Хомосексуалист или просто прищявка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Хомосексуалист или просто прищявка?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 9125 пъти
Аз съм момче на 21 години. Уча в софийски университет, имам си нормално семейство и всичко е ОК! Последната ми приятелка беше, когато аз бях на 19. През целият си живот съм мислел че всичко е наред с наклонностите ми... до преди няколко седмици.

Бяхме на дискотека с колегите ми от университета, а един от тях доведе братовчед си. Забавлявахме се и пихме както си му е редно. Когато отидох до тоалетната с братовчедът на този мой колега, разбрах намеците му, както и наклонностите... След няколко разпитвания разбрах че е и гей.

Аз имам респект към тези хора, така че не съм се отнасял по особен начин с него. След няколко часа, част от компанията отидохме у едно от момичетата. Там двама от приятелите ми се напиха и не се чувстваха добре, други двама отиоха да търсят нещо за изтрезняване, а аз и въпросното момче останахме да наглеждаме приятелите си.

Започнахме да си говорим, докато той изведнъж не започна да ми пуска ръце и да ме опипва. Разбира се аз се дръпнах, но за пръв път се и възбудих от мъж! Чувствах се странно все едно не съм себе си... Тази нощ не се случи нищо повече. След нялко дни той ми иска пълномощно в скайп. Не знам защо... но аз го приех... а след още нялко дни той ми писа.

Започнах да изпитвам някакво привличане... може би защото не съм бил с жена от толкова много време или просто исках нещо ново... не мога да го определя. И така той поиска да се видим, а аз след дълго колебание се съгласих. Отидохме първо на кафе. След 1-2 часа ме попита дали искам да отидем в тях. Нещо ме теглеше да кажа да... не знам какво, просто го исках. Знаех какво искаше и той... за това и аз се възбуждах още повече.

Отидохме в тях, поговорихме си и след няколко минути той ме целуна... беше първата ми целувка с момче... и да... хареса ми и то много! Започнахме с натискане, докато не стигнахме до орален секс. Той свърши цялата работа. Когато си тръгвах единственото което му казах е да не споменава нищо на никого, а докато се прибирах се чувствах като пе****ст. Единственото което се отличаваше от тези чувства беше, че ми хареса. Хареса ми повече и от изживяванията ми с момичетата...

От този ден, в продължение на две седмици се виждаме, за да правим секс, като стигаме все по-далеч и по-далеч. Срам ме е не искам да е така, но ми харесва. Дали наистина съм хомосексуалист или е просто младежка прищявка... грешка?
Ако родителите ми, семействтото ми и приятелите ми научат ще притърпя огромен обрат в живота. Има ли момчета в моето положение и какво мислите? Благодаря за отделеното внимание!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2cdf3d4ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дали си гей само ти можеш да кажеш. Не е задължително. Може наистина просто да ти харесва, защото е различно. Нещо повече-ти не споменаваш, че харесваш самото момче, а само това, което правите, което според мен по-скоро говори, че не си гей. Сега много хора ще побързат да ти кажат категорично, че си такъв. Не бързай да си слагаш етикет. Прочети този сайт, сигурна съм, че ще помогне. :) http://www. straightguise. com/ Ж21

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 73047b6e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен, трябва да се оставиш на течението. Виж, как ще се развие връзката ти.

Според мен е просто човешко това, което ти се е случило. Не насилвай нещата и спри да мислиш за това, което ще си помислели хората. Живей за себе си, ако ти е готино, ако си по-щастлив така, защо не? По-добре ли ти беше в тези 2 години самота?

Прави си секс, ще разбереш в последствие, дали действително си с хомосексуална ориентация. Според мен си просто би...но и да си хомосексуалист, какво толкова? Човешко...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 24639ac586
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Много интересна история.. Аз съм на 17 и имам желание да опитам секс с мъж, но определено никога не бих го направил! Несравнимо повече ме привличат жените, към тях изпитвам трепети, които не мога да почуствам с мъжете, сигурен съм!

Моля те, човече, ти си мъж, осъзнай се! Спри да го правиш с този, потъпкваш мъжкото си достойнство! Ами, ако приятелите ти разберат?! Общественото мнение не е важно, така ли?! Хаха, на кого ги разправяте? Дано не съжаляваш някой ден за това, което правиш!

Предполагам, че с мъж също е хубаво, защото той знае по- добре от една мацка какво е приятно и къде, но това не значи, че това, което правиш, е редно! Поне според мен!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 33d83ee581
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да знаеш, че гейовете са много често отчаяни в търсенето си, защото нямат толкова богат избор на партньори, незадоволени, затова много страстни - ето защо си бил впечатлен.

Утре обаче може да почне да те обарва и натиска някоя възбудена бабичка или някой уличен пес сластно да те лиже - пак ще се възбудиш, защото особеното и непозволеното вдигат адреналина.
Сам можеш да си дадеш сметка, че си залитнал защото си бил стресиран и бъркаш паническото разстройство с другия тип вълнение.

Когато осъзнаеш, че в момента просто някой манипулира сексуалността ти, и едва ли не упражнява сексуален тормоз - тогава ще ти е по-лесно да махнеш пренебрежително с ръка и да му кажеш - пътувай.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bf8ff34eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Здравей, пиша ти, защото аз съм го изживял същото, но с транссексуален. Честно да ти кажа тогава явно съм бил доволно пиян, тръгнахме и секс да правим, но не ми хареса и се спрях навреме. След това се чувствах много зле и депресиран, че един вид аз съм педераст и т. н., но да видиш как след време просто отмина и това даже ме накара да се осъзная напълно, че съм си хетеросексуален. Незнам на мен това ми помогна като че ли, но зависи как след това се чувстваш. Пак повтарям "на мен НЕ ми хареса" още тогава докато правех орална любов и спрях, а на теб ако ти харесва тогава вече ти трябва да си го усетиш... може да си бисексуален. Желая ти успех.

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 3e57038d78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   И аз бях изнуден от един близък мой приятел. Опънах го, не ми достави никакво удоволствие. После ми беше гадно и ми се повръщаше. Зарязвай го този, докато е време.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 793ed2558a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Спри се, докато е време! Повярвай ми!! От един път педерас не се става, ама ти щом продължаваш... честито.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: a4f9908c5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Може ли да сте такива хомофоби бе, хора.

Пич, никой не те манипулира. Ти взимаш решение да правиш секс с този, на теб ти харесва. В това няма нищо ненормално.

Апропо, ако си имал приятелка, и ти е харесвал секса с нея, най-вероятно си бисексуален. Не всички хора са крайно хетеро или крайно хомо. Спектър е.

Кого ти харесва да чукаш си е изцяло твоя работа. Никой няма право да те съди. Ако те кефи, кефи те. Ако искаш, правиш го.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: de0ac5fb9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Няма как да си гей, след като си изпитвал чувства към момиче, тъй като сексуалната ориентация е нещо непроменяемо. Най-вероятно си бисексуален като останалите 30% от хората. Разгледай скалата на Кинси.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: c315658f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Писал съм и другате, при мен хомосексуалните фантазии дойдоха от комплекси, не добро опознаване на женското тяло в първите ми сексуални подвизи с момиче, както и нехаресването на въпросните сексуални обекти, не бях с този тип който искам аз за пръв път. Изпитвах чувства към момиче в училище като малък, както дори от 7 годишна възраст набелязвах обект за охажване и се влюбвах, но загубих прекалено много време в издигането до съвършенство към даден обект за 12 години в училище общо най-силно две момичета, от първи до четвърти клас и в 7 ми и 8 ми клас, след това нямах такова привързване към други, а исках предходната ми първа любов, най-силна и най-истинска. Много години, вече почти 10 след като не съм я докосвал дори я сънувам. При мен винаги е имало едно раздвоение на личността. Не съм си завирал някакви шишета и буркани отзазд, вибратори и прочие, но обичах понякога да усещам женствеността от себе си, тъй като нямаше от къде другаде да я получа. Минаха ми хубавите години пред компютъра с игрите и загубих много време, сам със себе си и самочувствие, увереност в секса, въобще не смятах, че мога да оправя една жена това почти всеки пенис в порното ми изглеждаше далеч по-голям от моя и в последствие започнах да си представям как аз съм момичето и как аз правя свирка. До такава степен се възбуждах от това, че беше нужна само мисъл или снимка на член. Започнах да си общувам с мъже, да се снимам по прашки, да си пишем какви ли не перверзии. Трудно се навих на крачка за опит, но опитах свирка, не ми хареса, избих си от главата всичките тези мисли и фантазии. Започнах да се държа по-уверено и успехът не закъсня. Започнах постепенно с приятелки от компании да бъда по-настоятелен, едни ми останаха приятелки, други нещо повече. С една дори тръгнах, бях трагичен в леглото и си мислех колко слаб любовник съм, как може би съм гей и прочие, но дойде и най-мечтаният момент, отпуснах се, опознах женското тяло, женската магия и към ден днешен се възбуждам от най-малкото от жена. От докосване по ръката, по пръстите дори, ако е мой тип момиче. От мисъл, сънувам жени много често и съм адски сексуален, но минах през своя кръговрат на живота, опознаване, а дори и онзи момент в който правих свирки и обувах прашки. Донякъде съжалявам, че съм загубил ценни години с жените, но животът ми така се протече, за щастие човек не може да се промени с мислите си. Аз свършвах 95% с мисли към мъже и членове в продължение на 4-5 години, но не станах гей, не станах и бисексуален, просто не изпитвам нищо друго освен приятелство или съперничество в реалният свят към мъжете, вече го нямам и виртуалното привличане, а и смятам пенисът си за красив, себе си за добър любовник и самочувствието ми е отлично. Жените за мен са божи дар и го вдигам от най-малкото, а преди, нямах увереност, не знаех какъв съм. Повярвай в себе си

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 90849a96ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Aз съм 10, прочетох заглавието и няколко коментара и написах моят, който няма много общо с твоя, защото реално си усетил тръпка, но може и да си бисексуален, при мен беше по-лошо, защото не знаех какъв съм, а знаех какъв исках да бъда, сега съм щастлив. Може да си адски сексуален просто и това да ти влияе, не зная, но не е болка за умиране, ако можеш и жени, както ти е кеф така. Аз си мислех, че не мога с жени и това беше моето страдание, но разбрах, че по-скоро не мога въобще с мъже и не мога без жени, при мен реалност и фантазия бяха две коренно различни неща, сякаш в мен има двама души с различни предпочитания, сега и фантазиите и реалността са ми нормални, даже съм адски сексуален, представям си клитор и съм готов, преди си представях пенис за да се възбудя, просто не познавах и не харесвах клиторът, защото не се бях докосвал толкова обстойно до него, сега съм ок

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 55565d314f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Незнам но за пръв път ме изчука такъв сладур-висок и с огромна патка че звезди видях. Особено като ми сложи краката на раменете си и ме напъна отзад-леко но настойчиво. Извиках от болка и той миличкия се уплаши и си го извади но после сам се надянах от кеф. Разбира се това се случи след купон и напиване но не съжалявам. Въобще яко ме клати. Имах чувството че пенисът му ми стига под пъпа-страхотно е опитайте.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 27 дни
hash: 36cf768bca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз имам подобна история но само веднъж. Бях се отдал на порнография и проститутки и ровене в сайтове за секс, там ми се включи един гей и започнахме да си пишем. След няколки дни реших да пробвам просто ей така да видя как е и да видя дали аз не съм такъв понеже не бях си хващал гадже от много време. Правих секс само с проституки но не исках да продължавам понеже са скъпи и отиват доста пари. Видяхме се отидохме в нас и го изчуках, на другия ден се чуствах много зле изтрих го скайп и всякъде и повече не съм се занимавал. Само като се сетя ми става отвратително и много съжалявам че съм го направил.

 
  ...
преди: 9 години, 20 дни
hash: 1296f8d3b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Брей във какво хомофобско общество живеем.. Дори ти, също си имал интимни преживявания със същия пол, използваш термина "педераст".. Щом преди си имал връзки само с момичета и чак сега си започнал да изпитваш привличане към същия пол, може да си или бисексуален, или просто по-късно да откриеш сексуалността си. За тия неща възраст няма, и на 50 да си, цял живот с жена и деца, пак може да разнообразиш малко и да видиш, че ти харесва. Относително е, за всеки различно. Няма нищо срамно и няма причина да си объркан - приеми се какъвто си. Само защото по-големия процент от хората са хетеро, не значи че другите сексуалности са нещо грешно, неестествено или различно. В крайна сметка, само ти можеш да се определиш, но на мене ми се струва, че си би.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 87c11e05d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Хора тая тема е от преди 3 години спрете да коментирате.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 10 месеца
hash: 2177158493
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Всички хора са интерсексуални - могат да бъдат с всеки пол по всяко време независимо от всичко, щом става дума за секс половете нямат значение, само удиволствието е важно

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker