Защо е толкова трудно да си намеря надарено гадже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121307)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18556)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо е толкова трудно да си намеря надарено гадже
преди: 8 месеца, 19 дни, прочетена 7334 пъти
Защо е толкова трудно?
Искам страхотен, невероятен секс в рамките на една сериозна връзка. Толкова ли е невъзможно това? Цял живот си търся надарен партньор и не става. Няма как да преспя с цяла София, че да преценя. Пробвам да ги разпитвам, опознавам и накрая пак разочарование. Когато прибързам със секса пък, не ме вземат насериозно, ясно защо. Общо взето се случва следното: Губя си между 1 и 4 месеца с някой, докато ни се задълбочат отношенията. Накрая се оказва, че пак не е надарен и не ми харесва сексът достатъчно и се разделям с него. Най - абсурдното е, че мъжете, с които не ми харесва секса, не се оплакват от същото, а напротив - харесва им сексът с мен.
Аз самата не съм широка. Напротив, казват ми, че съм тясна, но на мен ми харесва най много сексът с мъж, който е с по-дебел пенис. Просто удоволствието е уникааално. Не ми се иска и да си хвана някой и да му изневерявам. Не ми се иска и да си хвана гадже е така, колкото да не съм сама.
В същото време ме свалят много мъже, ако поискам, винаги има с кой да правя секс, обаче това са познати, които търсят само секс, а аз искам сериозна връзка. Искам и семейство. Всички ли са такива мазохисти, че се жертват и лишават от хубав секс в името на семейството? Явно да. Явно искам нещо непостижимо. Вече се травмирам цял живот само 1 и също да се повтаря.
Наскоро реших да пробвам отворена връзка и естествено и това не сработи хахаха Кой нормален мъж ще се навие да сме гаджета и всеки от нас да може да прави секс с други? Николко. Това е унизително за мъжа. Един мъж се нави уж на такава връзка, но после се отметна, след като бяхме правили секс. Явно си е мислил, че ще ме впечатли много. Каза Направо ще се влюбиш в мен, след като правим секс. Еми нищо подобно. Пак се разочаровах. И той не беше надарен, даже му беше малък. Няма как да му го кажа, това още повече ме потиска и в един момент ми се натрупва всичко и ми избива.
Има ли някоя жена, която разсъждава като мен или някой, който ме разбира и може да даде съвет?
Важно и да спомена, че не си търся някакъв порноактьор. Искам нормален мъж с пенис 15 -16 - 17 см и по-дебел, ако може. Максимум 17см, защото иначе ме боли, голям ми е. Не мисля, че тва са непостижими цели, ма напрактика се оказва друго.
Също така, свършвам настрани. На повечето мъже тази поза им е скучна според мен. Ноооо нямам против всички други пози, разнообразявам, правя различни и просто държа да правим поне веднъж и настрани, за да свърша. Предполагам това не е някакъв невероятен проблем за мъжа, но май и това ги смущава даже…. Въобщеее много е трудно да си намерите гадже, с което да си пасвате в секса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 78

преди: 8 месеца, 18 дни
hash: aee765b991
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   1. Правиш си регистрация в сайт за запознанства или в приложението тиндър.
2. Качваш си 3-4 снимки.
3. Започват да ти пишат мъже. 50-60% от тях започват чатовете направо със снимка на онази си работа. За по-възпитаните ще трябва ти да се погрижиш и да им покажеш, че искаш да им го видиш.
4. Харесваш си няколко пениса от изпратените и е време да се срещнеш и да се запознаеш с хората, които ги притежават. И така все ще си допаднеш с няколко пениса и с техните собственици.
5. Преди официално да го наречеш свой избраник, отивате в някоя горичка, качва те на капака, разтваряш краката и те започва. Накрая ще оцелее само един и той е съвършеният пенис.
Мисията ти е изпълнена. Хем щастливо изпълнена с дебел и сочен член, хем самият мъж ще си го поопознала и ще е приемлив по твоите стандарти.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: b8b37d9fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Надарените, скъпа, си личат по огромния пакет в панталоните. Изпълва прекалено много на фона на останалите мъже. Познавам двама такива. Личеше им през панталоните, на морето -съвсем. Единият е много близък приятел на бившето ми гадже. Самият бивш се чудеше, как може приятелят му да е толкова задръстен а такъв огромен чеп. Беше го виждал сутрин по слипове. Е, личи им на надарените, но като цяло малко са българските мъже, които са особено надарени.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 3a614e45fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ще намериш такъв мъж, какъвто търсиш, бъди позитивна, запиши се на спорт, успехът е да не им казваш какво търсиш като размер, важното е да усетиш секса с определен мъж, тогава ще можеш да прецениш дали те устройва за продължителна връзка.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 0aa014bc04
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Общо взето ситуацията е такава - и ти не си наред с главата и 95% от мъжете са трагични в леглото. Така, че ти желая успех.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 1d48235f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Статията сигурно е написана от мъж, очаквах да кажеш над 20 см, права си, 17-18 дори не е голямо. Като мъж в мъжките бани съм виждал размери, вариращи от малки до огромни. Най-интересният случай беше с един луд циганин, не искам да казвам размера, но беше над 24 см, а мъжът наистина беше луд ходеше гол по - улиците, без жена, а може би дори беше девствен. И също така един бездомник, който мога да кажа за размерите му ще бъде обект на завист от много мъже, за щастие (на мъжете) жените ги подминават защото са бедни и мръсни.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 605db3f135
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Е миличка, май си извадила късмет. Няма нужда да спиш с цяла София и да си губиш излишно времето с разпитване, опознаване, отворени връзки и накрая едно малко разочарование. Mоят инструмент с размери 20. 3 x 14. 5 cm няма да те остави незадоволена. А като добавим и че е като банан (леко закривен нагоре и наляво), удоволствието просто ще бъде уникално. Ти не искаш нещо непостижимо. Всяка жена заслужава най-доброто и има правото да си го поиска. А който търси, намира. Вярно, не съм някакъв невероятен мъж, напротив. Момче, 170 cm, 5/10 със сини очи, на 21, което живее с родителите си, не работи, не учи, няма приятели, няма социални умения (или някакви умения въобще), никаква мотивация, прекарва цялото си време в Интернет и като цяло доста скучен за околните, но пък от добрата страна на нещата, виж, поне имам голям кур.
Няма да съм перфектното гадже, ще трябва да ми търпиш нервните изблици и да ме социализираш с твоите приятели и приятелки, да ми готвиш и да се грижиш за мен, но пък виж, поне имам голям кур.
Още нещо, ще трябва да влезнеш и в ролята на учителка за мен, тъй като дo момента не съм докосвал жена, но положителното от тази страна е, че накрая ще си пасваме идеално в секса, а и не забравяй, че все пак имам голям кур.
Не се притеснявай, ще го вкарвам само до 17-тия сантиметър (отбелязан предварително с помощта на перманентен маркер и шивашки метър), за да не те боли прекалено много, но пък няма да е лошо и да приемаш по един блистер Ибупрофен преди розовите приключения. Тъй като не знам все още как изглеждаш, ще очаквам от теб да си поне 8/10, чашка 75E, малка талия и ханш като този на Sky Bri.
Очаквам да се свържеш с мен в най-скоро време, за да можем да обсъдим детайлите около нашата сватба и колко пари ще получа като зестра. Може и да е кола. Но не по-малко от 500 к. с. И да е BMW задължително. Поне M4 Competition. И само аз ще го карам. Е, това беше. Надявам се да се видим много скоро... :)

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 3368798489
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   "Искам страхотен, невероятен секс в рамките на една сериозна връзка. "
Пхахаххааааааааа

"Няма как да преспя с цяла София, че да преценя. "
Тук няма нужда да скромничиш. ;)

"Губя си между 1 и 4 месеца с някой, докато ни се задълбочат отношенията. Накрая се оказва, че пак не е надарен и не ми харесва сексът достатъчно и се разделям с него. "
Да си се замисляла да потърсиш професионален психолог по въпроса? Не че ще ти помогне да си намериш сериозен партньор (защото ти самата явно не знаеш какво е това), но поне да те напътства към постигане на някакъв вътрешен мир със себе си.

"Най - абсурдното е, че мъжете, с които не ми харесва секса, не се оплакват от същото, а напротив - харесва им сексът с мен. "
На базата на какво правиш подобни заключения? Ако толкова им харесваше, щяха да направят жива верига около местообитанието ти и нямаше да те пуснат да излезеш без да ти се изредят на влакче, но според писанията ти - това не е случаят.

"Аз самата не съм широка. "
Да те мине половината град (не целия, айде от мен да мине.... пхахаххах) и да твърдиш това... Не знам, освен ако не си в някоя Азиатска държава и средния им размер да е значително по-малък от този на Балканските астралопитеци.

"Не ми се иска и да си хвана някой и да му изневерявам. Не ми се иска и да си хвана гадже е така, колкото да не съм сама. "
Тия, 1-/4-месечните (по твоите думи) тогава, какви са?? От разпоретина изведнъж стана монахиня, стожер на традиционните християнски ценности... Леш.

"В същото време ме свалят много мъже, ако поискам, винаги има с кой да правя секс, обаче това са познати, които търсят само секс, а аз искам сериозна връзка. "
Браааа... Като гледам, интересите ви се преплитат и не знам тогава защо си губиш времето (и това на читателите)?

"Искам и семейство. Всички ли са такива мазохисти, че се жертват и лишават от хубав секс в името на семейството? "
Да не страдаш и от раздвоение на личността, освен хронична слабост към чепове?? Как хем искаш семейство, хем после мрънкаш, че семейните се лишавали от "хубав" секс? !

"Наскоро реших да пробвам отворена връзка и естествено и това не сработи хахаха Кой нормален мъж ще се навие да сме гаджета и всеки от нас да може да прави секс с други? "
Е па, Уил Смит е навитак, сигурно и други Боливудски льохмани. Опитай с някой от тях. Пак натрапчив привкус на монахиня...

"Каза Направо ще се влюбиш в мен, след като правим секс. "
ПхахаххАХАХахаАААААА..! Това 100% не ти го е казвал никой, ама айде - развесели ме.

"Пак се разочаровах. И той не беше надарен, даже му беше малък. Няма как да му го кажа, това още повече ме потиска и в един момент ми се натрупва всичко и ми избива. "
Лилииии.... И ся кво ша праим??? Покани го да остави коментар под темата - да чуем и неговото мнение по въпроса. Може и той да се е разочаровал - колкото и да си надарен, няма как да запушиш отвор на пещера...

"Има ли някоя жена, която разсъждава като мен или някой, който ме разбира и може да даде съвет? "
Да, казах ти вече - професионален психилог.

"Важно и да спомена, че не си търся някакъв порноактьор. "
Даауееее... Само аз останах с такова впечатление от цялата ти описвация.

"Искам нормален мъж с пенис 15 -16 - 17 см и по-дебел, ако може. "
Ехх, аз съм на горна граница, но специално за теб бих казал 17. 5 - колкото да не ти минава и през плиткия акълец подобна мисъл.
И аз си търся японка, между 18-22 години, девствена, тънка и атлетична, да не пуши, боцка, смърка, и кърка, леко перверзна и с повечко парички, но без връзки с якузата, да се запознаем като се препъне на някой ескалатор и ми се изтъркули в ръцете, след което да усети мощната ми ерекция в комбинация с чаровната усмивка от визуален ъгъл, близък до този при правене на свирка и от този момент нататък да се обсеби от мисли за топките ми, ако може.

"Не мисля, че тва са непостижими цели, ма напрактика се оказва друго. "
И аз така, да. Ма какво да се праи - живот...

"Също така, свършвам настрани. "
Твърде много лична информация даде вече... Спри се, моля ти са... Според мен си свършила отвсякъде, не само отстрани, ама тва е друга тема.

"На повечето мъже тази поза им е скучна според мен. "
Да. Тогава, защо по-горе твърдиш, че всички били доволни от секса с теб, ма? Или си светица, която ги оставя само тях да свършат и отвреме навреме издаваш по някой поизкривен стон на магаре подобно на AI chatbot, но на нисък бюджет?? А????

"Предполагам това не е някакъв невероятен проблем за мъжа, но май и това ги смущава даже…. "
Ми, не - не е това проблема. Мен съвсем друго ме смути. Подсказка: самопризнанието в началото на словесната диария действително се оказва невероятен проблем, поне за мен.

"Въобщеее много е трудно да си намерите гадже, с което да си пасвате в секса. "
Последно, сериозна връзка ли, гадже ли, неангажиращ секс ли искаш... КУ-рече? :D

Аз да попитам потенциални жени, които биха отговорили на тази простотия - това ли е типичен женски мозък през 2023 или авторката е меко казано, уникална и следва да се разглежда като изолиран случай??

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: a0b5043801
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Горката..

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 6fb1cdd158
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Разпитвай приятелки, уж в непринуден разговор все едно си споделяте нещо по-интимно. Може някоя да е била с такъв и да сподели, да се изпусне, а това ще е за теб насочваща информация.
Друго за което се сещам - пусни обяви че търсиш неангажиращ секс, но постави условие че искаш предварително голи снимки, уточни че на голите снимки не държиш да се вижда лицето за да не се притеснява човека, но кажи че ти е важно да видиш структурата на тялото му... ала бала--- нещо от този сорт. Така пак ще може да се ориентираш за размера на човека.
Тези които не те устройват ги режи под предлог че не ти харесва и няма химия между вас. Не споделяй с приятели, когато най-малко очакваш ще те злепоставят или предадат. Не обръщай внимание и на хейтъри и псевдо "моралисти" - правят го от злоба защото завиждат че те не са от желаните. Тялото и живота са си твои, постъпвай както намериш за твое добро, само умно и внимателно.
Желая ти успех и се похвали ако имаш повод.

ж/26

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: 13431defdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Казваш че не си широка, но искаш пениси до 17см. дилжина и ако може да са по-дебели. Ами като не си широка защо искаш по-дебели пениси. Ти си противоречиш. На мен ми се струва, че май си доста широка и дори доста дълбока. Май искаш и дебелината му да е 17см.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: c8df40f053
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Прочетох 1-2 изречения от поредната дебилна тема, която всъщност може и да е измислица с цел провокация, но още по учудващо е, че има доста коментари под темата. Прав е бил Шопенхауер- цялото човешко( животинско) съществуване е една голяма грешка и по- добре да не няма. От друга страна пък е вярно, че в днешно време наистина леките жени са се увеличили много, но това се корени в свободата за разврат, която се даде на жените в последните десетилетия, а както е казал също един мъдър човек- всички жени са... продължението всеки го знае. Ще ме изкарате женомразец, но жената по природа е тъповато, емоционално превзето същество, но и същевременно лукаво. А най- голямата перверзия е, че жените успяват да излъжат мъжа най- вече благодарение на сексуалния нагон, а без него жената е мазна, късокрака, с едър задник и тесни рамена, тоест индивид, който по всички правила на естетическите изисквания е доста далеч от красотата. Сбъркан свят наистина- едни хормони те превръщат в едно говедо, което не може да проумее очевидни истина за " прекрасния и нежен" пол. Овладяването на сексуалния нагон обаче е доста трудно начинание и може да стане най- вече, когато си патил много от женското племе и разумът най- сетне надделява над хормоните.

 
  ...
преди: 8 месеца, 18 дни
hash: f4564be3ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Мила, повече гледай това, което е в главата на мъжа и по-малко това, което е в гащите!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: b49e03b9d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Надарените сме много търсени и рядко се задържаме с сериозна връзка с една. Ето виж - прости парчета като теб, дето правят кастинг има много, защо да си усложняваме живота със сериозни връзки?

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 8cb2572299
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Моито мнение е да си смениш вибратора. Явно си се престрастила в него. Жена с опит съм.

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: e683177314
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Иди на сауна!

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: dea71d95b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Авторке, а ти зададе ли си въпроса дали ТИ ставаш за качествен секс? От написаното от теб доста вероятно е да не ставаш. А за сериозна връзка въобще не може да се говори.

Мога да ти изредя много причини, поради които нормален мъж с тебе няма да се хване.

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 381d5cfa9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   17 см в обиколка си е дебел пенис, но който търси - намира. Успех

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 697200ef5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Хм, сериозна връзка с условие дебел член. Направи си един IQ тест и ако имаш двуцифрен резултат пиши. Не съм сигурен от каква помощ имаш нужда най-спешно. Честно казано надявам се поста да е фейк.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 81217708c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   23, нормален ще рече с малък ли?
Авторката иска това, което ВСИЧКИ жени- да изпълва, уплътнява до леко разтягане...
Няма нужда дори да познаваш поне базово човешката анатомия за да ти стане ясно защо!
Но от комплекси и елеме тайна простотия прене радвате, че е подчертала, че иска пълноценна връзка, което включва и секса, а наблягане на секса като да е единствен приоритет.
Няма защо да прави компромиси със себе си и живота си, та да се примири с нещо по- малко от което иска, че "по- малкото" пък после да си избива комплексите и в къщи и извън дома...
Айдееее аман "мачовци" с малки... мозъчета.

 
  ...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: ee6b8c5e9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Чудя се колко още може морално да падаме. Явно може още и то много.
Авторке, бих пък ти написал следното: надарен съм, но на жена с опит и минало като твоето ще ме е гнус да те пипна и с пръст.
Иначе освен едно ебане какво друго можеш да предложиш, по това което чета нямаш много емоционална интелигентност.
Ти си първо за психолог, после и за свещеник, прощавай много.
М. 29 г.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 17 дни
hash: 78215f06a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Странно е да имаш изисквания 14-17 см и да твърдиш че трудно намираш.. като повечето мъжки пениси са с подобни размери

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 16 дни
hash: 003d0ad447
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   не оставяй тия "моралисти" да ти внушават, че нещо ти има на главата или че правиш нещо лошо. те си знаят колко са морални в действителност, а някои са и по-зле - не знаят.

от един ненадарен мъж.

 
  ...
преди: 8 месеца, 15 дни
hash: 1655780439
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   От авторката до номер 28: И как го реши, че повечето са такива? По приказки на приятели ли? Според мене съдиш по себе си и си мислиш, че и другите са с 16 -17см. Като тебе, ама не са. Мъжете много се перчат пред приятели, но повечето са кръгла нула в леглото. Това е грозната истина. Аз от друга страна имам какво да предложа - красива, секси, образована, сексуална. Да не се хваля, че ще завали хейтът. Ако трябва да съм съвсем искрена, не е е невъзможно да срещнеш надарени мъже, напротив срещаш такива, но те търсят само секс. Колкото по-консервативно се държиш и колкото повече търсиш сериозна връзка и не даваш секс и не им пускаш в началото, толкова повече ще попадаш на мъже с малки пишки. Моето обяснение е, че просто повечето са такива и жените се бутат на ония 20%, които са спечелили от генетичната лотария и които могат да бъдат с всяка, съответно не си дават зор и ги използват само за секс. Последният ми опит за връзка беше с мъж, който ми се хвали колко е добър в секса, уверен и всъщност и той беше зле - около 12см. Не съм го мерила с линия, но имам набито око, с уста го гълтам целия, а като го хвана с една ръка почти нищо не изскача над нея. Това си е малък пенис отвсякъде….

 
  ...
преди: 8 месеца, 15 дни
hash: 1655780439
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   От авторката до номер 1: Там може да си намериш само секс приятел. В сайт за запознанства съпруг, надали. Въпреки, че една приятелка успя. Но тя не е като мен. Тя не обича секса. Не им пускаше по месец на мъжете, явно с това е впечатлила избраника си - с тва, че не обича секса и така е изглеждала много морална. Вие правите ли разлика между сексуална жена и жена с нисък морал? Жената с нисък морал въобще не се интересува от размера. Тя не ги подбира толкова много. Нито по размер, нито на външен вид. Това е леката жена. А аз съм по скоро претенциозна. Претенциозните жени обикновено са самотни.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 15 дни
hash: f9ee5bf584
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Авторке, аз съм мъж с точно 15 сантиметра! Искаш да ми кажеш, че съм надарен ли? Баси, аз винаги си мислех, че е малък, защото в порното вадят по 20, а то какво се оказа, даже с 15 съм надарен! И в интерес на истината дори на порно актрисите им личи колко ги боли като им набият 20 санта, явно наистина няма нужда от толкова много!

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 15 дни
hash: 75d29493fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Авторке, Не знам колко си претенциозна, ама си много т.... Някой ден ще го разбереш, но какво от това. Търси перфектния за тебе. Току-виж го откриеш. А след време може да те ползва за художествено платно да издялка с макетно ножче простотията си върху тебе. Но нали му е с точния размер!

 
  ...
преди: 8 месеца, 15 дни
hash: 37c3f4ee5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Защо толкова се филмирате и мислите, че трябва да си мускулест и татуиран батка, за да имаш хубава приятелка. Адски много жени харесват съвсем друг тип мъже. Ти като не можеш да се котираш е твой проблем. Аз примерно не съм мускулест и с татуировки и често ми се пускат омъжени жени. Просто съм висок и съм охранен, но не дебел. Трябва да си харизматичен, даже имам косми по краката гърдите и ръцете. Жените искат да видят един стабилен мъж чисто визуално, но ония отрепки дето си падат по релефни позьори с прилепнали тениски ги зарежи.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 15 дни
hash: fc1c47755e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Авторка, има и надарени мъже, които искат връзка.
Между другото сигурно няма да повярвате, но съм прекраявала отношения с мъж, защото му е голям. Много дебел беше. След полов контакт, въпреки, че се ме възбуждаше, приличаше ме, изпитвах дискомфорт и два дни пиех болкоуспокояващо. Беше мъка. Интересно, че все на такива попадам и то без да го искам. Ако трябва да съм честна най-хубавия ми секс е бил този с чувства, когато съм обичала партньора си безумно. Помисли върху това, защото големия хуй няма да ти гледа детето, само ще го направи. Попаднала съм и на много малък член и разбирам какво те притеснява, но размер от 12 нагоре е абсолютно достатъчен според мен.

 
  ...
преди: 8 месеца, 15 дни
hash: 8f17da1d29
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

37.   Авторке пробвай с чернокож поечето са с по големи и плътни пениси но не всички! За протокола моя също е малък и решихме проблема като приятелката ми започна да спи с други мъже и чернокожи в това число! Успех ти желая! Не ме съдете просто я обичам и искам да е задоволена, да обичаш означава да споделяш и да приема факта, че ми е малък и не я задоволява! Даже държа да я гледам с другите!

 
  ...
преди: 8 месеца, 14 дни
hash: facb9ee18d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   37, стига си писал глупости. На повечето черни даже са им по-малки. Напиши в Гугъл пигмеи и гледай.

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 14 дни
hash: ce23edfd3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   До 36 --- Какво означава много малък? На какъв си попадала? Какво за теб е много малък? Как го измери? Сигурно му е бил поне 11-12 Санта, но за теб е "много малък". Първо си погледни раздрънканата кофа, тогава съди другите.

 
  ...
преди: 8 месеца, 14 дни
hash: 32b6622330
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Ами, моят е 16 - 17 и все съм си мислел, че не е нищо особено, пък жените ми казват, че ми бил голям.
И да, мога да правя секс, ако поискам, но търся сериозна връзка и не се занимамвам с неангажиращи отношения. Наскоро ще стане една година, откакто спрях секса и не ми липсва. Повечето жени са скучни и ако няма какво да си кажем, губя инерес.

 
  ...
преди: 8 месеца, 14 дни
hash: fc1c47755e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   39 айде малко по-спокойно. Никой не съдя. Прочети ми пак коментара поне 15 пъти преди да ми казваш дали съдя или не. Не е нужно да меря, за да видя и да усетя. И с този груб изказ до жена ще се добере ама друг път, независимо от размера.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 13 дни
hash: 69bca8010e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   До аватара
На нудиският плаж в Варна има свободни мъже. Ела на плаж. Или ела с своя приятел ако желаеш. Ако искаш отворена връзка. К. Д. Мъж на 45.

 
  ...
преди: 8 месеца, 13 дни
hash: c4c76f76a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Аз съм мъж на 32 от София.

Виж няма лошо да искаш надарено гадже и да търсиш. Средният пенис е 14 см дължина и обиколка към 12 см. Ти искаш да е малко над средната дължина и дебелина. Ако искаше да е само по дълъг няма проблем това е доста по-често срещано от това да е по-дебел. Има мъже с обиколка 13 см, който не са толкова рядко. Но с обиколка 14 см и нагоре говорим за 2 % от населението, без да вземаме предвид дължината.

Разглеждал съм доста такива статистики понеже на мен ми е дебел. Моята обиколка е над 16 см. Дължината обаче ми е 13 - 13. 5. По статистика 5 на 10 000 мъже има по-дебел. Статистиката преди 10 години съм я чел, стори ми се невероятна за това съм разпитвал приятели за тяхните размери. От хора който познавам има само един над 14 см обиколка. На него му е към 19 см и 15 см обиколка, но пък е гей.
Всички други максималната обиколка която са ми казвали е 13-13. 5 см.

Така че нормално е да срещаш трудности в намирането на мъж с по дебел. Другото което ти не си казала колко по дебел искаш да е? Ако искаш драсни някаква примерно обиколка защото по статистика и с 1 см в обиколката се води надарен. Тоест тея от 13 см обиколка би трябвало да ти свърват работа, но не мисля че имаш предвид тях.

На мен всичките ми гаджета са били с ц и д сутиени. Говорили сме си с тях че "така е честно". Дори самите те са подхващали темата. Те са по възбудени, защото са по запълнени, аз съм по възбуден като гледам и пипам големи цици.

Сега отностно това че чакаш по 1 месец за секс. Мъжете с по малки пишки са комплексирани от размерите и знам че те нарочно не бързат със секс, защото се притисняват. Те точно това си мислят че ако изчакат, ти ще си харесала повече за да не ги оставиш само заради размера на патката. Надарен мъж, както ти искаш, няма да те чака 1 меесец. За сериозна връзка няма значение дали е било на 3 тата среща секса, има значение дали си допадате с човека и както ти сама каза - дали се напасвате в секса.

Успех в търсенето. Който търси намира!

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 13 дни
hash: e807cc407c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   От авторката до номер 44: Да, прав си, с по-дебел искам, но не чак толкова. По-скоро такива като твоите приятели с около 13см, но ми е трудно да преценя с цифри като говоря. Аз не съм толкова широка. Нормална ми е вагината. Женската вагина при възбуда е от 3 до 6см. Нормално е значи жените да харесват мъже с по - широки. Онзи геят, който описа, не е за мен. Ще ме боли с такъв. Чак толкова надарени не си търся. Всъщност, постоянно срещам мъже, с които ми харесва сексът, но те ми казват, че не търсят сериозна връзка. Хванах си един такъв май месец. Сексът беше уникален, младо момче на 27, много го харесвам, но той не иска да си задълбочим отношенията. Отиде си на море само с неговите приятели, с мене не пожела на море и ме остави сама лятото. Според мене надарените мъже са доста търсени и за жените, ако искат връзка, оставят тия с малките пишки и меките пишки. Изключението са много малко. Това, че постоянно намирам мъже, с които ми харесва сексът, ме кара да си мисля, че нямам нереалистични претенции и очаквания за мъж. Но точно тия мъже са женкари, защото явно и други като мен искат да са с тях. Не виждам друго обяснения за това, че тия дето правят хубав секс, не искат връзка и обратното…. Ти какво мислиш по този въпрос? Направо ми писва вече…. Догуша ми дойде от тоя омагьосан кръг и да се повтаря едно и също едно и също… или кекса, или връзката…

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: d9c419ab0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Авторке,
Търси докато намериш. Друг начин няма.
Има жени, които никога не са изпитвали оргазъм; такива, които никой не поглежда; съществуват и бракове с посредствен секс, дори и хич без секс.

Аз мисля, че твоят проблем не е от дължина нито от дебелина - като се харесате, имате си тръпка и химия, не е важно точно какъв ще го извади - ти ще си подгизнала докато се целувате само и ще свършиш бързо. Има и друго - мъжът се възбужда допълнително от желанието на жената. Когато то не идва само от размери, е вълшебно, пожелавам да ти се случи.
Търсѝ симбиозата, емоционалното допълване, химията помежду ви. Изградѝ нещо истинско, което ще се усеща и ще ви радва във всеки аспект на връзката ви, да не е само як секс. Ще разбереш разликата като ти се случи.
Успех.

 
  ...
преди: 8 месеца, 12 дни
hash: c4c76f76a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   Аз съм номер 44. Мъж на 32 от София.

"Женската вагина при възбуда е от 3 до 6см. "

Да но това е диаметър. Обиколката се открива като се умножи по 3. 14. При диаметър "6" обиколката на самата вагина става 18, 8 см. Това става дума за нераждала жена, при възбудено състояние. След раждане даже повече.

" Сексът беше уникален, младо момче на 27, много го харесвам, но той не иска да си задълбочим отношенията"

Това че за теб секс-а е бил уникален не означава че и за него е бил. Имай в предвид че за ебането много мъже ще те искат, за връзка - брак, деца много трудно ще намериш дори 1.

" Според мене надарените мъже са доста търсени и за жените, ако искат връзка, оставят тия с малките пишки и меките пишки. "

Не е до размер на пениса, но със сигурност има някакво значение. Ако му е малък ще е комплексиран и ще търси да се хване за една като удавник за сламка. Ако му е по голям ще знае че има опции. И при друга да отиде няма да го върне, докато тоя с малкият другата може да го върне и най-вероятно ще го върне. След като знае че има опции ще се замисли за какво да се хващам с тая ако мога и по-добре. Примерно някоя по-хубава. Тука идва и друг проблем. За да има един мъж връзка трябва да има пари. От нас се очаква да плащаме всичко или почти всичко. Разходите с гадже, независимо кое са почти еднакви. След като ще ми харчи почти едни и същи пари аз искам да е колкото може по хубава. Ако мога да се хвана с по хубава ще го направя. Мъжете с който секса е хубав най-вероятно имат избор на жени който са по хубави от теб, за това не можеш да ги задържиш. Другото което много прави разлика е какво правиш в легото. Има жени който правят всичко и други който правят свирки и вагинален секс само.

Ако при мен в момента дойде една която да прави само свирки и вагинален секс, при полужение че знам че мога да намеря някоя която да прави всичко, тази мацка най-много да излизаме за 3-4 седмици макс, да правим малко секс и продължавам търсенето си. Ако пък се запозная с 2 жени едната прави всичко, другата не, дори няма да си играя да спя с другата, директно почвам да се занимавам с тази която предлага повече.


Ще ти разкажа един случей от преди много години. С една мацка се запознавам която се облича добре, като характер беше супер, в секса правеше всичко, обаче самата тя беше леко по дърво, тоест секса беше добре, но не перфе. Обаче тя сметка не пипаше. Всичко от мъжа. Самата тя си спестяваше пари, да си имала. Всеки разход си чакаше от мъжа. Обаче не беше и много хубава. Гледам мой приятели гаджата на някой пак така - пари не вадят обаче доста по хубави. тяхните 8-9/10 моята макс 6/10. Както се сещаш приключихме отношенията точно на първият месец и всеки от къде е. Какво се случи с нея? Ами явно и други мъже са мислили като мен, защото няколко години все кратки връзки и накрая я взе един който изглеждаше покъртително зле. Тя даже отиде при родителите му да живее. Той няма пари, наистина плащал като излизали, но много рядко излизали и само по евтини места. Това от общи приятели го бях разбрал. Реално никой друг не я искал за брак и деца.

"Не виждам друго обяснения за това, че тия дето правят хубав секс, не искат връзка и обратното"

Просто мъжете който знаят че имат избор искат най доброто което могат да намерят. За тях ти явно не си най доброто, за това продължават търсенето. Никой не бяга от хубавото!

 
  ...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 82f225010f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

48.   47, изумена съм.
Ти просто ме заля с леден душ. То сметки, то чудо. Бива ли така, питам? ! И от двете страни сметки - онази си пестяла пари, ти пък я оглеждаш като стока, какво правела, какво - не, ама де да беше по-убава, язък.
Уплаши ми се окото.
Просто няма какво друго да добавя.
Авторке, виж как ни теглят и претеглят като дини, баси живота.
Аз буквално си глътнах граматиката.
Кураж ти желая. Да си намериш човек, с когото да ти е кеф без да има взаимно сметкаджийство, че е страшно.

От 46

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: d817a1257a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   авторката - кефи ме спецификата ти :D точно 17 см... аз съм 20 и дебел, лоша работа ако се срещнем - ще трябва да ме върнеш :D


до 48 - не знам защо се учудваш, като жените го правете в много по-голяма степен и бих казал че е нормално, просто mating game :) и нормално, ако мъжа е търсен, да си търси красива и такава каквато го задоволява в леглото.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 11 дни
hash: 3a7b32e47c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   48 - че то от авторката по-голяма сметкаджийка накъде? Тя си търси мъже спрямо размера и големината на пенисите им. Само това показва колко умствен багаж носи. Логично е и тя да попадне на мъж, който гледа колко са големи дините й и какъв размер чашка носи.

 
  ...
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 5160018da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   От авторката до номер 48: Ами да, аз за какво се депресирам. Точно така като него разсъждават мъжете и затова съм сама. Аз също съм 8 от 10, поне така ми казват мъжете. Обаче ме сравняват със силиконки, моделки. Ето вчера си писах с един - няма пари, работи като продавач, ама супер секси тяло. И ми вика Аз съм бил с маска, праща ми нейни снимки да се фука. Не съм правила секс с него даже и той вече ми вика С тебе няма как да имаме връзка. Даже не ме е и пробвал. Изобщо… много са зле. Средностатистическият българин е плешив и със шкембенце и с малка пишка. Хванеш ли си такъв, ще иска връзка и семейство. Аз не търся някой с плочките. Държа просто да не е дебел или пълен. Не мога да си представя да съм с някой цял живот и даже и единия секс да не ми харесва с него…. Абсурдно е всичко тука. Затова жените се изтрепват да си правят корекции и се чудят как да се разкрасят и кво да измислят вече…..

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 10 дни
hash: 683f071401
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   От 46/48

Не можете да ме засегнете с упреци за сметкаджийство, няма начин. Омъжих се за състудент, живеехме по квартири, работехме успоредно със следването. Не съм хубавица, не е хубавец, съвсем нормални хора, без грам сметкаджийство.
Взехме се, защото учехме заедно, опознахме се, харесахме се и имахме великолепна химия заедно. И заради всичко това ни се получи и секса, за мен няма нищо по-нормално от това, да се чувстваш прекрасно с някого и това да се изрази и в секса, експлозивно. Не съм мерила на кантар, но понеже се харесахме, с него ми беше най-разтърсващия оргазъм.
Затова не ме бутайте в сметкаджийките, не се вълнувам от материалното, нито от разни тъпи размери на полови атрибути.
Може би е необходимо да се спре с набутването на нормалните жени при кифлите - сметкаджийки.
Една кифла търси да улови тлъста плячка с дебели джуки и подплътен задник - като харесвате подобни, ще си плащате за тях и ще мълчите.
На авторката вече казах да не се вманиачва в размери, а да търси споделена емоция с мъж, всичко останало е повърхностно и пошло.
Имам пример с познат, който има печеливш бизнес, хубав мъж, сериозен - женските му разкатаха фамилията за мангизи. Има 4 деца от три красавици, последната му роди дете и се съсипа от пластики, а е с 14г по-млада от него и е страшно кльощава. Той пък трепери да не го зареже и тя и цака ли, цака. Каквото си направиш сам, никой друг не може да ти го направи.
Това беше от мен.

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: 78215f06a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   Мъж съм и ще ти кажа че 99% от мъжете които правят секс с тебе и после бягат, причината е че в техните очи по една или друга причина виждат че имаш лековато излъчване. Ти си от тия жени, които за мъжете са чук и бег без да се обиждаш, но според мен там е проблема в излъчването и поведението ти. Имаш вид на жена която явно има доста бройки, а никой мъж не иска сериозни отношения с такава

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: 662015ebec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   "Даже не ме е и пробвал. " - Ясна си ми! Стана ясна и на всички останали.

Авторке, ти заслужаваш точно такива мъже, от каквито бягаш - плешив, с коремче и с малък пенис, за да преодолееш комплексите си.

Мисля, че в доста голяма степен удовлетворявам изискванията ти, така че ако искаш, мога "да те пробвам"?

23

 
  ... горе^

...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: b58c71be11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Отново съм 46/48

Авторке,
Не знам дали трябва да ти дам този пример, но ето какво се случи с братовчедка ми, невзрачна и невзискателна, но никак не глупава. Тя като си харесваше някого, все не беше споделено. Харесваха я, но тя пък не ги искаше. Вечното разминаване. Докато в един слънчев ден не си рече, че стига толкова и се омъжи за единствения до момента, който я пожела за съпруга, беше на 31, той с две години по-голям.
Не беше особено щастлива понеже насила хубост не става, но родиха деца и спряха секса, защото подобна измъчена история не радваше нито него, нито нея.
Тя прецени, че иска семейство и деца за сметка на як секс.
Сега обаче не разсъждава така и съжалява, че не е дочакала споделената любов. Но си остана до мъжа и децата и никога не кривна. За него - не знам.
В живота или се примиряваш, или се бориш.
Нямаше как да е сигурна, че някога ще срещне любовта, но можеше и да се случи. Тя не рискува и се заби в разумен брак.
Всеки си решава сам.
Такава е дилемата на невзрачните жени.
Докато разните там кифли ги теглят и претеглят като кило домати, сакън да не се минат и после животът им минава във вечни стойки и пластики.
Не знам кое е по-добро? !?
Всеки решава какво го удовлетворява.
Невзрачният мъж може да си хареса невзрачна жена и да са безумно щастливи. Да споделят всичко и да са си опора.
Вървежният паралия може да си хване натокана кифла и цял живот да плаща, за да разнася жена-трофей, да гледа пластмасови джуки и опънати скули насреща, но да си казва, че това за него е върха на сладоледа…
Паралията-хубавец може да си вземе и хитра, нормална жена, стига да не е женкар и да си държи на нея и семейството.
Един такъв мастит депутат беше разведен от с 20 години по-млада от него нагаждачка, набързо му роди две деца и сега се ползва от тон привилегии без да е хубавица - просто хитро се намести и успя да го задържи незнайно как.
Та всичко има по света.
Виж и Виктория Готева и Евгени Милушев.
Какво да говорим изобщо.
Според мен няма нищо по-ценно от неподправеното и истинско допълване на всяко едно ниво между двама души, но живеем в консуматорско общество. Дай ми това, ще ти дам онова. Пълна скръб.

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: 7e6de0753f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   Жена съм и по принцип подкрепям жените, но се отвратих... Авторке, ти в един мъж само това ли виждаш - външен вид, недостатъци, размери на полови органи? Нещо там душа, отношение, чувства? Или теб това не те вълнува?

Пишеш по-горе, че не си златотърсачка, но не се различаваш много от тях. И те така гледат външното, материалното, другото не ги интересува.

И мъже с такова противно мислене има - колко тежи жената, да не напълнее, да не остарее... Разхожда трофей, за да му завиждат, или пък си взима скромна жена, за да си излива комплексите.

Не знам как се живее така. Що за отношения са това... Не може и само секс, макар че сексът не опира само до едно тяло, а е много повече. И каква е гаранцията, че с надарен, но пълно "дърво", ще ти е хубаво?

Ужасни мъже, ей... Ще си позволяват те да оплешивяват, коремчета да пускат, че и не са надарени. Ей така, нарочно, да ѝ е гадно на авторката.

 
  ...
преди: 8 месеца, 9 дни
hash: 46b51c2461
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

58.   Да обобщим: <12 см = XS; 12-14 см = S; 14-16 см = М; 16-18 см = L; 18-20 см = XL; > 20 см = XXL. Тоест търсиш поне L и като дължина и като дебелина, над 183 см, под 85 кг, за да не е пълен, под 30 год, за да не е възрастен. Да има професия и да чака най-малко месец за секс и да е готов за сериозна връзка. Според мен над 75% от жените търсят същия този мъж и поне 20% от тях си остават стари моми, др над 50% правят ломпромис с някой от критериите, за да не останат сами, а не повече от 10% се уреждат с такъв мъж. Въпрос и на шанс освен всичко друго. Др вариант е да разделиш нещата на две, един за сериозна връзка и един за секс, тогава ще имаш всичко, което искаш, но не накуп. Съветът ми е спреш случайния секс с пичове с яки тела, за да не првцъфтиш прекалено бързо и да започнеш да сваляш критериите лекичко, докато намериш най-малко компромисният вариант за теб. Имай предвид, че нямаш всичкото време на земята и след 35 ще трябва рязко да свалиш гарда, за да се класираш. Търпение и само търпение :)

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 8 дни
hash: 5cd18a5f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

59.   Няма какво повече да се каже щом пак извадихте мерките и теглилките. Пичове, аман.
Светът тотално се е забатачил щом за успешна връзка се търсят предимно сантиметри и обиколки, под колана.
Гледайте отношение, обаяние, поведение. Комуникация, взаимно допълване, емоция. Стига с това ръгане, напасване на атрибути, пълна трагедия.
Аз като много съм искала мъж, съм се разтрепервала и свършвала от пръстите му само докато сме се целували, а той се е празнел докато ме свършва с лизане.
Може би авторката не бива да търси надарен, а такъв, който й подхожда максимално и просто я свършва в екстаз.
Аз не бих казала, че те бройкат и режат, защото имаш вид на лека и ставащ само за секс.
Тези с L и M атрибутите да се изкажат - вие как действате?
Ако сексът ви хареса, какво следва?
Разкажете да видим.
От какво зависи да останете?
Любопитно ми е.
Без да биете рекорди в мерки и теглилки, как работи мъжката ви психика? ! При уникален секс, ще гледате само да си отебете на макс неангажиращо или ще задълбочите нещата - от какво зависи?
Аз ако имам готин секс, искам и правя много. Пък каквото стане.

 
  ...
преди: 8 месеца, 8 дни
hash: 7fe1b89469
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

61.   Здравей авторке,

Прочетох внимателно темата ти.
Реших да оставя коментар, тъй като и аз също си търся сериозна партньорка, която да е много сексуална и да държи на тези неща.

Аз съм на 26г, имам най-големия пенис вероятно в цяла България, тъй като ми е по-голям от на 99% от чернокожите порно актьори.
Адски дебел ми е, също така имам огромна розова глава, която ще задоволи и нуждите ти за лапане.
Имам също и огромни тестиси и съм свръхсексуален.

На този етап от живота си, и аз като теб си търся партньор, който да е подобен като мен и съм абсолютно наясно, че физическите данни са основно важни.

Тъй като, има ли го истинското грубо привличане, стига и двете страни да са интелигентни, връзка се създава и е дълготрайна.

И както каза, поне изпълнена със страстен, див секс и желание.

Абсолютно те подкрепям, повечето са заблудени и изобщо не овъзнават, че масовката омъжени жени, дори не желаят мъжете си и са неуледотворени в секса.
И не защото мъжете им са кофти мъже или лоши към тях, буквално защото не отговарят на критериите им за външен вид.

Всеки един мъж, без значение от възрастта има дълг към бъдещата си съпруга, да гали окото и с красотата си.

И да се развива физически и духовно, преди да я срещне.

●Използвам презервативи размер XL, най-големите на пазара, дебелината ми е колкото голям флакон на дезедорант Nivea или Rexona.

●По-дългите пениси над 18см, всъщност са способни да избутат матката ти и да те вкарат направо в транс от удоволствие, а ако са и много дебели ще те накарат и да пръскаш, при всеки сексуален контакт.

 
  ...

1-50 от 78
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker