Сексът е 2 минути! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексът е 2 минути!
преди: 9 месеца, 27 дни, прочетена 3780 пъти
Тема, която един мъж не трябва да вижда, за да не се смаже психически, но това е моят мъж, с когото сексът трае толкова- 2 минути самият акт! И още 5 преди това подготовка, това е всичко. Мъже, жени, който иска да се включи с мнение дали е нормално. Той е на 32! Сега ще се намери някой чудак да каже еее какво искаш, не е момче. Но стига, млад е още. Заедно сме от няколко години, не са много. Има фактори като деца и притеснения за пари, но като цяло няма наистина животозависещи и супер важни проблеми на главата. Нямаме истински проблеми и ядове. Парите на кого стигат в край сметка. Живеем си нормално.

Работи офис работа стандартна от 9 до 5, 6 часа. Не е някой, който работи супер изтощителна физическа работа по 12 часови смени. Опитвам се да разбера откъде идва това. На мен не ми стига, тъкмо ми стане хубаво и той свършва. Абсолютно винаги е така, съответно аз го изнасилвам един вид за още, не спирам да врънкам за втори път, и да правим го втори път, който е малко по-дълъг, около 5, 6 минути. Според него е нормално, някой си доктор бил казал оптималният секс е между 7-11 минути, нещо такова. Май 11 беше

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 76714abd02
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Не си чела достатъчно, но накратко телата се напсват с времето и старста намалява и толкова е дългът секса представи си при почти всички женени с финансови проблеми и деца.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: daee980cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Номер 1, авторката съм.
Уточнявам, че не си броим стотинките и да се чудим ще имаме ли за ядене днес. По скоро сме си като всички средностатистически семейства със средни доходи. Не мисля, че точно това е проблема му, че да не издържа в секса. Някакви идеи тогава как да подобрим нещата?
Преди го правихме по-рядко, заради малки деца и изтощение. Тогава той казваше, че понеже го правим рядко е започнал да не държи толкова.
Сега го правим доста често, като за семейна двойка, примерно през ден, два. Или общо казано няколко пъти на седмица. Което е супер според мен като честота. Да, но положението е същото. Имахме доста приятно изживяване наскоро, правихме го на супер нетрадиционно място, дори рисковано. Това да повдигне страстта малко. Не е като да не се стараем. Ами беше малко по-добре този конкретен път, но не можем всеки път да сме на рисковано място, за да държи по-дълго.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 671aa66d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Има спрей за задържане, който удължава секса. Пробвайте, може да реши проблема.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 0b81350615
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Прекалява с порното според мен. Сексът със съпругата ми е средно час до час и половина, повторя ли отиват три часа, което се случва рядко най-вече заради деца и липсата на достатъчно време.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 5524749146
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Абе и дългия секс не е работа. След 20-30 тата минута вече почва да става тегаво. Искаш да свършиш, пък не можеш и мъката продължава. Ако продължи повече от 40 минути изтощението става толкова голямо, че до края на деня ти се иска само да спиш.
За мен лично най-хубавия секс е бил краткия секс - тогава усещанията са най-силни и всичко става лесно и бързо.
Ако вие не можете да удължите, помоли го да си поиграе с теб предварително, за да те подготви. Примерно. Или си купете играчки. За да те довърши с тях ;)

 
  ...


...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 3b5fd6c21a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Дали ако той не свършваше, щеше да е нещо нормално за него?


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: d7adf768a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Питай го от какво се възбужда така бързо и намерете начин да забавите темпото. Roleplay, орално, с пръсти, с език, нещо преди да ти го вкара, за да трае преживяването по-дълго.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 42421ec45f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Сексът е толкова дълъг, когато вече сте достатъчно възбудени и готови за самия акт на проникване - една жена като е вече тотално подгизнала от желание и/или предигра, е готова да свърши/изригне след няколко тласъка само.

 
  ...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: aec187d000
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Глупости. Всички имаме различни проблеми, но не всеки прави по 2 минути секс. Просто човекът толкова си може. Истински добрите любовници са рядкост. Могат да издържат много, да те докарат до множествен оргазъм и скуърт. И няма нужда да го молиш и врънкаш.
Ти преди да се съберете не беше ли правила секс с него, не го ли знаеше как е? Защо си се омъжила за него тогава?
Вместо да му пазиш егото, което няма да помогне, отивайте на сексолог.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: 470b36a456
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Ами нормалният секс продължава между 3 и 15 минути. Докторът е прав, че оптималното е 7-11 минути.

При положение, че сте двойка, която живее заедно и редовно правите кекс, то 2 минути е малко. Има някакъв проблем. Повтарянето от 5-6 минути е ОК.

Съветът ми е да му правиш повече и по-често фелацио и след това да започвате със секса.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 26 дни
hash: bc921f4d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Съветът ми е, когато усети че наближава края, да забавите темпото. Може да смените позата, да наблегнете на целувки или орална любов, докато силната му възбуда намалее. Аз примерно мисля за всякакви други неща по време на секс.
И когато реша че съм задоволил партньорката си, просто се отдавам на усещането и до 2 минути съм готов.
Дано съм бил полезен.

М30

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 2ce82fa030
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   32 не е голяма възраст, но работата на бюро убива либидото. От личен опит го казвам като програмист. Нивата ми на тестостерон паднаха до степен да не ми става. А аз винаги съм бил добър любовник и обичам и харесвам жена ми. Започнах да пия Трибулус (бабини зъби), цинк и магнезий в комбинация с тежки тренировки с по две упражнения на тренировка, след месец бях като прероден. Сега съм решил два пъти в годината да пия трибулус и така. Секса отново ни се върна към стандартната ни продължителност от около час. Жена ми всеки път получава множествени оргазми, понякога скуиртва и общо взето сексуалният ни живот е дори по-добър от преди, но трябваше да осъзная, че имам проблем.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 90cfba1d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   По принцип има такива хора, затова повечко любовна игра върху теб. Пръсти, френска, може и някоя играчка. Щом му става втори път с 6-7 минути, значи всичко е точно. Първият път е превъзбуден и свършва бързо. Втория път му помогни с френска да му става по-бързо, но си има време за изчакване да повтори. При различните мъже е между 5 минути и час, може и повече при някои. И ЕГНто също влияе.

Имай предвид, че тая работа с клатенето по 1 час и свършването по 5 пъти е предимно сценарии за розови филми, и в реалния живот се случва доста рядко и обикновено е свързано с пиене на секс стимуланти като Виагра, Левитра и т. н. А те си имат своите странични ефекти, и то хич не приятни понякога. Ако един мъж е с нова жена може и да и налита цяла нощ, но при проложение, че сте заедно вече години наред има известно успокояване в сексуалния живот.

п. с. Само като успокоение, радвай се че му става по два пъти, т. е го възбуждаш достатъчно. И не го притискай със забелжки, че си недовлна, че може да му докара на човека някой комплекс, да спрете и стова, което имате в моемнта :)

 
  ...
преди: 9 месеца, 25 дни
hash: 2f369c7b37
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Тоя пич много слаб в секса. Прати го на курсове с практическа част.

 
  ...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: fcf7daef85
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Повече почивка, да не гледа порно, да не мастурбира, да не се пипа сам. Само върху теб да е фокуса. Повече сън, хубава храна, по-малко сладко и алкохол, повече витамини, цинк, магнезий. Спорт и повече тазови упражнения - разтягане, релаксиране, упражнения на Кегел.
До три месеца трябва да има ефект, но трябва да ги спазва стриктно тези неща. Ако продължават тези проблеми поговорете с психолог. Има и медикаменти и играчки, които могат да вършат работа. Успех, не се притеснявайте, ще се оправят нещата, трябва да се постараете само.

 
  ... горе^

...
преди: 9 месеца, 23 дни
hash: fd39905483
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Мога да продлжа да почне да си прави по-диви чикии.

Аз имах един период, където година и половина правих по 1-2 чикии на ден, ама доста хамалско бих казал, силничко си го стисках малкия. След това като тръгнах да правя секс с едно момиче, го правихме около час, понеже като усещане беше по-лошо от чикия. В смисъл самото приникване и изкарване не ми беше толкова приятно, колкото чикията.

Оказа се, че съществува така наречения death grip, като си голям чикиджия и бая стискаш по-време на чикий, после усещане от секс е слабо, понеже вагината на жената, не може да ти създаде такова протриване като с раката.

В личен план не беше приятно, после 2 месеца стоях без секс и без чикии за да се оправя.

 
  ...
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: 9e3a8889d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Стъпките са
Спира порното
Когато го правите да си мисли за нещо невъзбуждащо, аз броя каленадра и следя последователността на съботите за да се разсейвам
Усетили че вече е на финала правите пауза 1-2мин целувки и пръсти
Сменете позата (кучешката най бързо свършва, най добре легни на страни и той зад теб така най малко се усеща но вече фигурира фактора размер)
Ако и така не става спрейчета за забавяне на еакулацията (може да реагира с члена и трябва да се провери на кожата предварително)
И вече най крайни мерки сексолог - Мъж (пола на сексолога е важен да е същия като на проблемния в случая за да може да разбере и да даде съвет от личен опит евентуално)
Успех и пиши как се развиват нещата

 
  ...
преди: 9 месеца, 21 дни
hash: ae24293dce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Трябва да знаеш, че когато един напълно нормален мъж прави секс с някоя жена за първи път с нея, възможно е дори да не стигне до оргазъм в продължение на 40-50 минути. Когато прави секс със същата жена за трети път, за да достигне оргазъм, може да минат само няколко минути. Това е така, защото вече те желае много. На теб никак не ти харесва, но това е така. Какво може да направи, но някой трябва да му каже? Единият начин е самозадоволяване преди секс. Другият начин, е малко преди да достигне оргазъм, да спре напълно да се движи в теб, а ти също. Да, не е много приятно за жената, знам. След като премине, тогава може да продължи дълго време. Но трябва да се знае, че е възможно да се отдели семенна течност при това първо спиране. Трябва да си давате сметка, че когато един мъж се празни на втората минута, много те обича. Има най-различни техники и мазила. Разбира се, първото което ви хрумва е или да го напуснете, или да си хванете любовник. По-скоро проблемът е, че ти не му казваш, за да търсите решение. Съвсем не искам да кажа, че това не е проблем и че рашението е много лесно. Но бъди сигурна, че много те обича и много го възбуждаш.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: fe71add6b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Аз също като номер 19 бих предложил да мастурбира. Но наистина доста свирепи чекии да бие. Аз бях жесток чекиджия като ученик и студент. Буквално си го изкривявах. Като започнах да правя секс можех да издържам с часове и да въртя жената във всякакви пози. Бя отишъл при една яка проститутка и уж неопитен и се очакваше да свърша бързо, а аз направо я разковах и дори се скарахме. Добре, че не викна сводниците, да ме пребият.

 
  ...
преди: 9 месеца, 20 дни
hash: deb8031694
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Сигурно живеете на място, където да има як секс и емоции е трудно, може нещо да не му допада, съседите също са важни, какви са, ако са от типът, че секс не търсят, а са от типът сериал, никакъв шанс за готина интимност, с него, затова е така, не му е комфортно, затова сексът е толкова кратък, имаи интимност с него на подходящо място, където има релакс и може да почувства приятни неща с теб, има почасови хотели, там шансът да имаш приятни секси изживявания с него е огромен.

 
  ...

...
преди: 9 месеца, 19 дни
hash: 14935ba00d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Това което е в норма му се получава. Става му, свършва и са на лице две деца до колкото разбирам!? Времето като продължителност е малко, сигурно и други кусури може да отбележиш но едва ли всички те са отстраними. И ти вече си му малко различна от оригинала преди 10 години.

 
  ... горе^
преди: 9 месеца, 5 дни
hash: 375b535c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Не е нормално. Аз съм на 35 и си издържам средно 30 мин. Да иде на лекар или ползвайте спрейове за задържане

 
  ...
преди: 9 месеца, 3 дни
hash: 62bd13dc97
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Жена съм:

По моя опит - няма правило. Мъжете са различни (като нас жените), възбудата им е различна и се влияе от много фактори, както и самата продължителност, която до голяма степен им е заложена, но от друга страна зависи от това колко са опитни, колко време не са правили секс, дали са тренирали методи за забавяне на еякулацията, дали жената много ги привлича, дали маструбират и т. н и т. н.

НО си приличат по едно - ако държат на жената, не я оставят "незадоволена" и ако не могат да издържат достатъчно, то прибягват до алтарнативни методи като ръчичка или езиче. Ако искат да задоволят само собствения си нагон - чук-чук и чао, чао.


Това е от мен, успех!

 
  ...
преди: 8 месеца, 21 дни
hash: 8be66d95ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Да ти прави орална. Свършването си е свършване. И моя мъж е бърз, обаче първо ме свършва с език и нямам проблем. И аз ок и той ок. Важното е, че съм свършила, дургото са подробносги. Иначе понякога прекъсвам френската, която ми прави с език, за да свършва по време на секс.

Явно твоят не се старае достатъчно или хич не парни френска с език.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 19 дни
hash: e7bc4f6148
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   А аз да те попитам ти къде бля, като си го избираше? Като сексът не ви е приоритет, после Ренета по форумите. Тия неща се виждат от самото начало. Не си тръгнала да правиш секс с него на третата година. Да си беше избрала по добър в секса.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 57c9541d51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Съгласна съм с номер 9. Просто си си избрала слабак в секса. Той като е зле, ти какво да направиш. Проблемът е в него и се нарича бърза еякулация. Официално се води като медицински проблем даже. Да намери начин да си оправи сексуалния проблем, като иска да е с теб изобщо. Той надали е и добър в леглото, ама се е нещо. Да се попоти и потруди той малко, не ти да пишеш по форемите.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 7913d67a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Само да не се окаже, че е онзи жененият 32-годишен, който ходи на еротични масажи със свършване.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 169f5bbefb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   С моят мъж сме над 40 г. вече, но той продължава да ме натиска за секс при всеки удобен случай. С времето се научих как да постъпвам, когато не ми се чука- насочвам го отзад. Задният двор много го възбужда и той не издържа повече от 2 минути. Така бързо ме оставя на мира, в допълнение, че отзад не ми е гадно, дори ми харесва.

 
  ...
преди: 8 месеца, 13 дни
hash: f4da5fc9d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Остави го та остави го, има ли гаранция че другия мъж ще издържа дълго-няма, моя мъж също е бърз, на 42 е и самия акт е 5-10мин но преди акта се старае още 20-30мин след акта ако не съм свършила още 10-20мин така че общо може да минем и час час и половина, отделно сам предложи и купихме няколко помощника имам два броя дилдо, два броя вибриращи прашки, една вагинална помпа и един масажор, никога не ме е оставял несвършила, важно е желанието всичко друго е оправдания, все пак се иска старание и от твоя страна... успех

 
  ...
преди: 8 месеца, 13 дни
hash: c980791ab1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   До номер 13: Програмист да кара жена си да скуъртва, че и по час да издържа в леглото. Ти чуваш ли се въобще? Знаеш ли изобщо какво е скуъртване и можеш ли да го различиш от свършване и от уриниране? Перчите се тука па форумите, а в леглото сте кръгла нула. Специално програмистите са масово импотентни. Въобще не се учудвам, че си пил бабини зъби. И още имаш нужда….

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: d39aface69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Начетох се на глупости и хейт. Не от всички разбира се. Към Авторката.
Партньорът Ви си има проблем, който трябва да обсъдите внимателно и без мрънкане. Покажете разбирателство и интерес, че искате да помогнете. Нещо, което се случва между вас не му се струва интересно/привлекателно или е прекалено рутинно, и единственият начин да си достави удоволствие опира до там, че не може да го контролира и свършва прекалено бързо.

Пробвайте да разнообразите.

Съгласно моя опит това са миризми(феромони), пози, начин на предварителна игра, която понякога е добре да се прескача. Събудето го вечер след като заспи. Или най добре не го будете изобщо и вижте какъв ще е резултатът ;)

Не всичко винаги опира до вас жените. Мъжете някой път не говорят за това за да не наранят чувствата ви или просто не знаят от къде да започнат.

След като сте направили тази тема, значи и Вие имате нужда от помощ.

А ако проблема опира в мотивацията и либидото на партньора Ви и самият хъс за по продължително удоволствие. По скоро поговорете на тема емоциолни проблеми и какво му тежи. Нещо бута самочувствието на този човек.

Успех!

М32

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 1fc62fab3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Аз щях да му направя скандал. Държи те на суха, а уж си обвързана. Ако иска да продължите, да се постарае повече. Има и други мъже. Тоя даже е за единия секс не става, а ти си тръгнала да се унижаваш да търсиш причините за това. Ами не са в тебе причините. Когато един мъж издържа 2 минути, проблемът е в него!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker