Тройка с две жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тройка с две жени
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 37109 пъти
Здравейте!
На 27 съм, имала съм връзки, правила съм хубав, лош секс.. нормалните неща като опит за тази възраст общо взето.
От скоро се срещам с мъж.. с който си допадаме в секса доста. Много ни е хубаво заедно.
Преди известно време той ми сподели, че е правил тройка с две жени и много му е харесало. Иска някой път да опита с мен и с друга.

Аз, да ви кажа честно съм навита. Не заради него. Имала съм сексуални фантазии с жени и мисля, че рано или късно трябва да се случат нещата... даже се радвам, че съм с някакъв по- разкрепостен мъж. Нямам проблем с това да го гледам да чука друга, мисля, че дори, че това ще ме възбуди. Може да ви се струва много странно, но аз с кожата си усещам, че този мъж е луд по мен... и че другата жена ще ни е някаква забавна секс играчка. Така, че нямам притеснения.

Казали сме си- не насилваме нещата, но когато дойде момента- ще го направим.

Четох мнения тук и истории, засягащи предимно тройките на жена с двама мъже. Прочетох много мнения на много хора, които правят такива тройки. Но ме инетересуват тройките с две жени. Моля да споделят хора, които са го правили.

Аз държа да го направим с някоя непозната или не толкова близка, но тук изниква веднага въпроса с болестите.. възможно ли е, ако тя е болна от нещо и той ни чука с един презерватив (много ясно- как иначе).. самия презерватив да пренесе някакви болести- като спин, хепатит с- това са венерически, които не се забелязват с просто око... дайте ми инфо.

Мерси на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5a3269c0c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много е хубаво казвам ти го като мъж

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4f3b39ea93
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Вие сте меко казано сбъркани. Няма нищо лошо да искаш да правиш тройка, но е абсолютно извратено да твурдиш, че обичап този човек...
приеми нещата - не те обича.. мъж, който обича жена, не би искал друга...
за секса е с теб както май и ти с него

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1474bc7cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   За евентуални болести не мога да ти помогна, макар, че и мен живо ме интересува каква е възможността да лепнеш по този начин.

Относно тройката с 2 жени-правила съм преди много години, бях 18-19 годишна, двойката с която бях, впоследствие се ожениха и все още са си заедно. Беше интересно.

Била съм и с жена 2 пъти.
В момента поддържам една странична връзка/семейна съм/, която е изцяло на сексуална основа, но аз се чувствам невероятно с този мъж, все едно цял живот съм била с него. Та той е доста разкрепостен и ми подхвърля от време на време, че иска да направим нещо с още някой, аз съм се навила отдавна де, но и мен въпросът с тези болести много ме притеснява, честно казано, аз съм изключително предпазлива в това отношение.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c3d3bda72a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Естествено, че така можеш да си лепнеш някоя болест! Трябва да знаеш що за човек е другото момиче, може да е болна от нещо, но и тя самата да не знае, тогава и ти няма как да знаеш. Всяко нещо си крие рискове.

Иначе не виждам нищо лошо в тройките с две жени. Аз също съм жена, но на мен лично тази идея никак не ми допада. Просто не съм такъв тип. Но това не означава, че и другите трябва да са като мен. Даже честно да ти кажа, много се кефя на по-разкрепостените и тези, които имат смелостта да експериментират.
Желая ти приятно прекарване, дано да е незабравимо! :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0974d739c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Абе много ясно, че можеш да хванеш болести, ако ви чука с един и същи презерватив! К'ви са тия въпроси от жена на 27 не знам!

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ff1b3c10a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Щом го искаш няма проблем да го направиш. Мненията на околните винаги ще са на двата полюса. За и Против със съответните аргументи. Това не би трябвало да те притеснява, особено, ако наистина сама си решила да го направиш.

По въпроса за болестите. С един презерватив няма как да се предпазиш. Нали когато го извади от едната по презерватива ще има секрет от нея и този секрет ще влезе в теб. Мисли логично момиче! Не си на 14.

Аз и съппругата ми правим такъв секс. Имаме две приятелски семейства, с които често се събираме за подобни удоволствия. Въпреки че партньорите ни са постоянни винаги използваме презервативи. Запомни, че едно от основните и най-важни правила при този вид секс е следното: ПРИ ВСЯКА СМЯНА НА ДУПКИТЕ СМЕНЯШ ПРЕЗЕРВАТИВА.
Вярно е че се хабят доста, но всяко удоволствие си има цена ;)
Успех

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7fd4518e15
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5 Тя може да е на 27, ама ако има основно образование какво искаш от нея? Или пък е от некое селце?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 72d9ff8752
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Да вярно много се излага. На 27 години много е запозната с тройките, ама не знае че от презерватива може да се пренесат болести. А и не разбрах защо трябва и двете с един и същи презерватив, ама както и да е. Не може да си го смени ли, не продават презервативи ли. Не знам, май първо трябва да се поограмотите и тогава да се правите не много разкрепостени. Ама всеки си знае...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bc707525bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Авторката: Ей, стига с тези жлъчни коментари. Била съм на 27, с основно.. Тези, които така се заяждат, дали в основното или гимназията, явно са прекарвали времето си в правене на тройки и четворки. И май са се образовали повече сексуално, отколто интелектуално, за да са на 0-лева база така заядливи!
Не съм правила тройка до сега- питам!

Имаше подобни други теми две или три- никъде не беше зададен въпроса с пренасянето на болести от вагина към вагина! Имаше запитване дали при лизане може да се зарази човек и така. Нека да го изясним този въпрос- к'во лошо? !?

За кондомите- признайте, че когато правиш секс постоянно се занимаваш с това да сменяш кондомите, не си толкова гъвкав, тъкмо стане готино и акта се прекъсва- онази да стане, тази да седне... тази идея за непрекъснатата верига на кефа в тройката.. отива малко по дяволите.
И пак за това попитах- за да видя кой какъв опит ще сподели и какво интересно може да разкаже.

Благодаря на всички, които се включиха до сега.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: be436aac41
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

11.   аз като гледам един и същи човек е писал всичко

 
  ...

...
преди: 10 години, 8 дни
hash: dee27a5653
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Освен да си направите преглед, което си е сложна логистика, но това е начина. В порно филмите не ползват кондоми, но съм чел, че си правят редовни медицински прегледи.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 211dcf4483
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Здравей, аз също бих искала да пробвам но не мога да си представя да го гледам как е с друга. Но съм мислила много по този въпрос и стигнах до едно единствено решение. Да помолиш другата жена да си сложи тя презерватив за жени. Ако се съгласи ако не пробвай ти, за да си сигурна, че няма да лепнеш нещо.
Дано съм ти била полезна.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 29 дни
hash: e3dd2939cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Ще ти разкажа една случка от мнооого отдавна. Приятели от София щяха да минават през моя град на път за морето и решихме вечерта да си спретнем купон "в домашна обстановка". За целта отидохме и наехме "Тодор Живковия" апартамент в една бивша резиденция на ЦК на БКП която вече работеше като хотел и ресторант. Отидохме аз, гаджето ми и нейна приятелка с която щяхме да купонясваме заедно. Наехме го и се качихме горе да изчакаме софиянци. Имаше време, щяха да дойдат след три часа и ние с гаджето решихме да си вземем вана. Речено-сторено, накиснахме се във ваната със съответните шампоани и т.н. По едно време гаджето ми/не аз!/ попита приятелката си "защо и ти не дойдеш, ваната е голяма?" Тя отначало отказа но после с уговорката , че ще си затворя очите докато влиза под пяната се съгласи. :)) Не е трудно да се сетите , че още докато я канеше мъжеството ми беше на границата на пръсването. Та дойде тя и лаф, хилене и теми за секс. Аз пусках ръка под водата на гаджето и тя на мен, естествено:) В един момент тя се присегна, взе ръката на приятелката си и я сложи......"там"-на моя..... Думите са бедни да опиша погледа на приятелката и -битка между срам и желание. В първия момент я дръпна но после сама я пусна пак. Та така........приятелката ми си свърши сама с клитора докато гледаше как дружката и ми прави свирка. Нямаше нужда от презервативи:))))))))))))

 
  ...
преди: 8 години, 28 дни
hash: ca06e6962e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   До номер17. Мъж съм. До сега не съм правил тройка. Нямам опит в тези работи. Обаче да ти кажа, женският кондом (диафрагма) предпазва единствено от бременност. А колкото до авторката евала, не всяка е толкова толерантна към партньора си. Така и так умувате и губите време, пуснете си едни изследвания и тримата, и като сте сигурни, презерватив не ви е нужен. Толкова ли една от двете не иска да го свърши с уста. Успех!

 
  ...
преди: 8 години, 26 дни
hash: 31a61a2c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Болестите се пренасят от телесните течности, а такива по презерватива остават. Вариантът без презерватив е само с познати и без анален секс. За тройка се изисква или голямо доверие между партньорите, или третия да е непознат, или комбинация от двете. По-скоро съм ЗА суинга. Иначе тройката с 2 жени за един мъж винаги е мечта.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 23 дни
hash: 862d2279ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Така си е номер 20. Винаги има риск. Така, че само с доверени хора. :)

 
  ...
преди: 8 години, 19 дни
hash: 31a61a2c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   То и с доверени хора не е сигурно. И след преглед не е сигурно. Дето се казва - отиваш след прегледа до обществена тоалетна и бам - хламидии. :D Ама в секса е като при белота - ако нямаш добър партньор, трябва да имаш добра ръка. :D

 
  ...
преди: 5 години, 2 дни
hash: 07614451a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   За тройка е малко деликатно с презерватив!
Освен това забрави, че той ще те опази от всичко.
Гъбичка ако има ще я лепнеш и от докосване, имот допир с ръка. Сифилис се предава и при ръкостискане с потна ръка. С две думи освен правилото при смяна на дупките се сменя и презерватива, има и друго правило: кой го е страх от мечки, не ходи в гората! Така че... чисти и доверени хора и както се разберете помежду си!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker