствената цел. Жените, с които общуваш, го усещат. С девствен мъж само неопитна жена ще иска секс.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 8 часа
hash: 307dc4c8bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Аз мисля, че проблемът е в теб. Усещам те доста тесногръд, без да искам да те обидя. Физически как си? Щом не те налитат, значи и там не си добре представен

 
  ...
преди: 11 месеца, 5 часа
hash: f460f72691
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да ти минава през ума, че въпросната може да има приятел? Или просто не те харесва? Няма интерес към теб, иначе нямаше да спре да ти пише и щеше да излезе с тебе. Не ти отговаря, защото не иска да те отреже директно, а се надява сам да се усетиш и да се отдръпнеш. При това положение няма как да я накараш да излезе с теб. Най- много да те блокира накрая. По-добре си търси друга/и.

 
  ...


...
преди: 11 месеца, 3 часа
hash: 5b23e6471d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Остави дамите какво ще ти кажат, не е важно и не е вярно. Ако не ди вървежен, секс трудно, особено в днешно време. Не казваш как изглеждаш, имаш ли пари и т. н. Пробвай с най-различни и която върже, тъжната истина. Намери 100 жени ако трябва, натискай и където откликне някоя.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 3 часа
hash: 1fc8b109f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Щом не ти е отговорила, трябва да схванеш намека. Любезно НЕ. Пробвай с друга, но с това държание няма да получиш по-различни отговори.

 
  ...
преди: 11 месеца, 2 часа
hash: 169531a72c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Привет. Прочетох историята ти и наистина останах заинтригувана от начина ти на мислене относно темата за първия път. Малко хора биха чакали да се появи специален човек. Адмирации!
По въпроса с дамата - ти напълно ли си убеден, че искаш да бъде първият ти път с нея? По думите ти не сте се виждали от доста време. Едно време в гимназията е било по един начин, вече нещата със сигурност са се променили. Малко трудно да я прецениш от чат. Друго е да видиш човека пред теб, да го погледнеш в очите и да можеш да го прецениш. Пробвай още 1-2 пъти. Ако не се получи, не се. Не моли за внимание. Покажи, че си мъж на ниво. Имай достойнство.
Аз имах една огромна ученическа любов. Мислех си, че това е моят човек. Че искам да си прекарам живота с него. Детска му работа. Всичко уж свърши с края на даскало. Минаха години и пак се срещнахме. Започнах уж пак да имам влечение, ама уви. То човека на външен вид се променил - хубаво, ама отвътре гнил...
Не казвам, че при теб е такъв случая, но ако не иска, не насилвай нещата. Дори и с нея да не се получи, с друга ще се. Замисли се, че все пак по-добре да си с човек, който наистина ще оцени теб и това, което ще дадеш, отколкото да си с някого, който ще те взима за даденост. Ще си срещнеш твоето момиче и ще ѝ отдаваш цялата си енергия и любов. Дали ще е след месец, година... Любовта я има. Пожелавам ти да я срещнеш много скоро. Успех!

 
  ...
преди: 11 месеца, 45 мин.
hash: 1f95f884e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не се занимавай с тази. Не разбираш ли, че няма интерес?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 29 дни
hash: a072469656
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Толкова си учтив, жертва на идеалите си. Не чакай живота да те смаже, че да започнеш да живееш след това - като реакция на смазването.. , след 5 години ще си "стар" за днешните разбирания. Марш във реалността, и с тия " госпожи и господа" и молби тотално ме заби.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker