Как проститутките ми помогнаха - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как проститутките ми помогнаха
преди: 10 месеца, 1 ден, прочетена 3388 пъти
Преди около година бях девствен и бях на 25. Беше ми тъпо понеже някой от моите авери си имаха гаджета и правеха редовно секс, други мои приятели бяха в моето положение. Все съм чувал че сексът не било най-важното и че имало други неща в живота. Ами сигурно има важни неща в живота ама явно не ми е било до тях. Така и не можах в студентските си години да се наживея.

Пробвал съм какво ли не, ходих на различни евенти, купони, където съм имал възможност за събирания и където има жени съм бил. Запознавал съм се с много жени. Еми не се получаваше. Какво ли не бях чел в нета за свалки и за жените. Пробвал съм и не се получаваше. Иначе не бях някой смотаняк, имах си приятели, излизали сме, знам как да се забавлявам, може да се каже че съм средно социален човек. Тренирам си и съм във форма. Сменил съм дори и жените които свалях да не кажат някой че съм се целил в някакви моделки. Еми не, хора които малко правят имат повече отколкото аз. На мен ми липсваше секс.

И затова реших да ида на проститутка. В началото бях скептичен, но един живот се живее. Сексът не бил важен.... да бе да. Избрах си една готина и я наебах, струваше някъде 150 лв. Ами от тогава си ходя редовно и се чувствам жив и мога по-лесно да се фокусираме върху живота и се чувствам по-добре от преди. Сега правя повече неща и съм по-добра в личен и професионален план. Донякъде си наваксвам и си ми е добре. И въобще не ме интересува че нямам гадже, може би бих искал да бъда обичан, но за съжаление такъв е живота за някой от нас и не ме интересува дали ще го одобрява някой.

Пиша тази тема към всички които имат проблем. Не чакайте да срещнете вашия човек, защото някой не успяват Ами си ходете на платени, на жените им е лесно да си правят други работи като имат секс, но ние мъжете трябва да сме със страхотен живот и то за какво за един секс. Успех на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 1 ден
hash: ab1b268441
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   "на жените им е лесно да си правят други работи като имат секс, но ние мъжете трябва да сме със страхотен живот и то за какво за един секс"

Много мъдро казано. Да, така е

Бачкаш, потиш се във фитнеса, теглиш кредити, за да имаш по-готина кола, обличаш костюми, плащаш сметки по ресторанти, търпиш капризи, плащаш хотелска стая или квартира и това за единия секс. Като можеш просто да си платиш 150-200 лева и да наеб*ш някоя, която в реална никога няма да ти кацне на тебе.

А жените са лесни - секс по път и над път, по всяко време, когато го поискат и после си правят, каквото искат - най-често висят на врата на един мъж (а някои и на повече от един), цоцат яко мъжете за пари и най-накрая нищо не ти гарантира, че няма да му сложи рога на провайдъра с Пешо-БМВ-то или Гошо 20-те сантима и да се кефи, колкото си ще с различни.

Е кажи, това честно ли е?

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: ebf196725c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Ахахахахахахахахх добър виц
Авторе ей ти една подобна история

"Преди около година бях безработен и без пари на 26. Беше ми тъпо понеже някой от аверите ми работеха и разполагаха с пари. Все съм чувал че парите не били най важното имало и други неща. Така и не можах като студент да завърша и да почна да работя пък и след това.

Пробвал съм какво ли не, различни работи но никъде не се задържах. Еми не ставаше - иначе не съм някакъв смотан и мързелив може да каже че мога да работя. Сменил съм дори и желанията си и съм ходил по различни интервюта. Ми не - хора по малко учили от мен имат работа и пари. На мен ми липсваха пари

И затова реших... да ида в казино. Имах няколко спестени пари от мама и си викам кво толкоз веднъж се живее. Парите не били важни да бе да - е избрах си една машинка и... спечелих. От тогава редовно ходя по машинки - не винаги печеля ама се случва. И се чувствам жив и богат сега вече всичко ми по добре в личен и всякакъв план. Даже и жените ме позаглеждат а преди не беше така. Донякъде си наваксвам и ми е добре. И въобще не ми дреме че нямам работа и професия - може би бих искал по-сигурни доходи, но за съжаление такъв е живота за някои от нас и не ми пука дали ще го одобри някой.

Пиша тази тема за всички които имат проблем с парите. Не чакайте да завършите и намерите хубава работа защото не всеки успява. Ами ходете си по казина - на другите им е лесно имат си фирми работа и образование на нас неуспялите все трябва да се пънем и то за какво за едни пари. Успех на всички"


Това че ти въпреки социалните ти контакти не знаеш как да накараш някоя да те желае или да и станеш интересен си е лично твой проблем. Недей съветва хората да вървят по твоя измислен път. Една платена никога няма да те научи на нищо. Ти дори не знаеш какво е секс. Знаеш само да си го навреш някъде и да те излъжат че получаваш секс - все пак за това си плащаш. Всяка жена ако не си и първия ще разбере че си бил на платени. А и то вече ти е толкова промит мозъка че с жените няма да можеш да имаш нормален секс - все ще се държиш с тях като с платени. Отделно че не ставаш за връзка понеже в първия момент в който с гаджето/жената се скарате ще я зарежеш и ще идеш на платена :) Но който каквото сам си направи никой друг не може да му го направи. Недей лъга хората че това е пътя понеже ти не си имал достатъчно желание и воля а си избрал лесното.

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 0c20648596
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   " Защото на този свят няма кой знае какво за постигане: в него царуват нищета и болка, а скуката дебне от всички ъгълчета онези, които са избегнали тази участ. Тук господства порочността и думата има глупостта. Съдбата е жестока, хората- жалки. В един така устроен свят човекът, който е значителен сам по себе си, е като светла, топла, весела коледна стая сред снеговете и мразовете на декемврийската нощ. Следователно няма по- щастлив земен жребий от този да притежаваш изключително богата индивидуалност и особено мощен дух, дори и животът ти съвсем да не се подрежда блестящо. "
Артур Шопенхауер
Парерга и Паралипомена
Афоризми за житейската мъдрост

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: eb6ae83066
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Ми не, не са ти помогнали проститутките, защото очевидно продължаваш да имаш проблем с жените...

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: d38d257b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Хванала те е на въдицата. Точно там е уловката, че почва да се ходи редовно и се дават едни пари на вятъра, като с хазарта. Има много обяви за такива, повечето на външен вид не уцелват и 100-тачката, която си изискват.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 5df2e39739
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Проститутките са ниско ниво. Малоумни и гледат да те претупат да ти вземат мангизките. Освен това сексът с кондом едва ли е секс.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 1afee6ea61
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Според мен си се пристрастил към проститутките, но реално извън леглото нямаш социален опит с жените.
Излез на среща с някоя проститутка на кафе или ресторант - кажи и че ще им платиш като за секс, за да можеш да трупаш социален опит.

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: d5b9799815
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

8.   Тая простотия, че секса не бил важен я говорят само жените, защото в днешно време всичко им е поднесено на тепсия и имат огромен избор на мъже, и затова взимат секса за даденост и си мислят, че и мъжете сме като тях. Ми не сме. Мъжете имаме прекалено малко избор, за да можем да си позволим да се лигавим и да подбираме като тях. Като ни падне някоя путка мушкаме я, каквато и да е, защото може и това да е единственият ни избор и ако го изпуснем, ще си бием чекии цял живот. Ако жените останат на сухо за 3 месеца, и те ще се побъркат и ще се отчаят до такава степен, че ще са благодарни и за последния клошарски кур, който влезе в тях. Само чакай да дойдат мюсюлманите и ще ги научат тия разпоретини, на ред и дисциплина.

 
  ...
преди: 10 месеца, 23 часа
hash: 93b268138a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Като един евроатлантик, да цитирам янките:

“If it flies, floats or fucks, it’s cheaper to rent it”

"бих искал да бъда обичан, но за съжаление такъв е живота за някой от нас"

Не само за някои... Една жена винаги иска нещо - ако не са пари, ще е външен вид. Ако не е външен вид, ще са пари и лайфстайл. Като мине тия фази - ще е заради сигурност и "да скъпа"... Аз за толкова години на тоя свят съм разбрал едно - хората много повече обичат кучето си, отколкото един друг. Даже децата си не обичат толкова безусловно, и им намират постоянно кусури, бият, обиждат...

Затова имаме тая хубава система наречена капитализам - всичко е пари и всичките ни взаимоотношения се изчерват с пари. Социализмът рухна, не ставаме като вид за това. Бракът също рухна. Жените били опресирани... А то това, че си женен, не значи че правиш секс, даже по-скоро обратното.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 23 часа
hash: d5e8a42bee
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Браво! Утре сина ти като те пита: Тате, как се свалят мацки? Ти ще му кажеш: Ми не знам тати, ети 150лв. Ако някоя се излъже за дете де.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 22 часа
hash: b8800fb3ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   И при мен се случи същото. От както ходя на проститутки съм по-спокоен и фокусиран. Вече не се и притеснявам толкова от комуникация с жени. Разчупих се.

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 часа
hash: f41d2396f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Божеее, разчупил се? !
Представям си, един разтреперен неудачник, за когото 150 лв. хич не са без значение и ги събира пряко сили за 3 месеца, какъв секс прави. Ами, такъв- мушка го два пъти и се просва пръхтейки върху така наречената "елитна компаньонка". Всъщност, е толкова примрял и изцеден от велия секс, че няма сили да гъкне, даже. Вервайте си.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 21 часа
hash: e35d2eb253
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Много положително ми действат на мен, честно казано не очаквах да е така. Сега остава да си хвана сериозна и приключвам кариерата. Иначе ме кефът как наскачат раздразнени женски, които разбират, че с една слива не могат вече да манипулират мъж, който дава 100 лв и получава 3 пъти по-хубава жена, секс и сигурно изживяване, не шматката да направи 100 лв сметка в скъп ресторант и тва 5-6 пъти, докато ЕВЕНТУАЛНО реши да пусне и са и пълни дървета на всичкото отгоре, платената поне е ПРО.

 
  ...
преди: 10 месеца, 21 часа
hash: 65de084df2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Ами то спира да ти бъде зор и ако си прилично изглеждащ ще бъдеш и симпатичен за жените, важното е да не си под напрежение. Освен това е голяма заблуда, че приятелите ти са доволни с гаджетата си, сигурно половината не могат да правят това и онова, ограничавани са и пр. За да имаш приятелка е необходимо да се съобразяваш с много неща и да си траеш, защото веднага те оставят за най-дребното нещо. Играеш театър или си въздухарче и ще си имаш някаква дето да ти пуска от дъжд на вятър. Най-много ги боли истината, че си правим кефа и не сме ангажирани с глупости. Ето, на мен чак ми се чудят как не откликвам в някакви ситуации, а ония газ пикаят, че не ги отразявам и са готови да ми хо извадят и да ми седнат отгоре, но аз това знам как да си го намеря с качествено момиче за час, два или вечер. Толкова му трябва на един мъж да е щастлив. Болезнено е за вас, но е така. Авторчето е право.

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 часа
hash: 61098a215f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Яко... озлобени прости "мъже" мислещи че само с пари може да имаш някоя. Не доволни че трябвало да работят и да притежават нещо понеже иначе нямало да видят "путка" Ми недейте ве стойте си при мама докато е жива да ви храни и пой. Не се мъчете да работите и да изкарвате нещо. Израза ви за жените и отношенията ви с тях "да я наеба " показват защо сте на това положение. И едва ли някога ще се оправите. Дори и да "излъжете" някоя ще ви зареже или ще ви сложи рога защото вие не ставате. Сърдете се на себе си.

Жалка картинка - така и не ви стана ясно за толкова време че жените пари не искат искат отношение, но след като от малки гледате порно и имате изкривени представи за секс и жени кой ви е виновен? На жена никога не съм плащал. В кола не съм возил никоя. Нито съм ходил по фитнеси или имам плочки и мускули. Даже може да се каже че съм слаб. И противно на глупавите ви вярвания съм спал с достатъчно жени - доста повече от вас явно.

На сухо сте озлобени срещу жените мразещи ги мислещи че са ви длъжни - скоро жени няма да имате. Ходете си по платени те са ви на нивото. Или си сменете мисленето, но като ви гледам комплексите и изкривените виждания за живота и отношенията между хората ще е много трудно.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 17 часа
hash: 1a875e36f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Никога не бих отишъл на проститутка, ако ще и цял живот да стоя без секс. Няма да се свърши светът от това. Все пак достойнствотото ми и хигиената са на първо място. Не искам да бъда омърсен. В Библията е казано: "Който спи с блудница, става едно с нея".

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 часа
hash: b6febb1e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Масово жените нямат мъж, ясно е защо, малко отговарят на критериите, това е истината, особено ако е в квартал където чакат да е богата, никакъв шанс, няма за мъж, въртят шоуто на което нищо няма и сам се подиграват, а иначе си живеят живота това е, ако ти харесва, ако не куфара и на по подходящо място. Фрази като такъв е живота не звучат сериозно, а смешно. Това е, масово всичко те правят от до, работа, пари, мъжът само ги ползва за удоволствие, няма друго освен да си удобна, всичко се използва против теб, ако си зле, занова си трай и гледаи да имаш успех в живота, всичко друго не се търси.

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 часа
hash: 7bfe96d697
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Хубаво интерпретативно съчинение, хареса ми.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 13 часа
hash: cb2ac85515
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Не бих ходил на проститутка но щом смяташ че ти е помогнала, значи за теб е така, иначе не слушай 2 и 10, тях ако ги питаш по добре на сухо да седиш, факта че щом до сега не ти се е получило значи имаш два избора, или без секс, или чрез проститутка.

 
  ...
преди: 10 месеца, 11 часа
hash: d5b9799815
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   15, а за какво друго да ви искаме жените, освен за да ви ебем?? Стига глупости! Вие точно за това сте създадени, и за да ни раждате деца, това е вашата мисия, с която сте родени на тази планета. Кажи ми ти, за какво друго сте ни жените, ако не за това? За да ни стоите вкъщи само за украса като коледна елха ли? ! Точно за ебане и за разплод сте си жените, за нищо друго не ни трябвате. Всичко друго можем да си го свършим сами и нямаме нужда от вас. За някой ценен, мъдър съвет ще попитаме друг мъж, а не вас, защото вашата задача като пол е не да сте умни и интелигентни (то вие и без това не сте), а да бъдете красиви и секси, за да бъдете наслада за нашето око. НО за задоволяване на сексуалния ни нагон, тези от нас, които са с хетеросексуална ориентация, както може би се досещате (а може би не, като се има на предвид, колко сте тъпи по природа), не искаме да се ебем с мъже, а си предпочитаме да си ебем жените. Само за това ни трябвате жените и за да ни раждате деца, и нищо друго.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 8 часа
hash: ebf196725c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Пак мъжленцата почнаха да мрънкат как жените имали всичко на тепсия пък те трябвало да се борят за единия секс :) Ми като толкова смятате че щом да си жена всичко ти пада от небето и имаш няколко източника дето тм дават всичките блага - медицината напредна що не си смените пола и не станете и вие жени? Ето проблема ви е решен ставате жени сменяте си пола и всичко ви е на шест :)

Аман от лигльовци дето все някой друг ви е крив че жените не ви обръщат внимание. И все някой друг трябва да ви даде формулата какво да правите - ама какво да говорите ама какво да правите направо някой да дойде да ви покаже и как да правите секс с тях :)

Аз съм спирал жени на улицата и съм си тръгвал с техни номера на телефони. Не фейсбуци и глупости а номера - а вие какво е вашето оправдание? Вие не можете 2 приказки на кръст в нета да кажете така че да сте интересни какво остава за друго. Който го е страх не постига много. Остава си цял живот на платени и се самозалъгва че прави секс - не това не е секс, но вие си мислете друго. Все пак откъде да знаете като нямате база за сравнение - никоя платена (без значение проститутка или такава дето ще е с тебе понеже имаш пари и може да и осигуриш материални придобивки) няма да ти покаже какво е страст да се желан и т. н.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 7 часа
hash: 1ed8efa5fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Хахаха 15 пий една вода, да не вземеш инфаркт да получиш от толкова злоба, нещо ми се чини че си жена ама явно фактите те жегнаха жестоко, а те са че колкото и проблема да е при мъжете, толкова и при жените, факт че на аврора никоя не му е длъжна, ама айде стига масово жените искат батка с скъпа кола или богаташ, да не говоря че има и такива които спят с мангалите заради големия ланец на врата им, явно това са висшите принципи на много "дами", така че автора нищо не пропуска, пожелавам му да си намери жена от малкото останали, които не са като масовката, иначе има бая да поработи върху себе си!!

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 часа
hash: 02177d18e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   N10, какъв син - проститутките не раждат ;)
Авторе, все пак не спирай да опитваш и търсиш. Това с проститутките е като хапче против болка. Успокоява те, но временно. А има опасност и от пристрастяване.

""cherche la femme"! ;)

 
  ...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 6e1e6bb0e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Авторе, не само, че си постъпил малоумно, ами и даваш акъл: да така се прави! Това вече е нагло!

Да бъдеш с проститутки не решава никакъв проблем!
Има много аргументи против ходенето на проститутки, няма да навлизам подробно, само три ще напиша:

1. Това е блудство! Което е сериозен и тежък грях! В миналото такива жени са ги наричали блудници.

2. От хигиенна гледна точка, също е противопоказно, дори жената да е с добра хигиена. Но дори само това, че е била с толкова мъже - на мен примерно ми е гнусно и противно!

3. Така ще си увредиш(и вече си го направил) и изкривиш психиката и нормалните разсъждения! Ще ти бъде после трудно и навярно дори невъзможно, да изживееш прекрасните и нежни житейски трепети в отношенията с млада и непокварена жена.

Така, че моят съвет към теб е: спри да го правиш, а също и да го препоръчваш и на други хора!

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 61098a215f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   от 15 до 21/23 то се вижда кой е на сухо и кой е злобен. Това че в твоя свят жените искат само богаташчета или батка си е лично твой проблем - това си е вашата истина. То и за клошаря истината е че другите все имат а той няма и че живота е гаден ама това пак си е само неговата истина. Така че това си е вашата истина и не си я налагайте на всички. Ходете си по платени и си мислете че един ден ако излъжете някоя няма да разбере колко сте зле и че няма да съжалявате. Изпълнени сте вие с омраза - какво да се прави не е лесно да си на сухо и да имаш само две алтернативи или да се оправяш сам или да си правиш чекия с жена (ходене на платена).

А това че ме мислете за жена защото не съм фен на платените и смятам че повечето мъже в днешно време са едни лигльовци които не стават за нищо само показва колко сте ограничени - то затова и само това са ви алтернативите. Мен не ме мислете както казах с достатъчно жени съм и никога не съм им плащал. И това явно най много ви дразни.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: 4050b7891e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   До 26, вервай си колкото искаш и деда ми може да разправя в анонимен форум колко е вървежен, ама не се знае какъв си, факт че повечето жени са се превърнали в едни материалистки, които ги влечът само алфите и кинтите, да не са всички така но поне 80% са така, та не знам за кой свят говориш, иначе от 100км ти личи злобата в теб, пък да не се окаже че ти си на сухо ;), щом толкова се жегна от автора, живеем в свободна държава всеки може да ходи с когото иска, аз лично не одобрявам проститутките но щом автора смята че му помага, значи за него си е така. Самия факт че тази професия е най старата, говори достатъчно че търсене има от много мъже, които явно не могат да влязат в нормална връзка. П. с Фантазиите са безплатни, там може и с 10 да си, ама реалността е малко по различна!

 
  ...
преди: 9 месеца, 29 дни
hash: ebf196725c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   До 27 - то се вижда кой се е жегнал. А това че е най древната говори само че винаги е имало глупаци които не знаят как да свалят жени. Казах ти ходи си по платени вярвай си в глупостите за алфи и кинти - само не налагай "истините" си за абсолютни. Много ми дреме дали ще ми вярваш ти или другите дето не може да вържете 2 приказки на кръст и да накарате някоя да ви желае.

Не аз пускам теми как не ми върви с жените и как ще мина на платени. Сами си признавате че не ви се полагат усилия и "за кво да се пъна да правя нещо за единия секс кат мога да си платя" То като отношенията ви се свеждат само до секс видян в порното - проблема си е твой и на родителите ти. Работи за да си плащаш на проститутка. То и диплома може да си купиш - само че рано или късно ще се разбере че си гола вода и за нищо не ставаш. Може да се самозалъгваш че имаш диплома може и да излъжеш някой да те вземе и на работа... докато не се разбере че всичко ти е фейк.

Мога още много да пиша, но няма смисъл. Ти си живееш във филма с кинтите алфите и никой не може да те убеди в обратното.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: d8f73213a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Ами ходя и по проститутки и не ми дреме. Имам си и приятелка, но на нея два пъти месечно секс и стига. Аз искам всеки ден и постоянно съм надървен. Мога да си намеря и безплатно жена за секс, но след това започват усложненията, които ме натоварват излишно. Добре ми е с прителката ми, но сексът само с нея ми е малко. Тя е страхотна, но както казах два пъти в месеца и е дотатъчзно. И още няколко пъти заради мен, ако много настоявам. Какво им е на проститутките? Казваш какво искаш, плщаш, шибаш и си тръгваш. Много драматизирате излишно този тип услуги. Лошото е, че е скъпо, иначе всеки ден бих ходил да чукам. Имам нужда от секс, ебаси!

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 170aca5bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   28 - това с алфите и кинтите не е глупост, а си е самата истина. Всички ви виждаме болшинството бг жени с какви отрепки и боклуци се влачите по улиците, и какви са ви основните и най-важни критерии за мъж:

1. Да е два метра орангутан
2. Да е с брада, остригана 0 номер кратуна, дебел врат, мускулест и да може да се бие, че да ви прави шоу
3. Да е с татуировки
4. Да е със собствена кола и апартамент и да живее сам още от 18
5. Да е с черна впита тениска с надпис "SECURITY", дънки със свлечено дъно и скъсани колена и червени маратонки "Puma"
6. Да пуши, пие и друса наркотици
7. Да мята мазни кючеци и гюбеци в Студентски град
8. Непременно да е изебал най-малко поне 100-ина тъпи патки като вас и на всичките да им е направил деца, че да се чувствате "специални"
9. Последно, но не по важност: ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се занимава с някоя нелегална/престъпна дейност, печелеща обаче много - крадец, измамник, наркодилър, убиец, сводник, изнасилвач, педофил и и т. н. За вас източникът на неговия доход няма никакво значение, стига да може да ви финансира новите силиконови цици, джуки и гъз, с които да се фръцкате и пред другите яки батки като него.

Това виждаме на улицата със собствените си очи, това казваме. Няма да вземем да си измисляме, я!

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 950a65f931
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   "За вас източникът на неговия доход няма никакво значение... "

И аз това го говоря много отдавна! Българката въобще не се интересува, откъде са парите на мъжа до нея. Единственото, което я вълнува, обаче, е ТЯ ДА КОНСУМИРА от плячката. И колкото повече й дават, толкова повече е щастлива. Затова сме на това дередже в България. Жените са станали безчувствени материалистки. Няма никаква любов. Симулират всякакви чувства и изразяват фалшива емоционалност, за да се докопат до хубавата кола, къща, маркови дрехи, екскурзийки и пр.. Защо мъжете ходят по проститутки? От кеф ли? Не, защото са на зор и са се нагледали достатъчно на сеира на глупавите бг патки. Мъжете сме озлобени, защото жените отдавна не само ни се качиха на главата, но и се изгавриха с нас по всевъзможни долни начини. Кеф ми е, когато виждам жени да страдат. Изпълваме със задоволство. Като чуя за някоя, че й станало нещо, вътрешно си казвам ". Добре е! ".

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: 2acae0ae80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   30, не съм съгласен с написаното от вас,
"два метра орангутан"- може и да е по- нисък, 1. 85 стигат.
"с брада, остригана 0 номер кратуна"- мисля че 0 номер кратуна не е задължителна.
"тениска с надпис "SECURITY", дънки със свлечено дъно и скъсани колена"- може и да не са със свлечено дъно и скъсани колена, надписа може да е друг.
"на всичките да им е направил деца"- това не е задължително. Особено пък на 100 путки. Ако е взимал стероиди може да не е в състояние да направи дори и на една.
Ако има много пари, точка 2 може да отпадне.
Другите неща са ОК според мен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker