Въпрос към зрелите дами - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121570)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към зрелите дами
преди: 10 месеца, 21 дни, прочетена 6209 пъти
Здравейте на всички! Мъж на 25г. съм, активен спортист, смятам добре изглеждащ и никога не ми е липсвало женско внимание. Винаги са ме привличали дами 40+, но никога не съм бил с такава жена, или може би не съм си поискал както трябва. Винаги съм се заглеждал по зрели дами, особено сега, в летния сезон, когато се носят по-къси рокли, дълбоки деколтета. Случвало се е няколко пъти жени да ме "хващат", как се заглеждам по тях.
Въпросът ми е, ако ви се е случвало, как сте чувствали? Дали "ех заглеждат ме млади лъвчета" или по-скоро "този келеш, какво ме е зяпнал, на какво се надява". Привличат ли ви по-млади мъже и бихте ли опитали или вече имате такъв опит.
Благодаря предварително, бъдете здрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 65

преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 506662b919
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Какво да си казват? Такива ги заглеждат рядко. Само мъже, на които млади не им връзват, и такива с едипов комплекс като теб.

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 2e834ef135
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Здравей, да знаеш от мен, която съм на 51 вече - почти няма жена над 40/45 години която да не се заглежда по по-млади мъже, или да не и допада да я заглеждат и да и правят комплименти. Която го отрича - лъже и прикрива пред теб и като цяло пред мъжете за да скрие това поради семеен статус и страх да не започне да се говори нещо. Работя в централен офис на голяма компания, основно сме жени и то в диапазона 40-55 годишни, омъжени, с деца - не можеш и да си представиш в целия този клюкарник какви теми се обсъждат, какво се споделя и какви неща можеш да чуеш. Както се казва - едната половина сме с любовници, на другата половина и се иска да има. Аз лично харесвам мъже около 35-40, не съм от почитателките на прекалено младите, и причината е проста: младите мъже са все още емоционално нестабилни а когато става въпрос за семеен човек като мен, дискретността трябва да е на ниво. Иначе е възможно да стане голям гаф, имам колежка която е на 49 години, с 3 деца и никога не беше изневерявала. И миналата година я навива нейна приятелка от квартала и да се видят с две момчета, мисля че на по 26-27. Всичко супер, групово забавление, колежката много доволна и задоволена. Но няколко дни по-късно се оказва че двамата юнаци са си снимали чукането на лелки за спомен, и са се хвалели сред приятели в квартала и т. н. И естествено всичко това се разбира от мъжът на другата жена, той звъни на съпруга на моята колежка и нещата станаха грозни, сега тя е разведена и се бори за децата си. Та това е другата страна на нещата и причината, поради която ще виждаш първоначално отдръпнато поведение. Ако покажеш че си сериозен обаче - ще имаш успех, и то голям, повярвай ми. Дерзай и успех!

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: f20cd3ca44
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Аз НЕ съм зряла, а зелена дама, ха ха, но според мен такива като теб- си падат по възрасни жени, които може да съм им майки и дори баби, защото имате сексуална травма получена от възрастна жена.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: f3b25571a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аз работя с различни клиенти и понякога има една фирма - баща и син, с които се засичаме да работим за тези клиенти. Случайно се засичаме, те продават едни части, които клиентите понякога ползват. Та, синът, от първия път когато ме видя, ме гледа с едни искрящи очи и нежна усмивка, направо... Даже първият път го усетих как ме гледаше втренчено докато говорех с други хора. Сега се поздравяваме, като му подавам ръка я хваща с две ръце и винаги много любезно ми говори нормални неща, за работа, за частите и т. н. От първия момент ми е много неудобно, сигурно има около 15 г. разлика помежду ни, бих очаквала повече баща му да ме харесва, ама това момче/млад мъж, не виждам какво може толкова да се лензи на 43 годишна жена. Не съм тунингована, официална съм и с очила, делова. Аз си се харесвам, обаче не виждам на 25-27 годишен мъж какво толкова му харесва да ме гледа. Много е галантен, но на мен все така ми е неудобно. Как се чувствам? Неудобно ми е и ми е малко смешно, не му се дразня и вече свикнах та не се смущавам. Хубаво момче е, младо, но и на 25 да бях, сякаш не е мой тип, та не съм го поглеждала в друга светлина.

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: d41ad48f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   И аз съм така. И много други мъже. Голяма част от младите (и не само младите) мъже възрастните жени ги привличат много повече от младите. Възрастната жена е копнеж, който не може да се сравни с нищо друго. Има нещо вълшебно в нея. Ако можеха да се разкрият картите почти всеки млад и красив мъж би предпочел да е с възрастна жена, но нали не е общоприето само заради това не го правят. Но най-вече, защото са все заети възрастните със съпруг и семейство. Мъж никога няма да изпита към млада жена това, което изпитва към възрастна. Аз имам млада приятелка, но през деня тя като не е край мен основното, което правя е да гледам снимки и видеа на жени около 50(не голи, а нормално облечени жени), защото имам огромна нужда от това. Самото им гледане даже запълва в мене една голяма празнина, която приятелката ми не може да запълни. Гледането им ми дава страшно привличане, страшно мръснишко чувство, усещане за зрялост перверзност и опитност и страст и най-вече чувство на истинска топлота и обич на несравнимо по-високо ниво от младата. Разбира се приятелката ми не знае какво е в мене, защото ще ме вземе за мръднал или ще се обиди, а не искам да я наранявам защото ме обича, но истината е, че самото им гледане на възрастни жени ми дава повече приятни чувства и емоции от живата връзка с младата ми приятелка. А какво ли би било, ако с възрастна жена имах връзка. Истината е, че ме е страх да опитам и то много, защото знам, че това ще доведе до крайно тежка и необратима зависимост и така ще остана цял живот, само с възрастни и ще забравя за младите жени, защото дефиницията ми за жена ще е за възраст 50, а младите жени няма да влизат в тази дефиниция и ще ги подминавам като напълно безинтересни. Какво да правя да си направя ли белята като следвам самият себе си или да карам по сигурният и безопасен път с младата която не може да ми даде и частица от това, което може възрастната и от което имам истинската нужда?

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 54e50c52d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   от н. 5 до н. 6-ами те някои момчетии, това ги впечатлява-виждат някоя сериозна, възрастна жена, с очила, делово облечена и веднага в главите им прескачат последните порно-филми, които са гледали, ха ха ха.

До н. 3-Е, как ГРУПОВО- сексуално забавление на почти 50-годишна жена с млади момчета - и това да се счита за нещо нормално? ! Правилно е постъпил съпругът й, като иска да й отнеме попечителските права над 3-те им деца. Те децата, като пораснат и разберат какви извратени неща е правила майка им-сами ще се отрекат от нея! Тава си е чиста ПЕДОФИЛИЯ-възрастен мъж с млади момичета или възрастна жена с млади момчета, които може синове да й бъдат, че и групово... направо съм в шок!
Мислех, че само дядовците на 50-60 години ги тресе НЕНОРМАЛЕН сексуален нагон, но очевидно и при старите жени се случва.
Обаче-НЕ мога да проумея младите момчета, как само се хвърлят в обятията на стари баби с бръчки и разплути телеса... ОТВРАТИТЕЛНО Е! На тия тъпи момчета, със сигурност ще им останат травми в Психиката; макар, че те травма все някаква имат първоначално-щом си мечтаят за стари жени. Все едно с майките или лелите си да правят секс. Предполагам тия срещи са САМО секс, без целувки по устата-също, като при проститутките, само, че без пари.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 0a4ecc8f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   До 3, аз съм в твоя диапазон на 36 съм.... семеен съм и също харесвам по-големи от мен... имам опит с това от преди години, жалко, че в днешно време нямам ни най-малък шанс дори за контакт с такива дами.

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: 51103ac939
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   От автора.
Благодаря за отговорите! До двете дами, които ме нападнаха, че имам едипов комплекс( крайно отвратително, че не ми се коментира), травма от детството или че харесвам баби(второто отвратително нещо). Нито едно от трите, просто харесвам каки. Може би вас и възрастните мъже не ви заглеждат, че реагирате така злобно :)
Поздрави, бъдете здрави!

 
  ...
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: f1fb1c2ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Младият мъж е за младо момиче, трябва да има повече самочувствие, за да има щастие в живота, ако желае възрастна жена, може да работи жиголо, поне ще види какво е с такава жена.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 20 дни
hash: b6886cd920
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   До номер 3: Аз съм мъж на 34 години и обожавам зрели дами... Много ми се иска да имам отношения с дамите в твоя офис...

М34

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 034df756e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   М30, аз също имам желание за диапазон 35-55, още от преди 5-6г. Не съм съглассен, че е едипов комплекс, а по-скоро за да установя връзка и възбуда с жена ми трябва нещо общо на ментално ниво. Нещо което липсва сред връстниците ми, когато бяхме на 20, както и сега на 30.

За съжаление както е описала 3 всички на тази възраст вече са с деца и семейства и си пазят питомното или гледат на младото, като недорасло и неопитно.

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 68a53530a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Расъл си без баща, познах ли?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: e55c258d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторе,
Какъв спорт практикуваш?

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 8d36621846
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Нещата между млад мъж и зряла жена стоят по този начин : да, на всяка една жена и е приятно подобно внимание. При повече то жени обаче до там. Нищо повече. Малко фантазии вечер в леглото или под душа и това е. Когато някоя си позволи нещо повече с млад мъж, то си остава мимолетно. Една кратка игра която често бива забравяна бързо след това. Това е така защото няма какво да се лъжем, но на младите мъже им липсва зрелостта да поддържат подобна връзка дълго. Не са постоянни, ревниви, избухливи, не знаят как да се държат и до къде се простират границите им, а за една жена това е важно.

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 54e50c52d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторе-обидил си се, че сме ти казали, че имаш травма, едипов комплек и харесваш баби... Ами -сам си написал, че предпочиташ жети 40 ... това НЕ са точно каки....
Прочети и малко психология от някой учебник или книга, че да разбереш какво е едипов комплекс. Имаш го, но го потискаш и не искаш да си признаеш!

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 506662b919
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   от 1 до 10, ами то да харесваш по-"зрели" дами се нарича точно едипов комплекс и не знам защо се обиди, след като няма лошо в това. Всеки си има някакъв комплекс.

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 1a10d96200
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   7 -Крайно долно, егоистично и гнусно е да губиш времето и младостта на момичето, с което си само за да си прикриваш перверзните наклонности. Признай ѝ, че те влекат стари жени, тя сама ще си реши въпроса и ще те остави. Тогава свободно ще можеш да постигнеш мечтите си като обслужваш разни дърти мераклийки.
И не пиши от името на голяма част от мъжете. Ти като си бабо-б, не значи че много са така.

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 0bac29d55f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   19. Жените на 50 не са баби, а са в разцвета на хубостта си. Младите са незрели. Ако голяма част от мъжете не харесваха възрастните жени повече от младите, нямаше примерно в Американски пай Пол Финч като имаше връзка с майката на Стифлър всичките му връстници да му завиждаха за това и да го молеха да ги научи как е свалил възрастната жена. Нямаше тук да е пълно с теми на млади мъже споделящи анонимно и искрено истинските си влечения и чувства към възрастните жени. Нямаше Макрон да е женен за жена 25 години по-голяма от него. А иначе е най-лесно да и призная това на младата ми приятелката, но не това е проблемът, а това, че страшно ме е страх веднъж хвана ли се с възрастна жена, че това ще стане по-силно от хероинова зависимост, а ме е страх от нея, защото веднъж опитам ли от там нататък ще съм само с възрастни. То и без връзка с възрастна е достатъчно пристрастяващо и трудно за спиране, само като я гледам на снимки и видеа възрастната. Затова съм с младата приятелка. Какво да правя, има ли някой минал през това да е с възрастна привлекателна жена и после как се развиха нещата, обезличи ли му се влечението към младите, иска ли да е само с възрастни от там нататък? Принципно жените могат ли да забременяват на 50?

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 095fa4958d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Не се залъгвай и не си губи времето със зрели и презрели дами.

 
  ...
преди: 10 месеца, 19 дни
hash: 506662b919
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   7, мъжете мило и драго дават за млада жена, а ти и губиш времето, докато си гледаш старите. Поне я остави да си намери мъж, който наистина ще я оцени и обича.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: e8b378ba07
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   До момчето автор, Лично аз не виждам нищо лошо в това. Аз за първи път целунах момиче два месеца преди да влезна в казармата. Но с ръка на сърцето, мога да кажа, че то ме целуна, защото аз никога нямаше да посмея да го направя. Бях активен спортист, тренирах джудо, понякога през зимата карах ски в неделя така, че постъпих в казармата целунал момиче, а след това две години суша. Физическите, а може да се каже, че и психическите натоварвания бяха тежки, но момичетата ни бяха винаги в главите. Може да е за две минути, може да си караул, може да сте на тактика, но момичетата винаги ни бяха в мислите. Ако получиш писмо от момиче се издигаш много в очите на бойците. Бях фазан в един парашутно-десантен, не пълно формиран батальон и бях помолил съседското момиче да ми "драсва " от време на време някакво писмо. Първо, че е приятно и вълнуващо, а второ бойците започват да те гледат по друг начин. Все пак сме били на деветнадесет години. След двете години в казармата при това старшина -школник парашутист, излезнах същият смотан спрямо момичета, само където бях пораснал на височина и малко на килограми. Първата жена в живота ми беше бивша колежка на майка ми, но поне двадесет години по-млада от нея и поне десет по-възрастна от мен. Беше разведена с едно момиченце, което беше при родителите И дипломати от кариерата. Ясно е, че бях неопитен и не бях на нейната висота, като изживяване и емоции. Бях стеснителен, срамежлив, комплексиран, че не съм хубав. но от шест месечната връзка развих нещо като слаб едипов комплекс. |Харесвах жени и момичета с по 2-4 години по -възрастни от мен, въпреки, че имах едно изживяване с жена седем години по-възрастна. При запознанствата на плажа на Златните, винаги съм бил мил и внимателен спрямо немските и чехословашките момичета, а не като онези простаци, които се мъкнеха на плажа и се правеха на интересни-бяха жалки. Жените винаги са ме вълнували и неустоимо приличали. Даже в моята секция жените, по-точно момичетата бяха осем, а ние по-малко. Бях се снимал на една снимка с колежките от двете ми страни по трички, а съпругата ми направи коментар, "ама при теб има шест момичета", но веднага я поправих, че седмото снима. Смятам, че те са най-хубавите същества на тази окаяна планета наречена Земя. Така е в родът ми, около мен основно са жени и момичета на различна възраст е има и трима млади мъже. В института в, който бях н. с. имахме няколко случая при, които жените бяха 5, 12, и 19 години по възрастни от мъжете си. Загадка. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 44daa4ee55
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   20, върви се прегледай, изобщо не си добре. Жените на 50 не са "в развета на силите си", ами са си точно БАБИ. Яйчниците им на тази възраст вече са изсъхнали и изветрели, а всичките им яйцеклетки са измрели, и вече отдавна не могат да раждат деца. Огромни, отпуснати, дебели, разплути, целулитни туловища с паласки и сланини, тресящи се като тесто - ти на това ли му викаш "зрялост"? ! Ако на теб това ти е твоята "зрялост" - не, благодарим, не ти щем "зрелостта". Искаме си младите, пресни, свежи, сочни, неузрели прасковки, които освен едното ебане да могат и да ни дарят с наследник, ако поискаме. И стига с тоя макАрон - всички го знаят, че е обратна резба и дъртата му е само параван за пред хората, за да прикрива гейщината си. Това, че той е такъв не значи, че всички мъже са като него. То да харесваш дърти баби е като да харесваш мъже - и двамата не могат да раждат.

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: ab342a38dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   То и аз съм като автора- падам си по 40
Обаче съм на 53.
Ама ако ми падне някоя по- млада, да речем на 20 хич няма да и се размине. Стария кон и млада трева рупа.

 
  ...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 1a10d96200
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   19 - На 50 мнозинството българки изглеждат зле. Точно като лели и баби. То доста от тях си имат и внуци в действителност. Не приличат на Моника Белучи, нито на Мишел Пфайфър.
На 50 ги друса критическа или предклимактеричен синдром. А бременността на тази възраст е високорискова за плода. Ако въобще се случи. Няма да коментирам как майка на 60 води дете на училище и всички мислят, че му е баба. Или съседите питат мъжа ѝ "Момче, къде е майка ти? ".
В секса обикновено са посредствени. Гимназистките сега са по-напред с материала от тях.
Интересни са ти, защото не си бил с такава. Пробвай веднъж ама не с някоя натокана, а с обикновена. Като и видиш увисналите цици и корема няма да го вдигнеш изобщо.
Пък като си им толкова мераклия, оставяй младата и последвай примера на Макрон. Защо те е страх? Че ще ти се смеят? Ами бъди пич, бе! Сбъдвай си мечтата!
Докато се занимаваш с бабите, ние истинските мъже ще сваляме внучките им и ще има повече млади момичета за нас.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: f982c0e5ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   24, не знам мъж или жена си, но Порше не можеш да го изкараш скапана разбита Шкода, каквото и да говориш защото няма нищо общо със скапана разбита Шкода. А ако на теб Поршето ти се вижда скапана разбита Шкода то може би ти си за преглед. В цял свет младите мъже масово бленуват за възрастните жени и се редят на опашки за малкото възрастни и подържани жени, които не са семейни за да могат да са с такава(Макрон въобще не е изключение от това, а поредния и изобщо ама изобщо не е гей, а обича Брижит както само единици мъже обичат една жена). Затова радвам се, че има мъже като теб които да не се конкурират за възрастна жена, понеже възрастните свободни жени без семейства и без това са доста малко. Логика в разсъжденията ти няма но ме устройват напълно. Ако имах връзка едновременно със 100 млади жени всичките бих ти ги разменил с удоволствие само за една 50 годишна жена като тези на примерното видео в Ютуб. Особено тази на 1:24 или последната от поредицата.
https://www. youtube. com/watch? v=iSpSfLdPnFk&ab_channel=MasdiksPro
Така, че много ме радвате младите мъже като теб, дано да ставате все повече такива, за да не сте ми конкуренция за възрастни жени. То не че и да сте това променя нещо де. Възрастна жена като споменатата от поредицата такива не ми оставя друг избор освен да се отнасям с нея така както не може и да мечтае една жена да се отнася мъж с нея. Аз ще бъда с такава независимо какво ще ми коства и ще намеря начин да се оженя за такава, а тя ще ми е мощен мотив и допинг да стана президент както стана с Макрон и то за рекордно кратко време и то едва излязъл от пубертета, за да може жената да се чувства горда с мъжа до себе си. Причината Макрон да го направи този рекорд бе заради възрастната жена до себе си. За да се задържи такава жена с мен просто знам че ще направя неща които иначе биха били невъзможни за мен. А ти си вземи всичките млади, първата от които приятелката ми дето се пъне да става модел. Само да съм с такава като тази от поредицата. Дано да ставате все повече такива мъже.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 18 дни
hash: 034df756e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   До 18 от 13

Лепи каквито искаш етикети и си вярвай в уменията по психология.
Няма как да се обидя от анонимен в интернет сайт, споделям си гледната си точка.

Предпочитам 20 годишно, но не бих отказал и на 45, всичко зависи от менталната връзка. Относно визията виждал съм жени на 45, на които мога да им дам и 10 по-малко.

Успехи на всички!

 
  ...
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: baef5ed64a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   28 - ясно, трол си.

Хора, не се хабете повече.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 5ebc1e461b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   На мен ми е чудно защо се поставят етикети на мъже, които харесват по-зрели дами... Не визирам колосална разлика от 20 години в полза на дамите, а максимум 10-12 г. Има уникални жени над 45 години, които са с класи над тези от моето поколение.

М34

 
  ...
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 314f52cccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Много тъжно No24 и подобните, много тесногръдо.
Малка камбанариия, малки хоризонти,
ограничена среда явно!
Повече вятър в платната и повече приключения!
М 52

 
  ...
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 3f132c5509
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Когато се появят кремове за състаряване вместо за подмладяване и когато богатите и известни мъже започнат да си хващат 20 г. по-дърти вместо 20 г. млади гаджета, ще повярвам, че младите са по-грозни от дъртите жени.

Едиповците и презрелите си слагайте единички, колкото си искате, ама фактите няма как да промените.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 17 дни
hash: 3f132c5509
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Пуснете анкета дали мъжете предпочитат 20 или 50 годишни и пак ми обяснявайте колко са хубави презрелите. Резултата е ясен на всеки.

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: e3edc51092
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   31, не съм трол, а човек който се опитва да разбере какво не ви е наред на такива, които не харесвате възрастните подържани дами или на мен не ми е наред, че ги харесвам и определено предпочитам пред младите жени. Опитвам се да си изясня казуса с този парадокс да виждам най-красивата и привлекателна и магнетична жена в лицето на една възрастна поддържана жена, а други да я подминават. Единственото, което ме успокоява в случая, че не съм ненормален за да съм така е това, че само интелигентни млади мъже харесват и предпочитат възрастни дами пред млади. Както е с Макрон примерно, който от 15 годишен досега е във връзка само с една жена и тя е 25 години по-голяма от него (тя на практика си му е втора майка освен, че му е съпруга). Обаче е много странно как може едни мъже да харесват и предпочитат млади жени, че и някой даже и други мъже да предпочитат пред възрастна подържана жена. Гледам блъскам си главата и не виждам какво има което да ги влече в младите жени и в мъже(които са гейовете). Тия които харесват и предпочитат млади жени и мъже пред възрастна подържана жена са хора с травми от детството. Майка им ги е биела редовно и са развили отвращение към асоциацията с жена като нея или са им се подигравали в училище, че нямат приятелка и затова те го избиват на комплекс като се хващат с млада, за да покажат, че това не е така, а са с ученичката, която не са можели да имат. Доста жалка картинка. Хич не е добре населението.

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: 5ebc1e461b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   От номер 12 и 32 до номер 34 и 35: Резултатите в предлаганата от теб анкета, ще бъдат почти изравнени... или с минимален превес в полза на по-младите жени. Надявам се зрелите дами над 40-45 години да се отпуснат максимално и масово да бъдат с по-млади гаджета (да не робуват на предразсъдъци, хорски мнения и т. н. ).

М34

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: 3f132c5509
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   38, защо тогава 50% от милионерите не си хващат по-възрастни гаджета, като се разведат? И защо 50% от кремовете, които се рекламират, не са за състаряване?

 
  ...
преди: 10 месеца, 16 дни
hash: 6be0baf755
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Наскоро попаднах на една на 53. Какъв секс, какви свирки, О боже...

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 5ebc1e461b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   От номер 12, 32 и 38 до номер 34, 35 и 40: Отговорът е много прост - милионерите (почти по правило мъже над 50-55 г. ) винаги са били притегателна сила за млади жени. А и защото за тях младите момичета са нещо като трофей - да ги показват в хай-лайф средите (за избиване на комплекси). Мотивацията в подобни връзки (с голяма разлика в полза на мъжете) е ясна: възрастните мъже парадират с младите си приятелки, а жените преследват финансова изгода и популярност във висшето общество. Пределно ясно е, че лоша реклама няма (има немалко примери за млади дами, които сменят по няколко богати възрастни мъже). Докато в обратната ситуация (по-зряла жена с по-млад мъж) финансовата страна не е водеща. Един млад мъж винаги може да израсне много с по-зряла приятелка до себе си. А жените от своя страна се чувстват желани и имат стимул да се поддържат, да изглеждат добре. В тези може да говорим за много по-равноправни отношения, отколкото при заможен възрастен мъж с младо момиче.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 61c3a939e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   41, признай си, че голямото ти очарование от 53 годишната жена не е толкова от самият секс, който прави, а от самото изживяване от магнетичноста и на възрастна поддържана жена.

40. Кремовете, които се предлагат не са за състаряване понеже са предназначени за възрастните жени, които си го имат. На опаковката им пише 50 (възраст). Те са за да може възрастните жени да се поддържат така, че хем да имат магнетичността на възрастни жени, хем да са запазени. Млада жена изкуствено състарена няма да има чарът на възрастна жена, защото не става по изкуствен начин. А милионерите и особено милиардерите си хващат основно жени на около 50. На Бил Гейтс жена му визуално не се различава по нищо от лелка продаваща торти в сладкранца в Бг. Виж на Джев Безос който е вторият или първият най-богат човек на планетата доскорошната му жена как изглежда. А след като се разведе наскоро с нея, се ожени пак за жена на нейните години 53 просто тя е със силиконови джуки за разлика от предишната му жена, но пак си е сто процентова лелка. Не си хвана млада жена, а млади жени кандитакти за него има чакащи подредени на опашка която е с дължина разстоянието от Варна до София. Аз не съм и очаквал, че човек като него ще се хване с млада кифла. Ако смяташ, че и той е мръднал прост или без вкус, виж му яхтата за един милиард долара и тогава говори, че той няма вкус и не може да отсява кое е хубавото от кое не. Както казах това е способност само на интелигентните мъже, какъвто е и Макрон, който е женен за мама и я чука страстно всяка вечер в Елисейския дворец, докато младата и дъщеря не си пуска новините по телевизията в тях защото не иска да рискува да ги засече пак в момент когато са прегърнати и целуващи се на екрана по новините и да се разстрои(била му е за кратко гадже като е бил на 14, преди той да я зареже и да се хване сериозно с майка и която е 25 години по-голяма от него и с която е женен досега и я обича и се отнася с нея като с кралица, както в началото на връзката им започнала преди 30 години, много преди той да стане президент на Франция. И заради която възрастна жена той стана президент, за да може тя докато му глади дрешките и му пише домашните в тях да му каже браво на мама детето, да се съблече и да му даде такъв секс, че свят да му се завие. Ако се беше хванал с млада нито тя щеше да го привлича нито той щеше да може да го направи да стане президент рекордно млад и за рекордно кратко време защото нямаше да има мотив и стимул заради нея). Благородно му завиждам. Не затова, че е станал президент на Франция или за това, че живее в Елисейския дворец, а за това с каква жена се е уредил за съпруга и то още 15 годишен. Все пак едно е да си заедно с възрастна поддържана дама от едва няколко години, съвсем друго е от 30 години да сте заедно и да си бил само с нея. Това са 30 години само с истинска жена която харесваш, а не с млада кифла. Баси пича, велик е.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 3f132c5509
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   44, повечето мъже предпочитат по-млади, а по-малката част - по-възрастни и то го знаеш, но продължаваш да носиш от 9 кладенеца вода. Това, че ти си едиповец/дърта жена, не променя предпочитанията на по-голямата част. Аз лично нищо магическо не виждам в 50-годишна жена, която си мисли, че с два крема си е повярвала, че си е скрила бръчките и увисналата кожа. Ама всеки с вкуса си. Друго си е млада жена със свежа кожа, жива коса и естествено ухаеща на хубаво.

За мен от еволюционна гл. т. не е нормално да харесваш възрастна жена. Мъжете са устроени да предпочитат фертилни жени. Ако повечето предпочитаха жени след мено пауза, видът щеше да е изчезнал отдавна. Може би природата програмира тия мъже, които не трябва да се размножават да харесват стари чанти. Или имат едипов комплекс. Но определено не е логично и нормално млад човек да харесва стара чанта, пък ако ще и да е лачена.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 048fe42d06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   44, не се ха̀би, българите са недорасляци в това отношение и до утре да им обясняваш теорията си, пак ще те плюят и изкарват ненормален, че не влизаш в руслото.
Във Франция никой не се впечатлява от възрастовата разлика между Макрон и жена му - надраснали са тези неща, няма ширеща се простотия и коне с капаци като у нас.
Приятна изненада е да се види, дори и тук, че мъж може да желае и харесва по-голяма от него жена без автоматически да бъде сравнен със земята заради предпочитанията си.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 319ba9c5fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Познавам 3, коото изглеждат зашеметяващо, две на 47 и една на 51 г. Но много се поддържат. На 51-годишната не мога да й дам повече от 30. Изобщо не е мръднала, не я жях виждала откакто беше на 36, но и тогава изглеждале по-млада, но не изключвам да си е правила дори пластична операция, защото навремето си коригира носа. Със сигурност обаче си слага ботокс.
Другите две са на 47 и много спортуват, правят си маникюр, орически, обличат се хубаво. Едната има липосукция на корема и абдоминопластика. Посещават дерматологични клиники. Другата е много младолоика, дори под очите няма никакви бръчки.

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 5ebc1e461b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   От номер 12, 32, 38 и 43 до номер 48: Любопитно ми е дали някоя от изброените дами е необвързана/свободна. И аз съм голям фен на зрелите дами, като колегата номер 44 (с примера за Макрон). Явно сме двама в тази тема, които поддържаме тези връзки. И за никакъв едипов комплекс не става дума, а за предпочитания. Смятам, че съм надраснал моето поколение, а и не съм очарован от жените около моите години. Докато дамите над 40-45 години са абсолютна класа. Един интелигентен млад мъж може да израсне много в такава връзка.

М34

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 895cb8f59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   Имам още нещо за теб, 44 :-) Ще ти хареса! :-)

Тук, във Франция, са толкова освободени от всякакви предразсъдъци, че изобщо не им пука кой с кого и какво прави! Пълна свобода на действие, абсолютно райско съществуване! Ето тези дни например, в пресата, четем за сватбата на 26 годишния внук на Серж Гейнсбург, с 39 годишна дама, той ерген, тя разведена. Никой не се трогва от разликата в годините. Нормално.
Затова ти казвам, че точно в този нашенски форум, ще ти разкатаят фамилията. Защото пишеш хубаво за зрелите дами. А на някои тук, простичката истина, която изповядваш, им бърка в здравето. Те сега и мен ще ме погнат, ама жена да бях, да се обидя :-) Жена да бях, че и на години, направо да ти пристана! :-) Има надежда значи за тази нация, щом се срещат и такива като теб!

от 46

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: e8b378ba07
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   С ръка на сърцето, мога да кажа, че така коментираната тема не ми е чужда. Вече съм възрастен мъж, по-точно много възрастен. Когато бях млад, винаги съм получавал от по-възрастните колежки разумни и практични съвети. Бях съвсем скоро постъпил на работа и една колежка, поне 15 години, че и повече идва при мен и ми казва, че са пуснати конкурси за научни сътрудници и че сега е времето да кандидатствам. Смятах, че не съм готов и се колебаех, но тя ме убеди да си взема неплатен отпуск и да се пробвам. Послушах я, зарязах тренировките по джудо, седнах и учих. Ами явих се и един от двамата спечелили бях аз. Иначе местата бяха пет, кандидатите десет. Конкурса е от две части писмен и устен. Трябва оценката от всички въпроси както писмения, така и на устният изпит да е минимум много добър /пет/, а не 4, 5. Та както казах само двама го изкарахме, а останалите три места бяха отказани. Така, че на тази по -възрастна колежка бях много благодарен. Имахме партийна секретарка, възрастна жена със ярко сини очи и черна коса, /боядисана/. Винаги на високи токчета, хубав бюст, вървеше изправена с вдигната глава. На купоните, когато присъствуваха и понякога оставаха и по-възрастни колеги, по неписан етикет, аз като комсомолски секретар на направлението, я канех на няколко блуса. Имаше много стегнато тяло, но понякога, може и да си въобразявам, но когато ръцете И бяха обхванали вратът ми, усещах, че тя някак нежно ми стиска вратът-но може и да греша, все пак аз тогава бях на 26 години, а тя някъде към петдесет. Няма да си кривя душата, но това ме вълнуваше, но смятах, че няма как да съм на нивото на такава жена. С някои приятели сме споделяли, такива изживявания и се оказа, че някои са отишли много по-навътре в нащата. Странни неща стават. Мога да кажа, че не сме едиповци, а към онзи момент млади мъже или порастнали момчета, ако така ви по-харесва. Все пак съм чел"Бел ами " на Мопасан, в библиотеката на родителите ги имаше и 8-те тома. //Fallschirmspringer//-- Десантчик--"Навсякъде, по всяко време"

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 506662b919
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Тази тема ми доказа, че българското общество изобщо не трябва да се слуша за съвет. Българина отрича очеизвадни неща и буквално е способен да те погледне в очите, да ти посочи черното и уверено да спори с дни, че това е бяло, само за да си успокои собствената съвест, че не е стар.

43, да, точно така. На милионерите им са много противни младите и красиви жени и мечтаят за стари сбръчкани чанти, обаче видиш ли, много им пука за мнението на другите (да се чудиш как са станали милионери от толкова конформизъм), та зорлям се насилват с гадните млади красиви жени, та сакън да не се обиди от мнението на някой.

Хора, разбирам, че искате да се изкарате красиви и на 50 или че сте едиповци, но това вече е прекалено - да казвате на черното бяло за очевидни неща. Това е неоспроим факт, който се вижда с просто око и не знам с каква наглост въобще спорите за толкова очевидни неща. Да, има някакъв процент едиповци, но тенденцията е съвсем друга и вие го знаете много добре, но не искате да си признаете, че вече сте предпочитани от по-малкия процент мъже.

 
  ...
преди: 10 месеца, 15 дни
hash: 506662b919
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   46, т. е. като е във Франция и това автоматично го прави нормално, така ли? Ми във Франция и еднополовите връзки са нормални, садо-мазохизма е нормален, да си сменяш пола е нормално, мъж да се облича като жена е нормално, там всичко е нормално, нали така? Французина по дефолт е нормален, няма начин да е ненормален. Щом е французин, автоматично е нормален, само защото българите не ти ръкоопляскат за едиповия комплекс, така ли?

Разберете, че никой не ви съди, спете си и с 80-годишни, ако искате, заблуждавайте се, че сте хубави и на 70, каквото искате това правете, никой няма да ви свети да ви гледа какво правите в леглото си. Това, което ме дразни, е, че го натрапвате и най-нагло лъжете колко е нормално. Ми не, не е нормално 20-годишен да си пада по 50-годишна, всеки психолог би казал, че този "мъж" има проблем. Което пак казвам, не означава, че аз бих го съдил, не бъдете като гейовете, на които все някой им е виновен, все не ги приемали, все нямали права. Имате си всичко, просто не очаквайте някой да ви ръкопляска за едиповия комплекс.

 
  ... горе^

...
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 506662b919
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

54.   Не мога да повярвам, че се налага да споря, че младите жени не са по-грозни от старите. Това българина е страшна работа.

Темата е доказателство колко е лошо възпитанието, след като толкова мъже имат едипов комплекс. Освен ако "зрелите" (както меко наричате старите) жени не са налазили темата, за да си "докажат", че все още ги бива.

 
  ...
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 506662b919
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   48, да, тия ботоксовите стари чанти само те си мислят, че са красиви. На мен ми приличат на задник в устата. Няма по-красиво от естествена млада жена. Старата чанта и 100 кила ботокс да си сложи, ще става само неестествена, не красива.

 
  ...
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: d522cbfe3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

56.   Искам само да напомня, че и мъжете остарявате и то - често не много красиво. Жените също имаме очи и гледаме, също сме естети.

Грозно е да обиждаш на "стари чанти", особено в днешно време, когато жените младеем и ако мъжете ни щадят повече - години до късно няма да личат. С млада жена до себе си един по-възрастен мъж не се подмладява, изглежда като карикатура и не му завиждат, а му се смеят.

Спрете с тази злоба и сексизъм. Нито някой завижда на младите хора, нито може и иска да спре хода на времето, нито се срамува от възрастта и външността си. Опитвате се да набивате някакви комплекси на жените, за да нямат самочувствие и да търпят всякакви извращения, но вече не се получава.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: 506662b919
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

57.   51, благодаря за самохвалбите. А нещо по темата имаш ли да казваш?

 
  ...
преди: 10 месеца, 14 дни
hash: d3567f991a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

58.   От номер 12, 32, 38, 43 и 49 до номер 52-55: Чудно ми е защо се изнерви толкова... И не мисля, че е редно да лепиш етикети на всички млади мъже, харесващи по-зрели дами, като ги наричаш "едиповци". Да не би да си някой възрастен мъж, чийто жена да е изоставила заради младо гадже? ! Това са връзките на бъдещето и все повече зрели жени в България ще си намират по-млади гаджета. Просто трябва време на. дамите да спрат да се съобразяват с предразсъдъци и стереотипи.

М34

 
  ...

1-50 от 65
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker